"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 20. Mar. 2008 7:43

marypa ne vrjamem da obstajajo univerzalni sexy tipi.. sploh pa kar se postavce tiče.. ker men pa splooh ne sedejo tipis kao mišicami itd. povprečnež z mal trebuščkom mi je velik bl ušeč.. spet pa pomen besede sexy si vsak razlaga drugače.. men je sexy to, tebi nekaj drugega..
tko da ne vrjamem, da obstaja tip, ki bi ustrezal (vizualno) čisto vsaki ženski
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 20. Mar. 2008 8:15

kajira napisal/-a:ok, samo nekaj me je še zmotilo ... zakaj naj bi se pogled na embalažo z leti tako spremenil? jst sm mela odnos do 'notranjosti' pred leti enak, pa mi je še vedno to na prvem mestu. tudi ne poznam mladičev, ki bi partnerje izbirali primarno po zunanjem videzu. sicer je res, da zdej verjetno ne bi bila s tipom, ki bi bil npr. plešast, čez 10, 20 let pa mi bo vseeno za to. ampak se moj odnos do pomembnosti vsebine ne bo z leti nič spremenil.
enivej, samo toplo vodo odkrivamo.

Vprašaj mamo ali pa kakšno starejšo osebo kaj si misli o zunanji lepoti...in to bo povedala da ni pomembna z leti ampak da je pomembna oseba s katero si...

Če zase govorim sem včasih dosti dal na zunanji izgled...ko sem tisto lepotičko ki mi je zbujala domišlijo uspel dobiti v svoje okrilje sem čez čas(največ teden dni) ugotovil da je čisto normalna punca in da sem se navadil njene lepote in da sploh ni tako lepa kot takrat, ko sem jo spoznal!
Poleg tega ko imaš nekaj punc...so si vse enake skoraj čez čas(vizuelno)...vsaka ima dve nogi, dve, roki, glavo, prsi,tamalo...ne gane te pač več to v tolikšni meri.
Sploh pa glede na to da sem nudist in tudi savna mi ni tuja pa tudi nisem več v rosnih letih, da bi mi žensko telo pomenilo nekaj tujega...mi pač zunanji izgled ni na prvem mestu.
Nisem rekel da ni pomemben tudi izgled osebe...ampak itak je 70-80% deklet, ki se sprehajajo zunaj po mestu čisto očem prijazno...tako da ne itak ni problema kar se vizuale tiče. Nastane pa druga situacija ko spoznaš to osebo in opaziš kako razmišlja, kakšno srce ima, delovanje, itd. Jaz se pač na podlagi tega odločam glede punce!

V rani mladosti pa imajo punce pač rade da je luškan, ponavadi je to en dečko na šoli ali dva za katerim vse norijo in sanjajo o njem...zdaj kolikor sem slišal je tudi zaželjeno, da ima dober avto in denar...in to so kriteriji ki zadovoljujejo...ampak čez čas pa potem punca začne jamrati da kakšen prasec je in egoist, da se fukari okoli in jo vara(teme pod čustva in ljubezen so zadosten dokaz)...takrat pa potem nastane problem!

Meni je osebno zelo zelo pomembno kakšna je oseba navznoter, če je pa očem prijazno bitje pa itak ni problema ker jih 70-80% čisto ustreza vsem lepotnim standardom :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Mar. 2008 23:06

Moj prvi fant je bil najlepši fant na svetu :lach: no, zlo blizu resnici.Bil je (oziroma še vedno je) hrvat, spoznala sva se že ko sva bila mala in potem čez nekej časa nekak pristala skupej za zelo kratek čas.
skratka ko je bil on na obisku pri nas ni blo nobenih problemov, ko sm pa jst h njemu na hrvaško prišla čez vikend s starši na obisk, mi je pa mal živce paralo stalno klicarjenje žensk, vabila na pijačo, razne "ženitne ponudbe" itd....Lohk bi si v plener pisal, tok jih je blo :?to je najslabši del tega da maš prelepega fanta.slinjenje miljona žensk.
Če sva hotela bit sama je mogu prav zares sklopit telefon ker drugače se ni dalo.
Je bil pa res prelep, najlepši, da dol padeš.Tok sem bla zalublena vanga da konc.Sam qrc, trajat ne more, glede na to da je med nama 200 kilometrov.
je bil pa on cel paket.lepota, karakter, ma dobesedno princ na belem konju, vsaj kolikor sem ga poznala.spoštljiv do vseh, nikoli ni nobenga zajebaval, se norčeval iz njega, bil je olikan, kulturen, nežen, zabaven, nasmejan, čustven, romantičen....Do jutr lahko naštevam.Škoda ker je tko daleč :D

drgač pa jst ne posplošujem neki glede ljudi, če so lepi da so neumni, če so grdi da so uredu....Mislm da je vsak človek posebej in da ma vsak dobre in slabe strani.Sam odvisno kakšen ti paše.

si pa recimo pod besedno zvezo "preveč lep tip" predstavljam ukr enga metroseksualca.Popolnoma urejenega, zagorelega od solarija, vsega zglancanga, mišičastega, itd...nevem, men to en potegne kej preveč.Sploh pa kakšne mišice pretirane.Bljak!
zde pa kakšni so mi všeč lahko rečem da poprečneži, brez raznih izstopajočih znamenj, sam tista valda katera jst opazim.rada mam da je urejen (ampak ne picajzlasto zglancan), čist, sproščen itd...Pa seveda karakter more bit uredu in sest na mojega.Če ne sede, potem enostavno no go.
recimo en primer: david beckham.On je zame preveč lep tip.za gledat je res feomenalen invse..Ampak njega bi samo gledala.Pra tako kšni Brad Pitt in podobni.Sej so lepi in krasni, ampak lepota še nč ne pove.Jst rečem da mi je človek takrat všeč ko mi je cel paket ušeč.Lahko je neizmerno lep pa če ma u pizdi karakter mu nč ne pomaga.Lahko pa tud ni lep, pa ma hud karakter, pa mu tud nč ne pomaga.
pa seveda more met lep obraz, lep pa pomeni relativno-na moj okus.
More bit cel paket obojega in vse v mejahn normale.kej tazga
mi nikol ni potegnl.edini moški ki mi je pa totalno fukabilen in sprejemam njegove mišice, je pa Vin diesel agrrrrrrh :P
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 21. Mar. 2008 0:32

Jez sm pa vedno padala na tipe, ki so oboževani tudi od drugh žensk, pa ni nujno, da so bli lepi, bolj kurbirski al kaj nej rečm :lach:. Pač taki so mi ušeč... čeprav to ni vedno lih kul kot usi vemo.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 21. Mar. 2008 11:42

Vsake očke majo svojega malarja in kar je nekaterim lepo, druge odbija, kar druge privlači, prve odbija.
Jaz vem za primer enega, ki je vizualno zelo privlačen, karakterno tak cukr da glava peče, povsod ga majo radi, v vsako družbo se lahko vključi,ženske mu gnjavijo, ga zasledujejo, vem za primer, ko si je naročil pijačo in sta 2 ženski potem pili isto pijačo, ko je šel ven, sta šli ven za njim,...
Da bi ženska v takem primeru začela meni praskat, bi jo takoj poslala v Pi*do in ji tut kar v faco rekla, naj se zmeni z njim, mene lih kaj malo briga, zakaj njo pizdi, da je z mano.
Uporabniški avatar
Corrine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: kjer je lepo

Neprebrana objavaNapisal/-a Corrine » 21. Mar. 2008 17:34

Najraje "navadnega", slabe izkušnje z najlepšimi in najbolj oboževanimi...Ponavadi že sam odjadra nekam drugam, ne potrebuje še sto žensk ki bi tebe gnjavile po telefonu..jih zna gnjavit kar sam.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 22. Mar. 2008 13:39

Jaz sem imela fante, ki so bili vsi kar precej "lepi". Slabih izkušenj nisem imela. Lahko rečem, da sem se bolje počutili s fanti, ki so bili tudi drugim puncam všeč, tako sem imela občutek, da imam dober okus. Sicer jih nisem izbirala zaradi drugih, ampak zaradi sebe, ker mi to, da fant dobro izgleda veliko pomeni. Hočem reči, da ne bi mogla bit z nekom, ki mi ni všeč tudi na pogled.
Strinjam pa se, da je poleg lepote še kako pomemben tudi značaj. Ampak prvi vtis je vsekakor zunanji videz, nato pa se oseba spoznava dalje.
Problemov s prijateljicami nisem imela, ker imam k sreči takšne, ki mi privoščijo dobro in mi niso zavidale.
Kako aktivne so oboževalke "prelepih tipov" pa je zelo odvisno od reakcije in značaja te lepe osebe. Tako, da problemov nikoli ni bilo. K najbolj lepim in poznanim pa se mi zdi, da sploh ne upajo pristopiti kar tako.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 22. Mar. 2008 13:57

Jaa jaz sem tudi bla z najbolj oboževanim ampak najbolj nedostopnim tipom v srednji šoli. In moram priznat da se mi je fajn zdelo, tudi zato ker sem vedla da so punce fauš :D pred tem pa sem bla (se poljubljala, šla na pijačo...) tudi z ene par "kurbirji" (ki so bli pač vsak teden z drugo-lušno punco), pa mi ni sedlo, ker sem se počutla ko ponucana roba :razz: ko sem ga drug teden že vidla z drugo na enak način kot sva midva bla. Drugače pa z oboževalkami nisem imela problemov (meni ni nobena nikoli nič rekla), so pa njemu včasih kaj rekle-kakšen klic ali povabilo na pijačo. Ampak sčasoma se je to umirilo. Najbolj od vsega pa so mi šle na živce njegove sošolke, ker ne vem ka je tem ženskam delalo...ko so bli skupaj na maturancu in raznih obletnicah so se skoz vesile po njem, ampak med sabo jim je bilo vseeno katera ga dobi, samo da pač ne bi bil s kom izven njihove grupice. Do mene so se delale fuuul prijazno, češ kak sem fajn, kak sva lep par, potem pa mi je en njihov sošolec povedal, da je zadeva čisto drugačna, da me ogovarjajo in da prav delajo načrte kako bi naju spravili narazen. Še zdaj enkrat, ko že 5 let niso več sošolci, smo bili zunaj in se je ena tako obešala na njega da mi je šlo na bruhanje.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 24. Mar. 2008 11:12

vztrajne punce :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Mar. 2008 17:38

Mah...meni se zdi to samo dokazovanje nečesa! Da uloviš kao tistega najbolj zaželenega fanta v šoli...jaz sem ga ujela in ne ve :grinsevil:

In tudi ženske se rade pohvalijo s svojimi fanti in ga v superlative dajejo...

Očem prijazen dol očem prijazen gor...videz je minljiv in ponavadi so taki dečkoti polni sebe in na egotripu...

Mislim da je v življenju pomembno da je dečko zdrav v glavi in da je dobrega srca in s čustveno inteligenco in da je za pogledati...taki so za oženiti!
Katera si pa želi nekega lepotca s kockicami na trebuhu in z napuhom v glavi in srcem, ki diha samo zanj?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 30. Mar. 2008 18:37

Meni se pa zdi tale cela tema eno navadno posploševanje.. Že naslov "preveč lep tip" pove svoje. A je kdo lahko sploh PREVEČ lep? :D Ne vem no, a zedj pa to pomen, da če je fant lep, je pa neumen in kurbir ipd. Da si niso to zmislile samo ženske, ki so nesamozavestne, ker z njimi ne morejo bit. :twisted: Ta izraz "preveč lep" me čist spominja na razne mladinske filme, ker zmeri nastopajo neki "lepi" jebači. Lepi v narekovajih zato, ker zase lahko trdim, da mi večina teh kao lepotcev ni všeč in to predvsem zato ker ne izpadejo glih pametno, niso zanimivi. Poznam pa več res hudih in lepih tipov, ki jim je vseeno koliko žensk jih obletava, ko imajo punco (ali fanta :) ). Ravno to je razlog, da so poleg "zavidljive" zunanjosti, pameti in vredu značaja, res lepi in v takem primeru to, da je tip "preveč" lep punce ne moti, saj to ne vpliva na njuno razmerje.
Neki kvazi lepotci brez energije, so pa še daleč od tega da bi bili lepi in seksi. Tako da sploh ne razumem ljudi, ki govorijo o tem kako lep je nekdo, hkrati pa jamrajo kako ga vse ženske obletavajo in mu zato ne zaupajo. S tem se samo pokaže nesamozavest in nizka samopodoba. Tudi lepotci so čist navadni ljudje, ki majo v glavi vse pošlihtano. Če pa si pod lepotce prestavljate ene nabildane popularne cepce, potem pa vam ne morem pomagat. :?
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 30. Mar. 2008 18:40

"preveć lep tip"--> jurji bradac :D :D sam to ne mislim dobesedno lep ker ni,to sam on misl :D :D
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 30. Mar. 2008 20:12

Kaj pa sploh je prevec lepo? Pocukranckov ne maram. Ze videz mi odbija, tko da ga niti globlje nimam zelje spoznat. Sama mam rada spesl tipe, posebneze, ki izstopajo iz mnozice s karakterno posebnostjo.

Kot recimo dr.House (nisem mogla da ne bi :lach:) :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 01. Apr. 2008 13:06

Ja, odvisno, če on sam ve oz.misli da je lep in se pol tud tk obnaša, pol me to že mal odbija..
Drgač pa poznam enga svetovno lepega tipa, pa je tud po osebnost ful uredu, pa se ne nosi, pa so mu ušeč tud take punce ko smo čist običajne :)
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 01. Apr. 2008 13:09

o tip je lahko preveč lep. Mene je 2x v življenju tako razganjalo ob pogledu na tipa, da sem se res morala.. zaradi svoje varnosti, ker se potem sploh ne bi mogla kontrolirati, oz. ne bi več odgovarjala zase.. prisiliti in pogledati stran.. misliti na kaj drugega in ne vau.. njega.

Mati narava pač...- :?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov