"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 26. Avg. 2008 19:57

Mene pa (preveč) lepi tipi sploh ne ganejo, ker (večinoma) vejo, da so lepi in se zato tudi visoko nosijo.
Ne vem ali sem jaz čudna ali kaj, ampak meni so ponavadi všeč taki tipi, ki večini sploh niso; taki, ki niti slučajno nimajo popolne postave, ampak me nekaj na njih pritegne, recimo pogled, nasmeh...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 26. Avg. 2008 20:20

*sanja* napisal/-a:Mene pa (preveč) lepi tipi sploh ne ganejo, ker (večinoma) vejo, da so lepi in se zato tudi visoko nosijo.
Ne vem ali sem jaz čudna ali kaj, ampak meni so ponavadi všeč taki tipi, ki večini sploh niso; taki, ki niti slučajno nimajo popolne postave, ampak me nekaj na njih pritegne, recimo pogled, nasmeh...

hvala enako :) mi je grozno všeč dober smisel za humor in samozavest.. tut če ni popoln.. js sm taka da mi tko al tko tip rata všeč po nekem obdobju.. ne vem če sm se že kdaj na hitrco zaljubila.. "preveč lepi tipi" so fajn za pogledat.. da bi ga mela pa ob sebi.. pa ni treba
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 26. Avg. 2008 20:29

^^ :gut: Tole je pa kot bi jaz pisala. Jaz ponavadi tipa že nekaj časa poznam (vsaj po videzu), potem pa mi kar naenkrat "klikne" in si rečem vau, kako hud tip... Tudi jaz se nisem nikoli zaljubila na prvi pogled. Včasih vidim kakšnega tipa in rečem, da ta pa je hud, ampak že čez nekaj minut pozabim, da sem ga sploh videla...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 27. Avg. 2008 14:26

Oh teli neki lepi tipi so ponavad tud zlo naumni, ker več dajo na lepoto kot pa na to da bi se izšolav in to. Nimam drugače kakšnega bivšega, ker na take tudi padam ne, preveč urejen moški je zame že skoraj ženska tazga tipa pa tko al tko ne rabm, sm sama ženska.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 27. Avg. 2008 18:45

*sanja* napisal/-a:Mene pa (preveč) lepi tipi sploh ne ganejo, ker (večinoma) vejo, da so lepi in se zato tudi visoko nosijo.

Ja enako...mislim za vse punce, ki ste pisale za mano :) Ja preveč lepi tipi so tud ful neumni pa obsedeni s svojim videzom, tak da me na easy res spominjajo na pedre.itak pa šminkeri niso moji tipi tipa :twisted: jaz padam na bolj bohemske modele rock stila, ki jih redkokere obožujejo, tak da mi ni treba met straha da mi ga kera vzame :grinsevil:
moj dragi ni po postavi noben maneken, pa še skos sexy zgleda.ma smisel za humor, hipnotičen pogled, pametn je itd.
jaz sploh ne vem,kaj babe vidijo na unih lepotcih.zgleda da so z njimi sam, da se razkazujejo al kaj.saj ne hodimo z njegovim videzom ampak z njim kot osebo, a ne?pa na k..ac mi gre ko me kera frendica vpraša da kak se mi zdi po videzu njen tip ipd.pa kaj me briga...če je njej kul je tut meni.pa ko znajo lude pubertetne dušice skenslat tipa, ker jim je nekdo reku, da kaj dela s tem grdim pa podobno in začnejo oz. se zapletejo z nekim Apolonom ala Johnny Deep...NE ZAPUSTI TISTEGA, KI GA LJUBIŠ ZARADI NEKOGA, KI TI JE VŠEČ! :hallo:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 27. Avg. 2008 19:50

Moj je "prevec lep", po mnenju vecine punc. Pa zaradi tega se ni neumen, smovsecen, in ne, ni mi namesto roze v dnevni. Zna se pogovarjat, zmeraj spravi ljudi v dobro voljo, da ne govorim o njegovem pogleu...in ni me strah, da mi ga bo katera prevzela (vsaj ne vec :lol: )

Jaz npr. nebi mogla bit z enim tipom, ki mi vizualno ni prevec usec, je pa po drugi strani zelo vredu, bla bla bla. Enostavno ne. Sem probala, ampak to ni bilo to. Pa mi je bilo zelo zal, ampak enostavno ni slo, ni bilo tiste vizualne sexualne privlacnosti..
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 27. Avg. 2008 20:00

missy* napisal/-a:Jaz npr. nebi mogla bit z enim tipom, ki mi vizualno ni prevec usec, je pa po drugi strani zelo vredu, bla bla bla. Enostavno ne. Sem probala, ampak to ni bilo to. Pa mi je bilo zelo zal, ampak enostavno ni slo, ni bilo tiste vizualne sexualne privlacnosti..

Saj se ne gre za to, da tistih, ki nam "preveč lepi" tipi niso všeč, tipi, s katerimi smo, niso všeč. Meni je lahko nek tip hud, lep in ne vem kaj še vse, ampak ni nujno, da velja za "preveč lepega" tipa.
Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja in meni so ponavadi všeč (tudi vizualno) takšni tipi, ki ne veljajo za lepotce. Saj večina tipov je povprečnih, ampak nekateri pa res izstopajo po svoji lepoti in se za njih večina (pa ne samo punc, ampak tudi fantov) strinja, da so lepi. Takim tipom jaz rečem, da so "preveč lepi". To, da ne bi bila s takim tipom, še ne pomeni, da bom sedaj z nekom, ki me ne privlači. Mene noro privlačijo tudi "povprečni" tipi (povprečni za večino ljudi, zame pa so hudi).
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 27. Avg. 2008 21:22

uredu, sem napisala zato to, ker je ena rekla tukaj gor, da tip ne rabi bit glih lep, samo da ima smisel za humor, se zna pogovarjat itd.
in po drugi strani sem napisala tudi zato, ker use te "lepotce" mecete v isti kos. moj ze ni tak
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 28. Avg. 2008 7:41

Se strinjam z ˝missy˝- ene preveč posplošujete. Niso vsi lepi tipi neumni in šminkerski in jih imaš lahko v dnevni namesto rože.

Za mojga mi je že dosti folka reklo (žensk in moških) da je lep oziroma dober tip.....(nazadnje mi je to rekel en tip na dopustu in mi je bilo ful smešno, da ti en tip za tvojga tipa reče da imaš lepega fanta pa ta tip ni gay) je pa daleč od tega da bi bil neumen al pa zagledan vase....poleg službe še študira in je najboljši v letniku, je ful iznajdljiv, uživa pri opremljanju svojega stanovanja (in jaz ob pogledu nanj, ko je v tej vročini zgoraj brez postavljal laminat :D ) in ni neki samovšečnež.

Hvalabogu da ne bere tega foruma in da ne ve za moj nick ker bi mu, če bi zdej te vrstice prebral krilca kr mal zrastla.... :D
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 28. Avg. 2008 8:16

keri napisal/-a:Se strinjam z ˝missy˝- ene preveč posplošujete. Niso vsi lepi tipi neumni in šminkerski in jih imaš lahko v dnevni namesto rože.

Za mojga mi je že dosti folka reklo (žensk in moških) da je lep oziroma dober tip.....(nazadnje mi je to rekel en tip na dopustu in mi je bilo ful smešno, da ti en tip za tvojga tipa reče da imaš lepega fanta pa ta tip ni gay) je pa daleč od tega da bi bil neumen al pa zagledan vase....poleg službe še študira in je najboljši v letniku, je ful iznajdljiv, uživa pri opremljanju svojega stanovanja (in jaz ob pogledu nanj, ko je v tej vročini zgoraj brez postavljal laminat :D ) in ni neki samovšečnež.

Hvalabogu da ne bere tega foruma in da ne ve za moj nick ker bi mu, če bi zdej te vrstice prebral krilca kr mal zrastla.... :D

Vse je kul, sam malo manj pretiravaj. Saj veš tisto ne, ko je tip najboljši na svetu, ko se gre pa na razen pa je največja svinja. Tko, da z eno okusno mero prosim.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 28. Avg. 2008 9:35

Pa po pravici povedano sem šla še enkrat prebrat svoj post in se mi zdi da nisem nikjer pretiravala:

-glede tega da je lep so mi drugi rekli(meni je itak, če ne ne bi niti bila z njim)
-to da poleg službe še študira in ima povprečje nad 9 in je najboljši v letniku ni pretiravanje - to je dejstvo
-da je ful iznajdljiv in da je rad sam svoj mojster pa tudi ni neko pretiravanje - pač rad sam popravlja in če si je sam položil laminat in ploščice v stanovanju to ni pretiravanje ampak spet dejstvo

Tako kot vsak človek ima tudi on slabe lastnosti, ki jih tiste punce, ki so kdaj prebrale kak moj post že zasledile oziroma razbrale iz mojih besed.
Nisem neka zaljubljena najstnica, ki ne vidi dlje od svojega nosa, to kar sem zgoraj napisala so njegovi plusi....če se je pa tebi to zdelo pretiravanje pa to ni moj problem.....
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 28. Avg. 2008 10:34

keri napisal/-a:Pa po pravici povedano sem šla še enkrat prebrat svoj post in se mi zdi da nisem nikjer pretiravala:

-glede tega da je lep so mi drugi rekli(meni je itak, če ne ne bi niti bila z njim)
-to da poleg službe še študira in ima povprečje nad 9 in je najboljši v letniku ni pretiravanje - to je dejstvo
-da je ful iznajdljiv in da je rad sam svoj mojster pa tudi ni neko pretiravanje - pač rad sam popravlja in če si je sam položil laminat in ploščice v stanovanju to ni pretiravanje ampak spet dejstvo

Tako kot vsak človek ima tudi on slabe lastnosti, ki jih tiste punce, ki so kdaj prebrale kak moj post že zasledile oziroma razbrale iz mojih besed.
Nisem neka zaljubljena najstnica, ki ne vidi dlje od svojega nosa, to kar sem zgoraj napisala so njegovi plusi....če se je pa tebi to zdelo pretiravanje pa to ni moj problem.....

No ja, to je pretiravanje. Ampak nima veze, uživaj še toliko časa dokler si zaljubljena do ušes.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 28. Avg. 2008 11:17

kaksno pretiravanje?
namrec jaz ga ne vidim.

in tole z zaljubljenostjo..jaz nikakor nisem "zaljubljena do uses", naj povem, da zaljubljena sploh nisem.pa vseeno uzivam z njem.

in nekatere, ko koncamo s svojim, ne govorimo, da je prasec, nekatere imamo spostovanje do moskih.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 28. Avg. 2008 11:35

missy* napisal/-a:naj povem, da zaljubljena sploh nisem.pa vseeno uzivam z njem.

Mal čudno se to sliši. A ma velik pod palcem mogoče, pa ti to ustreza ? Ker drugače težko razumem, da v partnerja nisi zaljubljen, pa vseeno uživaš z njim.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 28. Avg. 2008 12:13

kikiriki napisal/-a:
missy* napisal/-a:naj povem, da zaljubljena sploh nisem.pa vseeno uzivam z njem.

Mal čudno se to sliši. A ma velik pod palcem mogoče, pa ti to ustreza ? Ker drugače težko razumem, da v partnerja nisi zaljubljen, pa vseeno uživaš z njim.

Lahko, da je bla zaljubljena pa jo je zaljubljenost minila in le to zamenjala ljubezen. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov