"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Foxy-lady napisal/-a:Tudi jaz bila z enim dolgo casa, ki je sam zase bil "prevec lep". In nikoli vec ne bi bila s taksnim.
Najbolj butasto se mi je zdelo, ko se je pogledal v ogledalo in rekel:"Wow, kak sem jaz dober!"
Da ne pozabim omeniti to, da so se vedno neke babe za njim metale, da je (kot je ze nekdo omenil) govoril s kom je vse bil in s kom bi se lahko bil in polno taksnih scen.
Zdaj se temu lahko samo se smejim!
Kaj sve bile midve z istim?
Le da sem jaz bila z tistim 2 meseca.. Absolutno preveč..
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
haha,Purple kerga tipčka si prlimala
eh ja,zadnjič sem brala neko knjigo in v njej je pisalo,da je z lepimi fanti tako, kot če imaš doma bel kavč.je lep,ampak preveč se ga je treba merkat. pa še res je
sicer pa mene prveč lepi in nasploh lepi fantje nikoli niso preveč zanimali.mislim sej za pogledat so super,ampak men vsi dajejo vtis kot da so neki manekeni.
eh ja,zadnjič sem brala neko knjigo in v njej je pisalo,da je z lepimi fanti tako, kot če imaš doma bel kavč.je lep,ampak preveč se ga je treba merkat. pa še res je
sicer pa mene prveč lepi in nasploh lepi fantje nikoli niso preveč zanimali.mislim sej za pogledat so super,ampak men vsi dajejo vtis kot da so neki manekeni.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
ryu10kyu napisal/-a:Mislim da je v življenju pomembno da je dečko zdrav v glavi in da je dobrega srca in s čustveno inteligenco in da je za pogledati...taki so za oženiti!
Katera si pa želi nekega lepotca s kockicami na trebuhu in z napuhom v glavi in srcem, ki diha samo zanj?
Meni se opcija "notranjost je vse" zdi enako slaba kot ta druga skrajnost, ki vključuje samo videz.
Zakaj pa naprimer ne bi našla tipa, ki je čustveno zrel IN lep?
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
če sem odkrit me "lepi" tipi odbijajo.. in ne zaradi tega, ker bi se jih dalo spelat, ampak zato ker:
- vsake oči imajo svojega malarja
- meni je dosti bolj rajcig normalen tip, ki ni obseden s samopodobo, kar tisti "lepi" tipi velikokrat so (zaradi komplimentov drugih recimo)
- ponavadi so "normalni" tipi bolj razgledani in ne stavijo na svoj videz ko je treba kaj doseči
- ...
sama se odloči... pri meni lepi tipi nimajo šans praktično, ker mi niso privlačni. estetike ne mešam s privlačnostjo. to je bolj fora za osnovnošolce ko hočejo lepo punco/lepega fanta imet druge pa to rajca. vsakemu svoje.
pozdrav
- vsake oči imajo svojega malarja
- meni je dosti bolj rajcig normalen tip, ki ni obseden s samopodobo, kar tisti "lepi" tipi velikokrat so (zaradi komplimentov drugih recimo)
- ponavadi so "normalni" tipi bolj razgledani in ne stavijo na svoj videz ko je treba kaj doseči
- ...
sama se odloči... pri meni lepi tipi nimajo šans praktično, ker mi niso privlačni. estetike ne mešam s privlačnostjo. to je bolj fora za osnovnošolce ko hočejo lepo punco/lepega fanta imet druge pa to rajca. vsakemu svoje.
pozdrav
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Lepota je relativna; vsakemu je lepo nekaj drugega, vsak opazi drugačne stvari na človeku... aneda?
Meni je fino, da je tip "popularen", zaželjen itd; na živce mi pa grejo taki, ki majo sami sebe z oh in sploh najlepše, v resnici pa moaš 2krat pogledat če se za roko držiš s tipom al žensko...
Meni je fino, da je tip "popularen", zaželjen itd; na živce mi pa grejo taki, ki majo sami sebe z oh in sploh najlepše, v resnici pa moaš 2krat pogledat če se za roko držiš s tipom al žensko...
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
tmis_ napisal/-a:kikiriki napisal/-a:tmis_ napisal/-a:Že, toda sama "za pogledat" ne enačim s privlačnostjo.
Najprej odrasti potem pa se začni ukvarjati s tipi.
Neargumentiranja ne nebom primerno komentirala.
Sej ni treba nič komentirat. To je bil zgolj nasvet. Odrsati lahko pomeni tako telesno kot kot umsko. In glede na tvoje pisanje ti priporočam malce umskega odraščanja.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
kikiriki napisal/-a:tmis_ napisal/-a:kikiriki napisal/-a:tmis_ napisal/-a:Že, toda sama "za pogledat" ne enačim s privlačnostjo.
Najprej odrasti potem pa se začni ukvarjati s tipi.
Neargumentiranja ne nebom primerno komentirala.
Sej ni treba nič komentirat. To je bil zgolj nasvet. Odrsati lahko pomeni tako telesno kot kot umsko. In glede na tvoje pisanje ti priporočam malce umskega odraščanja.
Toliko sem uspela razbrati, vendar svojega mnenja še vedno nisi argumentiral. V svojem pisanju ne vidim čisto nič, kar bi lahko nekdo označil za neodraslo.
V primeru, da imaš na voljo punco, ki je karakterno super in "za pogledat", na drugi strani pa punco, ki je karakterno prav tako super in hkrati tebi osebno na videz privlačna, bi torej ti, glede na komentar, izbral prvo, drugo odločitev pa bi označil za otročjo. Argument?
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
rada pogledam fuuul hude tipe, itak, sam za kj weč kot to mi pa ni, ker ponavad so zagledan sam vase posplošujem,wem.
pač še nism naletela na tipa ki bi bil popoln na zuni, pa imel stvari tko pošlihtane v glavi kot je men všeč je pa moj fant dost bliz
pač še nism naletela na tipa ki bi bil popoln na zuni, pa imel stvari tko pošlihtane v glavi kot je men všeč je pa moj fant dost bliz
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
js sm ga srečala, sam itak, sto ljudi, sto okusov je pa v vseh pogledih božanski..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov