"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 15. Dec. 2005 13:08

bucka81 napisal/-a:
anna_k napisal/-a:tudi jaz imam s tem izkušnje. ravno pred kratkim se je neka punca (še vedno ne vem kdo :motz: ) izdajala za mene!!! naokoli je govorila, da je punca mojega fanta, še moje ime, starost, študij je pobrala! sick :stupid:

Ja to pa je too much sick že. Po moje je to folk ki ima prveč časa, jaz se ne bi spomnila česa takega :stupid:

pa še zmeraj se oglaša in ne vem kdo je! :evil: pa kdo to dela, lepo prosim?!!
I forgive you after all
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 16. Dec. 2005 20:49

Tud moj tip je zanimiv za (preveč) drugih punc in nekatere se mu ful ful ful vsiljujejo. In to me res spravla ob živce :fight: , kaj si ne morjo druzga zbrat če vejo da je on v zvezi! No ampak jst mu zaupam in vem in vidm da se med njim in drugmi nč ne dogaja. Wwwwiiii :). Mislim da je zdravo da se do neke mere sekiramo glede tega - sej če se nebi bi pa pomenlo da nam ne pomen tolk..
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 17. Dec. 2005 10:17

bucka81 napisal/-a:
lally napisal/-a:ja, jz ne razumem, kako si lahko tako hinavski in brez custev in morale, da pecas tipa k je njegova punca zravn... men osebno je to res bolano...

jz mu zaupam ful, in res je lepo pozoren do mene in vem da me ma rd, in da mu ful pomenm, ker mi to vsak dan pokaze...

sam me je pa vcah strah, zarad takih ''napadalnih''...

jz ga neee daaam :D :twisted:

he he lally, ja saj, njemu fuuul zaupam, ampak, zarad takih :evil: grrrbabnic, ki nimajo niti malo ponosa, bi pa lahko znorela :motz: (mislim na splošno tole, še nisem imela opravka z nobeno tako na srečo :D )

ja sej je res gadn filing k kej tazga vids, tko da upam da se ti nau zgodil...

sam, hvala bogu da ni on en zenskar, k bi pol usako meu... mi2 se mava lepo ze skor 2 leti, in se vid da sva se cist zalublena...

je pa pateticno kaj vse ene zenske pocnejo ja...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 17. Dec. 2005 15:26

Ledenka napisal/-a:Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?

Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?

:heul:

Ja itak da drži :lol:

Drugač se mi zdi pa vprašanje čudno zastavljeno, ker če bi nekoga mela, se ne odločaš z ja al pa ne glede na to, a ma grški al rimski profil (karikiram), ampak glede na to, kaj čutiš. Tud če je to zgolj posledica tega, da je tip res "hud model". :) Za une res lepe lepe, take kot so razni tipčki iz modnih revij, se nisem nikol zanimala, ker 1. ne maram plastične in preveč popolne lepote a la gospod Ken, ker mi je zlajnana in dolgočasna in 2. ker se strinjam z Nino Badrić, ki v enem svojih komadov lepo pove, da "ja poznam takve kao ti, šarmere neodoljive, takvi sebe vole najviše" .
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Dec. 2005 0:02

mojga tut vcasih ksne pecajo, pa je tak smotko da se mi skoz pohval, pol je pa tok hecn, k se mu na faci vid kok je zadovoljen pa se mu fajn zdi! k je ves srecen k sm jz mal ljubosumna k ga pol zaslisujem ;)

k kao vid da mi ni vseen zanjga, hehe
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 18. Dec. 2005 10:34

jst bi bla useen z njim sj ti ne bo par zblojenih kur preprečl sreče.......še posebi če je on zvest pa se jim sam reži in vešda ma klub usemu tebe rd
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 22. Dec. 2005 2:12

jst s puncami nisem imela takih problemov, čeprav sem imela tipa, ki je bil med njimi preveč priljubljen. Sem imela več problemov z njim samim, ker je vedel, da je lep in mu je to prav preveč udarilo v glavo, in je postal samovšečen in svojo lepoto je znal tudi izkoristiti, kar pa me pri tipu odbija.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
peach27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a peach27 » 22. Dec. 2005 8:42

:D pa boli te, kaj si druge mislijo. Glavno je, da se s tem "lepim" tipom štekata. Če je sam skuliran, pol itak ni panike, lahk se pa zgodi ja tako kot je marateja napisala, da se preveč zavedajo privlačnosti in to izkoriščajo.. Takrat ga je treba mal bolj pazit :D

Se pa spominjam enga primera, sicer v obratno smer, ko je en tip rekel svoji punci, da pa on že nikol ne bi mogel bit z dobro žensko???!! Halo???!!! :lol:
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Dec. 2005 20:19

peach27 napisal/-a:da se preveč zavedajo privlačnosti in to izkoriščajo..
:roll: Zenske recejo da eni tipi izkoriscajo lepoto in jih obtozujejo samovsecnosti. :roll:

Drgac pa logicno da zenske hocejo vase tipe. Vezani tipi so zenskam najbolj vsec.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 07. Jan. 2006 2:01

poznam enga tipa, ki je svoji ženski talal nasvete katero šminko naj uporablja :)
Kr neki............Vedno me je mučil problem kako grdosije dobije lušne punce ? ( odg. TRR )
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 07. Jan. 2006 8:42

moj pa ni tist preveč lep men je lep da se lahko (brez da mi je bed v smislu ojoj preveč si lep...) zagledam vanga pa se z njim počutm super men je lušten :love:
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 07. Jan. 2006 11:59

ja, imela že povprečne (a so imeli kakšno drugo prednost :P ), a več je bilo nadpovprečnih. takih torej, ki so imeli ali zares hude bivše (not good), ali pa so bili celo fantje zaljubljeni vanje :roll: ...

meni pač more bit moški všeč. očitno pa nimam prav posebno specifičnega okusa, zato naletim tudi na narcisoidke, ki ne le, da so lepi, so tudi malček osebnostno moteni.

Despite what many others may say (shallow girl), I simply cannot figure it out what they got that others don't :cry:

mogoče se pa bojim prave bližine, ki pa mi jo pretty pretty boys res ne morejo nuditi. a seveda ne vsi, so izjeme, ki pa verjetno le potrjujejo pravilo :wink:
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 07. Jan. 2006 12:19

Preveč lep tip NE obstaja :D
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 07. Jan. 2006 12:37

u madonca, si pa kritična :D
I forgive you after all
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce7 » 07. Jan. 2006 19:58

Mislim, da rek pradedka drži. Jaz mam svojo verzijo tega reka, ki je:"Če je lepši od mene, ga ne rabim." Ker taki so preveč narcisi in čist zaljubljeni samo vase. Pa ponavad niso zvesti.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov