(Preveč) mokri poljubi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Bodi vesela da niso suhi!!! Če je kaj groznega je to da imata oba suha usta...zakaj pa misliš da se ženske prej namažejo in tipom težijo naj se tudi oni z labelo namažejo..da lažje teče pač!
Zdaj če mu pa slina iz ust teče...potem pa verjamem da je moteče...
Zdaj če mu pa slina iz ust teče...potem pa verjamem da je moteče...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Aaaaaaa...spomnil sem se!!!!
Pazi tole!!! Ponavadi ko si dehidriran imaš pomanjkanje sline v ustih...potem takem preden se začneta ljubčkati poskrbi da ne bo pretirano napolnjen s slino in tekočinami...en teden stroge diete brez vode
Druge bolj blage varijante ne vidim...zdaj ali ne zna sline požirati ali kaj jaz vem? Ampak ponavadi če čigumi jemo telo misli da nekam pač prežvekujemo in potem posledično proizvaja slino...očitno ima on organizem oz. prebavni trak tako narejen da ko se stabo ljubčka da mu proizvaja več sline kot ostalim ljudem...rešitev je pač požirati slino...konec koncu pa si vzemi to kot pozitivno in vsaj žejna nisi po ljubčkanju
Pazi tole!!! Ponavadi ko si dehidriran imaš pomanjkanje sline v ustih...potem takem preden se začneta ljubčkati poskrbi da ne bo pretirano napolnjen s slino in tekočinami...en teden stroge diete brez vode
Druge bolj blage varijante ne vidim...zdaj ali ne zna sline požirati ali kaj jaz vem? Ampak ponavadi če čigumi jemo telo misli da nekam pač prežvekujemo in potem posledično proizvaja slino...očitno ima on organizem oz. prebavni trak tako narejen da ko se stabo ljubčka da mu proizvaja več sline kot ostalim ljudem...rešitev je pač požirati slino...konec koncu pa si vzemi to kot pozitivno in vsaj žejna nisi po ljubčkanju
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Pazi tole!!! Ponavadi ko si dehidriran imaš pomanjkanje sline v ustih...potem takem preden se začneta ljubčkati poskrbi da ne bo pretirano napolnjen s slino in tekočinami...en teden stroge diete brez vode
Bog ne daj! Če si dehidriran, pa še na dieti, ti začne čez čas grozno smrdet iz ust in da to preprečiš, je treba kar nekajkrat na dan (več kot ponavadi) umivat zobe al pa imet skoz čigumi ... sj je bil hec, a ne
Kar povej mu. Naravnost, a prijazno. Če je kaj tipa, ne bo zameril.
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
ja res je bolje,da niso suhi in trdi...ojej enkrat sem imela totalen turn-off zato,ker sem imela občutek,da se poljubljam s hlodom!pa sva se drugače blazno razumela,pa tudi obupno lušten fant je....samo ahhhhhhhhhh,......če ni iskrice.....
se kaj iskri med vama?ker če slinjenje tako opaziš,te verjetno ne potegne tok noter,ni potresov in siren in nevem kaj vse se ljudem dogaja,ko se poljubljajo.in ne mislijo na druge stvari,ker jim možgančki ne delajo več pravilno
ampak je pa tudi res,da se da fante marsikaj naučit...samo vztrajen moraš bit.
se kaj iskri med vama?ker če slinjenje tako opaziš,te verjetno ne potegne tok noter,ni potresov in siren in nevem kaj vse se ljudem dogaja,ko se poljubljajo.in ne mislijo na druge stvari,ker jim možgančki ne delajo več pravilno
ampak je pa tudi res,da se da fante marsikaj naučit...samo vztrajen moraš bit.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
takole bom rekel...iz izkušenj....
vedno se mi je zgodilo, da če se z žensko pri prvem poljubu nisem ujel, je zelo hitro prišlo do...
v glavnem nikoli nisem imel resne veze z žensko, s katero se ne bi popolnoma ujel že pri prvem poljubu...
vedno se mi je zgodilo, da če se z žensko pri prvem poljubu nisem ujel, je zelo hitro prišlo do...
v glavnem nikoli nisem imel resne veze z žensko, s katero se ne bi popolnoma ujel že pri prvem poljubu...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
O moj bog kakšni problemi prou nevemkako se to ne da olepšat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
heh jaz tui mela tak primer .. samo hvala bogu sma šla hitr narazen .. in sem zdaj srečna da sem samskaaa.... juhu delam kar mi paše pa mi nihče ne teži ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
tudi če mu poveš, se najbrž ne bo nehal slinit, ker tak pač je.
meni je to tudi bljak, če se tip ful slini.
meni je to tudi bljak, če se tip ful slini.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
karkoli boš že nrdila sam ne kej tajga,da ga odrineš,se začneš spakvat,pa zraven:ogabno,fuj itd....na tak način mu boš čist ego zbila,bolš da to poveš bol diplomatsko,tk kot tist s slinčkom al pa kej v tem smislu
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To bi blo pa res ponizujoce. Namest da mu preprosto reces da se prevec mokro poljublja(za kar bi jst bil hvalezen ce bi me punca opozorila) se bi ti sla norca iz njega delat.punkie_ napisal/-a:ali pa obrni na šalo recimo: joj midva bova pa rabla slinček če bo šlo tko naprej :knuddel:
Custvena inteligenca my ass.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Mahagonij napisal/-a:To bi blo pa res ponizujoce. Namest da mu preprosto reces da se prevec mokro poljublja(za kar bi jst bil hvalezen ce bi me punca opozorila) se bi ti sla norca iz njega delat.punkie_ napisal/-a:ali pa obrni na šalo recimo: joj midva bova pa rabla slinček če bo šlo tko naprej :knuddel:
Custvena inteligenca my ass.
se opravicujem za tale post v smislu OT, ampak morm
celotna tema mi je mal smesna.
lej decko se ti prevec slini. itak, da ni nobene druge poti kot, da mu to poves. bilokak obrnes je bistvo enako fant se preveč slini pri poljubljanju. ni nobene lazje poti kot direktno povedat. če ti je to tezk potem deca po domace pusti!
kot sem ze dejala - bedna tema v nulo!
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
ja valda zdaj so vse glasne kak bi kao mogla direkt povedat, ja me zanima ce bi isto naredla ....
probaj na lep nacin povedat, da ti pac nekaj ne pase , pa da naj ne zameri.jaz mam isti problem, sicer nisma skupaj ampak mi je glupo rect direktno,"halo kaj bos pozrl jeb**o slino???"
probaj na lep nacin povedat, da ti pac nekaj ne pase , pa da naj ne zameri.jaz mam isti problem, sicer nisma skupaj ampak mi je glupo rect direktno,"halo kaj bos pozrl jeb**o slino???"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]