*purple bitch* napisal/-a: pomoje je odveč tale tvoja podčrtana vsaka, ker res ne zanimajo sake lepotci...meni se tipi, ki so preveč lepi in krasni in vsi poštirkani in vse to, res ne dopadejo in se mi nikoli ne bodo...lahko h meni pristopi nevem kdo, pa mi ne bo všeč če bo preveč lep..ne bom rekla, da se mi ne bo zdel lep, a lepota je majhno merilo zame...in sploh nikoli me niso privlačili lepotci, vedno so mi bili všeč preprosti fantje z lepotnimi napakami...
poznam dost "lepotcev" in mi gre njihovo obnašanje že prav na živce..ne amram takih tipov, ki skrbijo zase hujš ko ženske in se vsak dan brijejo in depilirajo in mažejo s tisoč in eno kremo in nevemkajševse...tko, da prosm ne posplošuj in ne bit prepričana vt o, ker sploh ni res da bi vsaka pokleknila pred lepotcem...
Biti lepotec ne pomeni, da se tip depilira, maže z kremami, si cufa obrvi, kupuje najdražje obleke in ipd. Zame so taki tipi itak poženščeni in ves ta bum okoli njegovega izgleda prikrije njegovo moškost.
Jst sem govorila o naravni estetskosti. Tip je lahko tud po naravi zelo atraktiven in privlačen. Kšnim za to sploh ni potrebna nobena vrsta make upa.
Jst sm mela v mislih to, da bi srečala tipa, ki bi imel lepoto prirojeno (brez kšnih kirurških popravkov). Se pravi da bi bil po naravi postaven, visok, mel lepe oči, lep nasmeh, lep nos, hudo frizuro... itd. Takemu tipu sploh ni potrebno da se maže s kremami in si depilira vsak del svojega telesa.
Jst mislim da si ti lepoto predstavljaš na napačen način. Ti misliš na lepoto na nenaraven način, jst pa govorim o naravnem načinu.