"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pol bi pa ga pogledala ja sm mislna da govorimo o "lepotcih"...sam useen me pa ne privlačijo nevem kolk...lahko mi je pa lep do amena, ampak nevem če bi bla lahko z enim prekrasno lepim še za vso okolico..nevem, ti povem ko bom na tem
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Uu poglejte, ena zenska ma celo razciscen in ne laze sama seb. To je pa kar noviteta tle okol.Queen napisal/-a:ok dejstvo je da majo cez najvecje lepotce vedno najvec za povedat tiste,ki jih ne morjo dobit...mislim normalno ane..
tip ji je noro vsec ampak je sploh ne pogleda ker ni v njegovem "rangu"..kaj naj pol bejba vzdihuje in jamra za njim,ko ji je pa jasn da ga nau niikol dobila..in pol zacne delaovat obrambni mehanizem;ces saj je itak neumen in brezvezn..samo sebe vidi..pa kurbir..takega pa ze neb mela.. jeah right!
pa vsee bjonde so total neumne ane..ce majo se pa kosarico c se pa se podpisat ne znajo al kaj??! mislim total ste bedne..neke predsodke iscete tam kjer jih ni! noro hudi tipi so tut cist vredu osebe,totalni srcki in nevem kaj vse se! kao da je to kako ti razmislas kaj pogojeno s tem kako zgledas?! ce mas zdravo samozavest to prav nic ne vpliva na to..valda je pa ful folka okol ki se kao "nosjo"in to..pa ne rabi bit nek hud tip..ampak bo vazen kot marela!
sploh pa bi potem lahka rekli tut tko za punce..ma kul postavco in luskan obraz-a pol je pa kr high in nevem kaj vse se..slaba total?!
ja,ja..djte punce mal na sebi rajs delat..ne pa govorit kok so hudi tipi brezvezni in da mate raj neke kmecke fante.,..mislim ddd...
valda je pa tko,da se vedno in povsod tut med najgrsmu folku najde nekdo ki si misli,da je boga za jajce primu...
tko da proosim..ne odpirajte tako otrocjih tem,ki so polne predsodkov in nekih neumnih posplosevanj..!!
Tip nikol ni prevec lep, prav tako kot zenska.
Da ne omenjam kako ste spet avtomatsko rekle lep tip=aroganten narcis. Isto kot v temi o debelih zenskah, kjer ste lepe zenske enacile z neumne.
Ja ja kr govorte si to, sej ze skor verjamete.
Pogosto se sprasujem, ce verjamete bullshitu, ki prileti iz vas. Tko zvenite kot uni tipi, k recejo da vseeno ce zenska dobr zgleda, ker to sploh ni pomembn. Ja zihr model, zihr to nima nobene zveze s tem, da si ne mores privoscit bit izbircen, glavn da je zenska, pa da ti ne zbezi.
*purple bitch* napisal/-a:meni se tipi, ki so preveč lepi in krasni in vsi poštirkani in vse to, res ne dopadejo in se mi nikoli ne bodo...lahko h meni pristopi nevem kdo, pa mi ne bo všeč če bo preveč lep..
renatka_ napisal/-a:Moj je hvala bogu čist povprečn
To je tko k eni moji kolegi tipicna mentalita bolje vrabec v roki kot golob na strehi.
Kaj mislis da majo taki tipi pristop "ej bejbi greva k meni" in potem zenska tm klecne od navdusenja ali pa podobne direktne metode, ki delujejo samo, ce je zenska ze cist paf? Sploh ne. Ironicno, bolj kot je zenska inteligentna, bolje delujejo metode playerjev(not to be confused with wannabe machos). Eno denserko, ki ima attention-span desetih sekund, je prakticno nemogoce pecat. Inteligentna zenska, po drugi strani, je pa precej bolj dojemljiva za razne metode. Edit: da ne bom spet nesramen.Bageera napisal/-a:da jih ne moremo dobit, ne drži, oziroma je ravno obratno-oni nas ne morejo dobit, ker imamo nekatere možgane in ne nasedamo raznim bednim foram, katerim nasedajo kakšne 13 letne deklice..
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*purple* - Cosmopsiho
no dej mahagonij, prihrani tvoje bdne izjave, glede nato da o meni ne veš nič..pač nemaram takih tipov..doma imam mizarja in mi je čist fajn ko pride v delovni obleki in malo zaprašen in s koškom žaganja na glavi..ne pa da bi mi smrdel po gucci parfumu deet metrov na vse strani in da bi se pod pajsko bril večkrat kot jaz...
in ti še vedno misliš, d aje to nemogoče in da sem s tem tipom ker sem,zaradi tega ker druzga ne morem dobit, in da so mi všeč taki kot so mi, zarad tega ker lepih nemorem dobit...no dej no, mal se poslušej kaj pišeš...enosavno ne maram takih tipov.......
in ti še vedno misliš, d aje to nemogoče in da sem s tem tipom ker sem,zaradi tega ker druzga ne morem dobit, in da so mi všeč taki kot so mi, zarad tega ker lepih nemorem dobit...no dej no, mal se poslušej kaj pišeš...enosavno ne maram takih tipov.......
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
S tipom si ker ti je nekaj všeč na njem, naj te privlači njegova lepota ali telo ali smisel za humor ali pa več stvari hkrati, pomoje ne zaradi tega kok je nekdo lep, mogoče ja do kakih 18 let.
Mislim pa, da je veliko lepih tipov k niso zabiti in so zelo pravšnji za zveze.
da pa vaše ljubosumje razdira vašo zvezo ker ga veliko žensk gleda in obletava, je pa druga stvar
lp.
Mislim pa, da je veliko lepih tipov k niso zabiti in so zelo pravšnji za zveze.
da pa vaše ljubosumje razdira vašo zvezo ker ga veliko žensk gleda in obletava, je pa druga stvar
lp.
tru Cosmopuran!
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
si pa zelo samozavestna da sebe smatraš za lepo. jaz še vedno trdim da ima vsak svoj okus. mogoče si ti zase lepa, za kere si naprimer nelepa, za kere pa lepa. sj vem da to ne spada v to temo sam vseeno. mogoče kater zelo lep tip hodi z žensko ki se ostalim ne zdi lepa za njega je pa popolna. ta stereotip da lepi hodijo z lepimi je pa naravnost neumen, butast. kot sem že napisala ima vsak svoj okus.
aja: preveč lepih tipov ni.
mislim, da ni popolnega tipa ali ženske. saj ne tako, da bi bila oseba popolna večim ljudem
aja: preveč lepih tipov ni.
mislim, da ni popolnega tipa ali ženske. saj ne tako, da bi bila oseba popolna večim ljudem
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
ellizabeth napisal/-a:si pa zelo samozavestna da sebe smatraš za lepo. jaz še vedno trdim da ima vsak svoj okus. mogoče si ti zase lepa, za kere si naprimer nelepa, za kere pa lepa.
sori ampak zakaj je treba res vsakič k nekdo pokaže malo samozavesti takoj zabijat dol z izjavami da za nekatere pa pač ni lepa? a da si ne bi kao mislila da je kej preveč lepa al kako
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
sem vedla da bodo komentarji . nisem rekla, da je kaj narobe s samozavestjo. saj to je spoštovanja vredn da je nekdo tako samozavesten. sam napisala sem, da ima praktično vsak človek svoj okus. kot kaže narobe razumevate, ali se pa sama ne znam pravilno izražat.
pa to me je zmotil, da kot pravi ona lahko samo po njenmu mnenju lepe dobijo lepe tipe. v izjavi se ne ozira na to, da ima skoraj vsak drugačen okus.
mogoče sem narobe razumela, sam jaz iz tega tako razberem.
seveda pa vsak izraža lastno mnenje.
pa to me je zmotil, da kot pravi ona lahko samo po njenmu mnenju lepe dobijo lepe tipe. v izjavi se ne ozira na to, da ima skoraj vsak drugačen okus.
mogoče sem narobe razumela, sam jaz iz tega tako razberem.
seveda pa vsak izraža lastno mnenje.
-
*purple* - Cosmopsiho
nikjer ni napisano, da samo lapi dobijo lepe tipe, in to res sploh ni res.......
glede samozavesti pa hvala bogu da si je ušeč--sam če je v mejah normale, če je pa že samovšečna pa ni ravno dobro, vsaj jest takih ljudi ne maram, ampak ne morem ocenit tega, ker je ne poznam, ravno tako kot jo ti ne...hvalabogu pa da se ima rada in da si je všeč...
glede samozavesti pa hvala bogu da si je ušeč--sam če je v mejah normale, če je pa že samovšečna pa ni ravno dobro, vsaj jest takih ljudi ne maram, ampak ne morem ocenit tega, ker je ne poznam, ravno tako kot jo ti ne...hvalabogu pa da se ima rada in da si je všeč...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Sploh ne vem zakaj bi bil lahk tip preveč lep. Mislm vsi vemo, da je lepota relativna, odvisna od vsakega posameznika. In nehite že enkrt posploševat.. lepi ljudje majo tak značaj, grdi tak, debeli so taki...
To je kr neki. Tip je lahk čist lep in še normalen hkrati.
Edin kar ne maram so tipi, ki so sami sebi preveč ušeč.
To je kr neki. Tip je lahk čist lep in še normalen hkrati.
Edin kar ne maram so tipi, ki so sami sebi preveč ušeč.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Točno to! Problem je v tipih, ki so preveč sami sebi všeč... Najbl seksi se men zdi to, da se tip niti ne zaveda tok zlo, da dobr zgleda... sicer je pa itak na začetku zveze tko, da mislš, da je itak najbolj hud tip na svetu, pa da druge sam gledajo, kdaj ti ga bodo probale vzet... pa v resnici ni tko. Res mamo ful različne okuse.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
*purple bitch* napisal/-a:no dej mahagonij, prihrani tvoje bdne izjave, glede nato da o meni ne veš nič..pač nemaram takih tipov..doma imam mizarja in mi je čist fajn ko pride v delovni obleki in malo zaprašen in s koškom žaganja na glavi..ne pa da bi mi smrdel po gucci parfumu deet metrov na vse strani in da bi se pod pajsko bril večkrat kot jaz...
Aha sej te stekam. Lepi tipi smrdijo po gucci parfumu na 10 metrov, lepe zenske so pa tupe blonde.
Poleg tega trdis, da ne maras tipov, ki jih sama dojemas za lepe(lepota je vendar subjektivna), kar je rahlo tezko verjet.
Poleg tega si ti sama oznacila nekega mizarja za nelepega, nisam jaz nic tega rekel, tudi nisem nikjer pisal, da je lep tip nujno high class al pa karkoli. Ti imas v svoji glavi neko sliko nadutega bogataskega povzpetneza in pol je to kr enako lep tip. Pol pa nabijas o nekih parfumih pa neki.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Zdaj pa, da razjasnim svoj komentar(zgleda, da zadnje čase ne morem dat enega komentarja brez napada). Po mojem mnenju NI prelepega človeka. To je bila poanta, zadnji stave4k je bil samo hec. Drugače pa se mi zdijo ful zakon ljudje, ki se dobro počutijo v svoji koži in DA,TUDI JAZ SE. Hvala vsem bejbam, ki ste moj komentar razumele.
Use your imagination...
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mene tudi samo samovšečneži odbijajo, pa so lahko lepi al pa grdi.
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Šele zdajle sem opazila en stavek, ki bi ga naj rekla...da samo lepe dobijo lepe tipe...What the f...? Zdaj pa,da še malo razdelam tole temo: ženske, ki imate ene tipe za prelepe, si same zapirate vrata do takih tipov, ker ste itak ,globoko v sebi, prepričane, da je al prelep za vas al pa pol druga skrajnost, da je ziher prasec, ki mu gre sam za sex in da je itak ful egocentričen, ker je tak lep, itd. Če ste že tako proti posploševanju pri ljudeh z drugih vidikov(socialnega,finančnega...whatever), kako lahko sploh date potem tako opazko? Ja, ker je lep je pa res ziher pig.Blondinke tudi niso vse glupe, tako kot nismo vsi ful pametni in bogati...A ni ravno v tem ves čar,damn it?! BTW: zakaj se takele luštne razprave vedno sprevržejo v eno agonijo...utrujajoče,res.
Use your imagination...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov