"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
mislim, da je lepota ful relativen pojem. pravjo, da majo vsake oči svojga malarja in res je to.
drgač pa bi tut men fullllll ztežil, da bi mojga tipa kr ene punce osvajale. ne bi me pa odvrnilo od njega, če bi mi kdo grozil, da naj ga pustim. po moje bi se pol še bolj prlepla na njega
drgač pa bi tut men fullllll ztežil, da bi mojga tipa kr ene punce osvajale. ne bi me pa odvrnilo od njega, če bi mi kdo grozil, da naj ga pustim. po moje bi se pol še bolj prlepla na njega

° the passion to ride
-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Ja to je je pa čist odvisno od osebe. Ne moreš dajat vse lepe tipe v isti koš, da so nevem samovšečni, zabiti, otročaji in podobno. Men je moj tip isto full lep pa tud ostali to pravjo, sam zarad tega ni čist nič samovšečen in nevem kako čudn. Jst zase nikol nebi rekla, da nebi imela lepga tipa. Sej so tud grdi tipi otročaji pa samovšečneži pa nevem kaj še vse.
-
nana* - Komunikatorka
lally napisal/-a:jam men je moj tud najlepsi... me pa najbl zivcera k ga kera v moji prisotnosti ful cekira pa peca...
sej on se ne odziva, sam je ful nadlezno...
back offffffffffffffffff
Mislim, da sem vidla tvojga tipa v petek v Bronzu, mogoče se tud motim. Pa da ne boš misnla, da sem ena izmed unih k ga pecajo

Prepoznala sem ga po unih fotkah k si jih nalimala z bordanja

-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
tudi jaz imam s tem izkušnje. ravno pred kratkim se je neka punca (še vedno ne vem kdo
) izdajala za mene!!! naokoli je govorila, da je punca mojega fanta, še moje ime, starost, študij je pobrala! sick 

I forgive you after all
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
nana* napisal/-a:lally napisal/-a:jam men je moj tud najlepsi... me pa najbl zivcera k ga kera v moji prisotnosti ful cekira pa peca...
back offffffffffffffffff
Mislim, da sem vidla tvojga tipa v petek v Bronzu, mogoče se tud motim. Pa da ne boš misnla, da sem ena izmed unih k ga pecajo![]()
ja sej je biu tm ja... hehe, sj ni panike... sj nism lubosumna pa to, sam mi gre pa na zivce, ce ga kera v moji prisotnosti... tko mal pod nivojem mi je...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
nana* - Komunikatorka
lally napisal/-a:nana* napisal/-a:lally napisal/-a:jam men je moj tud najlepsi... me pa najbl zivcera k ga kera v moji prisotnosti ful cekira pa peca...
back offffffffffffffffff
Mislim, da sem vidla tvojga tipa v petek v Bronzu, mogoče se tud motim. Pa da ne boš misnla, da sem ena izmed unih k ga pecajo![]()
ja sej je biu tm ja... hehe, sj ni panike... sj nism lubosumna pa to, sam mi gre pa na zivce, ce ga kera v moji prisotnosti... tko mal pod nivojem mi je...
Aja..no pol sm pa zadela

- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja, jz ne razumem, kako si lahko tako hinavski in brez custev in morale, da pecas tipa k je njegova punca zravn... men osebno je to res bolano...
jz mu zaupam ful, in res je lepo pozoren do mene in vem da me ma rd, in da mu ful pomenm, ker mi to vsak dan pokaze...
sam me je pa vcah strah, zarad takih ''napadalnih''...
jz ga neee daaam

jz mu zaupam ful, in res je lepo pozoren do mene in vem da me ma rd, in da mu ful pomenm, ker mi to vsak dan pokaze...
sam me je pa vcah strah, zarad takih ''napadalnih''...
jz ga neee daaam

did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
nana* - Komunikatorka
No vidš, pol se pa ne smeš nč bat. On te ma ful rad in pol veš, da nebi pustu nobeni ženski zravn..še posebi pa ne taki moteni k se vsiljuje. Take je najbolj ignorirat in sem jim ne pustit, da te živcirajo...ker so itak ponavad ene zabite kure brez možganov pa ponosa.
Jst sem tud včasih ful cvikala pa se bala, sam zdej pa tipu ful zaupam in me tud nobena taka baba ne more spravt ob živce. Ampak se mi smil, da je tok primitivna.

Jst sem tud včasih ful cvikala pa se bala, sam zdej pa tipu ful zaupam in me tud nobena taka baba ne more spravt ob živce. Ampak se mi smil, da je tok primitivna.

- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Bla enkrat na zmenku z enim takim pacijentom, ki mi je razlagal da mora zdaj obvezno v solarij in na depilacijo prsi, ker ima naslednji teden revijo in mora bit lep... Aaaa...
To je za mene definicija "preveč lepega tipa", ki se s vojim videzom ukvarja več kot jaz... taki metro pač...

To je za mene definicija "preveč lepega tipa", ki se s vojim videzom ukvarja več kot jaz... taki metro pač...

- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
Blondie napisal/-a:Bla enkrat na zmenku z enim takim pacijentom, ki mi je razlagal da mora zdaj obvezno v solarij in na depilacijo prsi, ker ima naslednji teden revijo in mora bit lep... Aaaa...![]()
ne, to ni preeč lep tip, ampak samo tip, k je preveč zagledan vase. zame je lep tip tisti, k je vreden vseh dobrih stvari na tem svetu in ne samo zarad njegove zunanjosti, ampak tud zarad vse sladkobe, ki jo nosi v sebi.

° the passion to ride
-
MK - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
Men je pa glih to seksi..da vem da je moj fant zanimiv za punce, a vseeno ostajava skupaj. Tudi flirtanje z drugimi me ne moti, seveda ko mene ni zraven oz. njega ni zraven. ko sva skupaj pa sva skupaj in ne gledava za drugimi (vsaj ne očitno).Lepota me ne moti dokler ni samovšečen
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
uh, res je težje le zaradi ene zadeve...če je tip samo všečen in je tako rekoč k... drugač pa nebi smelo bit problemov, če je zaupanje. jaz bi bla ponosna da sem njegova. 

vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov