"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Jan. 2009 22:11

Vsak ma svoj okus, in upam si trdit da ni deda ki bi bil všeč vsem puncam.
Če pa govorimo o samozavestnih, urejenih in vedn in povsot zaželjenih samcih iz katerih seva pofukliva energija, za katerimi se obne marsikatera ženska (in moška :D ) glava ko stopijo v lokal mi je pa situacija približno jasna... :wink:
Mene samozavest zelo privlači, in po pravici povedano sem se tud sama zagledala v takega človeka, ampak ko sem ga bolje spoznala, sem ugotovila, da je v resnici zelo občutljiva oseba, ki nehote išče potrditev okolice, in eno stabilno ramo, na katero se bo lahko uprl. Tako da včasih videz, prvi vtis in začetni pristop niso ravno pokazatelji človekovega značaja.
Ah ja... :hearts:
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 27. Jan. 2009 14:18

Fun....odlično povedano.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Jan. 2009 14:33

barbika_444 napisal/-a:Zakaj točno se zveza (zvezi) ni obnesla?

zato, ker sm vidla da ni vse v oh in sploh lepoti-čeprou men je moj na izgled tut hud in me ful prvlač, bl kukr unadva res hot modela k bi bla direkt za promocijo Ck boxarc ..da sm preveč navezana na svojga <33, da ga ljubim in da sm trpela nekak k nism bla zravn njega-sej en tedn gre, potem te pa začne trgat, ker ni isto, druge navade, nekak vidš da tut če hočš se s tko oh in sploh lepotcem zihr neb obnesl-je meu zvezo max pou leta hmm, drug se je pa rabu zresnt na sploh itd.- in sm pršla nazaj k svojmu in sva zdj že od poletja spet skp in je najlepš :love:

je pa res, da velikrat pomislm na tistga ker ni blo to kr tko :oops: sam kaj čš-tut obnesl se ne bi, bolš d amam lepe spomine k pa da bi mela grde in se še pozdravt več neb mogla, life goes on in sm srečna da je tko kukr je!!! bolš neb mogl bit :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 29. Jan. 2009 12:16

chiqqa napisal/-a:zato, ker sm vidla da ni vse v oh in sploh lepoti

Ma nemoj. Ta grozno plemenit zaključek "da lepota ni vse" se konstantno vleče ven že iz vsakega z lepoto totalno irelevantnega sranja in se ga obravnana kot 11. božjo zapoved. Tip ti ni ustrezal po karakterju. Nevem iz kje sklep v tej temi, da je pa "navaden" moški kej boljši po karakterju kot en ful lep moški.

Sicer je pa ta tema polna enih nesmislov. Že sam naslov je nesmiseln. Kako je lahko nekdo preveč lep?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Jan. 2009 17:02

tmis_ napisal/-a:

Ma nemoj. Ta grozno plemenit zaključek "da lepota ni vse" se konstantno vleče ven že iz vsakega z lepoto totalno irelevantnega sranja in se ga obravnana kot 11. božjo zapoved. Tip ti ni ustrezal po karakterju. Nevem iz kje sklep v tej temi, da je pa "navaden" moški kej boljši po karakterju kot en ful lep moški.

Sicer je pa ta tema polna enih nesmislov. Že sam naslov je nesmiseln. Kako je lahko nekdo preveč lep?

Hudo dobr si tole napisala :wink: .

Vedno bom ustrajala pr decih dobrga videza in meni primernega karakterja, eno brez drucga pač ne gre. In če lahko mam oboje, zakaj ne?!
In tko kt sm enkrat tle not že pisala, preveč lep dec pač ne obstaja (nikol ni tok dobr, da neb mogu bit še bolši :P ), oklepaj je mal za šalo, mal za res, ampak ne vidm pa razloga, da bi se zunanja in notranja lepota izključevali (predpostauljam, da je to pršlo iz ust tistih, k niso baš nešto u vizualnem smislu, pa želijo "primankljaj" kompenzirat s superiorno notranjo lepoto, za kero želijo verjet, da je drop dead gorgeous ljudje ne premorejo :P ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Jan. 2009 18:02

Tu bi se težko ne strinjal z Aloho pri tej trditvi, ki jo je podala.

Nekako opažam vzorec ljudi, ki pišejo romantične pesmi, furajo safer, iščejo vedno neizpolnjeno ljubezen in igrajo vlogo neke globoke osebnosti(nemalokrat je to vloga žrtve cenenega in plehkega sveta kateremu smo priča), ki je "preprosti" ljudje, ki niso tako "deep" ne razumejo...pod negloboki ljudje naj bi se smatralo vsi, ki ne furajo safer in ne trpijo za sindromom neuresničljive in vedno neizpolnjene ljubezni. Oni sami so edini in resnično pravi in razumejo ljubezen v tej obliki, ki je noben drugi ne zmore razumeti kajti njih je mati narava obdarila z globokim srcem in so duhovno nad ostalimi dušami. Razen, če se oseba na drugi strani strinja z razmišljanjem dotične osebe in lahko potem skupaj jamrata in objokujeta življenje kako je grozno in ah in oh...takrat se najdeta dve globoki duši in "duhovno" zelo napredni in lahko analizirata današnji svet do potankosti tako kakor jih zmoreta samo dve resnično globoki osebi.
Prav tako se nemalokrat zgodi, da ti ljudje zanemarjajo svojo zunanjo podobo in ljudi ki se posvečajo zunanji podobi označujejo za plitke in cenene ljudi...seveda kaj radi zelo hitro pozabijo, da se ti ljudje ne posvečajo samo zunanji podobi.
In kaj kmalu to praraste v neko gonijo proti barbikam. Torej je vsaka blond ženska, ki se malo zrihta označena za puhlo in neumno.

Kar se mene tiče sem zagovornik srednje poti in definitivno zagovarjam razvoj na vseh področjih bivanja. In eno brez drugega ne gre, če ima seveda oseba željo bivati neko celostno in polno življenje in zasleduje svoj cilj. Definitivno se mi zdi, pa oseba, ki se posveča samo vizualni podobi ali pa samo notranji podobi omejena s tega stališča, da se razvija samo na določenih področjih in ravno zaradi tega nemalokrat pride do neprijetne situacije, ko pride že do takih anomalij, da človek postane preveč omejen in težko priznava oz. sprejema brez sodbe ali prezira razmišljanje drugače mislečih ali ljudi, ki drugače delujejo kakor oni sami.

Tako, da ja...definitivno ne obstaja preveč lep tip moškega in tudi popoln moški ali ženska ne obstajata...tako kakor je biti lep zelo relativno in je stvar ocene vsakega posameznika. Lahko bi se lotili tudi diskusije kaj je to popolnost in ali sploh obstaja, ker če ne obstaja kje imamo potem neki vzorec po katerem se lahko orientiramo, da dajemo oceno to je popolno in to ni popolno.
Tako, da ta tema lahko kaj hitro izgubi svoj pomen. Ampak mislim pa vseeno, da je bil namen te teme odpreti debato o moških, ki so sami sebi lepši od ostalega človeštva in se tej svoji samopodobi primerno tudi obnašajo do ostalih. Oziroma je tu govora o neki fikciji ali obsedeni ideji ženske, ki je obsedena z neko moško osebo, ki jo kuje v oblake in v tej osebi vidi tistega the one and only.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 29. Jan. 2009 20:00

Aloha napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:

Hudo dobr si tole napisala :wink: .

Vedno bom ustrajala pr decih dobrga videza in meni primernega karakterja, eno brez drucga pač ne gre. In če lahko mam oboje, zakaj ne?!
In tko kt sm enkrat tle not že pisala, preveč lep dec pač ne obstaja (nikol ni tok dobr, da neb mogu bit še bolši :P ), oklepaj je mal za šalo, mal za res, ampak ne vidm pa razloga, da bi se zunanja in notranja lepota izključevali (predpostauljam, da je to pršlo iz ust tistih, k niso baš nešto u vizualnem smislu, pa želijo "primankljaj" kompenzirat s superiorno notranjo lepoto, za kero želijo verjet, da je drop dead gorgeous ljudje
ne premorejo :P ).

khm?? jz sm sam rekla, da moj je tut hud (ampk ne u takm smislu kukr unadva k sta direkt k iz kšne reklame)...pa sej en je meu karakter pa to...ampk kaj mi bo da bom skos gledala da mi ga kšna nau ukradla..čeprou za tega sse tut bojim, sma un je že tko biu bl neresn..karaktr dobr je pa tut meu..sma useen NI GA BLO ČEZ MOJGA..tut nism mu dala šanso da vi ga u celoti spoznala ker pač ....sm pač ramišlala še zmer o mojm <3
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 29. Jan. 2009 21:18

Saj sem razumela vsebino tvojega posta. Na živce pa mi gre, kako se na koncu kake propadle zveze z lepim tipom ponosno zatuli, da ja, "lepota pa res ni vse". Popolnoma glup sklep, ki se ponavlja vse do prve strani v tej temi. Nelep tip je lahko prav tako samovšečen in zatežen kot lep tip, je pa postala dost stalna praksa, da se lepoti venomer dodaja nek slab prizvok, kot da je lepota in želja po njej nek zločin. Butasto.
suzika18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suzika18 » 30. Jan. 2009 11:13

saj ni važno koliko je lep,to so samo geni! če pa je šminker( super lep, oblečen brezhibno,še obrvi si ureja), potem pa mora sebi biti popln,in popolnost išče tudi v ženskah. in ko vidi lepšo normalno da bo hotel lepšo. ker bo lepša in ker si bo moral ego nahranit da lahko s svojim videzom dobi vsako
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 30. Jan. 2009 11:48

suzika18 napisal/-a:saj ni važno koliko je lep,to so samo geni! če pa je šminker( super lep, oblečen brezhibno,še obrvi si ureja), potem pa mora sebi biti popln,in popolnost išče tudi v ženskah. in ko vidi lepšo normalno da bo hotel lepšo. ker bo lepša in ker si bo moral ego nahranit da lahko s svojim videzom dobi vsako

No ampak to kar si ti omenila kaže na neko čustveno pokveko oziroma osebo ,ki nima ravno vseh čistih v glavi. In s tem se verjetno strinjaš z menoj.
No saj itak pa je lepota precenjena v današnjem svetu...ampak na žalost ji velika večina ljudi še vedno naseda in jo jemlje za zelo močen adut ali pa kriterij.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
tinchy_55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2009
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy_55 » 02. Feb. 2009 16:38

ryu10kyu napisal/-a:
suzika18 napisal/-a:saj ni važno koliko je lep,to so samo geni! če pa je šminker( super lep, oblečen brezhibno,še obrvi si ureja), potem pa mora sebi biti popln,in popolnost išče tudi v ženskah. in ko vidi lepšo normalno da bo hotel lepšo. ker bo lepša in ker si bo moral ego nahranit da lahko s svojim videzom dobi vsako

No ampak to kar si ti omenila kaže na neko čustveno pokveko oziroma osebo ,ki nima ravno vseh čistih v glavi. In s tem se verjetno strinjaš z menoj.
No saj itak pa je lepota precenjena v današnjem svetu...ampak na žalost ji velika večina ljudi še vedno naseda in jo jemlje za zelo močen adut ali pa kriterij.

yea to je čist prou povedan.Vsak gleda zunanjost sploh ne pomisli na notranjost.Ampak jst mislim da sta najpomembnejši stvari v življenju notranjost in razum.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov