"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 23. Avg. 2005 22:00

...tud js mam kr en predsodek pred "preveč" lepimi tipi... nevem, da so eni snobovski popolneži, da so full visoki, pa da so pretirano samozavestni, pa da mislijo, da so sami na svetu... bl me prvčajo tipi, k majo eno manjpopolno stran, tko, da ne morš lih rečt, da so popolni al pa saj, da ne dajejo takiga vtisa...

men je tud karakter važn, tko, da more tip pokazat oboje...ql karakter pa še videz ;)

...sicer pa kdo pa pravi, da majo vse ženske isti okus, pa da tisti ki je men res lep, da bo drugim tud...
Uporabniški avatar
Diana25
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Diana25 » 23. Avg. 2005 22:24

lepota je relativna stvar. ampak nikoli nebo nekdo samo tebi oz. meni všeč. tako pač je...

mam pa izkušnjo, ko me je punca celo brcnila v diskoteki, kričala za mano bich, češ kej si mislim da sm lepa in podobno..

ni mi jasno da ženska ne vidi da s takim obnašanjem ne bo dosegla nič. jst z njo nism tela met nobenega stika pač pa so to uredili drugi namesto mene...
naročila sem naj jo prebutajo :D ne hecam se... njen brat je dokaj skuliran pa sem njemu povedla naj jo spravi v red in nej mi ne dela več javne sramote.. zdej si me ženska ne upa niti pogledat.

meni so take ženske BOGE dobesedno... se pa zaradi tega ne branim lepotcev... če ga znam zadržat ob sebi in če me on dolgočasi, se mora on bat in ne jaz :respekt:
“Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, temveč, da se po padcu vedno pobereš.”
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 23. Avg. 2005 23:40

Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd... A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?

Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?

da zaradi drugih ne bi bila s takim...hmmm...not me :cool: sicer pa takšnega že imam in se imava prav super. Me pa ne moti, če ga ženske gledajo...saj tudi moški gledajo mene, to je čisto naravno. Spodbujam ga, da se čimlepše oblači in rihta...me ne moti, če katera teži. Malce več živcev, ampak se preživi :lol:
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatka Mala » 23. Avg. 2005 23:59

ja jst sm tud tko mela kot lyla,super fanta.
treba je pa kot prvo razlikvat med tipi ka so kul z avidt pa misljo kok so lepi in pol se nosjo visok in prčakujejo da bodo hodil samo z manekenkami itd,pa tipi ka so res resnično lepi-taki so vsaj po mojih izkušnjah ful uredu,velik bol pozorni do svoje punce in velikrat res gledajo na notranjo lepoto.ampak to so res pravi lepotci ne wannabe ljepotani!
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 24. Avg. 2005 0:02

Slatka Mala napisal/-a:ja jst sm tud tko mela kot lyla,super fanta.
treba je pa kot prvo razlikvat med tipi ka so kul z avidt pa misljo kok so lepi in pol se nosjo visok in prčakujejo da bodo hodil samo z manekenkami itd,pa tipi ka so res resnično lepi-taki so vsaj po mojih izkušnjah ful uredu,velik bol pozorni do svoje punce in velikrat res gledajo na notranjo lepoto.ampak to so res pravi lepotci ne wannabe ljepotani!

strinjam 100%. itak se pa tistemu, ki je narejen in o sebi misli da je too sexy to be true vidi na 2 kilometra.
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 24. Avg. 2005 7:34

Lepota je zelo relativna stvar. Kar je všeč nekaterim ni nujno da je vsem.
tako da noben tip "lep" ne bo vsem všeč.

Drugače pa se ne oziram na mnenje in grožnje nekaterih pobesnelih punc. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 24. Avg. 2005 7:59

Jst tud načeloma ne maram preveč nekih "lepotcev", sam sm pa mela enkrat enga fanta, ki je bil direkt za fotomodela, ful dobr tip pa to, ampak niti malo prevzeten, samovšečen al pa kj podobnega.
Ful je bil ok, fajn sva se mela, ni blo tud problema z drugim pičkam ker je direkt vsaki takoj reku da ma mene in jih skenslu... Sicer sva potem nehala, ampak zarad čist drugih stvari, ampak če se srečava se čist lepo gledava :)

Skratka, hotla sm samo povedat, da je težko neki posploševat in obsojat že vnaprej. Človeka je v vsakem primeru treba spoznat, ampak je pa na srečo neki - če spoznaš enga "lepotca" se mi zdi, da po nekaj minutnem pogovoru z njim ugotoviš, a je normalen, simpatičen tip, al pa en navaden narcisek...
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 24. Avg. 2005 8:16

moja sestra ma res pravega lepotca,sam men pa gre on na ž....samovšečen pa ne bi glih rekla ,da ga pecajo,samo gledajo pa vsi za njim :oops: :oops:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 24. Avg. 2005 13:38

lepi tipi... hemm... če gledamo zunanjost , mislim da niso nič drugačni samo obleka pač naredi človeka pa malo frizurce... itaq pa odvisno od posameznice kakšen moški ji je všeč...

meni osebno tipi ki so pač ful tipi ne pridejo pri meni nikamor, ker vem, da so babjeki in samo čakajo da kero punco položijo pol pa se hvalijo kolegom... pri meni je bolj važna notranjost, in na srečo sem naletela na takiga ki ma oboje (lepo notranjost in zunanjost)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 25. Avg. 2005 9:41

Ma ja, jst sm mela enga, k je bil precej dobr, pa se je ful žensk za njim obračalo... mi ni blo vedno kul, moram rečt. Pa še zavedou se je tega, da dobr zgleda. Skratka, videz velikrat vara, po moje. Kot oseba je izpadu čist drugačen, ker zgledou je tko, mal vzvišen pa to... V resnici pa nesamozavestno čustveno bitjece. Jeba.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 25. Avg. 2005 10:24

Dedek ima prav. Kar se pa lepih moskih tice, pa so za moje pojme hendikepirani ze samo zato, ker so lepi..... Naceloma jih ne cenim... Pri meni se bi moral tak tip dvakrat bolj dokazat, kot nek decko povprecnega videza....
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 25. Avg. 2005 11:38

Ja, na začetk sm mela te probleme... U bistvi sm bla takrat še zaljubljena bolj v njegov videz kot v njega samga in sm se zarad takih žensk dost sekirala. V diskaču so me kolegice prosile, če grem z njimi v wc, in ker sm (bla) dobra dušca sm šla. Ko sm pršla nazaj, pa sm vidla kako frendica od te kolegice neki pega mojga tipa. Na ta račun (in temu podobne bedarije) sm zgubila kr neki kolegic... Ampak itak niso ble vredne... Zdej mi je u bistvi vsejen.. Itak se najde kaka kura, k se v baru al pa kje kej pogovarja z mojim tipom in pri tem gleda mene in opazuje če gledam pa se mi reži... Ampak se ne sekiram več. Itak zdej vem, da me ma najraj in da sm jst zanj edina.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
boogie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a boogie » 25. Avg. 2005 12:08

Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd...

A ste imele mogoče podobne izkušnje?

Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?

Torej, če bi se držali tega kar pravi dedek ne bi imeli lepih partnerjev. Hmm ne hvala, raje nosim tisto "breme" kao drugi gledajo, kot pa da imam nekaj kar mi ni. Naj gledajo, ko pipajo je druga zgodba...
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatka Mala » 25. Avg. 2005 12:19

[quote="boogieimam]Naj gledajo, ko pipajo je druga zgodba...[/quote]

:respekt: točno tako!
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 25. Avg. 2005 13:01

boogie napisal/-a:
Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd...

A ste imele mogoče podobne izkušnje?

Pravite, da to drži?

Torej, če bi se držali tega kar pravi dedek ne bi imeli lepih partnerjev. Hmm ne hvala, raje nosim tisto "breme" kao drugi gledajo, kot pa da imam nekaj kar mi ni. Naj gledajo, ko pipajo je druga zgodba...

Kot je rekla men zadnjič kolegica... Lepota je minljiva.
Malo sicer offtopic, sam če maš rajš debilno lepo žensko kot malo manj lepo žensko s sanjskim karakterjem, pol ti bo čez par let žal. To bi blo vse. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov