"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jun. 2006 11:31

Mahagonij napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:no dej mahagonij, prihrani tvoje bdne izjave, glede nato da o meni ne veš nič..pač nemaram takih tipov..doma imam mizarja in mi je čist fajn ko pride v delovni obleki in malo zaprašen in s koškom žaganja na glavi..ne pa da bi mi smrdel po gucci parfumu deet metrov na vse strani in da bi se pod pajsko bril večkrat kot jaz...
in ti še vedno misliš, d aje to nemogoče in da sem s tem tipom ker sem,zaradi tega ker druzga ne morem dobit, in da so mi všeč taki kot so mi, zarad tega ker lepih nemorem dobit...no dej no, mal se poslušej kaj pišeš...enosavno ne maram takih tipov.......

Aha sej te stekam. Lepi tipi smrdijo po gucci parfumu na 10 metrov, lepe zenske so pa tupe blonde.

Poleg tega trdis, da ne maras tipov, ki jih sama dojemas za lepe(lepota je vendar subjektivna), kar je rahlo tezko verjet.

Poleg tega si ti sama oznacila nekega mizarja za nelepega, nisam jaz nic tega rekel, tudi nisem nikjer pisal, da je lep tip nujno high class al pa karkoli. Ti imas v svoji glavi neko sliko nadutega bogataskega povzpetneza in pol je to kr enako lep tip. Pol pa nabijas o nekih parfumih pa neki.

očitno še vedno ne razumeš o čem govorim...pravim pač da mam rajš take tipe, ki se ne rihtajo hujš kot ženske in ki dopustijo, da niso vsako minuto dneva do potankosti urejeni...
in ne, moj mizar je najlepši!!!!!zame!! :wink:
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 14. Jun. 2006 11:48

HHHHHmmmmmm, ja to zna bit problem, ker se na hude tipe pač lepi vse živo, in kakšne prasičke znajo bit ene predstavnice našega spola pa itak vsi vemo... :D tko da je vse možno. Ampak vam povem, kaj je še slabše???? Da je tip hud ,pa totalno zakompleksan pa misli, da je obupn...kar se ponavadi začne, ko se pojavijo prvi znaki izpadanja las...pol se lahk milijon bejb meče za njim, pa bo on še vedno prepričan, da je obupn :roll: ... mah, sej ne vem, kaj je slabše...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 14. Jun. 2006 15:05

Jst sm ta tedn spoznala enga tipa k je res ful luškan.Morm rečt da je en najlepših kar sm jih kdaj vidla.In sm prvič misnla da je čist preveč samozavestn pa samovšečen.Po treh urah pogovora sm pa vidla da sploh ni tak in je res ful uredu u useh pogledih.Vem da dost punc za njim nori ampak on nekak tega očitno sploh ne opazi.Drugač je pa tud ful pametn k mu gre ful dobr na faksu pa še prvak je u enih borilnih veščinah in se mi zdi res čist popoln.Me prov zanima kakšno slabo lastnost bom pr njemu najdla.Drugač pa da ne bom OT...to kdo je komu lep je čist odvisn ker ma itak usaj svoj okus.Men gre sam ful na živce ker eni tipi misljo kok so dobri pa da majo pol loh usako.Najlepš mi je pa k spoznam enga k je res ful vau pa se tega sploh ne zaveda in je čist preprost :)
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 14. Jun. 2006 15:08

To je pa res cool. Se strinjam s tabo, pa good 4u :) Tudi lepi,ki se ne zavedajo tega, obstajajo.
Use your imagination...
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 14. Jun. 2006 18:46

Moj fant spada med "lepe", je športnik, mišičast, velik 1.90, temen, brez enega mozolja... Punce se ozirajo za njim, zato menim da je lep.
Včasih se res sprašujem kaj vidi na meni?
Uporabniški avatar
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a beepsi » 14. Jun. 2006 22:03

Ok, saj je tip lahko lep, samo da se tega ne zaveda :razz:
Lepota je pa itak nekaj druzbeno vrednotenega in naucenega glede na tajm, v katerem zivimo (kar je bilo pred 100 leti lepo, je danes grdo :x )... nekateri pac stavimo bolj na kemijo in humor, notranjo energijo, ki poveča privlačnost človeka in pomeni lepoto.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 14. Jun. 2006 22:54

Zame je "lep tip" nekdo, ki mi vizualno pritegne,zna komunicirati, se zna zabavati in zna spoštovati mnenje šibkejšega spola.

Se mi je pa že kar velikokrat naredilo, da mi je bil všeč nekdo, ki je bil po mojih merilih predober zame.Ne zaradi tega, ker bi sama sebe nizko cenila, vendar zgolj zaradi tega, ker ne prenesem varanje. Po mojih dosedanjih izkušanjah pa vsi, ki se visoko cenijo in so extra dobri na pogled varajo.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 14. Jun. 2006 23:18

Se strinjam kar je Queen napisala in prav smešno je res, ko nekdo reče, če je prelep se glih zato ne bi z njim pogovarjala... Ma ja, sej verjetno se tud on ne bi, tako da res je da bejbe ki takšnih tipov ne morejo dobit, vklopijo svoj obrambni mehanizem in jih popljuvajo do konca.

Sej v bistvu še nikoli niso imele možnosti bit s takšnim hudim tipom, potem pa tu najbolj pametujejo kakšni so takšni tipi. Res je kot je qveen napisala, če ne spadaš v ta rang, ne morš vedet. Še kako so dobri do punce, vsaj nosit jo znajo po rokah za razliko od nekaterih, ob njih lahko imaš občutek kot da si največja princeska, pa tudi pogovarjat se znajo...
Da pa je moški urejen, ni lepšega... prav fajn se počutim z moškim na katerem štima vse od pete do glave.
Queen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Queen » 19. Jun. 2006 19:38

purple bitch: dobr dobr,ne se jezit...smo razumeli ja,da tebi pac niso vsec lepi moski,oziroma lepi ljudje,ker so pac...hja lepi ane?! sej je res grozno ko sedis na terasi in pride mim hud tip,urejen,lepo oblecen...ko ti sedis na terasi in pride kaksen mim si vrjetn v stanju fuj in fej,tik pred bruhanjem...ker tebi pa lepi tipi niso vsec! ravno nasprotno tebi so grooozni,ce bi prisel do tebe in te vprasal za cas,bi se namrdnila in obrnila stran,ces..oh kaksen lepotec,fuj z njim se pa zee ne bom pogovarjala! :lol: take pises no...zdj ce se sama seb ne zdis smesna..omg-se zdis pa vsem normalnim in samozavestnim ljudem na tem forumu..
al pa gremo v drugo skrajnost:kaj pa ce je tip "prevec grd"a pol se ti tut ne ukvarjas z njim,ker je taako grd in posledicno tut vrjetn neumnen in to..al pa so neumni samo lepi fantje?
sploh pa koker sm razbrala iz tvojih komentarjev mas samozavest tam nekje pri absolutni nicli,kjer se led zmrzuje!
ker take neumnosti,da katera nebi dala priloznosti noro lepemu tipu,samo zato ker je noro lep..no ja take neumnosti pa se ne!!
sicer pa...zivi v svojem svetu,v katerem ni lepih ljudi....
itak si pa mislim da te noro lepi fantje ne obletavajo ravno najbolj zato si pa tut tk sovrazno nastrojena proti njim!!
(pa jaaa jaaa saaj veeem,da to sploh niii res...in da sem joj neumna kura...) :lol: :lol: lep pozdrav vsem
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 19. Jun. 2006 19:50

Heart napisal/-a:Šele zdajle sem opazila en stavek, ki bi ga naj rekla...da samo lepe dobijo lepe tipe...What the f...? Zdaj pa,da še malo razdelam tole temo: ženske, ki imate ene tipe za prelepe, si same zapirate vrata do takih tipov, ker ste itak ,globoko v sebi, prepričane, da je al prelep za vas al pa pol druga skrajnost, da je ziher prasec, ki mu gre sam za sex in da je itak ful egocentričen, ker je tak lep, itd. Če ste že tako proti posploševanju pri ljudeh z drugih vidikov(socialnega,finančnega...whatever), kako lahko sploh date potem tako opazko? Ja, ker je lep je pa res ziher pig.Blondinke tudi niso vse glupe, tako kot nismo vsi ful pametni in bogati...A ni ravno v tem ves čar,damn it?! BTW: zakaj se takele luštne razprave vedno sprevržejo v eno agonijo...utrujajoče,res.

Hvala :flehan: :flehan: zarad takšnih in drugačnih opazk in prepričanj sem bla jes sama do 17 leta ker pač luštne ženske nismo za resno zvezo...zarad tega mela JES zlomen srček milijonkrat, enkrat pa še posebi...v nas se ne splača časa vlagat k itak varamo, lažemo,etc... :roll:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Jun. 2006 22:58

Jst pa še zmeri trdim, d aje ta pojem "lep" tok relativen, d ane mormo sploh razpravljat o tem. vsaki je lahko nekdo drug lep, dvomim, da obstaja tip, ki bo super lep prav vsem...
Tko da govort o preveč lepem tipu mi je čist brezveze, ker - preveč lep za koga? Zate, za eno samo punco, medtem ko zame lahko da niti malo...
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lil' me » 20. Jun. 2006 7:50

jap..100 ljudi 100 čudi..in za vsako žensko se najde tip ki je zanjo najlepši
se strinjam z mimi
Only God can judge me.
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 22. Jun. 2006 9:37

Nevem v kakšnih krogh se giblješ da te ženske spotikajo in se derejo za tabo?!! Primitivn do konca!! Hmmm, js mam sicr kr ok izkušnje tud z ultra cute mačoti, je pa res d so eni full polni sebe, kr mene ČIST odbije....Moj idealni tip fanta je bolj preprost, ni nujno nek ultra mačo, lepotan, važn je d je simpatičn.. predvsem zabaven... Neka zlata sredina po videzu, ampak tisto neki posebnega ma....kr marsker mačo NIMA!!
tinatina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tinatina » 22. Jun. 2006 15:41

Jaz imam tudi probleme, da se punce na mojega lubita limajo, ne le zaradi izgleda, ampak tudi zaradi fajn karakterja. Zna biti zelo neprijetno, ceprav vem, da ima rad le mene in da bi se mi moralo to zdet fajn, da je moj fant tako priljubljen. Najbolj mi gre na zivce, ko to delajo celo vprico mene, tega pa res ne morem razumet!
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a melodious » 22. Jun. 2006 16:50

Moj fant je po mnenju drugih lepotec. No, tudi meni je všeč njegov videz ampak mi je bolj to važno, da se štekava in po osebnosti je pravi biser. Se mi je pa dogajalo že kar nekaj pestrih stvari glede njega. Npr. parkrat je nekaj osebkov klicalo domov moje starše, češ, da naj mi ne dovolijo bit z njim, da zadeta okrog hodima, da mi daje droge, pa da sva enkrat galamla čisto napita v enem kafiču,... Pa ena punca, od njegovega kolega frendica ga je nonstop klicala, da bi rada sexala z njim pa se ji ni dalo nič dopovedat, da naj neha gnjavit in si je mogo menjat številko, ker mu še ponoči ni dala mira. Pol se je en tip v njega zaljubo ampak on tega na začetku ni vedo in ga je hoto kar zažvalit, pa češ kak je lahko z mano, da sem koza, mislim haloooooo :eek: Enkrat je en tip ponoči klical njega domov in mu rekel, da ga varam z njim in da sem ravno z njim, da me naj pokliče, če mu bom sploh dvignila in me je fant cel paničn klical, jaz pa spala, pa še telefon sem mela na tiho, tak da je bla zjutraj ko sem vidla njegove klice in sem ga poklicala nazaj kriza :? ampak mi zaupa in tako tisti osebek na srečo ni uspel doseči najin razdor. Pol so ga ene punce klicale, češ da ga varam, kak je lahko sploh s tako p****** :eek:
No, zdaj sva že skoraj štiri leta skupaj in se je na srečo vse umirlo odkar živiva skupaj (eno leto :D ) Kar je, je edino, da se punce ozirajo za njim.

No in še to, pred parimi leti se je pač z enim tipom nekaj pletlo med nama in je bil ful super oseba in zlo simpatičen, pa so drugi dosegli, da nisva prišla skupaj. Njegova bivša je neko sranje delala, ena oseba je celo poklicala v eno oddajo na radio in se predstavla za mene in povedala njegovo ime in češ, da ga ful ljubi, da bo hin če ga ne bo mela,... (to vem zato, ker me je best frendica poklicala in mi povedala kaj je ravno slišala, ker je poslušala to oddajo, jaz je na srečo nisem, ker bi me ziher kap). No, potem je še en tip klical domov in je ravno mama dvignila in se je predstavil za onega tipa ki mi je bil všeč in je rekel, da sva sexala in da je bil na testu za HIV in da je bil pozitiven in da naj grem na pregled :eek: No in pol moji čist panični, jaz pa s tem tipom sploh nisem sexala in mam srečo, da mi moji zaupajo in ni blo neke štale glede tega. No, seveda sem pol poklicala njega, če je klical on in ni, ker se je še mama menla z njim (ker je bla čist na dnu) in je mel oni tip neki ženski glas. Misli halo :eek: kaj si folk vsega ne zmisli.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov