"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Preveč lep tip... Dovolj je, da je še eni ženski poleg mene všeč, pa če mi ga bo speljala, je očitno preveč lep
Sama nimam nič proti lepim tipom. Ne maram pa neumnih, napihnjenih, omejenih...
In v svojih dveh desetletjih sem spoznala dovolj ljudi, da lahko rečem, da je tudi grd človek lahko zabit kot telegrafštanga. To, da Bog grdih ljudi po defaultu ne obdari še z neumnostjo, je samo urbani mit.
Sama nimam nič proti lepim tipom. Ne maram pa neumnih, napihnjenih, omejenih...
In v svojih dveh desetletjih sem spoznala dovolj ljudi, da lahko rečem, da je tudi grd človek lahko zabit kot telegrafštanga. To, da Bog grdih ljudi po defaultu ne obdari še z neumnostjo, je samo urbani mit.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
kajira napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:
Odvisno koliko je dečko(dotična oseba) star-a Starejši kot si...manj ti je embalaža zanimiva, ampak te zanima vsebina...če je noter v embalaži plesniva riba, ki jo naj bi celo življenje jedel in imel ob sebi...dvomim, da jo boš samo zaradi lepe pakunge vzel...ali si pa orenk moten
Embalaža je samo zato da ti vzbudi pozornost...enkrat kupiš, probaš in ugotoviš da to ni to...in greš naprej...potem se pa nekatere sprašujejo zakaj moški samo opravijo svojo potrebo in gredo naprej.In eni se celo hvalijo in rečejo veš koliko lepih embalaž sem jaz imel in koliko bi jih še lahko imel
Ko si še mlad pač nasedeš na lepo pakiranje in se ti zdi zanimivo...potem pa čez čas se ti ne da več z lepimi embalažami izgubljati energijo in čas...pa se osredotočiš na vsebino...eni pač prej poštekajo eni pa pozneje
eh. ko sem bila jst najstnica, sem tudi verjela v 'ne verjamem v telo' bulšit pa zdaj ne več, čeprav sem starejša. valda, da mi je ta opevana notranjost najbolj pomembna, ampak tudi zunanjost ni ravno za odmet. pri 16ih sem imela precej neprivlačnega tipa, ker sem bila nesamozavestna in sem se tolažila s tem, da je notranjost pomembna. na žalost je bil po osebnosti kreten, ampak je imel idejo o tem, da so bolj grdi ljudje avtomatično 'dobri'.
tako da zdaj hočem oboje. če me tip fizično ne privlači, ne bo nič, ne glede na to, kako kvalitetno vsebino ima. saj sva lahko prijatelja. aja, pa privlačnost pri meni ne pomeni nujno oz. samo vizualne lepote.
siddhartin komad pa tolaži grde in neurejene babe, da sploh ni pomembno, kako izgledajo, poleg tega pa jim daje potrditev, da imajo hudo notranjost in jim ni treba ničesar spremenit. zunanjost je še kako pomembna. sam folk se dost pogosteje zaveda fizičnih kot osebnostnih nezadostnosti. že pogled v temo Kako bi se ocenile, namiguje na to. ali pa cel cosmo forum - kup žensk išče nasvete, kako se znebit celulita, shujšat in se lepo naličit, medtem ko je zelo redko, da bi katera rada dejansko spremenila kaj na sebi (ljubosumnost, odvisnost od odnosov, tečnoba ...).
in ja, ponavadi se s tem tolažijo tisti, ki so sami grdi in/ali imajo grdega partnerja, čeprav njihova vsebina ni nič boljša.
No...to je seveda čisto druga zgodba...če je grda embalaža še ne pomeni da je vsebina v njej super ah in sploh...
In se strinjam s teboj, da se ponavadi ljudi, ki so očem bolj prijazna bitja označi za napuhle, egocentrične, narcisoidne, itd.
Želel sem bolj povedati to, da starejši kot si bolj te druge stvari zanimajo...in je embalaža šele na desetem mestu! Seveda je pa pomembna... ampak ne v tako meri kot v rani mladosti...tiste tako zvane lepote se navadiš v parih dneh in če oseba ni zanimiva tudi drugače je problem
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
no ja, v glavnem se strinjam, ne pa glede zadnjega stavka. men mora bit človek všeč od začetka pa do konca, pa če sem se vanj zaljubila pri 20-ih letih ali pa potem ko sva skupaj že 20 let. seveda morata imeti partnerja osebnosti, da se štekata, ampak to ne pomeni, da potem izgled ne šteje več. obenem se zavedam, da človek ne more bit npr večno mlad, ampak da pa dobro zgleda (zame) in se zna uredit, pa veliko šteje. se pravi, ne sme se zapustit in vse jemat za samoumevno....
sem zabluzla ja
sem zabluzla ja
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kaj točno že je 'lep tip' ??
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
SSarchy napisal/-a:Kaj točno že je 'lep tip' ??
Jah, to je dokaj relativno Ponavadi spadajo med lepe taki k majo celo gručo oboževalk jebači pač
meni je videz dokaj pomemben. Če me tip ne privlači ni šans da bom mela karkoli z njim, ker pač nimam te želje. So mi pa že ratali lepi tipi za katere si nikoli ne bi misnla. In sm bla že zaljubljena v tipa k ni bil neki oh in sploh.. samo to je zto ker je bil dovolj fajn da mi ni bil več pomemben videz. Ko ti je nekdo fajn & simaptičen ti postane tudi lep
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
[vanessa] napisal/-a:SSarchy napisal/-a:Kaj točno že je 'lep tip' ??
Ko ti je nekdo fajn & simaptičen ti postane tudi lep
s tem sem se tudi jst tolažila pred nekaj leti.
'lep' tip oz. tisti, za katerim leta ogromno deklet, je bolj karizmatičen kot lep, ker ima veliko lastnosti, ki so univerzalno privlačne.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
lep tip je za vsako nekaj drugega..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Tudi jaz bila z enim dolgo casa, ki je sam zase bil "prevec lep". In nikoli vec ne bi bila s taksnim.
Najbolj butasto se mi je zdelo, ko se je pogledal v ogledalo in rekel:"Wow, kak sem jaz dober!"
Da ne pozabim omeniti to, da so se vedno neke babe za njim metale, da je (kot je ze nekdo omenil) govoril s kom je vse bil in s kom bi se lahko bil in polno taksnih scen.
Zdaj se temu lahko samo se smejim!
Najbolj butasto se mi je zdelo, ko se je pogledal v ogledalo in rekel:"Wow, kak sem jaz dober!"
Da ne pozabim omeniti to, da so se vedno neke babe za njim metale, da je (kot je ze nekdo omenil) govoril s kom je vse bil in s kom bi se lahko bil in polno taksnih scen.
Zdaj se temu lahko samo se smejim!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Mah.. ne vem če me ravno tako privlačil.. da bi se mi dal zaj** z milijon drugih bab.. res bi moral biti super. in kot oseba in vse.
@Roberta R., verjem da obstajajo univezal sexy tipi. vsaj postavo majo vsi dobro če ne drugega..
In nelepe mlade punce bi se morale sprijazniti s starčki. mene vse kar je blizu in nad 30 ne zanima.. trenutno. Pa ni take panike zarad tega
@Roberta R., verjem da obstajajo univezal sexy tipi. vsaj postavo majo vsi dobro če ne drugega..
ryu10kyu napisal/-a:Starejši kot si...manj ti je embalaža zanimiva, ampak te zanima vsebina...
In nelepe mlade punce bi se morale sprijazniti s starčki. mene vse kar je blizu in nad 30 ne zanima.. trenutno. Pa ni take panike zarad tega
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Jaz sem ene 2 leti nazaj spoznala enega tipa, ki bi ga res lahko opisala z besedno zvezo "preveč lep". Visok, atletski, temen, lep kot kak maneken za visoko modo. Do takrat nisem imela pojma, da narava lahko ustvari kaj tako popolnega ... tuki govorim izključno o vizualni plati dotičnega tipčka (to, da je tudi po karakterju v redu, sem ugotovila šele kasneje).
In ni se zdel tako popoln samo meni, hehe ... babe se skoz mečejo za njim. Čudno, to je edini tip, pri katerem si enostavno ne upam ... pa drugače nisem sramežljiva, nasprotno. Vem, da bi mi 99 % sigurno uspelo z njim it vsaj v posteljo, ampak tisti 1 % mi ne da miru in vsakič stisnem rep med noge. Pa sem ga že 100x ujela, ko pogleduje proti meni (ko misli, da ga ne vidim). Kriza.
In ni se zdel tako popoln samo meni, hehe ... babe se skoz mečejo za njim. Čudno, to je edini tip, pri katerem si enostavno ne upam ... pa drugače nisem sramežljiva, nasprotno. Vem, da bi mi 99 % sigurno uspelo z njim it vsaj v posteljo, ampak tisti 1 % mi ne da miru in vsakič stisnem rep med noge. Pa sem ga že 100x ujela, ko pogleduje proti meni (ko misli, da ga ne vidim). Kriza.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Foxy-lady napisal/-a:Tudi jaz bila z enim dolgo casa, ki je sam zase bil "prevec lep". In nikoli vec ne bi bila s taksnim.
Takega jest zagotovo ne bi hotla, ker ta je potem, kot poje Jan P. "Sam sebi dovolj" in ne rabi nobene zraven. Nekajkrat na dan se pogleda v ogledalo in lahko vidi svojega najboljšega partnerja
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
marypa napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Starejši kot si...manj ti je embalaža zanimiva, ampak te zanima vsebina...
No mene pa ne zanimajo 20 in pod dekleta, pa tudi ni panike...svoje k svojemu
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
ryu10kyu napisal/-a:
No...to je seveda čisto druga zgodba...če je grda embalaža še ne pomeni da je vsebina v njej super ah in sploh...
In se strinjam s teboj, da se ponavadi ljudi, ki so očem bolj prijazna bitja označi za napuhle, egocentrične, narcisoidne, itd.
Želel sem bolj povedati to, da starejši kot si bolj te druge stvari zanimajo...in je embalaža šele na desetem mestu! Seveda je pa pomembna... ampak ne v tako meri kot v rani mladosti...tiste tako zvane lepote se navadiš v parih dneh in če oseba ni zanimiva tudi drugače je problem
ok, samo nekaj me je še zmotilo ... zakaj naj bi se pogled na embalažo z leti tako spremenil? jst sm mela odnos do 'notranjosti' pred leti enak, pa mi je še vedno to na prvem mestu. tudi ne poznam mladičev, ki bi partnerje izbirali primarno po zunanjem videzu. sicer je res, da zdej verjetno ne bi bila s tipom, ki bi bil npr. plešast, čez 10, 20 let pa mi bo vseeno za to. ampak se moj odnos do pomembnosti vsebine ne bo z leti nič spremenil.
enivej, samo toplo vodo odkrivamo.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, sej moje "zahteve" za moško sorto tut ostajajo iste, bolj se je mogoče spremenil to, da je u mladih, a norih biu učas dovolj sam seksi geštel, taprau stil oblačenja, huda čupa, lepe oke pa sm bla že čist paf, dons je pa to zgolj "dodatek" h lastnostim, k se jih s fotke ne da razbrat .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
marypa ne vrjamem da obstajajo univerzalni sexy tipi.. sploh pa kar se postavce tiče.. ker men pa splooh ne sedejo tipis kao mišicami itd. povprečnež z mal trebuščkom mi je velik bl ušeč.. spet pa pomen besede sexy si vsak razlaga drugače.. men je sexy to, tebi nekaj drugega..
tko da ne vrjamem, da obstaja tip, ki bi ustrezal (vizualno) čisto vsaki ženski
tko da ne vrjamem, da obstaja tip, ki bi ustrezal (vizualno) čisto vsaki ženski
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov