Preseliti, ali ne preseliti se
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
mikimad - NE! Ne tega naredit. Vsaj ne za vse večne čase.
Ok, drugo bi blo, če bi bla ti recimo študentka, pa bi se ti splačalo (splačalo, kak grda beseda) potrpet...pa še to samo občasno. Midva imava sicer svoj flat v 2-družinski bajti, ampak so tudi taki družinski člani, kot ti opisuješ. Glej, že zdaj jih je povsod polno. Pa mava svoje nadstropje. Ne predstavljam si, da bi mogla z njimi živet v istem nadstropju! Ooo, ne. Ker verjemi, da ti bojo s časom šli samo BOLJ na živce, ne manj. In da ti nimaš kaj dosti besede pri tem, kaj bo v tej hiši, ker ni tvoja. TUdi, če bi npr. želela prispevat in vlagat denar v obnovo...kaj pa bo tvoja pri tem veljala??? Ti nekaj povem - še barve ploščic si ne boš mogla zmislit po svoje, če se presveta devica tašča ne bo strinjala! In čisto prav bo imela (pravno gledano).
Tak da...glej, če imaš možnost, ostani v svoji hiši. Pa tudi za odnos je mogoče malo bolje, ker še nista 24/7 skupaj in se ne moreta met vrh glave.
Ok, drugo bi blo, če bi bla ti recimo študentka, pa bi se ti splačalo (splačalo, kak grda beseda) potrpet...pa še to samo občasno. Midva imava sicer svoj flat v 2-družinski bajti, ampak so tudi taki družinski člani, kot ti opisuješ. Glej, že zdaj jih je povsod polno. Pa mava svoje nadstropje. Ne predstavljam si, da bi mogla z njimi živet v istem nadstropju! Ooo, ne. Ker verjemi, da ti bojo s časom šli samo BOLJ na živce, ne manj. In da ti nimaš kaj dosti besede pri tem, kaj bo v tej hiši, ker ni tvoja. TUdi, če bi npr. želela prispevat in vlagat denar v obnovo...kaj pa bo tvoja pri tem veljala??? Ti nekaj povem - še barve ploščic si ne boš mogla zmislit po svoje, če se presveta devica tašča ne bo strinjala! In čisto prav bo imela (pravno gledano).
Tak da...glej, če imaš možnost, ostani v svoji hiši. Pa tudi za odnos je mogoče malo bolje, ker še nista 24/7 skupaj in se ne moreta met vrh glave.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
V "moji" oz. nekoč v najini hiši bi bila sama, ker jo je oče podedoval, ostale deleže pa odkupil od svojih sester. Sedaj je prazna in čaka na stanovalce. Pač majo starši svojo hišo, ki so jo zgradila in živimo v njej.
Moji starši so v hiši, ampak ne gledajo kdaj moj fant al pa bratova punca prihajajo/odhajajo. Tudi če je nekdo v kuhinji ne gredo gledat kaj si pripravljamo za jest. Tudi za stuširat ko pride fant ob 22.00h ni problem, ja se pa pri njemu iskeno povedano ne upam. Do zdaj sem se pri njemu 2x v 3 letih iztuširala, pa še to sem nekaj delala pri njemu pa sem bla vmazana in se mi ni dalo domov.
Bratova punca včasih ostane pri nas (čeprav je brat v službi), pa ko se naspi ali pa nauči za faks odide domov. Sama pri fantu nikdar ne ostanem, če ni njega (tudi nima tam kaj delat).
Pri fantu pa če greva zvečer jest obvezno gledajo kaj bova jela pa ponujajo to pa uno. Si bova že sama vzele kar rabiva sva dovolj stara. Pa tudi ne jeva "njihovo" hrano ker vse fant kupuje, tak da tudi to ni razlog.
Pa kot sem že prej omenila zaklepanje vrat. Kaj me to živcera, ker jih ne moreš od zunaj odpret, če oni na takšen način zaklenejo.
Vsakič ko odhajam od fanta me spremljajo čez vrata vn, in gledajo dokler ne odpeljemo po dovozu.
Njihova hiša je res v slabem stanju in je potrebna popolne prenove. Od izolacije (je zelo mrzla) strehe, podnov, opreme naprej.
In potem tast reče: kaj pa je to, bomo že obnovili, seveda da bojo, ker pričakujejo, da ko končam faks bom imela boljšo plačo od njih pa bom sama financirala. Če pa moram sama financirat bom pa rajši svoje.
In še to je: moji so rekli, da mi bojo pomagali, če si bom uredila svojo hišo, pri fantu pa vsa finančna pomoč odpade s strani mojih staršev. Je pa tudi res, da je to moje želja tukaj živeti.
Moji starši so v hiši, ampak ne gledajo kdaj moj fant al pa bratova punca prihajajo/odhajajo. Tudi če je nekdo v kuhinji ne gredo gledat kaj si pripravljamo za jest. Tudi za stuširat ko pride fant ob 22.00h ni problem, ja se pa pri njemu iskeno povedano ne upam. Do zdaj sem se pri njemu 2x v 3 letih iztuširala, pa še to sem nekaj delala pri njemu pa sem bla vmazana in se mi ni dalo domov.
Bratova punca včasih ostane pri nas (čeprav je brat v službi), pa ko se naspi ali pa nauči za faks odide domov. Sama pri fantu nikdar ne ostanem, če ni njega (tudi nima tam kaj delat).
Pri fantu pa če greva zvečer jest obvezno gledajo kaj bova jela pa ponujajo to pa uno. Si bova že sama vzele kar rabiva sva dovolj stara. Pa tudi ne jeva "njihovo" hrano ker vse fant kupuje, tak da tudi to ni razlog.
Pa kot sem že prej omenila zaklepanje vrat. Kaj me to živcera, ker jih ne moreš od zunaj odpret, če oni na takšen način zaklenejo.
Vsakič ko odhajam od fanta me spremljajo čez vrata vn, in gledajo dokler ne odpeljemo po dovozu.
Njihova hiša je res v slabem stanju in je potrebna popolne prenove. Od izolacije (je zelo mrzla) strehe, podnov, opreme naprej.
In potem tast reče: kaj pa je to, bomo že obnovili, seveda da bojo, ker pričakujejo, da ko končam faks bom imela boljšo plačo od njih pa bom sama financirala. Če pa moram sama financirat bom pa rajši svoje.
In še to je: moji so rekli, da mi bojo pomagali, če si bom uredila svojo hišo, pri fantu pa vsa finančna pomoč odpade s strani mojih staršev. Je pa tudi res, da je to moje želja tukaj živeti.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
če mata pri vama celo hišo samo zase, pri njem pa ne, ni kaj za razmišljat. tud če bi bla v taki situaciji kot je tvoj fant, bi se odločila tako, da bi šla živet k drugi družini, ker je ja bolje da si sam v hiši in maš zraven hišo s tastom in taščo, kot pa da živiš v hiši skupaj s svojimi starši...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Če imata možnost, potem izberita tisto, ki vama osebno najbolj ustreza. Mislim, da je najbolje, da se odločita za ureditev hiše, ki bo le vajina, ne pa, da boš vlagala v hišo staršev tvojega fanta, navsezadnje pa niti ne veš, ali boš na koncu upravičena sploh do česa.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
T00Mika napisal/-a:Če imata možnost, potem izberita tisto, ki vama osebno najbolj ustreza. Mislim, da je najbolje, da se odločita za ureditev hiše, ki bo le vajina, ne pa, da boš vlagala v hišo staršev tvojega fanta, navsezadnje pa niti ne veš, ali boš na koncu upravičena sploh do česa.
Tega nikoli nikjer ne veš. Drugače pa mislim, da kar si vložil je tvoje in ti to pripada.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
sanjaanja napisal/-a:T00Mika napisal/-a:Če imata možnost, potem izberita tisto, ki vama osebno najbolj ustreza. Mislim, da je najbolje, da se odločita za ureditev hiše, ki bo le vajina, ne pa, da boš vlagala v hišo staršev tvojega fanta, navsezadnje pa niti ne veš, ali boš na koncu upravičena sploh do česa.
Tega nikoli nikjer ne veš. Drugače pa mislim, da kar si vložil je tvoje in ti to pripada.
Če imaš papirje oz.dokazila, ti pripada, v nasprotnem primeru, se pa lahko dobesedno "pod nosom obrišeš".
Je imela znanka podoben primer, in na koncu ostala brez vsega. Tako, da... Četudi si vlagal, še ne pomeni,da je tvoje.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mene pa samo nekaj zanima... tiste, ki sexate v hiši ali stanovanju kjer so prisotni še drugi kako poskrbite za intimnost oziroma sproščenost?
Moje prijateljice se vse selijo k fantom v hišo, oziroma fantje k njim (živijo pod isto streho s starši) in se res sprašujem kako je s sproščenostjo pri sexu? Jaz ne bi bila sproščena, če bi se bala, da bo pol hiše slišalo, da sexava.
Moje prijateljice se vse selijo k fantom v hišo, oziroma fantje k njim (živijo pod isto streho s starši) in se res sprašujem kako je s sproščenostjo pri sexu? Jaz ne bi bila sproščena, če bi se bala, da bo pol hiše slišalo, da sexava.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ ni sproščeno. niti malo
ko sexava sva večinoma pri njemu doma (jaz mam namreč cimro, ki ni preveč zainteresirana za razne dogovore) in itak oba veva, da ne smeva bit glasna. Poleg tega pa je moj še velik komplikator in hoče da sexava samo takrat ko njegovi starši že spijo in pol sexava med 11 in polnoči, oba že čist zaspana. Pol pa moj še vsaki 2 min reče "Pššššššš, tiho moraš bit."
Tako da sproščeno sexava samo ko greva na morje. Nekaj bo treba ukrepat
ko sexava sva večinoma pri njemu doma (jaz mam namreč cimro, ki ni preveč zainteresirana za razne dogovore) in itak oba veva, da ne smeva bit glasna. Poleg tega pa je moj še velik komplikator in hoče da sexava samo takrat ko njegovi starši že spijo in pol sexava med 11 in polnoči, oba že čist zaspana. Pol pa moj še vsaki 2 min reče "Pššššššš, tiho moraš bit."
Tako da sproščeno sexava samo ko greva na morje. Nekaj bo treba ukrepat
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Uff, to pa zna biti neprijetna situacija. Midva imava srečo, da oba živiva vsak na svojem (jaz sem velikokrat popolnoma sama doma, čeprav stanovanje ni moje, le živim pri eni), on pa živi sam, tako da nama ni treba merkat. Če pa bi recimo bila pri meni doma, kjer imamo veliko hišo (v bistvu dve - s prizidkom), pa tudi ne bi bilo treba biti tiho, ker imam sobo v drugem delu hiše kot starša, tako da ni šans, da se sliši do njiju, razen če bi glasilke preizkušala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kot da če si v stanovanju se lahko pa neskončno dereš? Ali vam tam preprosto ni pomembno če sosedje slišijo?
Ne vem, al se ene res tako derete kot nore al kaj počnete med seksom
Ne vem, al se ene res tako derete kot nore al kaj počnete med seksom
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ah ne, jaz nisem ful glasna, tiho pa tudi nisem. Ampak vseeno ne moreš biti sproščen, če veš da moraš biti tiho. Če pa je kdo v stanovanju ful glasen, pa ga slučajno od sosedov kdo sliši - to še vedno niso starši in ni tak big deal.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Pr men oz nama je isto. Čist tih ne morem bit, ker niti ne morem zadrževati sape.. morš se izdihat pa se vmes tudi oglasiti. Ok no, če ste ene tihe, pol itak ni problem. Ampak ti dve punci ki mata ta problem pa kar razumem, če nista ravno med najbolj tihimi. Sva mela s fantom pred leti isti problem in mi je z rokami pokrival usta. Zdaj že kakšno leto ni treba več skrbet če naju bo kdo slišal ker mava svoj flat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej ni treba da si čisto tiho, da nihče ne sliši.
Mene bi bolj "skrbelo", da bi imela otroka in bi si par v stanovanju nad mano dajal duška (na ves glas seveda, ker itak ni doma, da bi blo treba pazit). Bi bilo zanimivo otroku razlagat kaj so ti glasovi
Ali pa da sosedje potrkajo na vrata ker ste preglasni. Js se v zemljo vdrem.
Če si hočete neizmerno dajat duška in kričat k nore, pa kar zbirat denar za hišo nekje na samem
Mi je pa v bistvu precej zanimivo, kako se bojite, da vas starši slišjo, če vas pa cel blok pa ni panike
Mene bi bolj "skrbelo", da bi imela otroka in bi si par v stanovanju nad mano dajal duška (na ves glas seveda, ker itak ni doma, da bi blo treba pazit). Bi bilo zanimivo otroku razlagat kaj so ti glasovi
Ali pa da sosedje potrkajo na vrata ker ste preglasni. Js se v zemljo vdrem.
Če si hočete neizmerno dajat duška in kričat k nore, pa kar zbirat denar za hišo nekje na samem
Mi je pa v bistvu precej zanimivo, kako se bojite, da vas starši slišjo, če vas pa cel blok pa ni panike
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov