men je tud karakter važn, tko, da more tip pokazat oboje...ql karakter pa še videz

...sicer pa kdo pa pravi, da majo vse ženske isti okus, pa da tisti ki je men res lep, da bo drugim tud...
Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd... A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?
Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?
Slatka Mala napisal/-a:ja jst sm tud tko mela kot lyla,super fanta.
treba je pa kot prvo razlikvat med tipi ka so kul z avidt pa misljo kok so lepi in pol se nosjo visok in prčakujejo da bodo hodil samo z manekenkami itd,pa tipi ka so res resnično lepi-taki so vsaj po mojih izkušnjah ful uredu,velik bol pozorni do svoje punce in velikrat res gledajo na notranjo lepoto.ampak to so res pravi lepotci ne wannabe ljepotani!
Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd...
A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?
boogie napisal/-a:Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd...
A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Pravite, da to drži?
Torej, če bi se držali tega kar pravi dedek ne bi imeli lepih partnerjev. Hmm ne hvala, raje nosim tisto "breme" kao drugi gledajo, kot pa da imam nekaj kar mi ni. Naj gledajo, ko pipajo je druga zgodba...