"Preveč" lep tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd...
A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?
Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?
A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?
Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?
Don't worry, be happy!!!
-
misssixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
eh, lepo te prosim; zakaj bi pa mela zarad ene par neuravnovesenih pubertetniskih avs 'manj lepega tipa', ce bi mi pa bil en drug 'lepsi' bolj vsec? Sploh pa z nobenim ne dobis garancijskega lista, da bo za vedno tvoj, tud ce ga druge ne obletavajo ne vem kolk.
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
lepo te prosim a zdej se morm pa še vprašat a je tip lep, prelep zame ... tud "mal mn lepe" tipčke lahko bejbike obletavajo in ti ga skušajo spelat... če bi čutila da me ma rad in da ga druge ne zanimajo se ni kej za sekirat... drgač pa tko kot je že misssixty rekla da ne dobiš garancijskega lista zraven da bo večno tvoj pa tud lepota je lahko zelo relativna stvar in kar je zame lepo je lahko tebi grdo in obratno
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Takih izkušenj še nisem imela, mam pa izkušnje z "lepotci". Po mojem mnenju niso sposobni imeti ene resne punce, poleg vsega pa mislijo da so bogovi, najlepši, najboljši, najbolj sposobni, skratka od nas navadnih deklet oboževani. Hm:) Tko kot vse ostale punce, mam tud jaz rajš čist navadne fante, ki stojijo z obema nogama na tleh:)
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst se drzim tegale: ni vse zlato kar se sveti! tko da..vsi tisti k so res neki hudo zgledal so bli sekret od sekreta kot osebnost. enga vase zaljubljnega egoističnega prasca pa res nočm zraven sebe.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst če sm že kej mela s kerim fajn dobrim lepotcem(ala manekeni)..se iz tega nikol ni razvil nč resnga..to tud ni za prčakovat od njih...ne vem nism še naletela na resnega...ne rečem d ne obstajajo izjeme...nikol se nism s takimi lepotci ujela intelektualno..in sploh nism mela občutka d sva na isti valovni dolžini...
če bi pa kdaj uletu kdaj tak k bi se z njim še tako ujela in ne sam fizično..se ga pa ne bi branila..če bi blu tu dve leti nazaj..zdej pa ne zamenam svojga lubija za nobnga,kr se z nobnim nisem še tko ujela.
če bi pa kdaj uletu kdaj tak k bi se z njim še tako ujela in ne sam fizično..se ga pa ne bi branila..če bi blu tu dve leti nazaj..zdej pa ne zamenam svojga lubija za nobnga,kr se z nobnim nisem še tko ujela.
Free your mind...
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
V bistvu sploh nisem nikol razmišljala o tem. Mene mora tip kot prvo vizualno privlačit (pa to ne pomen, da mora bit lep za dol past), mora biti drugačen od drugih (na njem mora bit nekaj takega, da je zame kot magnet ), poleg tega pa zraven spada še miljon karakternih značilnosti... A da bi pa zarad neumnih avš zdej skenslala vse lepotce??? No way! Če je tip pravi, jim bo že sam dal vedet s kom je in zakaj, ne glede na trop ovc, ki bi letale za njim... Valda bi me motlo, da bi ga napadale na vsakem koraku, ampak mislim, da bi se jih hitr znebila...
-
taPridna - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Ma ja!Valda je na začetku pomemben saj mal videz-privlačnost!Je pavažn kva ma tip u glav!So taki k so lepotci, ampak totalni butci! Obstajajo pa taki k so lepi in k majo neki u glavi!Glede unih žensk pa seni vredn sekirat sam znat jh morš skenslat!
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
hja.. moj fant ni ravno veliko nad povprečjem, pa me je par dni klicala ena zenskica ob 1ih ponoč in mi zabila: A si ti ena lubosumna punca? .. ne, TI SI LUBOSUMNA pra*** ena sicer ji nism tega rekla, ker sm bla tok zaspana da se mi je niti poslat ni dal nekam sevedno pa ne stekam, kaj naj bi njen stavek pomenil whatewah
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov