Preselitev k fantu po parih dneh

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Avg. 2010 14:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Tadeka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tadeka » 04. Avg. 2010 14:45

Uu ste se pa razpisale... hvala za odgovore. :) Ja tako je, da sem mogoce malo pretiravala z razmerami doma v glavnem je tako, da me pac ze posteno motijo malenkosti, da mi pri 27ih nekdo govori kako naj imam zlozene cunje, pa zakaj dam sok na pult in ne na polico, itn... Hocem se ze osamosvojiti. Drugace pa fant sam zivi, stroske bova pa pokrivala pol pol. Preselila se bom zagotovo, zato me zanimajo vase izkusnje kako se je med dvema izslo, ki sta se tako kmalu skupaj preselila, ker upam da nama rata, ker se enega razhoda ne bi prezivela. Pa tut otroke bi ze pocas rada imela.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Avg. 2010 14:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Avg. 2010 15:08

Ok, ti si pa zlo hitra :D Priporočam, da malo ustaviš konje. Prvo počakaj, da boš vidla kak vama bo skupno življenje laufalo, ko bosta zdaj pač skup živela. Če bo vse štimalo pol razmišljaj o otrocih. Upam, da nisi misla že po 10 dneh zveze otroka delat? :D
Yada, yada, yada...
Tadeka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tadeka » 04. Avg. 2010 15:20

Ne ne narobe sta me razumeli, seveda da ne nameravam imeti po 10 dneh veze ze otroka, samo to sem hotela reci, da hocem ze zaceti ta proces, da zacnem ziveti s tipom, to zivljenje v dvoje in potem naprej. Ne pa da prvo 2 leti na pjacke hodiva, nato sele skupna preselitev in po 5 letih skupnega zivljenja pride sele otrok na vrsto. Mocno si ze zelim to druzinsko zivljenje.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Avg. 2010 17:57

Znanka je bila leto in pol s fantom, nakar je z njim prekinila in šla živet k nekemu fantu, ki ga je poznala 5 dni. Po enem mesecu je šla spet k "bivšemu". Vem, da se me lajf drugih ne tiče, ampak wtf? :lol:
teiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teiika » 04. Avg. 2010 19:11

Po moje, ne smeš preveč hitet v zvezi.. boljše, če en čas sam na pijačke hodiš, pa prespiš, itd... moje in izkušnje znancev so ble pri tak hitri selitvi ponavadi slabe.. je pa res, da ko začneš skupaj živet, komaj spoznaš s kom si in kakšen je..nevem.. saj pa še imaš čas.. vsak bi rad mel otroke pri določeni starosti in si uredil družinsko življenje, ampak nekaj na silo je brezveze.. vem, da tud če bom fanta spoznala pri 30letih, še nem čez dva mesca načrtovala otroka z njim, sam zato, kr bom že tolko stara.. slow down.. :?
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Avg. 2010 21:14

Tadeka napisal/-a: Mocno si ze zelim to druzinsko zivljenje.

To sicer verjamem, ampak pomoje bi bilo bolje, da bi si želela družinskega življenja z njim (tega si pa po dveh tednih ne moreš, pa če sta se še tako dobro ujela), kot pa da prehitevaš zadeve in nekaj forsiraš.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Avg. 2010 21:41

meli241177 napisal/-a:Res ne vidim razloga, zakaj se ne bi k njemu preselila. Se ne strinjam s predhodnicami. Stara si dovolj, zaslužiš tudi, da lahko prispevaš. Pa še hitreje boš spoznala, če je tip pravi. Namreč, ko začneta dva skupaj živet, se začne prava preizkušnja partnerstva.

Nimaš nič za izgubit, prej pridobiš. Če čakaš 2 leti, da ugotoviš, če je "pravi", lahko 2 leti hitro stran vržeš, ko ugotoviš potem, da ni pravi, ko se dejansko preselita skupaj in se izkaže, da ne klapata.
Nja, se sicer strinjam s tem, da se prava, resnično resna (z več odgovornostmi, no, rajš tko rečem, preden me kera poje zarad tega) zveza začne, ko se par preseli skupaj, pa vendar - preselit se po "7 dneh" ali "2 letih" sta pač samo dva ekstrema :P, valda lahko že prej, kot v 2 letih ugotoviš, če zveza kam pelje.
Aja, pa jz ne bi hotela po 1 tednu nove zveze se takoj it resnega partnerstva in bi hotela mal dejtanja najprej.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Avg. 2010 13:09

Presliti se k fantu po nekaj dneh?

:eek: :eek: :eek: Get a life! Meni je bilo ze cudno ko se je moja prijateljica preselila k tipu po 3 mesecih....pa sej se se sploh ne poznas full dobro takrat.

Pa a ma tale tvoj tip svoj flet, ali bi se preselila k njemu in njegovim starsem????
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 05. Avg. 2010 13:27

Tadeka napisal/-a:Vem da je hitro ampak to je once in a lifetime, nama je super mislim da je toj to.

Tale tip ti je bil pred kakšnim tednom še tujec ti pa že dopuščaš možnost, da je to to in razmišljaš o skupni selitvi. Slaba ideja.
Sicer pa-VSEM je super po enem tednu zveze.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Avg. 2010 14:02

Se strinjam!

Preveč hitiš...in to ni good. Koliko pa sta stara vidva če smem vprašat?
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a medvedka » 05. Avg. 2010 16:34

Ti bom na kratko opisala mojo zgodbo. S fantom sva se spoznala na netu in sva njaprej en mesec klepetala po msn in se občasno slišala po telefonu. Potem sva šla na pijačo, en teden za tem pa sem prišla k njemu domov za tri dni (pri njegovih starših). V tem času sva začela hodit. Potem sva kakšna dva tedna imela zase samo vikende, ker je bil on iz Ljubljane, jaz pa iz štajerskega konca. Ko je zvedel, da so ga v službi preselili na nek projekt na mojem koncu, sva se odločila, da bo čez teden spal pri meni, čez vikende pa bova pri njemu.

Projekt je trajal nekje 9 mesecev, midva pa sva že po 6 mesecih takšnega življenja začela razmišljati o skupnem stanovanju in sva si že nardila načrte pa preureditev mansarde pri njegovih v hiši. Takoj ko je on končal s projektom sva kakšen mesec še preživela, da sva se spet videla samo ob vikendih potem pa sem jaz kar spakirala in prišla k njemu v začasno sobico v kletnih prostorih hiše. Nekaj časa sva še živela na račun staršev in si delila kuhinjo in kopalnico, sedaj po treh letih veze pa sva že več kot pol leta vseljena v najino mansardo in pričakujeva prvega otroka.

Sicer se res nisva po enmu tednu veze vselila skupaj, sva pa bila nekako napol v temu, saj sva se videla praktično vsak dan oz. spala skupaj, kar pa bi se mogoče marsikomu tudi zdelo še prehitro. Meni je fant večkrat rekel, da je bil tisti projekt nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo, saj sva tako imela možnost, da sva se bolje spoznala in ugotovila, če sva sploh za skupaj. Oba sva stara 28 let.

Z vidika moje izkušnje te zato definitivno ne obsojam in te podpiram pri selitvi, če pa gresta narazen ti bo pa v vsakem primeru hudo. Ampak bolje prej kot kasnej. V življenju je pač včasih treba malo tvegati, če želiš biti srečna.
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 05. Avg. 2010 17:16

:respekt:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Avg. 2010 17:54

Ok Tadeka, po eni strani te cist stekam, da bi pocas (to je lahko tudi cez 3, 4 leta ane?) rada mela otroke pa femily life zacela furat pa to....
ampak po enem tednu veze s tipom, sta sploh prisla ze tako dalec v pogovoru, da lahko omenjas otroke????? Mislim ne vem no.....ce si mu, in ce se ni pobegnu stran svaka ti cast. Ampak po enem tednu veze ne poznas niti njegovih verjetno , verjetno niti prijateljev, ali pa cesa o njemu....kaj sele da bi vedela ali si tudi on ze zeli otroke in morda malo razmislja v to smer, ali pa mu je briga cisto nekje drugje...

...vidva se sploh ne poznata in lahko se zgodi, da bos cez cas ugotovila, da on sploh ni pripravljen res na vse to - resno skupno zivljenje, otrok ipd, kar bi pa ti pocasi ze rada imela...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov