"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leksia - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
lally napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:ja, se dogaja.
men se je ze milijonkrat zgodil da sm bla oznacena za samovsecno, vzviseno, arogantno, itd kr nism sprejela povabila na pijaco, k je en pijan tip prisel do mene. evo ti cist banalen primer
aha... to je res cis glupo...
in žal se zelo pogosto se dogaja...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hehe to pa ko grem vn konstantno videvam. Res orenk pijane tipe, k tezijo zenskam. Pravjo da je alkohol tekoci pogum, samo kaj ti pomaga pogum, ko pa si tako pijan da se plesat z njo ne mores.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Queen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
ok dejstvo je da majo cez najvecje lepotce vedno najvec za povedat tiste,ki jih ne morjo dobit...mislim normalno ane..
tip ji je noro vsec ampak je sploh ne pogleda ker ni v njegovem "rangu"..kaj naj pol bejba vzdihuje in jamra za njim,ko ji je pa jasn da ga nau niikol dobila..in pol zacne delaovat obrambni mehanizem;ces saj je itak neumen in brezvezn..samo sebe vidi..pa kurbir..takega pa ze neb mela.. jeah right!
pa vsee bjonde so total neumne ane..ce majo se pa kosarico c se pa se podpisat ne znajo al kaj??! mislim total ste bedne..neke predsodke iscete tam kjer jih ni! noro hudi tipi so tut cist vredu osebe,totalni srcki in nevem kaj vse se! kao da je to kako ti razmislas kaj pogojeno s tem kako zgledas?! ce mas zdravo samozavest to prav nic ne vpliva na to..valda je pa ful folka okol ki se kao "nosjo"in to..pa ne rabi bit nek hud tip..ampak bo vazen kot marela!
sploh pa bi potem lahka rekli tut tko za punce..ma kul postavco in luskan obraz-a pol je pa kr high in nevem kaj vse se..slaba total?!
ja,ja..djte punce mal na sebi rajs delat..ne pa govorit kok so hudi tipi brezvezni in da mate raj neke kmecke fante.,..mislim ddd...
valda je pa tko,da se vedno in povsod tut med najgrsmu folku najde nekdo ki si misli,da je boga za jajce primu...
tko da proosim..ne odpirajte tako otrocjih tem,ki so polne predsodkov in nekih neumnih posplosevanj..!!
tip ji je noro vsec ampak je sploh ne pogleda ker ni v njegovem "rangu"..kaj naj pol bejba vzdihuje in jamra za njim,ko ji je pa jasn da ga nau niikol dobila..in pol zacne delaovat obrambni mehanizem;ces saj je itak neumen in brezvezn..samo sebe vidi..pa kurbir..takega pa ze neb mela.. jeah right!
pa vsee bjonde so total neumne ane..ce majo se pa kosarico c se pa se podpisat ne znajo al kaj??! mislim total ste bedne..neke predsodke iscete tam kjer jih ni! noro hudi tipi so tut cist vredu osebe,totalni srcki in nevem kaj vse se! kao da je to kako ti razmislas kaj pogojeno s tem kako zgledas?! ce mas zdravo samozavest to prav nic ne vpliva na to..valda je pa ful folka okol ki se kao "nosjo"in to..pa ne rabi bit nek hud tip..ampak bo vazen kot marela!
sploh pa bi potem lahka rekli tut tko za punce..ma kul postavco in luskan obraz-a pol je pa kr high in nevem kaj vse se..slaba total?!
ja,ja..djte punce mal na sebi rajs delat..ne pa govorit kok so hudi tipi brezvezni in da mate raj neke kmecke fante.,..mislim ddd...
valda je pa tko,da se vedno in povsod tut med najgrsmu folku najde nekdo ki si misli,da je boga za jajce primu...
tko da proosim..ne odpirajte tako otrocjih tem,ki so polne predsodkov in nekih neumnih posplosevanj..!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Bageera napisal/-a:Queen napisal/-a:ok dejstvo je da majo cez najvecje lepotce vedno najvec za povedat tiste,ki jih ne morjo dobit...mislim normalno ane..
Take bedarije pa že dolgo ne...
se strinjam s Queen. Kurbir je tisti, ki druge polaga, tebe pa noče. tako je za moške kurba tista, ki drugim da, meni pa noče!
-
maru - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2005
Jochie napisal/-a:se strinjam s Queen. Kurbir je tisti, ki druge polaga, tebe pa noče. tako je za moške kurba tista, ki drugim da, meni pa noče!
OK, tole mi je pa mal zgrešeno. Vsaj jest nikol nisem rekla za tipa, da je kurbir, če me ni hotu, je pa pri kakšnem sigurno to bil razlog, da ga jest nisem hotla. Namreč to, da je bil kurbir.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Queen napisal/-a:ok dejstvo je da majo cez najvecje lepotce vedno najvec za povedat tiste, ki jih ne morjo dobit...mislim normalno ane..
Bageera napisal/-a:Take bedarije pa že dolgo ne...
Jochie napisal/-a:se strinjam s Queen. Kurbir je tisti, ki druge polaga, tebe pa noče. tako je za moške kurba tista, ki drugim da, meni pa noče!
Kruto a resnično! Roko na srce, to kar pravita Queen in Jochie je čist res.
Predstavljite si da spoznate tipa ki je spal z ogromno punc in bi na koncu spal tud z vami. Bi mu rekle da je kurbir??? Ne, zato ker bi na ta način tud same sebe vrgle v slabo luč, saj ste tud ve ena izmed tistih ki jih je položil.
Kar se pa tiče tega "preveč lep tip": dvomim da kšna ženska zavrnila tipa ker bi bil "preveč" lep. Če bi pokazal kakršno koli zanimanje za njo bi vsaka pristala, vključno z mano. Ne vem katera ženska bi se branila lepega, postavnega in hudega tipa?? Jst bi se branila neumnega tipa, perverzneža in idiota, lepega pa zagotovo ne.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
ma Frenkie čist prav...
pomojm da se res nobena ne bi branila huuuudega tipa, če bi znal še izrečt kako normalno besedo, ne da bi ti izstrelilo vsakič ko bi odprl usta...
pač obstajajo lepi tipi,hvala bogu in edina stvar,ki bi me motila, bi bila če bi porabil ogroooomnnooo časa da bi se zrihtal
pomojm da se res nobena ne bi branila huuuudega tipa, če bi znal še izrečt kako normalno besedo, ne da bi ti izstrelilo vsakič ko bi odprl usta...
pač obstajajo lepi tipi,hvala bogu in edina stvar,ki bi me motila, bi bila če bi porabil ogroooomnnooo časa da bi se zrihtal
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Bageera napisal/-a:Jochie napisal/-a:Bageera napisal/-a:Queen napisal/-a:ok dejstvo je da majo cez najvecje lepotce vedno najvec za povedat tiste,ki jih ne morjo dobit...mislim normalno ane..
Take bedarije pa že dolgo ne...
se strinjam s Queen. Kurbir je tisti, ki druge polaga, tebe pa noče. tako je za moške kurba tista, ki drugim da, meni pa noče!
Kok si to čudno predstavljate zame je kurbir tisti, ki je vsak dan z drugo bejbo, ne da bi hotel met z njo kaj resnega, puncam pa daje vtis, da je resen tip, čeprav ni. Isto kot je kurba zame ženska, ki se vsak dan kurba z drugim, tipom laže, da jim je zvesta in tako naprej...
Mene taki tipi nikol niso zanimal, gnusijo se mi, kaj šele, da bi hotla s kom takim kaj imet, tako da tle tale vaša teorija, da jih ne moremo dobit, ne drži, oziroma je ravno obratno-oni nas ne morejo dobit, ker imamo nekatere možgane in ne nasedamo raznim bednim foram, katerim nasedajo kakšne 13 letne deklice.. Zame je taprav dec tak, ki je sposoben ostat z eno žensko in z njo imet resno zvezo brez varanja, če pa tega ne zna, pa niti ni vreden omembe.
To, da je pa kurba tista, ki ti noče dat, je pa res ena otročja izjava. Namesto, da bi normalno sprejel njeno odločitev, ji rečeš, da je kurba, ker te ne mara... mislm, prov za v vrtec.
vprašanje: si samska, spoznaš fuuul dobrega tipa, ki te očara vizualno, poleg tega pa je prepričljiv tudi v pogovoru s tabo. kaj boš storila?
po tvoji teoriji, če sem jo prav razumel, bi najprej vklopila svoj "interpol" (beri: uporabila boš vse svoje veze, da ti izvohajo, kdo je ta tip, kaksno ima zgodovino), in če je "čist", se mu boš prepustila...???
mimogrede, pri izjavi "kurba je tista, ki drugim da, meni pa noče" sem uporabil prvo osebo ednine zato, da bi bila razlaga fraze razumljivejša.
očitno sem se zmotil, nimam namreč navade žensk okarakterizirati s kurbo...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Frenkie napisal/-a:[Kar se pa tiče tega "preveč lep tip": dvomim da kšna ženska zavrnila tipa ker bi bil "preveč" lep. Če bi pokazal kakršno koli zanimanje za njo bi vsaka pristala, vključno z mano. Ne vem katera ženska bi se branila lepega, postavnega in hudega tipa?? Jst bi se branila neumnega tipa, perverzneža in idiota, lepega pa zagotovo ne.
pomoje je odveč tale tvoja podčrtana vsaka, ker res ne zanimajo sake lepotci...meni se tipi, ki so preveč lepi in krasni in vsi poštirkani in vse to, res ne dopadejo in se mi nikoli ne bodo...lahko h meni pristopi nevem kdo, pa mi ne bo všeč če bo preveč lep..ne bom rekla, da se mi ne bo zdel lep, a lepota je majhno merilo zame...in sploh nikoli me niso privlačili lepotci, vedno so mi bili všeč preprosti fantje z lepotnimi napakami...
poznam dost "lepotcev" in mi gre njihovo obnašanje že prav na živce..ne amram takih tipov, ki skrbijo zase hujš ko ženske in se vsak dan brijejo in depilirajo in mažejo s tisoč in eno kremo in nevemkajševse...
tko, da prosm ne posplošuj in ne bit prepričana vt o, ker sploh ni res da bi vsaka pokleknila pred lepotcem...
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
men so takšni tipi bedni. Poznam enga(ki je sam sebi najbolj lep, drugim tudi, meni pa manj) in vsakič ko ga srečam naklada kolko deklet/žensk ga gnjavi,vsaka bi ga mela,ubožec se sploh rešit ne more, sam s prstom pokaže pa že vse letijo,..........pa daj! To ni za poslušat.
se mi zdi da so nekateri od prepričanja o lastni lepoti zgubli karakter.
Pa ni trčeno bit s tipom,ki stopi v prostor se ustavi in takoj prečekira če ga kdo gleda? Pa men je to glupost.Živce bi pa po 5sekundah zgubla.
Jaz pa mislim da bi marsikatera preveč lepega tipa zavrnila. Zato ker jaz tipa ne mislim sam gledat in "lepota"je zdaleč premalo.
In veliko "lepih" tipov je perverznežev,samo nekatere ne opazijo, ker ga preveč gledajo in ne poslušajo
se mi zdi da so nekateri od prepričanja o lastni lepoti zgubli karakter.
Pa ni trčeno bit s tipom,ki stopi v prostor se ustavi in takoj prečekira če ga kdo gleda? Pa men je to glupost.Živce bi pa po 5sekundah zgubla.
Jaz pa mislim da bi marsikatera preveč lepega tipa zavrnila. Zato ker jaz tipa ne mislim sam gledat in "lepota"je zdaleč premalo.
In veliko "lepih" tipov je perverznežev,samo nekatere ne opazijo, ker ga preveč gledajo in ne poslušajo
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
*purple bitch* napisal/-a: pomoje je odveč tale tvoja podčrtana vsaka, ker res ne zanimajo sake lepotci...meni se tipi, ki so preveč lepi in krasni in vsi poštirkani in vse to, res ne dopadejo in se mi nikoli ne bodo...lahko h meni pristopi nevem kdo, pa mi ne bo všeč če bo preveč lep..ne bom rekla, da se mi ne bo zdel lep, a lepota je majhno merilo zame...in sploh nikoli me niso privlačili lepotci, vedno so mi bili všeč preprosti fantje z lepotnimi napakami...
poznam dost "lepotcev" in mi gre njihovo obnašanje že prav na živce..ne amram takih tipov, ki skrbijo zase hujš ko ženske in se vsak dan brijejo in depilirajo in mažejo s tisoč in eno kremo in nevemkajševse...tko, da prosm ne posplošuj in ne bit prepričana vt o, ker sploh ni res da bi vsaka pokleknila pred lepotcem...
Biti lepotec ne pomeni, da se tip depilira, maže z kremami, si cufa obrvi, kupuje najdražje obleke in ipd. Zame so taki tipi itak poženščeni in ves ta bum okoli njegovega izgleda prikrije njegovo moškost.
Jst sem govorila o naravni estetskosti. Tip je lahko tud po naravi zelo atraktiven in privlačen. Kšnim za to sploh ni potrebna nobena vrsta make upa.
Jst sm mela v mislih to, da bi srečala tipa, ki bi imel lepoto prirojeno (brez kšnih kirurških popravkov). Se pravi da bi bil po naravi postaven, visok, mel lepe oči, lep nasmeh, lep nos, hudo frizuro... itd. Takemu tipu sploh ni potrebno da se maže s kremami in si depilira vsak del svojega telesa.
Jst mislim da si ti lepoto predstavljaš na napačen način. Ti misliš na lepoto na nenaraven način, jst pa govorim o naravnem načinu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov