"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
hahahaha..enkrat sem bila z enim res hudim tipom. mislim, itak je vedel da je hud.. pa pol mesta se je metalo za njim vglavnem midva sva ga lansko poletje malo bluzila.. v bistvu sva se bolj ko ne družila ampak vseeno sploh nisem mogla vrjet, da sem v bližini takega lepotca.. no vglavnem enkrat sva bila pri meni in sva pač seksala.. in khm.. bil je NAJSLABŠI SEX V MOJEM ŽIVLJENJU!!! sicer je mel tip popolno telo in vse.. ampak fak..bil je ko hlod..!! in zdaj se ob takih "manekenih" samo še nasmehnem..kr je videz res očitno VSE kar imajo.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Itak.. ker ni važno kako tup je, važno je da te lahko pelje na Karibe za dopust
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
ma js pa morm povedat, da mam kr vredu fanta, sploh kadar se zrihta.. ampak včasih pa tk totalno mimo udari, da si tk nekot cote skup naštima, da nikakor ne pašejo skupaj, sploh pol k njegovim poletnim čevljem..
ampak sm rajši tiho, pa si mislim kr naj gre tut tak pajac kdaj ven, se vsaj ne bojo po njemu metale
ampak sm rajši tiho, pa si mislim kr naj gre tut tak pajac kdaj ven, se vsaj ne bojo po njemu metale
- cacao.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
- Kraj: Lj
lol @ Melani (:
Bogi pajacek(:
Drugače pa imam tudi sama take izkušnje. Lahko je še tako ohinsplohdadolpadeš tip, v glavo pa "tup kot želva".
In ponavadi mene zaradi njegovega primankljaja pameti mine tudi "ljubezen" do njegovega vizualnega izgleda.
So pa tudi popolne kombinacije, lep in pameten...Ampak taki so ponavadi res hard to get...
Bogi pajacek(:
Drugače pa imam tudi sama take izkušnje. Lahko je še tako ohinsplohdadolpadeš tip, v glavo pa "tup kot želva".
In ponavadi mene zaradi njegovega primankljaja pameti mine tudi "ljubezen" do njegovega vizualnega izgleda.
So pa tudi popolne kombinacije, lep in pameten...Ampak taki so ponavadi res hard to get...
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
uf jej...
js sm mela dva taka primera.
najprej sm mela enega fanta, ki so ženske ful padale nanj. sej on se je zavedal, da je lep, sam ni se fulll nosu, pač nogometaš. in sva hodila po ulici in je tekla ženska za nama in zjala moj boš, zelo kmalu. sam smehh.
pa dobival je sporocila kao ti se bos z mano poročil. mi2 sva se itaq sam smejala. doro potem itaq sva sporazumno sla narazen, in zdej sm zvedla da se je porocil,pri 22letih
drugi pa je tui biu ful neki popularen, sam njega to ni birgalo. mi2 najprej sva bla sam kolega, počasi je postajalo bolj zanimivo in pol sva bla skupi. se je dogajalo, da sva sla v kino in se usedla prow k steni, da bi ja mela mir, a ženske neumne so se prou zravn usedle in cel film bule vanj ko da vidijo newem kaj. in potem sva neki casa ustrajala, sam nisva rada hodila v javnost, kr so ble tecne in to ti po tolkem casu ne pase vec. pa sva raje nehala, naj ga ma tista ki bo prenasala to njegovo lepoto in histericne ženske!
js sm mela dva taka primera.
najprej sm mela enega fanta, ki so ženske ful padale nanj. sej on se je zavedal, da je lep, sam ni se fulll nosu, pač nogometaš. in sva hodila po ulici in je tekla ženska za nama in zjala moj boš, zelo kmalu. sam smehh.
pa dobival je sporocila kao ti se bos z mano poročil. mi2 sva se itaq sam smejala. doro potem itaq sva sporazumno sla narazen, in zdej sm zvedla da se je porocil,pri 22letih
drugi pa je tui biu ful neki popularen, sam njega to ni birgalo. mi2 najprej sva bla sam kolega, počasi je postajalo bolj zanimivo in pol sva bla skupi. se je dogajalo, da sva sla v kino in se usedla prow k steni, da bi ja mela mir, a ženske neumne so se prou zravn usedle in cel film bule vanj ko da vidijo newem kaj. in potem sva neki casa ustrajala, sam nisva rada hodila v javnost, kr so ble tecne in to ti po tolkem casu ne pase vec. pa sva raje nehala, naj ga ma tista ki bo prenasala to njegovo lepoto in histericne ženske!
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
zame prevec lep je tisti, ki je sicer po izgledu povprecen, ampak z drugimi +... mislim na karakter...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni so pa najbolj všeč taki, ki izgledajo (za moje pojme seveda) ful ful dobro, pa se tega totalno ne zavedajo...no tut lepi, ki se tega zavedajo, so mi všeč
Pa tudi taki, ki niso lepi, ampak so samozavestni, so mi všeč
Pa tudi taki, ki niso lepi, ampak so samozavestni, so mi všeč
-
*chiky* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: in his arms=]
Tud jst mam že take izkušnje, da so me gnjavile pa mi povzročale same težave, širile laži o meni, pa ne le enkrat. Se je zgodilo, da sva bla s tipom sam res OK frenda, ki sta šla na kako pjačko, pa to, pa so se ene skor požrle in pol delale scene, kar se mi zdi res otročje. Ampak tega je z leti manj, ker se vse bolj umikaš iz krogov, kjer se obte še lahk spotikajo takele pubertetnice.. Kokoške, kaj hočeš. Pri fejst luštnih tipih se meni zdi precej pereč en čist drug problem: Lahk, da se nosjo, al pa se jim po žilah pretaka takale kurbirska kri.. Mislim, da je to hujša varianta kot pa nadloga, imenovana druge "oboževalke". Ne prenesem nadutih in "kurbirjev". Včasih se jih da prepoznat na daleč in se jih izognit, včasih pa se znajo pretvarjat in to je ta problem, ki je tle res problem pol..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Preveč lepo ne obstaja.
Noben ni tok lep, da ne bi mogu bit (še) lepši .
Noben ni tok lep, da ne bi mogu bit (še) lepši .
Zadnjič spremenil Aloha, dne 26. Avg. 2008 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
"Noben ni tok lep, da ne bi mogu bit (še) lepši ."
Hihi, to pa iz najmanj enega vidika povsem drži!
"Preveč lepo ne ostaja."
Obstaja, pa še kako obstaja za oči, ki opazujejo. Sploh če se za temi očmi skriva nekoliko nesamozavesten človek.
Hihi, to pa iz najmanj enega vidika povsem drži!
"Preveč lepo ne ostaja."
Obstaja, pa še kako obstaja za oči, ki opazujejo. Sploh če se za temi očmi skriva nekoliko nesamozavesten človek.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Če boš draga moja gledala sam na lepoto ne boš nikoli dobro šla čez.Saj veš tisto:Kdor prveč izbira na koncu najslabšo izbiro dobi.Kaj ti bo lep, če je naprimer glup kot tačak?Ne glej sam na zunanjost, ker se lahk jako lepo zajebeš.Ok, nekej te mora vizualno privlačit na osebi s kero si...Po eni strani pa je res tisto ljubosumje...Sam to se zgodi zato, ker se preveč razkazujejo, veš...In naj ti povem kaj je edina korist od fuuuuuuuuuuuuuul lepega tipa:ta, da ti je v dnevni sobi namesto rože
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov