"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 25. Avg. 2005 13:29

en moj kolega je eden takih lepotcev ko ga obletavajo ženske 24/7. oziroma so ga, ker je dokazal da je v resnici čist kul tipček ki je sposoben resne zveze in ma punco že par let.
alisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a alisha » 26. Avg. 2005 12:29

Jaz vem,kak je to! Skupaj sva 3 leta in pol pa moram rečt,da res ni tak fajn meti tak dobrega tipa! Tudi jaz sem na začetku mislila,da mu mora nekaj falit v glavi,če že tak dobro zgleda, pa to sploh ni res,da so vsi dobri tipi neumni! Moj ma v glavi vse tak pošlihtano kot je treba,seveda pa ve da se vse obračajo za njim! Ko greva skupaj v disko,grem za minutko stran pa kaj najdem? Babe ko se dobesedno vesijo po njem! Groza! Ampak jaz vedno ohranim mirne živce,ker vem da je samo moj!Se sploh ne sekiram,ker je brezveze! :razz:
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 26. Avg. 2005 15:51

Hi, hi!!!! Včeraj sva šli s kolegico po mestu malo na sprehod. Blo je že zvečer, v bistvu okol desetih, ko hodma mim enih bajt...lepih, načičkanih, novih, pritličnih bajt. V eni od njih živi tudi samooklicani LEPI. Gledava kak vrt majo kaj, kolk rož pa to in med drugim tudi njega v kopalnici kako se gleda v špegu. Midve sva skoraj crknili od smeha! Kak se je tipček gledal...Jezus marija! Prav vidlo se je kak si je všeč.
Uporabniški avatar
boogie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a boogie » 26. Avg. 2005 17:57

bucka81 napisal/-a:
girl007 napisal/-a:Lepota je zelo relativna stvar. Kar je všeč nekaterim ni nujno da je vsem.
tako da noben tip "lep" ne bo vsem všeč.

agree :wink:

Seveda Pamela Anderson oz Brad Pitt itd..., ni vsec vsem moskim oz zenskam itd... Lol whatever so stvari, ki so lepe za vse in to tko je.

:roll:
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 26. Avg. 2005 18:11

No res je da jih je večina takih lepotcev kurbirjev......in lovcev na trofej. Jz zgledam čist povprečno, pa si dost punc misli da sem kurbir in da jo hočem samo položit, pa da sem prasec it. Prav zanimivo mi je bilo prebirati vaša mnenja :) Vprašanje se postavlja, a lepotci sploh dobijo kakšno punco za avaturo ? ....................Drgač sem pa prav vesel da so klasični lepotci OUT :) Tko mam neki več šans da spoznam kakšno pupo.
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a birikina » 27. Avg. 2005 18:57

vseeno ga bi imela :teddy:
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 27. Avg. 2005 22:18

Niti slučajno ne moremo vseh lepih tipov metat v isti koš...
Jst poznam kar nekaj tipov, ki so resnično lepi, ampak imajo pač nek svoj sloves, poleg tega pa imajo še "prepih v glavi".... :D
Poznam pa tud primer, ko je tipček resnično lep, pameten, zvest, skratka popoln.... :)
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
marlynka.z.diamanti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2005
Kraj: cuba*

Neprebrana objavaNapisal/-a marlynka.z.diamanti » 10. Dec. 2005 15:26

po ne vem kolkiem času odgovarjam na to temo.mislim haloooo.poznam nekaj hudih ampak res hudih tipov,beybe jim padajo pred nogami.eden izmed teh je tudi moj "kolega"(po sskj to pomeni občasni spolni partner).ni butast(oz. nima praznine v glavi) in ima veliko obilico smisla za humor.vem da je jebač in ima ženske samo za sex,vendar me ne izkorišča(medsebojno se izkoriščava :twisted: ).sicer imam pa raje tipe povprečnega izglede in s hudo notranjostjo.

p.s.:ty lepo to :cool:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 10. Dec. 2005 18:01

Ma to je res tako relativen pojem...Imam eno tako izkušnjo, da sem celo večnost poslušala eno kolegico, kooook ima ona lepga tipa in ko sem ga končno spoznala, je bil zame en čist navaden šminkerčk..jest se za njim ne bi obrnila na cesti..Tako da me prav zanima, o kakih lepotcih je tu govora... :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 10. Dec. 2005 18:26

jz mam zdej tipa k je men res nenormalno lep. pa ja, pravjo tko tut prijateljice, pa od mami prijateljice k jz vem da sm rahlo pristranska :D

zgleda da mam tako sreco da se on sam tega ne zaveda, hehe ;)
pa tut ni tak tip da bi dal ne vem kok na obleke pa bil skoz zrihtan v nulo.
pa prvic k sm bla z njim sm bla z njim k mi je bil totalno hud, sam ostala sm pa z njim ze 2,5 let zato k je uredu clovek.

drugac mi gre pa to posplosevanje da so lepi tipi neumni in kurbirji ful na zivce...ja zenska je lahko lepa&pametna&resna tip je pa takoj neumen pa kurbir. sej se najdejo taki osebki, sam so tko moskega kot zenskega spola.

sploh pa pol k si ze dolg casa s tipom, ti videz ni vec vazn, kr si ga itak navajen, tko k sebe k se pogledas v ogledalo. enkrat si si vsec (pa ja, mislm da se vsi vcasih gledamo v spegu pa smo sami seb vsec), enkrat smo si pa obupni (takrt pa sam stran od ogledal).
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 10. Dec. 2005 18:29

men je moj ful lep... dostim je interesantn...

ucas me mal mot, ker mi gre na zivce ce ga ksna peca, k sm jz zravn njega... to mi je res glupo, pa doskrat se zgodi :x

mi pa ni tok vazn kok je lep, men je sicr najlepsi, pa najbolsi v vsem.. pa ful je dober..
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MUMI » 10. Dec. 2005 19:18

Če je ženska fouš, je grozno. Imam tako izkušnjo. Obletavajo oz. pikajo kot ose. Ti moraš samo ustrajat in gradit na vajinem razmerju, druge pa pustit na miru. Se bodo že privadile.
Pa saj tudi če je ženska mal lepš ni prav.
:flower:
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 10. Dec. 2005 21:26

Jaz svojega čuvam, nobena se mu ne more približat, če sva zunaj, že ko me vidijo in jih pogledam v oči, se odmaknejo in ne probavajo... pa tud moj ve kolko je ura, če opazim kakšno spogledovanje, takrat me objame in me cmokne, da mi pokaže da je sam moj.
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 11. Dec. 2005 12:02

Haa, no jaz sem laho pravi naslov,da povem kaj na račun lepih tipov. Moja izkušnja je slaba.Bila sem s tipom, ki je bil zelo lep in se je tega zelo zelo zavedal.Ampak pač, ko sva bla skupaj jaz njegove samovšečnosti sploh nisem vidla. No...do trenutka ,ko se mu ni dalo več bit z mano.Jah pač tko je...tip še dones misl,da lahko dobi same manekenke,poleg tega pa o njegovi razvajenosti raje ne govorim.Pač, lepotec, ki težko,da bo kdaj dojel,da se svet ne vrti samo okoli lepote.
Kljub temu,da sem rabila nekaj časa,da sem ga prebolela (sicer ne vem zakaj) sem,danes vesela,da se je izšlo tako kot se je in da zdaj še bolj vem kakšne so moje prioritete pri izbiri moškega.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 11. Dec. 2005 14:55

jam men je moj tud najlepsi... me pa najbl zivcera k ga kera v moji prisotnosti ful cekira pa peca...

sej on se ne odziva, sam je ful nadlezno...

back offffffffffffffffff :evil:
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]