Pri 26-ih samski

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a DMN » 27. Jan. 2009 9:24

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 20. Mar. 2009 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 27. Jan. 2009 10:44

GeorgeConstanza napisal/-a:Jaz se občasno vprašam zakaj sem pri 27. še zmeraj samski, brez izkušenj z ženskami, pa kar ne najdem odgovora. V 95% primerih sem ful srečen, ker imam mir, tišino ter mi nihče ne mori in ko vidim kakšne osladne parčke si velikokrat mislim kaj jim je tega treba. Potem je pa še tistih 5%, ko probam ugotovit če je kaj šlo narobe v moji mladosti pa ne vidim nobenih večjih pretresov. Pa še o tem ne bi premišljeval, če me ne bi prijatelji in prijateljice non stop gnjavili glede tega.

Jst razumem, kot da ti ni do zveze... Pač ti ni - ne vem zakaj bi se obremenjeval.
Če pa ti je, potem pa tako kot je rela floribunda - obstajajo tudi tihe in mirne ženske.
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 27. Jan. 2009 18:57

Jochie napisal/-a:
GeorgeConstanza napisal/-a:Jaz se občasno vprašam zakaj sem pri 27. še zmeraj samski, brez izkušenj z ženskami, pa kar ne najdem odgovora. V 95% primerih sem ful srečen, ker imam mir, tišino ter mi nihče ne mori in ko vidim kakšne osladne parčke si velikokrat mislim kaj jim je tega treba. Potem je pa še tistih 5%, ko probam ugotovit če je kaj šlo narobe v moji mladosti pa ne vidim nobenih večjih pretresov. Pa še o tem ne bi premišljeval, če me ne bi prijatelji in prijateljice non stop gnjavili glede tega.

prepričan sem, da ti je ta samskost in neizkušnje tako udarila na ego, seveda negativno, da to slabo vpliva na ženske okoli tebe. ko kontaktiraš z žensko, ne moreš biti sproščen, saj vseskozi razmišljaš, kaj narediti, da te ne bi odbila...seveda podzavestno. posledica tega je, da nikakor ne moreš biti kakršen si v "normalnih" okoliščinah in zato ženske odbiješ. rešil te bo edino seks, z njim si boš napumpal ego, začel pristopati na bolj "normalen" način ter tako boš hitreje dobil punco. v najslabšem primeru ti priporočam prijateljico noči! :)

Morda bi se lahko pogojno s tem strinjal, če bi imel malo ženskih prijateljic.
V družbi žensk nisem nikoli nervozen in se nikoli ne obremenjujem kaj reči ali kako se obnašati. Nikoli nobene ne prepričujem, dal naj se druži z menoj pa jih je kljub temu vedno nekaj okoli mene. Mogoče jim je ravno to okej, da so "varne" :)

Res ne vem kako bi lahko prijateljica noči pomagala pri vsem tem. Tudi, če imaš prav, ne vem kako bi si napumpal ego s tem da eni plačam za sex.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Jan. 2009 22:42

ko boš prvič seksal, boš vedel, o čem govorim! :wink:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 27. Jan. 2009 23:08

kataya napisal/-a:
obliterator napisal/-a:V praksi sem opazil da pomaga če je na začetku vmes kot nekakšen blažilec. Torej oseba, ki jo oba poznata, tako da se vsi pogovarjajo drug z drugim, dokler se pač ne najde skupna tema ki ustreza sramežljivcu in njegovi nesojeni ljubezni. Trik je v tem da se mora ta "blažilec" pravočasno odstraniti in ju pustiti sama. Po možnosti sredi kake goreče debate da sploh ne opazita da gre.
Zdi se mi čudno, da tip pri 26-ih ne upa pristopiti k punci, ki mu je všeč. :roll:

Mmmnja, takim morš mal pomagat :D Pa na jetra mi gre, da ti gre en tip nesamozavestno govorit, da je grd pa take... ja če mi ne bi bil všeč, ne bi zdj bla s tabo :roll: tko da.... sm pogumno v akcijo.. kaka se bo že upecala..

GeorgeConstanza, ti si samski, ker sam tko hočeš... vse se da pa za vsako glavo se najde pokrivalo (celo nek podoben rek obstaja..)

Vgl. ta nesamozavest, da greš komentirat pred punco kok velik vamp maš, kako nimaš mišic, pa podobno :tot: - to raje piši v kak dnevnik, ker res dvomim, da bo kaka punca potem navdušena nad tabo.. :roll: :evil:
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 29. Jan. 2009 9:25

Jochie napisal/-a:

prepričan sem, da ti je ta samskost in neizkušnje tako udarila na ego, seveda negativno, da to slabo vpliva na ženske okoli tebe. ko kontaktiraš z žensko, ne moreš biti sproščen, saj vseskozi razmišljaš, kaj narediti, da te ne bi odbila...seveda podzavestno. posledica tega je, da nikakor ne moreš biti kakršen si v "normalnih" okoliščinah in zato ženske odbiješ. rešil te bo edino seks, z njim si boš napumpal ego, začel pristopati na bolj "normalen" način ter tako boš hitreje dobil punco. v najslabšem primeru ti priporočam prijateljico noči! :)
Jochie, mislim da gre tukaj za princip. Če bo izgubil nedolžnost z prijateljico noči, dvomim, da se bo George kaj bolje počutil, kvečjemu nasprotno. Toliko žensk je na svetu, in da bi moral plačat za seks...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Jan. 2009 10:42

nannya, očitno ni dovolj žensk, če fant s problemom pride na forum... problem je v tem, da ni izkušen, da še nikoli ni seksal in verjetno je zaradi tega v glavi takšen kaos, da to negativno vpliva na njegovo obnašanje v kontaktu z ženskami, katere si želi ob sebi... :)
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 29. Jan. 2009 10:53

Jochie napisal/-a:nannya, očitno ni dovolj žensk, če fant s problemom pride na forum... problem je v tem, da ni izkušen, da še nikoli ni seksal in verjetno je zaradi tega v glavi takšen kaos, da to negativno vpliva na njegovo obnašanje v kontaktu z ženskami, katere si želi ob sebi... :)
To pa je njegov problem. Kaj se sploh obremenjuje s tem, da še ni seksal. Naj raje razmišlja o tem, kaj bi si želel pri seksu, naj sprosti svoje fantazije, pa mu bo to morda pomagalo dvigniti samozavest.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Jan. 2009 11:20

enostavno je napisati! :D :D :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Jan. 2009 12:01

To ženske ne štekate kaj je želel povedati Jochie s tem, da naj eno dol da pa magari prijateljico noči. :)
To se ne da razložiti pač...sploh pa ne ženski, ki imate čisto drugačen način razmišljanja in delovanja.
Po moje je tudi brez samozavesti dečko, ker se počuti kot neki invalid in tisti strah in nezaupanje vase še bolj poglabljata situacijo in je neki začaran krog očitno.
Glede na to, da imaš neki strah do žensk in zelo nizko samozavest priporočam, da res najdeš neko alternativo kakršnokoli že pač. Razen če želiš postati pač 60 letni devičnik...potem boš pa celo kakšno uspel poseksati ti bo pa pasalo pa ti tič ne bo več služil. :nixweiss:
Nekako se mi zdi da je do tega prišlo tudi zaradi vzgoje s strani tvoje mame, če sem popolnoma iskren. Samo se ne bi zdaj tukaj spuščal v podrobnosti. Sem bral, da se s podobnimi situacijami soočajo dečkoti katerih mame so jih učile na svoj način in ni bilo moške figure v njihovem življenju zato ima vcepljeno žensko razmišljanje kako naj dela in ravna z ženskami to pa kaj zlahka privede do take situacije, ko se bije notranji boj v človeku.
Namigni mi ali sem blizu srčiki problema? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Jan. 2009 12:13

ryu10kyu napisal/-a: Sem bral, da se s podobnimi situacijami soočajo dečkoti katerih mame so jih učile na svoj način in ni bilo moške figure v njihovem življenju zato ima vcepljeno žensko razmišljanje kako naj dela in ravna z ženskami to pa kaj zlahka privede do take situacije, ko se bije notranji boj v človeku.

Malo OT, samo zanima me kje si bral te stvari? Kakšna knjiga, poglobljena raziskava morda na to temo? Sem že iskala kakršnokoli literaturo na to temo, pa se nikoli ne nanaša točno na ta problem ...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Jan. 2009 12:38

lorelaj napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a: Sem bral, da se s podobnimi situacijami soočajo dečkoti katerih mame so jih učile na svoj način in ni bilo moške figure v njihovem življenju zato ima vcepljeno žensko razmišljanje kako naj dela in ravna z ženskami to pa kaj zlahka privede do take situacije, ko se bije notranji boj v človeku.

Malo OT, samo zanima me kje si bral te stvari? Kakšna knjiga, poglobljena raziskava morda na to temo? Sem že iskala kakršnokoli literaturo na to temo, pa se nikoli ne nanaša točno na ta problem ...

Mater si me pa dobila...mislim ni zdaj bilo ravno na za specifični problem napisano ampak bolj široko in preko tega tudi na to lahko povežeš vsaj jaz sem to naredil no. Prebral sem pa toliko nekih knjig o psihologiji, da se ne spomnem točnega vira ampak iz različnih zadev skupaj dostikrat sestavim neko sliko. Nisem ravno zagovornik ali pripadnik tega, da postaneš fan samo enega avtorja in ga kuješ v oblake ampak imam rad dosti širok in različen vpogled na svet. Navsezadnje je tudi pokojni gospod Rugelj dosti govoril o tej tematiki on je bil izrazit učenec Freuda(saj nekako itak današnja psihologija temelji in deluje po njem (moje osebno mnenje)...sam se bolj nagibam k Jungu, ki je dosti bolj mehek in ni tako zelo radikalen...pa nisem zdaj psihijater ampak nekakšen samouk, ki ima pač rad tudi tovrstno gradivo) tudi Marjan Košiček je dosti o teh temah pisal katero imamo v mislih in s katero sta nas soočila costanza in oni drugi.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Jan. 2009 12:54

Evo na hitro malo pobrskal in našel nekaj gradiva na to temo, če ti bo v pomoč morda.

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=sheehs&e_id=79247
http://www.babybook.si/razvoj-otroka/vl ... ji-otroka/
http://www.playboy.si/branje/clanki/smo ... 19079.aspx
http://www.vest.si/2008/06/07/tabu-incest/
http://www.pozitivke.net/article.php/Mamin_Sincek
http://www2.arnes.si/~jcurk/TEORIJE/freud.html
http://www.osebnost.si/clanki/preglej.php?id=8

Tako, da glede na to, da sem se malo potrudil in našel nemalo tem v minutki ne vem kje si ti iskala? Ali ne znaš iskati ali sploh nisi iskala in si si izmislila, da ne najdeš nikjer nobenega zapisa o tej ali podobni tematiki...no kakorkoli že. Zdaj imaš neki vir za raziskovanje...google in vpiši noter vloga očeta sina matere na spolnost človeka uporabi malo domišlije pri iskanju, pa ne dvomim v to, da boš dobila nemalo povezav in virov preko katerih boš lahko morda dobila neki malo globji vpogled v situacijo, ki jo ravnokar obiramo. :)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 29. Jan. 2009 13:00

Imam kar nekaj prijateljev, ki pri 26 še nikoli niso imeli punce, tudi poljubili ne in mi včasih prov ni jasno, ker so res v redu fantje. Po pogovoru je jasno ratal da imajo čisto prehude standarde, če punca ni po njihovih merilih lepa se tudi potrudijo ne in posledično ne dobijo nikjer nič. Nevem sej obstaja tudi veliko povprečnih punc, ki bi mogoče se hitro zagrele za njih ampak za njih niso dovolj dobre. Eden ima čudne zahteve, da punca ne sme imeti nič riti in drugačne tudi pogleda ne. Zdaj ko pa leta težejo pa ratujejo vse bolj nesamozavestni. Jah fantje mal je treba znižat standarde včasih.
Pa še če niso sproščeni v živo s pucami, ja bog pomagi saj živimo v dobi tehnologije in interneta. Greš na chat mal debatiraš, pa se zihr kkšna najde. Če se totalno osramotiš ni problema, ker te itak nobena ne pozna. Ko pa enkrat preko interneta spoznaš eno osebo pa verjetno tudi v živo ni več tak problem. Pa tud sam za sex se najde ogromn razpoložljivih žensk. Tko da to da nobena noče, pa je nemogoče dobiti babo je en bullshit...sam pač se je treba dvignit s riti in kej nardit. Nobena ti ne bo pozvonila na vrata in rekla dej me... :roll:
Petko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Petko » 29. Jan. 2009 14:08

tanika* napisal/-a:Pa še če niso sproščeni v živo s pucami, ja bog pomagi saj živimo v dobi tehnologije in interneta. Greš na chat mal debatiraš, pa se zihr kkšna najde. Če se totalno osramotiš ni problema, ker te itak nobena ne pozna. Ko pa enkrat preko interneta spoznaš eno osebo pa verjetno tudi v živo ni več tak problem. Pa tud sam za sex se najde ogromn razpoložljivih žensk. Tko da to da nobena noče, pa je nemogoče dobiti babo je en bullshit...sam pač se je treba dvignit s riti in kej nardit. Nobena ti ne bo pozvonila na vrata in rekla dej me... :roll:
Bom še jaz vtaknis nos vmes. Se strinjam, da če ima posameznik previsoke kriterije, da zna to bit problematično.
Kar se pa tiče spoznavanja preko interneta in razne "hitri seks" in "urgenca" variante, to je kr neki, dejansko število folka na teh straneh je vsaj za polovico manjše, po vsej verjetnosti pa še veliko več, in načeloma ni nikoli uspeha s tem.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov