"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 10. Sep. 2008 20:45

bucka_* tudi jaz mislim da je ta odgovor najbol pravilen samo vseeno imam upanje da bo moj :D bomo vidli kak se bo odločo :)
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 11. Sep. 2008 13:35

tally weijl napisal/-a:bucka_* tudi jaz mislim da je ta odgovor najbol pravilen samo vseeno imam upanje da bo moj :D bomo vidli kak se bo odločo :)

ok nem se neki ful vtikvala zdj.. sm a ti nebo bad ko itak nevš vedla a te ma rad a ne, sm čakala boš da te bo pusto če se je ž odločeval a bo s tabo al ne. Mislim da se pri tem a boš z enmo skon ne odločaš glih ne vem kk, ker ko do enga neki čutiš oz. maš neke simpatije do njega pač so in ne glh ne vem kk študiraš a bi jo mev al ne?? .. ti koma čakaš da bi bla z njemo in on to zihr ve pa te bo na tak način izkoriščo, kao sj ona me itak ma rada.. moja sestra je bla na istem mestu.. on se je odločeval a bo z njo al ne vmes mev 100 žensk ona ga pa čakala kr je itak bla čist nora na njega..
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 12. Sep. 2008 9:21

bucka_* napisal/-a:
tally weijl napisal/-a:bucka_* tudi jaz mislim da je ta odgovor najbol pravilen samo vseeno imam upanje da bo moj :D bomo vidli kak se bo odločo :)

ok nem se neki ful vtikvala zdj.. sm a ti nebo bad ko itak nevš vedla a te ma rad a ne, sm čakala boš da te bo pusto če se je ž odločeval a bo s tabo al ne. Mislim da se pri tem a boš z enmo skon ne odločaš glih ne vem kk, ker ko do enga neki čutiš oz. maš neke simpatije do njega pač so in ne glh ne vem kk študiraš a bi jo mev al ne?? .. ti koma čakaš da bi bla z njemo in on to zihr ve pa te bo na tak način izkoriščo, kao sj ona me itak ma rada.. moja sestra je bla na istem mestu.. on se je odločeval a bo z njo al ne vmes mev 100 žensk ona ga pa čakala kr je itak bla čist nora na njega..

ja vem da to ni ravno prav. samo na začetku pa je bila situacija med nama ravno obratna. on je bil tisti, ki me je na vsak način hotel dobiti vendar jaz nisem bila preveč zainterisirana. potem pa sma se začela dobivat in sem se počasi začela zaljubljat. zdaj pa je imel takšno delo da ga celo poletje ni bilo in sma se videla ravno za en teden takrat ko sem lahko šla k njemu. in mislim da je tudi to velik razlog da ne ve kaj bi rad. vrjamem da je med tem časom katero spoznal saj nisma bila nikoli skupaj in je vrjetno izkoristil možnosti. vem da se noro sliši samo zdaj je res edino v moji glavi to da ga dobim. bomo vidli kak se bo razpletlo. pa hvala za vse besede in vem da so vse mišljene zelo pozitivno. ampak jaz ga imam preveč rada da bi kar šla dalje, zdaj še ne morem :(
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 15. Sep. 2008 14:32

No upam da se bo vse lepo izteklo :)
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 16. Sep. 2008 12:25

hvala! jaz tudi upam tako. bom pa poročala ko bo kaj novega :)
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 18. Dec. 2008 22:17

Meni so ponavadi lepotci (ono, klasično lepi tipi) dolgočasni in notranje prazni.Večina tipov, ki so zelo lepi in se ful obremenjujejo s svojim videzom, ki sem jih spoznala, je takih. Nisem več najstnica, meni mora biti tip zanimiv, da mi ima kaj povedati, da imam občutek, da živi svoje življenje, ne pa se samo sprehaja po namišljeni modni pisti.
Uporabniški avatar
pikica_345
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica_345 » 19. Dec. 2008 7:57

pravijo, da če imaš najlepšega moškega, ali žensko, je isto kot bi imel drevo polno slastnih sadežev... vedno se bo našel nekdo, ki bi rad plezal po njemu/njej.... :lol: :lol: :lol:
grešiti je človeško, a občutek je božanski
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 19. Dec. 2008 11:02

Smešen naslov. Se mi zdi, da svet še zdaleč ni tako črno-bel. Vsaj pri meni to nikoli ni držalo. Imela sem (kot bi se avtorica izrazila) preveč lepe in malo manj lepe. Ubistvu lepota tle ni igrala večje vloge, bolj je šlo za "družbeni status", tako da bom raje rekla priljubljene in malo manj priljubljene. O kakšni neverjetni lepoti ne bom govorila, saj je bil vsak po svoje lep, in vsak je imel svoje napake.

Prevarana sem bila pa s strani "sive miške" - fanta, ki je bil sicer luštkan in simpatičen, vendar nekako ženske niso lih norele za njim. Bil je miren, izobražen, ne preveč zabavljaški tip, pa tudi strategij zapeljevanja ni imel ravno "izbrušenh". Bila sem mu drugo dekle, prevaral pa me je s prvo pijano, prsnato in seksi oblečeno punco, ki mu je prekrižala pot (na žurki, drugi dan ga ni niti poznala). Ker ni imel ravno "izkušenj" s tem, da ga zapeljuje "lepotica", ji je hitro podlegel. Še celo rekel mi je, da take "priložnosti" ni mogel izpustiti :evil: - velik del igre so odigrali njegovi prijatelji, ki so bili zraven, in seveda se mu je dvignil ego, da je od vseh izbrala prav njega - čisto dokazovanje. Kakorkoli pač - njegova izguba.

Po drugi plati, imam sedaj fanta, ki jih je dal že cel kamijon čez, v družbi je veljal za "jebača", človeka ki se mu ženske ne morejo upreti (čeprov ni ne vem kakšen lepotec, imela sem tudi že lepše). Vedno je znal z ženskami, jih vrtel okoli prsta, imel neverjeten smisel za sladke besede in laži ipd. Pač ljudje (tako moški kot ženske) so bili radi v njegovi družbi in ga cenili. In z njim sem še danes. Vem, da če mu bo pot prekrižala kakšna "Pamela Anderson", jo bo gladko zavrnl. Dobiti njo se mu ne bo zdelo trofeja, take in podobne je že dal čez, "ugled" si je že zgradil.... Nekako varno se počutim, vem da me ima rad, da ne potrebuje trofej za svoje samodokazovanje. Svoje moškosti se zaveda, in ne potrebuje več aferic, da bi jo dogradil in izpopolnil - hvala bogu je na tem delal, preden me je spoznal :lol: . Verjamem, da je imel v najini zvezi največjo vlogo timing (če bi se z njim zapletla 2 leti prej, bi bila najverjetneje tudi jaz trofeja, saj ni bil pripravljen in si ni želel resne zveze).

No take so moje izkušnje, sem bila tudi sama zelo skeptična na začetku zveze, prijateljice so me svarile in mi govorile bejž od njega, kaj boš z njim, izkoristil te bo ipd - (seveda so bile najbolj glasne tiste dve, ki sta z njim že preživele eno noč). Kljub vsemu sem imela glede njega dober občutek.....in izplačalo se je.

Življenje me je naučilo, da "lepota" moškega ni faktor, zaradi katerega te bo prevaral. In konec koncev, za vsako "drevo" se najde kdo, ki hoče plezati po njem :razz:
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 16. Jan. 2009 22:04

moj je pa tok leeeeep pa sam moj je:)

sam on prau da sm tut js lepa
:oops:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Jan. 2009 1:50

pre pre pre hot tipi, ala modeli za CK perilo..so..preizkušeno... no go.

probala in to 2X!!! ..
ker upret se blo težko + tako obdobje, še dobr da ne zajebala - res za enga vem, da so ga res hotle met vse, k so slišale zame so sam dj povej dj povej use, kakšn je tko, kako to..ugl čist euforične LOL, nikol si neb misnla da bi se toktok hud zame zanimu :D
k maš tazga, sej si čist samozavestna, u smislu, WOW KAKO JE LOHKA TAK TIP Z MANO,WAAA nemorm vrjet wawawa pol pa vidš da je preveč lep, da usi ful gledajo in se teb zdi da nimaš z njem kej delat ker je pač preveč lep ti pa ne tok-skos tisti trenutki ne bo se obnesl haha sam morm pa rečt, d aobadva nista bla zagledana vase, nista se postavlala pa hvalila pa nč..to še zmer nemorm vrjet :) al sm pa premau ju spoznala

.. in ostala s svojim k je drgač tut čist hud in bolš neb mogl bit pa tut čustva so fuuuuul bl nagibala na stran mojga lubija tko da, ne zapusti tistga k ga ljubiš,zrt tistga k ti je všeč :D
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 24. Jan. 2009 14:22

Zakaj točno se zveza (zvezi) ni obnesla?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 24. Jan. 2009 15:41

Js tud pomoje ne bi mogla bit z nekim uber lepotcem, ne vem, ne bi si ga upala niti dotaknit. :D Pa enostavno se me vedno privlačili bolj možati fantje in in tko bolj preprosti.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 26. Jan. 2009 20:13

LanaMaxim napisal/-a:Js tud pomoje ne bi mogla bit z nekim uber lepotcem, ne vem, ne bi si ga upala niti dotaknit. :D Pa enostavno se me vedno privlačili bolj možati fantje in in tko bolj preprosti.

meni tud.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 26. Jan. 2009 20:15

chiqqa napisal/-a:
.. in ostala s svojim k je drgač tut čist hud in bolš neb mogl bit pa tut čustva so fuuuuul bl nagibala na stran mojga lubija tko da, ne zapusti tistga k ga ljubiš,zrt tistga k ti je všeč :D

:respekt:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Jan. 2009 21:25

preveč lep tip sploh ne obstaja k je lepota itak relativna :D

sm bla že s tipi k so veljali za dore, oh in sploh, pou populacije je norelo za njim.. bla sm z enim k je tak ku je sedanji fant od barbika_444 sam da pr meni se itak ni konačlo dobro, kr on se more še zresnit :D

tko ku 3/4 mojih znank in frendic sm tudi js bla upaljena na njega.. tko lep mi je biu (in mi je še vedno), da bi ga bla sposobna gledat tudi 24 ur na dan in vsakič k sm bla z njim, bla kr po cel tedn zasanjana :D preprosto nism upala verjet da mam js tako srečo (sm se prou čutla v njegovem objemu, ko so nas vsi gledali :P ).. bla sm zaljubljena, sam v kej več se nikoli ni razvilo.. verjetno tudi zto k ne morem pozabit na mojo ljubezn k se s tistim lepotcem sploh ne more primerjat kar se tiče videza.. ima pa tolko lepšo osebnost & notranjost in me ne bi nikoli prizadeu in mi naredu tistega kar mi je ta lepotec :)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov