"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 326 prispevkov
• Stran 20 od 22
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Nekaj časa sem bila zaljubljena v zelo lepega tipa, ki je bil vsem ženskam všeč in se je tega zavedal in to izkoriščal. Od takrat se poskušam izogibat takim. Sedanji je tudi zelo lep in tudi vsem všeč, ampak se tega malo manj zaveda in to malo manj izkorišča. Mu pa jaz to večkrat povem, čeprav vem, da ni ravno pametno. No ja, si vsaj ne bo mislil, da sem ljubosumna.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
g00fy_qa napisal/-a:S preveč lepimi tipi je po mojem mnenju tako: lahko imajo - zato imajo. Če se veliko punc trudi, da bi bile s takim tipom, seveda, da mu bo v prvi vrsti to napihnilo ego, potem pa bo izbiral eno za drugo oz. bo brez posebnega truda lahko z vsako. Ker res ni razloga, da bi zavrnil tisto noro dobro bejbo, ki se že cel večer trudi biti z njim. Z njo si bo pobožal samopodobo in dvignil socialno vrednost, da ne govorimo o lepih trenutkih, ki jih bo preživel.
To potem vodi do tega, da so lepi tipčki srce-lomilci. Logično je, da več kot jih lahko imajo, več jih bodo imeli in več jih bodo pustili. Matematika. Saj vsaka punca ve, v kaj se spušča, sploh ko gre za 'večerna druženja'.
Nato pa vsak tak tip sčasoma odraste in si najde punco, s katero je dolgo časa. In niti ni nujno, da je tudi ta super lepa, mogoče tip takrat potrebuje še nekaj drugega - osebnost. Sicer pa je odvisno od posameznika.
Jaz sem s takim tipom, ki ima za sabo malo morje punc, za katere se ni rabil truditi, ker so že čakale v vrsti; lahko bi rekla da je 'preveč lep', ampak zveni preveč samovščečno. Kakorkoli, pri meni pa je, po njegovih besedah, dobil drugačnost in energijo, ki je druge niso imele in to ga je pritegnilo že na začetku.
heh, napisala isto kot jaz par postov zgoraj. le z drugimi besedami. sicer pa res, vidva sta pravi primer za to!
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
gaby_ napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:S preveč lepimi tipi je po mojem mnenju tako: lahko imajo - zato imajo. Če se veliko punc trudi, da bi bile s takim tipom, seveda, da mu bo v prvi vrsti to napihnilo ego, potem pa bo izbiral eno za drugo oz. bo brez posebnega truda lahko z vsako. Ker res ni razloga, da bi zavrnil tisto noro dobro bejbo, ki se že cel večer trudi biti z njim. Z njo si bo pobožal samopodobo in dvignil socialno vrednost, da ne govorimo o lepih trenutkih, ki jih bo preživel.
To potem vodi do tega, da so lepi tipčki srce-lomilci. Logično je, da več kot jih lahko imajo, več jih bodo imeli in več jih bodo pustili. Matematika. Saj vsaka punca ve, v kaj se spušča, sploh ko gre za 'večerna druženja'.
Nato pa vsak tak tip sčasoma odraste in si najde punco, s katero je dolgo časa. In niti ni nujno, da je tudi ta super lepa, mogoče tip takrat potrebuje še nekaj drugega - osebnost. Sicer pa je odvisno od posameznika.
Jaz sem s takim tipom, ki ima za sabo malo morje punc, za katere se ni rabil truditi, ker so že čakale v vrsti; lahko bi rekla da je 'preveč lep', ampak zveni preveč samovščečno. Kakorkoli, pri meni pa je, po njegovih besedah, dobil drugačnost in energijo, ki je druge niso imele in to ga je pritegnilo že na začetku.
heh, napisala isto kot jaz par postov zgoraj. le z drugimi besedami. sicer pa res, vidva sta pravi primer za to!
se pridružujem zgoraj napisanemu. S tem da nekateri nikoli ne odrastejo in celo življenje igrajo neke casanove.
Preden sem z mojim začela sem o njem tko mal okrog slišala da je imel že dosti žensk ampak z vsako sam enkrat, kvečjemu dvakrat.
In ko sva začela je un gsm nonstop zvonil in to ob takih nemogočih urah (ena, dve ponoči) in on je sam prekinu, sploh se ni javu meni nič jasno, ampak sem bila tiho, ker takrat sva sam hodila na pijačke in nisem bila še njegova punca. Ampak mi je šlo pa ful na živce - no in ko sva potem uradno postala par, mislim da se je potem še ene dvakrat zgodilo da so bli ti klici, takrat sem ga sam pomenljivo pogledala in od takrat nobenega klica več....In zdaj mi včasih reče, da bi ga mogla vidt kaki dve leti nazaj kak je bil in kako se je zaradi mene spremenil, jaz si ga pa sploh ne znam predstavljat kot nekega j***** čeprav vem da je bil tak.
- tally weijl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
- Kraj: maribor
trenutno čakam da se tip odloči, res je zelooo lep pa še tako me privlači da sem cela mehka ko ga vidim zdaj kar nekaj mesec že "serema" ampak enkrat mu je drugič pa spet ne. čakam da se končno odloči ali me bo imel ali ne.
drugače glede lepih fantov pa mislim da jih je zelo malo, vsaka punca lahko iz sebe naredi zapeljivo mačko z malce make-upa in oblačili oni pa kašni so taki so vso rečo fantje
drugače glede lepih fantov pa mislim da jih je zelo malo, vsaka punca lahko iz sebe naredi zapeljivo mačko z malce make-upa in oblačili oni pa kašni so taki so vso rečo fantje
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Js pa ne prenesem teh "preveč lepih". Za svojga fanta pa ja nočem, da se bolj ušmeka kot pa js.
Najhuje pri takih fantih je, kot so punce že prej napisale, da oni to prav dobro vejo. In potem to izkoriščajo in mislijo, da so največji frajerji na svetu. Tako kot ne bi mogla bit s fantom, ki cele dneve posveča negi svojega telesa (fitnes, ekstra prehrana, kremce...). To pač ni zame. Seveda pa neka določena urejenost mora biti.
Pa meni se tako čudno slišita te dve besedi skupaj: lep tip?? Fajn fant je po moje fejst, simpatičen, hud... ne pa lep.
Najhuje pri takih fantih je, kot so punce že prej napisale, da oni to prav dobro vejo. In potem to izkoriščajo in mislijo, da so največji frajerji na svetu. Tako kot ne bi mogla bit s fantom, ki cele dneve posveča negi svojega telesa (fitnes, ekstra prehrana, kremce...). To pač ni zame. Seveda pa neka določena urejenost mora biti.
Pa meni se tako čudno slišita te dve besedi skupaj: lep tip?? Fajn fant je po moje fejst, simpatičen, hud... ne pa lep.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, tokrat se (najbrž izjemoma) strinjam z arašidom ...
Sicer je lepota relatiuna, ampak dejstvo pa usen ostaja, iz nečesa splošno zlo grdga se težko nardi neki splošno zlo prvlačnga. Če ma pa oseba že u štartu kokrtok "pouprečno osnovo", se jo da pa z mal "obdelave" narest u precej ušečno.
Sicer sm pa sama mela (za moje pojme in po mnenju okolice) dokaj privlačne dečke, od teh je biu en (glede videza) totalno nesamozavestn, en precej neutralen, en nekje na meji (premlad, da bi se znou odločt "kam spada" ), en še sprejemljivo samozavesten, enga je pa odnesl (in ne, ni prijetno s takim bit). Aja, je biu pa še en, k se mi sploh ni zdeu kej preveč lep, ampak sm usen bivakirala z njim kr en cajt .
Sicer je lepota relatiuna, ampak dejstvo pa usen ostaja, iz nečesa splošno zlo grdga se težko nardi neki splošno zlo prvlačnga. Če ma pa oseba že u štartu kokrtok "pouprečno osnovo", se jo da pa z mal "obdelave" narest u precej ušečno.
Sicer sm pa sama mela (za moje pojme in po mnenju okolice) dokaj privlačne dečke, od teh je biu en (glede videza) totalno nesamozavestn, en precej neutralen, en nekje na meji (premlad, da bi se znou odločt "kam spada" ), en še sprejemljivo samozavesten, enga je pa odnesl (in ne, ni prijetno s takim bit). Aja, je biu pa še en, k se mi sploh ni zdeu kej preveč lep, ampak sm usen bivakirala z njim kr en cajt .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- tally weijl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
- Kraj: maribor
ne se ne tolažim z tem ker sem sama samozavestna oseba in mislim da mi nič ne manjka, sem si všeč. ampak malce pa le pripomore k boljšemu videzu, ker še vedno vztrajam pri tem da obleka naredi človeka. če pa punca ni niti malo simpatična te pa res ne more nič pomagat, to pa se strinjam.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Aloha napisal/-a:Aja, je biu pa še en, k se mi sploh ni zdeu kej preveč lep, ampak sm usen bivakirala z njim kr en cajt .
ok, tega pa ne razumem. kako si lahko z nekom, ki ti je neprivlačen?
razumem, če ga okolica ne smatra kot 'lepega', hudega ali karkoli že... ampak če hodiš s tipom, ti po moje mora biti všeč.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
gaby_ napisal/-a:Aloha napisal/-a:Aja, je biu pa še en, k se mi sploh ni zdeu kej preveč lep, ampak sm usen bivakirala z njim kr en cajt .
ok, tega pa ne razumem. kako si lahko z nekom, ki ti je neprivlačen?
razumem, če ga okolica ne smatra kot 'lepega', hudega ali karkoli že... ampak če hodiš s tipom, ti po moje mora biti všeč.
Ma mislim, da je potem tukaj razlika še med lepoto in privlačnostjo? ... Lahko je nekdo lep pa te ne zna naredit ohinsplohusekanonanj, spet drugi pa je lahko majčkeno manj lep pa te bo čisto obrnil na glavo ... Pa so verjetno tu še druge prednosti, ki jih ima lahko človek in ki jih nekdo drug pač bolj ceni... Brihtnost mogoče? In tisto o "isti valovni dolžini" - se z njim pač ujameš na mnogo področjih...
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
tally weijl napisal/-a:trenutno čakam da se tip odloči, res je zelooo lep pa še tako me privlači da sem cela mehka ko ga vidim zdaj kar nekaj mesec že "serema" ampak enkrat mu je drugič pa spet ne. čakam da se končno odloči ali me bo imel ali ne.
Če se ž tk odloča te niam rad
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
g00fy_qa napisal/-a:S preveč lepimi tipi je po mojem mnenju tako: lahko imajo - zato imajo. Če se veliko punc trudi, da bi bile s takim tipom, seveda, da mu bo v prvi vrsti to napihnilo ego, potem pa bo izbiral eno za drugo oz. bo brez posebnega truda lahko z vsako. Ker res ni razloga, da bi zavrnil tisto noro dobro bejbo, ki se že cel večer trudi biti z njim. Z njo si bo pobožal samopodobo in dvignil socialno vrednost, da ne govorimo o lepih trenutkih, ki jih bo preživel.
S temle se pa čist strinjam.
In res večina, ki lahko imajo tudi imajo. Potem pa srečajo eno, ki jih pritegne na drugačen način pa k jih zna obrnit. je pa vprašanje kok časa so zvesti. En k ga jaz poznam pač neki časa je zvest pol si mora pa mal ego nafilat pa dobr se mu zdi k ga tm obletavajo itd. sam ok pač to je precej njegov problem, ker si na tak način fila ego namesto na kakšen bolj zdrav in pač tud tko ma pač določene scene k sm jih jaz navajena pa kljub temu da sva prjatla včas kr mal z očmi zavijam k se mi zdi da je mal prestar za take otročje fore.
Prvi neprebran prispevek • 326 prispevkov
• Stran 20 od 22
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov