Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Uu poglejte, ena zenska ma celo razciscen in ne laze sama seb. To je pa kar noviteta tle okol.Queen napisal/-a:ok dejstvo je da majo cez najvecje lepotce vedno najvec za povedat tiste,ki jih ne morjo dobit...mislim normalno ane..
tip ji je noro vsec ampak je sploh ne pogleda ker ni v njegovem "rangu"..kaj naj pol bejba vzdihuje in jamra za njim,ko ji je pa jasn da ga nau niikol dobila..in pol zacne delaovat obrambni mehanizem;ces saj je itak neumen in brezvezn..samo sebe vidi..pa kurbir..takega pa ze neb mela.. jeah right!
pa vsee bjonde so total neumne ane..ce majo se pa kosarico c se pa se podpisat ne znajo al kaj??! mislim total ste bedne..neke predsodke iscete tam kjer jih ni! noro hudi tipi so tut cist vredu osebe,totalni srcki in nevem kaj vse se! kao da je to kako ti razmislas kaj pogojeno s tem kako zgledas?! ce mas zdravo samozavest to prav nic ne vpliva na to..valda je pa ful folka okol ki se kao "nosjo"in to..pa ne rabi bit nek hud tip..ampak bo vazen kot marela!
sploh pa bi potem lahka rekli tut tko za punce..ma kul postavco in luskan obraz-a pol je pa kr high in nevem kaj vse se..slaba total?!
ja,ja..djte punce mal na sebi rajs delat..ne pa govorit kok so hudi tipi brezvezni in da mate raj neke kmecke fante.,..mislim ddd...
valda je pa tko,da se vedno in povsod tut med najgrsmu folku najde nekdo ki si misli,da je boga za jajce primu...
tko da proosim..ne odpirajte tako otrocjih tem,ki so polne predsodkov in nekih neumnih posplosevanj..!!
*purple bitch* napisal/-a:meni se tipi, ki so preveč lepi in krasni in vsi poštirkani in vse to, res ne dopadejo in se mi nikoli ne bodo...lahko h meni pristopi nevem kdo, pa mi ne bo všeč če bo preveč lep..
renatka_ napisal/-a:Moj je hvala bogu čist povprečn
Kaj mislis da majo taki tipi pristop "ej bejbi greva k meni" in potem zenska tm klecne od navdusenja ali pa podobne direktne metode, ki delujejo samo, ce je zenska ze cist paf? Sploh ne. Ironicno, bolj kot je zenska inteligentna, bolje delujejo metode playerjev(not to be confused with wannabe machos). Eno denserko, ki ima attention-span desetih sekund, je prakticno nemogoce pecat. Inteligentna zenska, po drugi strani, je pa precej bolj dojemljiva za razne metode. Edit: da ne bom spet nesramen.Bageera napisal/-a:da jih ne moremo dobit, ne drži, oziroma je ravno obratno-oni nas ne morejo dobit, ker imamo nekatere možgane in ne nasedamo raznim bednim foram, katerim nasedajo kakšne 13 letne deklice..
ellizabeth napisal/-a:si pa zelo samozavestna da sebe smatraš za lepo. jaz še vedno trdim da ima vsak svoj okus. mogoče si ti zase lepa, za kere si naprimer nelepa, za kere pa lepa.
*purple bitch* napisal/-a:no dej mahagonij, prihrani tvoje bdne izjave, glede nato da o meni ne veš nič..pač nemaram takih tipov..doma imam mizarja in mi je čist fajn ko pride v delovni obleki in malo zaprašen in s koškom žaganja na glavi..ne pa da bi mi smrdel po gucci parfumu deet metrov na vse strani in da bi se pod pajsko bril večkrat kot jaz...
in ti še vedno misliš, d aje to nemogoče in da sem s tem tipom ker sem,zaradi tega ker druzga ne morem dobit, in da so mi všeč taki kot so mi, zarad tega ker lepih nemorem dobit...no dej no, mal se poslušej kaj pišeš...enosavno ne maram takih tipov.......