"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Jan. 2006 20:41

Trubadurka napisal/-a:mogoče se pa bojim prave bližine, ki pa mi jo pretty pretty boys res ne morejo nuditi. a seveda ne vsi, so izjeme, ki pa verjetno le potrjujejo pravilo :wink:

clovek je clovek... VSI "prevec lepi" tipi so ljudje, in prav vsi majo srce. tut njih so ze prizadele punce in prav vsi znajo nudit blizino. ce dva ne paseta skupi, je pa to druga stvar.

:wink:

beyonce7 napisal/-a:Mislim, da rek pradedka drži. Jaz mam svojo verzijo tega reka, ki je:"Če je lepši od mene, ga ne rabim." Ker taki so preveč narcisi in čist zaljubljeni samo vase. Pa ponavad niso zvesti.

isto te lahk grd tip prevara...se prej pomoje k bo cist presrecen k bo najdu zensko k bo mislu da je cudez da ga sploh pogleda.

*smokvica* napisal/-a:Preveč lep tip NE obstaja :D

s tem se pa strinjam hehehe :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 07. Jan. 2006 20:55

ma ja, sj tut lepi tipi so samo ljudje, in nekateri znajo bit zelo vredu.. en me je ful prijetno presenetu, ker je res ful lep in ful vredu.. res popoln. tko da še je upanje. :) sam taki so ponavad že zasedeni! =/
so pa na žalost tud taki k mal poreveč pol misljo kaj so... škoda!
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 08. Jan. 2006 12:16

Zvoncica napisal/-a:
clovek je clovek... VSI "prevec lepi" tipi so ljudje, in prav vsi majo srce. tut njih so ze prizadele punce in prav vsi znajo nudit blizino. ce dva ne paseta skupi, je pa to druga stvar.

no shit, Sherlock ;)

da sta zunanji videz in osebnost močno povezana (sploh, če govorimo o skrajnostih) pa je bilo napisanega & raziskanega že precej. pa četudi je lepota relativna in čeprav imajo vsake oči svojega malarja :roll:

za začetek priporočam naslednji članek: http://www.mladina.si/tednik/200332/clanek/intervju/
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jan. 2006 12:47

iz clanka, naprej sploh nism brala: "Raziskovanje teh stereotipov je pokazalo, da imamo lepe ljudi za komunikativne, prijetne, dobre, uspešne, nežne, zanimive, samostojne, kar je pozitivno, imamo pa jih tudi za vzvišene in sebične. Znano je, da se ljudje, ki upoštevajo stereotipe, vedejo v skladu s temi stereotipi, tako so v komunikaciji z lepim človekom prijazni, s prijaznim vedenjem pa povzročijo, da jim lep človek odgovori enako. Tako se potrdi, dokaže, da so lepi res komunikativni in prijazni."

skratka ce v to verjames se ti to dogaja. oziroma ce prenesem na tvoj primer: ce misls da ti "pretty pretty boys" ne morjo nudit prave blizine, se temu primerno obnasas. in pol ti je res ne nudijo.

jz mam pac glih obratne izkusnje.

najbl mi je pa neumno k se posplosuje na tipe. za zenske to seveda ne velja :? sama si rekla da si mela vecino nadpovprecnih tipov tko da sklepam zarad tega da ne zgledas slabo. se prav si zarad tega slaba prijateljica, nisi sposobna iskrenega odnosa s tipi, si plehka, itd. sori men je to neumnost. ce pa ti v to verjames pa tut ok.
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 08. Jan. 2006 13:07

skratka ce v to verjames se ti to dogaja. oziroma ce prenesem na tvoj primer: ce misls da ti "pretty pretty boys" ne morjo nudit prave blizine, se temu primerno obnasas. in pol ti je res ne nudijo.

you got it. poanta vsega je, da ima lepota vpliv. na nosilca in opazovalca!
in četudi se temu primerno obnašam, sem nekje podzavestno želela takšen odziv - v tem pa je point strahu pred bližino :)

in ja. večkrat se mi zgodi, da me povprečno lep fant želi "oženiti" po kratkem času, če ne že takoj :roll: , kot pa nekdo, ki je lep lep lep - ta mi da dihat. sem pa poudarila, da tu ni absolutne resnice in da obstajajo izjeme, anje anje?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jan. 2006 13:47

o ja, seveda ma vpliv! sam to je cist neki drucga k posplosevanje da so lepi tipi nezvesti, neumni, plehki, neiskreni oziroma kar se pise v tejle temi.
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 08. Jan. 2006 13:58

To ne vem kdo je pisal. Tudi nisem vsega od začetka pa do konca brala, priznam.

Da so nezvesti je stereotip, ki načeloma velja prej za njih, kot za koga drugega, konec koncev priložnost dela tatu, priložnosti pa jim ne manjka.

Neumni niso. Neumni so tisti, ki tako mislijo. Sploh pa tisti članek govori tudi o tem. Za plehko in neiskreno pa imajo mnogi tudi mene, predvsem tisti (ali pa le tisti) do katerih sem indifirentna in kateri v meni ne vzbujajo nobenega zanimanja.

pretty boys rock, nikoli nisem trdila drugače :flamingdev:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jan. 2006 16:31

[quote="Trubadurka"] Za plehko in neiskreno pa imajo mnogi tudi mene, predvsem tisti (ali pa le tisti) do katerih sem indifirentna in kateri v meni ne vzbujajo nobenega zanimanja.
[quote]

tocno tko :)

to je pa za moje pojme razlog #2 da so lepi tipi oznaceni za plehke in neiskrene. vcasih se lahk se tok truds okol enga cloveka, pa ga preprosto ne zanimas.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jan. 2006 17:12

ja, se dogaja.

men se je ze milijonkrat zgodil da sm bla oznacena za samovsecno, vzviseno, arogantno, itd kr nism sprejela povabila na pijaco, k je en pijan tip prisel do mene. evo ti cist banalen primer :roll:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 08. Jan. 2006 18:14

Zvoncica napisal/-a:ja, se dogaja.

men se je ze milijonkrat zgodil da sm bla oznacena za samovsecno, vzviseno, arogantno, itd kr nism sprejela povabila na pijaco, k je en pijan tip prisel do mene. evo ti cist banalen primer :roll:

aha... :roll: to je res cis glupo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 11. Jan. 2006 11:59

Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?

Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?
-----------------------------------------------------------------------------------

Vprašanje je zelo plehko.
Če nekoga ljubiš in ga imaš rad ni vmes vprašanja ali bi bila z njim ali ne.
Enostavno si al pa nisi z njim :lol:

Če pa druge punce lahko na to vplivajo, pa pomeni, da ima ta punca (ki ima lepega tipa) krhko osebnost, brez samozavesti in jo vsaka beseda prizadene. Stabilna dominantna ženska definitivno porihta take, ki ji v zelje skačejo, pravzaprav bi se moral njen tip zanjo potegnt in uredit zadeve po svoje.

To kar je rekel tvoj pradedek drži, ampak to še nič ne pomeni.
Če ima lep tip uredu osebnost in mu to ne stopi v glavo, ljubi svojo žensko bo pač ostal zvest samo tej. Preprosto :wink:
rattlesnake
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rattlesnake » 25. Jan. 2006 22:32

to je lahk ena prav tecna zadeva...mam izkusnje...kamor koli greva, zmeraj se najde kaka koka, ki ga tako ali drugace pogleda, pa ga pecajo (kadar mene ni zraven!!!). sam moj je vredu,...take stvari mi vedno pove :stumm:
hehe
enkrat bom pa znorela pol bo pa nekdo fasu :fight:
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 27. Jan. 2006 18:22

Joj ta prava tema :oops: jst sm mogla VEDNO najdt take tipe k so bli obletavani z useh strani vedno oh in sploh so use norele za njimi in morm rečt da je blo u kšnem primeru to dobr u kšnem pa tud ne.Ravn učeri sm srečala na eni prireditvi enga biušga k je res vau in so se use obračale za njem on pa čist tak preprost pa nežn tip k bi ga res usaka hotla met..on mi je edini da je ful dobr pa ni samoušečn in taki so res neki posebnga k ne misljo da so neki več od drugih sam zato k bolš zgledajo..zdejšni tip je pa tko,enim je luškan pa ga skos kličejo pa mu pišejo,drugim simpatičn tretjim pa čist navadn...kokr za koga sam mi je bolš bit s takim k ni lih k fotomodel ker je lepši odnos pa ni nobene nevoščljivosti od prjatlc pa sošolk :)
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_lady » 04. Feb. 2006 13:56

hmmm,...
če te "prjateljice" začnejo spotikati zaradi tega ker maš full sexy tipa, bi se prvo vprašala ali so sploh moje frende?po moje se ni vredno spreti zaradi tipčka pa čeprav bi mel zlatega tička! :)

pa itaq da bi vsaka rada mela sexy tipa!!!
ali pa bi naokrog raje hodila z vrečko na glavi?:)
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 04. Feb. 2006 13:59

black_lady napisal/-a:hmmm,...
če te "prjateljice" začnejo spotikati zaradi tega ker maš full sexy tipa, bi se prvo vprašala ali so sploh moje frende?po moje se ni vredno spreti zaradi tipčka pa čeprav bi mel zlatega tička! :)

pa itaq da bi vsaka rada mela sexy tipa!!!
ali pa bi naokrog raje hodila z vrečko na glavi?:)

Ja jst sm se tud uprašala če so sploh prave frendice pa sm vidla da niso sam kaj čš..tko je :( sam res mi ni prijetno da si pol kje s tipom pa te use grdo gledajo k si z njim :?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov