"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

alien
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: če bi vedla, bi povedla

Neprebrana objavaNapisal/-a alien » 11. Dec. 2005 15:31

mislim, da je lepota ful relativen pojem. pravjo, da majo vsake oči svojga malarja in res je to.
drgač pa bi tut men fullllll ztežil, da bi mojga tipa kr ene punce osvajale. ne bi me pa odvrnilo od njega, če bi mi kdo grozil, da naj ga pustim. po moje bi se pol še bolj prlepla na njega :flower:
° the passion to ride
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 11. Dec. 2005 17:18

Ja to je je pa čist odvisno od osebe. Ne moreš dajat vse lepe tipe v isti koš, da so nevem samovšečni, zabiti, otročaji in podobno. Men je moj tip isto full lep pa tud ostali to pravjo, sam zarad tega ni čist nič samovšečen in nevem kako čudn. Jst zase nikol nebi rekla, da nebi imela lepga tipa. Sej so tud grdi tipi otročaji pa samovšečneži pa nevem kaj še vse.
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 11. Dec. 2005 17:22

lally napisal/-a:jam men je moj tud najlepsi... me pa najbl zivcera k ga kera v moji prisotnosti ful cekira pa peca...

sej on se ne odziva, sam je ful nadlezno...

back offffffffffffffffff :evil:

Mislim, da sem vidla tvojga tipa v petek v Bronzu, mogoče se tud motim. Pa da ne boš misnla, da sem ena izmed unih k ga pecajo :D
Prepoznala sem ga po unih fotkah k si jih nalimala z bordanja :)
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 11. Dec. 2005 21:39

tudi jaz imam s tem izkušnje. ravno pred kratkim se je neka punca (še vedno ne vem kdo :motz: ) izdajala za mene!!! naokoli je govorila, da je punca mojega fanta, še moje ime, starost, študij je pobrala! sick :stupid:
I forgive you after all
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 12. Dec. 2005 15:37

nana* napisal/-a:
lally napisal/-a:jam men je moj tud najlepsi... me pa najbl zivcera k ga kera v moji prisotnosti ful cekira pa peca...

Mislim, da sem vidla tvojga tipa v petek v Bronzu, mogoče se tud motim. Pa da ne boš misnla, da sem ena izmed unih k ga pecajo :D

ja sej je biu tm ja... hehe, sj ni panike... sj nism lubosumna pa to, sam mi gre pa na zivce, ce ga kera v moji prisotnosti... tko mal pod nivojem mi je...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 12. Dec. 2005 15:54

lally napisal/-a:
nana* napisal/-a:

ja sej je biu tm ja... hehe, sj ni panike... sj nism lubosumna pa to, sam mi gre pa na zivce, ce ga kera v moji prisotnosti... tko mal pod nivojem mi je...

Aja..no pol sm pa zadela :) Ja drgač te pa čist štekam, men grejo isto take ženske na k.... :twisted: Ker so dobesedno motene v glavo.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 12. Dec. 2005 16:05

ja, jz ne razumem, kako si lahko tako hinavski in brez custev in morale, da pecas tipa k je njegova punca zravn... men osebno je to res bolano...

jz mu zaupam ful, in res je lepo pozoren do mene in vem da me ma rd, in da mu ful pomenm, ker mi to vsak dan pokaze...

sam me je pa vcah strah, zarad takih ''napadalnih''...

jz ga neee daaam :D :twisted:
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 12. Dec. 2005 16:20

No vidš, pol se pa ne smeš nč bat. On te ma ful rad in pol veš, da nebi pustu nobeni ženski zravn..še posebi pa ne taki moteni k se vsiljuje. Take je najbolj ignorirat in sem jim ne pustit, da te živcirajo...ker so itak ponavad ene zabite kure brez možganov pa ponosa. :D

Jst sem tud včasih ful cvikala pa se bala, sam zdej pa tipu ful zaupam in me tud nobena taka baba ne more spravt ob živce. Ampak se mi smil, da je tok primitivna. :D
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a saska1 » 12. Dec. 2005 19:58

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie » 12. Dec. 2005 20:27

Bla enkrat na zmenku z enim takim pacijentom, ki mi je razlagal da mora zdaj obvezno v solarij in na depilacijo prsi, ker ima naslednji teden revijo in mora bit lep... Aaaa... :eek: :wall:

To je za mene definicija "preveč lepega tipa", ki se s vojim videzom ukvarja več kot jaz... taki metro pač... :nein:
alien
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: če bi vedla, bi povedla

Neprebrana objavaNapisal/-a alien » 12. Dec. 2005 20:55

Blondie napisal/-a:Bla enkrat na zmenku z enim takim pacijentom, ki mi je razlagal da mora zdaj obvezno v solarij in na depilacijo prsi, ker ima naslednji teden revijo in mora bit lep... Aaaa... :eek: :wall:

To je za mene definicija "preveč lepega tipa", ki se s vojim videzom ukvarja več kot jaz... taki metro pač... :nein:

ne, to ni preeč lep tip, ampak samo tip, k je preveč zagledan vase. zame je lep tip tisti, k je vreden vseh dobrih stvari na tem svetu in ne samo zarad njegove zunanjosti, ampak tud zarad vse sladkobe, ki jo nosi v sebi. :flower:
° the passion to ride
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MK » 12. Dec. 2005 21:17

Men je pa glih to seksi..da vem da je moj fant zanimiv za punce, a vseeno ostajava skupaj. Tudi flirtanje z drugimi me ne moti, seveda ko mene ni zraven oz. njega ni zraven. ko sva skupaj pa sva skupaj in ne gledava za drugimi (vsaj ne očitno).Lepota me ne moti dokler ni samovšečen
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Dec. 2005 21:20

No, kot lahko sklepamo po vseh teh odgovorih, je vsak tip zanimiv za določen krog ljudi, tako, da to ni nič posebnega ali kako?
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 13. Dec. 2005 16:55

men se zdi da res lepi tipi tud po karakterju niso glih najboljši. vsaj tiste k jz poznam, vsi so bl sami vase zagledani pa take. mislm pa da je brezveze da se oziraš na punce k ti taga tipa ne privoščjo, to je bedarija.
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 13. Dec. 2005 17:35

uh, res je težje le zaradi ene zadeve...če je tip samo všečen in je tako rekoč k... drugač pa nebi smelo bit problemov, če je zaupanje. jaz bi bla ponosna da sem njegova. :wink:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov