"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

stellina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006
Kraj: somewhere with you

Neprebrana objavaNapisal/-a stellina » 11. Avg. 2006 21:23

ellizabeth napisal/-a:ni preveč lepga tipa

oh nažalost je!
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 12. Avg. 2006 16:48

ne moreš tako razmišljat. več samozavesti :D . vsak je dosegliv. in noben ni zate prelep. ne moreš o sebi tako razmišljat da je kdo prelep zate.
stellina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006
Kraj: somewhere with you

Neprebrana objavaNapisal/-a stellina » 12. Avg. 2006 17:16

ellizabeth napisal/-a:ne moreš tako razmišljat. več samozavesti :D . vsak je dosegliv. in noben ni zate prelep. ne moreš o sebi tako razmišljat da je kdo prelep zate.

ne govorim prelep zame, samozavestipa je itq že prvč :P
ne ne samo tko... obstaja en tip kajje res special!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 12. Avg. 2006 18:44

Itak, da obstajajo preveč lepi tipi!
Preveč lep tip je višek najvišjega...to je najlepše bitje na zemeljski obli...in vedno, ko ga pogledaš rečeš uuuu ti si pa preveč lep! :D

Jaz recimo ga še nisem imel priložnosti srečati...občasno, če je ogledalo dovolj čisto mu rečem...madonca ti si pa res lep...najlepši zame!Ni lepšega na zemeljski obli...ampak tisti v ogledalu ni preveč lep...lahko bi rekli popoln...božanski..preveč lep, pa sigurno ne! :lach: :rofl:

Huh...no toliko o moji skromnosti :cool: (malo heca...ne zamert punce :P )
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 13. Avg. 2006 9:34

ellizabeth napisal/-a:ne moreš tako razmišljat. več samozavesti :D . vsak je dosegliv. in noben ni zate prelep. ne moreš o sebi tako razmišljat da je kdo prelep zate.

Ne ne.. Obstajajo preveč lepi tipi. Celo obstajajo tipi ka so že tko "popolni" na ven, da ne bi nikoli hodila z njim, ker je njegova fasada že skoraj kičasta. Pa nismo rekle, da je prelep tip nedosegljiv.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 13. Avg. 2006 10:07

še vedno trdim, da je to reletivno.
Lahko je ta tip preveč lep zate, men pa sploh ne bi bil všeč.
Dvomim, da obstaja nek univerzalen lepotec, za vse okuse.
Da bi se pa nekoga izogibala, ker bi se mi zdel "preveč lep", mi je pa spet mal mim. :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 13. Avg. 2006 11:37

špelca če je zate "preveč lep tip" tak k ti ma kičasto fasado, pol ti očitno ni lep :)

Zame je lep tip, ki mi ima ful lep ali pa zanimiv obraz (kar je pa seveda kot pravi mimi relativno), ne glede na to kako je oblečen. Lahko je čist ušmekan, lahko je pa v enih starih kavbojkah pa majčki.... ma lahk je tut v trenirki če hoče (če ga srečam ko grem tečt recimo :D )

Zakaj pa ne bi hodila s tipom ki ti je preveč lep? Če je drugače super fant, pa te ima rad pa ti govori, da si za njega edina na svetu? :)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 13. Avg. 2006 12:59

Ne pravim, da obstaja nek "univerzalni lepotec", je pa dosti fantov, ki so veliko ženskam všeč (ne govorim vsem).
Zvoncica, so eni tipi ka res lahko rečeš, da je "blazno" lep, pa ga kljub vsej lepoti ne bi vzela domov tudi, če je fajn fant. Ne vem zakaj... ampak taki "skoraj vsem lepi" fantje me nekako odbijajo, čeprav za poster v sobi bi bli prov super.
Na obleko pa ne dam tolko, da bi lahko rekla, da zaradi tega opazim človeka.
Zdej mam kar nekaj let že fanta, ka ga veliko punc ne bi označlo za lepotca, ampak meni je še vedno najbolj lep fant na svetu. Mislim, da more mot človek tudi na videzu kako napakico, ki ga delajo posebnega.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 27. Avg. 2006 13:21

sofia83 napisal/-a:Jst pa moram priznat, da mam proti zelooo lepim tipom kr en predsodek, ponavad pravm, da so za v kot pa gledat. Al pa za nahitr izkoristit. :twisted: Vsi taki, k sm do zdej mela opravka z njimi, so mi bli čist mim k osebe. Tko da se kr držim ta povprečnih z obilico humorja :D

Aja, pa ta argument s podivjalimi ljubosumnimi ženskami je men čist mim ... Pa kok smo stari? Pač se ne oziraš na take koke, pa je.

+1 ! :!:
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 19. Jan. 2007 8:35

ja, sem že imela izkušnje z ''preveč lepimi tipi''.
Groza! Zagledan vase in v svoj fuzbal in tisoč drugih žensk! Hvala bogu, da sem ga dobro spoznala, preden sem se zafrknila! Ne, nisem bila z njim,. Čeprav mi je bil zelo všeč, je takrat pri meni prevladala dostojanstvenost, trma in samospoštovanje. Bila bi le še en privesek.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 19. Jan. 2007 11:56

tukaj verjetno ni bil problem videz ampak osebnost. en moj bivši sošolc je tako kjut, tako sladek in tako seksi, da avtomatično vse ženske pomislijo, da je največji jebač in v večini primerov z njim tako tudi delajo. v resnici je pa najbolj prijazen človek, kar jih poznam in se definitivno ne bi nikoli grdo obnašal do svoje punce, je varal in poniževal. tako da to nekako sesuje teorijo o preveč lepih tipih.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 19. Jan. 2007 17:30

*chiky* napisal/-a:
sofia83 napisal/-a:Jst pa moram priznat, da mam proti zelooo lepim tipom kr en predsodek, ponavad pravm, da so za v kot pa gledat. Al pa za nahitr izkoristit. :twisted: Vsi taki, k sm do zdej mela opravka z njimi, so mi bli čist mim k osebe. Tko da se kr držim ta povprečnih z obilico humorja :D

Aja, pa ta argument s podivjalimi ljubosumnimi ženskami je men čist mim ... Pa kok smo stari? Pač se ne oziraš na take koke, pa je.

+1 ! :!:

jst se tut morm strinjat.......ni problem samozavest,ampak nekaj v meni,da se jih preprosto izogibam. tut kot kolegi...hmmm, nekak majo zelo visoko mnenje o sebi vsi,ki so se mi zdel že čist oh in sploh, pa ponavad so rahlo plehki.seveda govorimo o osebnih izkušnjah,jaz ne pravim da obstaja univerzaln tip, lep celotni populaciji žensk.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 19. Jan. 2007 21:43

Mimi_M napisal/-a:še vedno trdim, da je to reletivno.
Lahko je ta tip preveč lep zate, men pa sploh ne bi bil všeč.
Dvomim, da obstaja nek univerzalen lepotec, za vse okuse.
Da bi se pa nekoga izogibala, ker bi se mi zdel "preveč lep", mi je pa spet mal mim. :?

Se čist strinjam s tem :gut:
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 19. Jan. 2007 23:29

ker ne verjamem v telo, rada bi te videla v srce. tega se jaz držim. ne, pa noben tip ne more bit prelep.
Uporabniški avatar
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *TIHANA* » 20. Jan. 2007 11:07

js mam pa take izkusne da ce so tipi prelepi ali so gayi al pa tok butasti da se nimas kej z nem ment.

men osebno do zdej ni bil do zdej se noben TOK lep, da bi se bala pristopt k njemu al pa it na drink...
mene bolj briga da je tip prevec razgledan :D in se pol mal zasekiram; kaj ce js nism dost pametna zanga?
ne vem, mene to recimo kdaj zbode, pa se nimam za ksno tupo kuro niti nism se slisala od koga da sm zabita...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov