"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 28. Avg. 2008 14:28

p!ka napisal/-a:
kikiriki napisal/-a:
missy* napisal/-a:naj povem, da zaljubljena sploh nisem.pa vseeno uzivam z njem.

Mal čudno se to sliši. A ma velik pod palcem mogoče, pa ti to ustreza ? Ker drugače težko razumem, da v partnerja nisi zaljubljen, pa vseeno uživaš z njim.

Lahko, da je bla zaljubljena pa jo je zaljubljenost minila in le to zamenjala ljubezen. Slika

Se strinjam, mogoce pa jo je osvojil z svojimi dejanji in obnasanjem....in prav zaradi tega tako uziwa z njim...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 29. Avg. 2008 5:04

Ma ja jst ne bi mogla bit s full hudim tipom zato k bi mi samozavest načel- že tko je načeta. In bi se verjetno če bi dobila občutek da je neki cassanova,spremenila v obsesivno bejbo.

SAm izkušnje z meni "lepimi" moškimi niso ble nič kaj dobre. Pa ne zarad drugih ampak zarad njih samih- ego na višku, misl da je sam bog ind a ti pride že sam ko ga zagledaš v vsej svoji veličini, da ne omenjam lufta v glavi... Sam spet ne morem rečt za vse k poznam pa enga k je pa res kul, sam taki so ponavad že zasedeni :razz:
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 31. Avg. 2008 13:36

Meni se tud ful zdi da missy na muč pretirava.Mislim da se postavlja preveč v višave in poveličuje sposobnosti svojga tipa.Ok, če je vse res pol pa ma res idealnega in zavidanja vrednega.Sam jebi ga, da je pa tip tak sposoben...Saj je moj tip tud majstor na večini področij,zna marsikaj zrihtat pa pametn je, ma smisl za humor...
No kot pa sm zasledila, da je napisano-kakor, da bi jaz to natipkala...če ni tipica zaljubljena v njega je pol zihr z njim zarad keša.
a pa spšlošno dokazano je, da so preveč lepi tipi ful slabi vpojstli, zat, ki mislijo, da jim je dost sam lepota, da dobijo žensko...sam če jim tam ne pali pol nč ne štima.
Missy get real
pa uživej dok ti gre, zat, ki je tud res, kar je že ena pred mano napisala:dokler si s tipom je vse naj naj, ko pa pone pa bo največji praec itd.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 31. Avg. 2008 16:29

Sem enga "imela", ki je mislil da je oh in sploh lep :D (mogoče za srednješolke..). Še letos, ko sva se vidla, mi je začel svoje radiatorčke kazat, kako je zagorel in mi začel praviti koliko zase skrbi, ter zakaj nisva več kolega. Gospod lepi je mislil, da bi bila midva "kolega", kljub temu da imam js tipa že več kot en let :roll: (no se me je med letom že velikrat klical, kje sem, da hoče jt z mano na kavo - ob enih ponoč..)
Presenečenje: v pojstli ni nič extra sploh & v glav nima 5% pošlihtanga
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 31. Avg. 2008 19:26

kikiriki napisal/-a:
keri napisal/-a:Pa po pravici povedano sem šla še enkrat prebrat svoj post in se mi zdi da nisem nikjer pretiravala:

-glede tega da je lep so mi drugi rekli(meni je itak, če ne ne bi niti bila z njim)
-to da poleg službe še študira in ima povprečje nad 9 in je najboljši v letniku ni pretiravanje - to je dejstvo
-da je ful iznajdljiv in da je rad sam svoj mojster pa tudi ni neko pretiravanje - pač rad sam popravlja in če si je sam položil laminat in ploščice v stanovanju to ni pretiravanje ampak spet dejstvo

Tako kot vsak človek ima tudi on slabe lastnosti, ki jih tiste punce, ki so kdaj prebrale kak moj post že zasledile oziroma razbrale iz mojih besed.
Nisem neka zaljubljena najstnica, ki ne vidi dlje od svojega nosa, to kar sem zgoraj napisala so njegovi plusi....če se je pa tebi to zdelo pretiravanje pa to ni moj problem.....

No ja, to je pretiravanje. Ampak nima veze, uživaj še toliko časa dokler si zaljubljena do ušes.

ej, a si ti ljubosumen nanjo in na missy? :?
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 01. Sep. 2008 10:55

Jah mal sem pa res. :D Tudi jaz bi imel partnerico na kateri je vse (Izgled, pamet, izobrazba, obnašanje...) popolno, a je še nisem srečal.
Zadnjič spremenil kikiriki, dne 01. Sep. 2008 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 01. Sep. 2008 11:07

kikiriki napisal/-a:Jah mal sem pa res. :D Tudi jaz bi imel partnerico na katerem je vse (Izgled, pamet, izobrazba, obnašanje...) popolno, a je še nisem srečal.

Pri ženskah se pamet in lepota medsebojno izključujeta. Nisi še slišal tega?
:twisted:

Zajebancija....da se ne bo kakšna počutila užaljeno.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 01. Sep. 2008 11:37

McLarnovc napisal/-a:Pri ženskah se pamet in lepota medsebojno izključujeta. Nisi še slišal tega?

Ti se nisi nč zajebavu, ker si sigurno resno mislu, ampak se bojiš napadov. :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 01. Sep. 2008 11:48

kikiriki napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Pri ženskah se pamet in lepota medsebojno izključujeta. Nisi še slišal tega?

Ti se nisi nč zajebavu, ker si sigurno resno mislu, ampak se bojiš napadov. :D

Zdaj si zjebal osebek svoje vrste. Sram te bodi. :lol: :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objavaNapisal/-a star7 » 01. Sep. 2008 19:42

meni se ne zdi da keri pretirava.
pač ima srečo, da je našla fanta, ki je vizualno lep in tui noter, in da je priden za delat in šolo.
js sm tui lahko pohvalim, moj fant je tui lep, doro ne bom rekla da je popoln, ker ni, samo marsikdo je že reku, da je lep. in pač še priden je, nonstop neki dela, rad pomaga vsem okoli, in prijazen je... ne bom ga preveč hvalila, sam tko je...
preveč nasplošno rečete da so preveč lepi tipi glupi in samoušečni.
:P pa ne mi rečt, naj uživam dokler sem zaljubljena do ušeč- pa ja nism slepa že 4 leta?! :D
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 01. Sep. 2008 19:58

star7 napisal/-a:preveč nasplošno rečete da so preveč lepi tipi glupi in samoušečni.

Kdo je pa to rekel ? To seveda ni res. Velja pa to ža ženski spol :D :lol:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 02. Sep. 2008 10:20

problem lepih tipov je se zavedajo da so lepi :roll:

sem poznala enga ko je biu sicer res lep..ko iz filma...tak, da bi si naredu vosceno lutko pa jo meu v sobi na razstavi...ampak ko je odpru usta!!! ojoj :D vsa tista njegova lepota takoj zginla, jo je zasencla kaka ''pametna izjava'' hahah :D

ko je sou mimo ogledala se je vedno ustavu in gledal :D

groza uglavnem. vem da niso vsi taki, ampak tisti ki so, se jih pa res ne da prenasat..razn ce je zenska tut taka :D no pol bi se pa kregala ker je lepsi =)
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 02. Sep. 2008 14:54

kikiriki napisal/-a:Jah mal sem pa res. :D Tudi jaz bi imel partnerico na kateri je vse (Izgled, pamet, izobrazba, obnašanje...) popolno, a je še nisem srečal.

Preberi še enkrat moj drugi post. Moj dragi ima vse tiste lastnosti, ki sem jih že zgoraj naštela ima pa tako kot vsak človek napake in NI popoln. Te napake me motijo, ampak ne toliko, da bi zaradi njih šla iz te veze. Sej pridejo trenutki ko mi preseda njegova vzkipljivost in trma ampak zaenkrat je več plusov kot minusov pa upam da tako tudi ostane.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 02. Sep. 2008 17:40

"Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?"

Drži. Ampak če je to vredno truda, zakaj pa ne. Če je to "prelep" fant, seveda. :D Bo vsaj bolj pestro v vezi. Seveda pod pogojem, da je med partnerjema zaupanje. Če pa ga ni, je pa verjetno še bolj pestro. :D

No, name to, ali je fant zelo lep ali ne, ne bi vplivalo, če bi čutila, da je to res to ali pa da mi je močno všeč in jaz njemu. Kaj more revež za to, da se je rodil zelo (preveč) lep?
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 02. Sep. 2008 19:45

jz sm mela najlepšga anta na šoli...in kaj je blo z njem...nč posebnga sam narcis je biu..obseden sam s sabo...lej najbol je d ne gledamo tok na zunanjost ampak na notranjost človeka, ker tam se pokaže dejanska lepota..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov