Preseliti, ali ne preseliti se
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
oooh koliko možnosti je tukaj. Ampak če se ne znaš normalno pogovorit in vidiš samo tisto kar si ti želiš itak ne bo šlo
In ravno pri takšnih stvareh morajo biti kompromisi.
In ravno pri takšnih stvareh morajo biti kompromisi.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Primer ene možnosti? Kako bosta oba zadovoljna? Eden hoče biti v hiši, eden v stanovanju?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
ne bom jaz vama razlagala možnosti, če same nista sposobne gledati širše.
Lahko samo povem da sem imela na voljo dve takšni možnosti in sma se skupaj odločila za tretjo in sva sedaj oba zadovoljna
In tukaj, kolikor sem jaz razumela, se ne gre za to da hoče biti ona samo v stanovanju hiša pa nikakor ne pride v upoštev...Noče biti v hiši fantovih staršev, zaradi razlogov, ki jih je naštela.
Lahko samo povem da sem imela na voljo dve takšni možnosti in sma se skupaj odločila za tretjo in sva sedaj oba zadovoljna
In tukaj, kolikor sem jaz razumela, se ne gre za to da hoče biti ona samo v stanovanju hiša pa nikakor ne pride v upoštev...Noče biti v hiši fantovih staršev, zaradi razlogov, ki jih je naštela.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ja, on pa hoče biti v hiši staršev skupaj z očetom. Ne v katerikoli hiši, ki bi jo onadva zgradila. Poanta je točno v tej hiši. V kateri on hoče živet, ona pa ne.
To je nekako tako, kot če punca hoče it s fantom na plesni tečaj, on pa noče plesat. Kakšen kompromis je tu mogoč? Nikakršen, eden od njiju mora popustit. Če gresta na tečaj, je to fant, če ne gresta, je to punca.
Kar ne pomeni, da se ne bo naslednjič drugi uklonil in popustil. Ampak še vedno pa v specifičnem primeru kompromis ni možen.
To je nekako tako, kot če punca hoče it s fantom na plesni tečaj, on pa noče plesat. Kakšen kompromis je tu mogoč? Nikakršen, eden od njiju mora popustit. Če gresta na tečaj, je to fant, če ne gresta, je to punca.
Kar ne pomeni, da se ne bo naslednjič drugi uklonil in popustil. Ampak še vedno pa v specifičnem primeru kompromis ni možen.
-
*mala* - Cosmopsiho
To je zato, ker nimaš nobene možnosti Drugače bi jo napisala.
Mene res zanima, kakšna je tukaj možnost, da oba zadovoljna?
Tokrat pa jullia_ mene prehitela in se absolutno strinjam z njo!
Mene res zanima, kakšna je tukaj možnost, da oba zadovoljna?
Tokrat pa jullia_ mene prehitela in se absolutno strinjam z njo!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
točno *mala*, nobene možnosti ne vem...kako sva se le lahko midva s fantom sporazumela glede tega in naredila da je obema prav.
In ravno zaradi takšnega odnosa kot ga imaš ti nimam nobene želje deliti s teboj moje ideje
Ta primer s plesom mi pa nikakor ne gre skupaj s selitvijo
In ravno zaradi takšnega odnosa kot ga imaš ti nimam nobene želje deliti s teboj moje ideje
Ta primer s plesom mi pa nikakor ne gre skupaj s selitvijo
-
*mala* - Cosmopsiho
Verjetno pri vama z fantom ni bila na nobeni strani tako močna želja po eni strani. In kakšne so bile možnosti? Ker že tako opisuješ.
Če tako vztrajaš, da je možno, zakaj ne poveš? Mogoče nas pa prepričaš.
Če tako vztrajaš, da je možno, zakaj ne poveš? Mogoče nas pa prepričaš.
-
nanamiša - Cosmofrik
kdo pa si ti da boš govorila kako velika želja je bila pri naju s fantom. V zvezi so potrebni kompromisi ne glede na to kako močno si nekaj želiš. In pri vsaki stvari se da narediti tako da sta zadovoljna oba ( vsaj najina zveza deluje na takšen način ). In nisem tukaj za to da bom kogarkoli v kaj prepričevala, sploh pa ne tebe.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Točno tako
Če si jaz ful želim jit letos na Japonsko, fant pa na Kubo, ne bova šla na Madagaskar zaradi kompromisa (da bova oba nesrečna), ampak bo eden popustil in se prilagodil drugemu. Sicer v tem primeru se gre lahko vsako leto nekam, pri stanovanjih se pa ne da tako zmišljevat.
Pa tudi pri nama z fantom- vsak ima "svojo" hišo, jaz svoje ogromno nadstropje, on če hoče svojo hišo (starša pa v sosednji), samo se ne bova sedaj preselila v Ljubljano, da bo "kompromis", da ne bo od nekoga želja bolj upoštevana kot od drugega.
Če si jaz ful želim jit letos na Japonsko, fant pa na Kubo, ne bova šla na Madagaskar zaradi kompromisa (da bova oba nesrečna), ampak bo eden popustil in se prilagodil drugemu. Sicer v tem primeru se gre lahko vsako leto nekam, pri stanovanjih se pa ne da tako zmišljevat.
Pa tudi pri nama z fantom- vsak ima "svojo" hišo, jaz svoje ogromno nadstropje, on če hoče svojo hišo (starša pa v sosednji), samo se ne bova sedaj preselila v Ljubljano, da bo "kompromis", da ne bo od nekoga želja bolj upoštevana kot od drugega.
-
nanamiša - Cosmofrik
hehe ne zanima te pa vseeno sprašuješ kakšen kompromis sva naredila
to je le vajino mnenje in jaz imam svoje mnenje, ki ga ne bom spreminjala in nobenemu vbijala v glavo. lahko rečem samo še to, da je potovanje in skupno živlenje nekaj povsem drugačnega in se ne da primerjati. In če vidve s fantom ne znata delati kompromisov je to vajin problem.
The end.
to je le vajino mnenje in jaz imam svoje mnenje, ki ga ne bom spreminjala in nobenemu vbijala v glavo. lahko rečem samo še to, da je potovanje in skupno živlenje nekaj povsem drugačnega in se ne da primerjati. In če vidve s fantom ne znata delati kompromisov je to vajin problem.
The end.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
nanamiša napisal/-a:hehe ne zanima te pa vseeno sprašuješ kakšen kompromis sva naredila
Niti malo. Mene zanima, kakšen kompromis bi ti predlagala avtorici teme. Rekla si namreč, da je veliko možnosti, povedala nisi pa niti ene. Iz tega sklepam, da si se malo prenaglila in se v resnici ne moreš spomnit niti enega konkretnega odgovora. Nič hudega, samo da smo razčistili
-
*mala* - Cosmopsiho
nanamiša- Ne vem zakaj sodeluješ v temi, če je tvoj edini nasvet "obstaja tretja možnost, ampak ti ne povem katera je" ??
-
nanamiša - Cosmofrik
*mala* res se sprašujem kaj je narobe s teboj...
Ali ti veš da smo si ljudje različni, da vsak potrebuje nekaj drugega, vsak si želi nekaj drugega... In če si človek ki zna sklepati kompromise in znaš gledati širše vidiš druge možnosti sam.. te možnosti se pa razlikujejo od človeka do človeka.
Jaz pa nevem zakaj se toliko obremenjuješ s tem kaj jaz napišem in kaj ne. Sicer pa post ni bil namenjen tebi ampak avtorici teme in če njo zanimajo moje ideje za druge možnosti bo sama vprašala. tebe se pa to sploh ne tiče in ti ne potrebujem ničesar razlagati.
Ali ti veš da smo si ljudje različni, da vsak potrebuje nekaj drugega, vsak si želi nekaj drugega... In če si človek ki zna sklepati kompromise in znaš gledati širše vidiš druge možnosti sam.. te možnosti se pa razlikujejo od človeka do človeka.
Jaz pa nevem zakaj se toliko obremenjuješ s tem kaj jaz napišem in kaj ne. Sicer pa post ni bil namenjen tebi ampak avtorici teme in če njo zanimajo moje ideje za druge možnosti bo sama vprašala. tebe se pa to sploh ne tiče in ti ne potrebujem ničesar razlagati.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov