"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 22. Jun. 2006 17:39

Ja, zna bit sranje, če maš luštkanega fanta. Jaz sem na začetku tudi mela probleme z dvema puncama (no, bolj jih je imel on, ampak posledično sem se še jaz obremenjevala s tem, ker mi je seveda povedal vse, kar se je dogajalo). Njegova bivša, ki ga je prevarala, ga je hotela nazaj in mu je govorila kako je lahko z s tako smrkljo kot sem jaz (ker sem pač par let mlajša kot ona), pa kaj vidi na meni, pa da bi ona rada še eno šanso. :roll: Seveda jo je poslal v tri prekrasne in ji jasno povedal, da naj da mir. Pol je pa ženska delala neke scene in letala po cesti z željo, da bi jo povozil avto in bi jo pol on mel na vesti in podobne fore. Kasneje se mu je opravičila za žalitve, ki so letele name in nikoli več ni težila.
Z drugo pa so bli že dalj časa kolegi, skupaj hodili na žurke, pol je pa zvedel, da je zaljubljena vanj. S take družbe se je seveda začel odmikati, po telefonu pa je dobival takšna sporočila, da mi je šlo kar na bruhanje, ko mi jih je pokazal. Trapa je hodila celo k njim domov in ga zvečer klicala, da je pred hišo in naj pride ven! Ko je zvedla za mene, so spet letele kakšne na moj račun in ga je poskušala spraviti na svojo stran s tem, da so oni veliki bogataši in kako fajn bi mu lahko blo pri njih, midva pa sva se doma s tega smejala. :D Mislim, kot da ga je zanimal ves tisti njihov denar pa bog ve kaj še vse + ženska mu ni bla niti malo všeč. Z nekom si zaradi njega samega in ne zaradi tega kar ima. No, pol je, če se dobro spomnim, zamenjal številko, in je bil mir.
No, pa še je blo takih cvetk, ki so težile in se ponujale, ampak so se morale sprijazniti s tem, da ne bo nič! :twisted: Mam takega sončka. :bussi: Lahko bi zagrabil vsako priložnost, ki se mu je ponudila, pa je ni. Na hitro se je znebil vsake, ki je začela kaj namigovati ali težiti, pa tudi povedal mi je vedno vse.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 22. Jun. 2006 21:34

Jst sm bla pa vedno taka srečnica,da sm se zagledala u najbol lušne tipe in pol tud hotla bit z njimi.Že na osnovni je bil problem,ko sm bla z enim za katerim so use norele in sm tud pol dost frendic zgubila zarad ljubosumja.Pol u srednji sm si ja mogla zbrat enga k je veljal za enga najbolših tipov na šoli,in so me spet use grdo gledale sam itak mi je blo usen k sva dost hitr končala.Pa še ful je blo takih primerov.Pol sm se pa pred enim letom zaljubila v enga k mi je bil res FUL ušeč že na prvi pogled sam se nism hotla z njim zapletat,ker se mi je ful zdel da use za njim norijo.Pol k sm ga tisto noč ful dobr spoznala sm vidla da je res neki posebnga in da se res nima za ne vem kaj in pol sm začela z njim hodt.Ne vem a je tok to da je simpatičn al to,da izžareva neko posebno energijo sam vedno pr usaki doseže use kar hoče.Sam dobr da je tok uredu da tega ne izkorišča.So že bli problemi k so mu kšne težile po mobitelu sam ni blo nč tazga hvala bogu.No zdej po enem letu sploh več ne opazim k ga kšna kje mal prevečkrat pogleda,če pa kšna kje pride težit za cifro se pa sm nasmejem,ker itak vem kako se bo končal :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 27. Jun. 2006 14:11

Hahaha jaz pa opazam da je ze problem ce imas lepega prijatelja..in da potem dostikrat dozivis vprasanje ce si njegova punca..al pa trditev da bi tak tip lahko mel lepso punco..pa tud vem kaksne scene se mu dogajajo in opazim kako ga zenske gledajo ko greva kam skupaj...zaenkrat husjih izpadov ki bi leteli name se nisem dozivela, kaksne manjse pa. Sm se pa ob tem samo vprasala ce te punce nimajo nobenga samospostovanja in ene mere...da grejo rect tipu ce bi spal z njo in potem ko ze 3x dobi odgovor ne pride se enkrat vprasat. Jaz zal tega ne razumem.
Ampak je pa tud zabavno vcasih ko vidm kksno zensko k prov vem da bo presla v napad. :D :twisted:
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 29. Jun. 2006 12:14

*QueenBitch* napisal/-a:Hahaha jaz pa opazam da je ze problem ce imas lepega prijatelja..in da potem dostikrat dozivis vprasanje ce si njegova punca...

Mhm, res je...

Ampak je pa tud zabavno vcasih ko vidm kksno zensko k prov vem da bo presla v napad. :D :twisted:

Se strinjam ja, res je lahko zabavno to opazovat. Tud če ne gre glih v napad, ampak samo od daleč neki poskuša.... :D
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
*Tasha*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2006
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a *Tasha* » 30. Jun. 2006 12:46

Men ful lepi tipi sploh niso všeč..Sigurn se zravn enga "popolneža" neb počutla dobro - k nism (zadost) samozavestna.
Dost bolj me pri tipu privlači karizma oz.energija, ki jo oddaja. Taki tipi me totalka zmešajo...
@ursula@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2006
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a @ursula@ » 10. Jul. 2006 18:54

ja no ce je res fuuuul prevec lep pol ze ni dobr ker lahko postanes lubosumen,ampak ce si dost samozavestna po lse mas ti za lepso polovico :D :lol: ne sej ne,moj dragi je kao jebač pa mi to ni lih prevec usec..sam se da prezvet:)
debilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2006
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a debilka » 17. Jul. 2006 13:58

Sm ga mela ja, pa mi ni blo fajn z njim...ful se je mel za neki več od vse ostalih,...zgledat je moral u nulo in cotke so morale bit vsak mesec nove...groza no. Zalublen je bil v mene, jst pa žal vanj ne :augenauf:
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 17. Jul. 2006 19:32

*QueenBitch* napisal/-a:al pa trditev da bi tak tip lahko mel lepso punco:

no nekaj takega je izjavila moja svakinja, se dobr, da ne meni k sm cist ven padu (pa nism lep) ... sam potem se nism hotu kregat zaradi brata ... in kaksna je moja boljs polovica pa spoh ni vazn, vazno da je meni vsec ... btw, je pa cist cute ... :wink:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 17. Jul. 2006 19:44

js sm pa preveč ljubosumna.. to pa tut ni preveč uredu :?
in vedno me tko ful skrbi, ko gre recimo ven kaj dela, s kom je pa to.. on je pa glede tega tud kr isti, ful ga vedno skrbi :) drugače je pa men itk najlepši..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 17. Jul. 2006 20:28

Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd...

A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?

Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?

Tvoj pradedek je meu prekleto prav...Čeprav js še vedn vztrajam da ne moreš bit z enim človekom skupi,če ti ne privlači njegova zunanjost...Lahko ti je kolega ampak fant...Ne vem no :roll: Mam zdej tipa k je res hud, tud druge so rekle, ampak če mata vidva med sabo vse razčiščen pol po moje ni panike :wink:
thinkpinkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thinkpinkica » 05. Avg. 2006 14:30

hmmm...kaj pa če ma blazno v redu karakter...
npr. je čisto skuliran,ga nič ne vrže iz tira,vedno ve kaj nardit,ima 101 talent,blazno simpatičen,pozna ogromno folka,prijazen...uglavnem zlat... :respekt:
to se meni dogaja trenutno...
in čepraw imam dosti samozavesti...še posebej v zvezi s svojim karakterjem...se zraven njega počutim kot neka boga, nesposobna ženska...mislim ker tip je totalno presenečenje zame ki sem itaq vedno mislila da so vsi tipi kreteni...in sem čisto zmedena...sej razumete kaj hočem povedat,ne?? :wink:
stellina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006
Kraj: somewhere with you

Neprebrana objavaNapisal/-a stellina » 09. Avg. 2006 20:37

hm ja... nimam ravno izkušenj jaz sama samo poznam primerke. Ker je rs da gledam za tistimi najlepšimi, samo seveda zunanjost ni vse. imam pa frendico ki je hodila z enim res lepim tipom pa ji je ena ki je bla samo nevoščljiva in ljubosumna tko pravla slabe stvari o njem samo iz čiste foušije...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 10. Avg. 2006 6:40

Js sm zadnjič srečala enga kolega, k res dobr zgleda, pa je biu z enima dvema kolegicama (prvič vidla). Pa sva se midva res zapričala k se sto let nisva vidla, unedve sta pa ene dva metra stran pol stale, pa ga cel cajt klicale, da nej že gre, nakar sta kr zraven pršle pa ga prjele vsaka pod eno roko pa odvlekle stran... :D Halo? Js res ne razumem kok so ene punce lah tko... ne vem... agresivne... posesivne... al kako bi temu rekla... Pa nobene od njiju zihr niti njegova punca ni bla. Si sploh ne predstavlam kaj bi zganjale če bi biu on od katere tip... :D
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 11. Avg. 2006 18:40

Pr bivšemu sm mela enpar grožnj. Pr temu pa ljubosumno bivšo punco, ki ji kar ni ukloplo, da sva skupi. In je pač mogla malo opravljat okoli, pa smse mu je pošiljala in podobno. Hvala bogu je zdej kako leto že mir. Mislim pa, da niso vsi fantje, ki so lepi vase zagledani in ne vem kaj, kot so nekatere rekle. Eni se dejansko ne zavedajo tega, da so lepi. Al pa vseeno ne dajo neke pozornosti na svojo lepo fasado. Sej ni treba zdej da če so lepi, da so neki šminkurji, ka so več časa pred ogledalom kot pa s svojo punco.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 11. Avg. 2006 21:22

ni preveč lepga tipa

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov