Preoblačenje pred starši
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 109 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:ja itak, moj fotr je ful moten in zih ga zanima moja rit zdej.. sam hotu mi je rečt da ni treba da me tok skrbi da bi kdo kej vidu kr sm se zaklepala skos v kopalnico..
tko da tuki očitno teb neki ni jasn
Ti že veš, da ni, ampak drugače pa v realnem svetu obstaja tudi ta možnost.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Tonja napisal/-a:Jah no načeloma meni doma ni nerodno hodit po bajti v tangicah al pa boksarcah... Če so vrata zaprta ali priprta, grem tut gola po bajti, ni me sram.
Pa tut v kopalnico se malokdaj zaklenem, če pač kdo pride noter, pa da se lih vuni brišem, te pač uuuupsss varjanta, pa gre.
Pri enem bivšem, ko sem bla v hiši ob 2 zjutraj v tangicah, k sem bla lih žejna, pa se mi ni dal gor oblačit in sem šla v majci in tangicah u kuhno, pa je lih njegova mat prišla dol, ker je pač slučajno tut una lih taj žejna bla (kot kaže) in me je pač vidla... No, sem pole izpadla prasica, kak si upam tak u bajti bit .
Sej sem nagruntala, da je bla ženska foušna na mene, da kar hudo in da so itak zafrustrirani, da glava peče.
Men bi bilo v tuji hišo to tudi malo neokusno. Kako bi pa zgledalo, če bi prišel tja njegov oči ali brat in ne mama, ali pa od kakšne sestre fant.
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
Zmeri se preoblačm v svoji sobi al pa kopalnici. To počnejo tud vsi ostali družinski člani(no razn brata ki se pač še ne zna sam preoblečt). Mi pa ni problem če slučajno kdo v sobo uleti medtem ko se preoblačm (če mam na sebi vsaj spodnje perilo).
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
metuljčica* napisal/-a:Si pa hujši kot kakšna ženska.Pontifex Maximus napisal/-a:Moj ritual jutranjega oblačenja včasih traja tudi 1 uro.
Zase se brigaj!
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
se preoblačim v svojem stanovanju, živim nad starši in občasno kdo pride pogledat , sam mi na pamet ne pride da bi se zaklenila ...nikol ne grem dol gola - v spodnjem perilu ja.
po tuji hiši (pri frendi,tipu alpa pri sorodnikih pa tko če spim kje) nikoooli ne hodim pomanjkljivo oblečena , drugače pa me v mojem stanovanju to niti ne moti , če bi npr. nekdo prespal in bi ga srečala pomotoma kje v spodnjem perilu ali pa tudi golega ...se ne sekiram, pogledam stran
itaq pa smo po večini vsi enaki haha ....
bolj mi je grozno naprimer v savni s popolnimi neznanci , ko gledam tiste nagece , jaz pa edina zavita v brisačo tm sedim
po tuji hiši (pri frendi,tipu alpa pri sorodnikih pa tko če spim kje) nikoooli ne hodim pomanjkljivo oblečena , drugače pa me v mojem stanovanju to niti ne moti , če bi npr. nekdo prespal in bi ga srečala pomotoma kje v spodnjem perilu ali pa tudi golega ...se ne sekiram, pogledam stran
itaq pa smo po večini vsi enaki haha ....
bolj mi je grozno naprimer v savni s popolnimi neznanci , ko gledam tiste nagece , jaz pa edina zavita v brisačo tm sedim
Zadnjič spremenil christianna cruz, dne 29. Jul. 2009 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Ne skrbi - nisi edina - če še kšno vidiš u savni z brisačo oz rjuho, bom to zihr jest
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Men se zdi,da je tist Matjaž mal zameju Niinega očeta in tasta. Pa vseen mal prehitr odreagiru.
No,js se sproblačm v sobi al pa kopalnici...pa pred mamico mi sploh ninerodn,če pride v sobo al pa kopalnico.Če se npr.tuširam,pa si mami hoče iz npr. zobe umit,pač pride not,mi ni nerodn al pa neprijetn.Po stanovanju grem tud včasih v sp.perilu,če kej pozabim v sobi,sam to zlo redko,pa ponavad sm sam brez majce.Pa tud pred očimovima sinoma se mi ni nerodn preoblečt,sam to mislim sam zg.oblačila,ne sp.perila.
Vsaka družina ma svoje navade in vrjetn jim tak odgovarja.Sicer pa doma bi nej delal kar se nam zdi in bli čist spročeni.
No,js se sproblačm v sobi al pa kopalnici...pa pred mamico mi sploh ninerodn,če pride v sobo al pa kopalnico.Če se npr.tuširam,pa si mami hoče iz npr. zobe umit,pač pride not,mi ni nerodn al pa neprijetn.Po stanovanju grem tud včasih v sp.perilu,če kej pozabim v sobi,sam to zlo redko,pa ponavad sm sam brez majce.Pa tud pred očimovima sinoma se mi ni nerodn preoblečt,sam to mislim sam zg.oblačila,ne sp.perila.
Vsaka družina ma svoje navade in vrjetn jim tak odgovarja.Sicer pa doma bi nej delal kar se nam zdi in bli čist spročeni.
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
js se tut velikrat po bajti sprehajam v spodnjem perilu. in nisem edina, pri nas vsi to delamo. ne sprehajamo se okol lih nagci, ampak v spodnjem perilu to pri nam ni problem. in če smo seveda vsi "domači"
in to se mi ne zdi čisto nič čudno. men to pove neko zaupanje, da ne "skrivaš" ničesar pred familijo.
samo ni mi jasno, a na morje pa vi niste nikoli hodili, vas je sram tudi v kopalkah?
in to se mi ne zdi čisto nič čudno. men to pove neko zaupanje, da ne "skrivaš" ničesar pred familijo.
samo ni mi jasno, a na morje pa vi niste nikoli hodili, vas je sram tudi v kopalkah?
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
pri nas doma smo tudi kar v spodnjem perilu in je potem zanimivo, ce kdo pozvoni na vhodna vrata, mi pa v dnevni sobi v spodnjem perilu in potem je taka guzva na hodniku, vsak hitro se oblect v svojo sobo... dosti komicna situacija...
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
trepalnica napisal/-a:pri nas doma smo tudi kar v spodnjem perilu in je potem zanimivo, ce kdo pozvoni na vhodna vrata, mi pa v dnevni sobi v spodnjem perilu in potem je taka guzva na hodniku, vsak hitro se oblect v svojo sobo... dosti komicna situacija...
to mi je pa znano
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Pri nas se pa skrivamo, vsak se obleče v svoji sobi, ali pa kopalnici, pri fantu so pa glede tega bolj odkriti, no ja, ne vsi, le moj srčk, ko gre s sobe v boksarcah in se v dnevni obleče, njega ni nič sram... no pri nas pa tega lih ne počne...
Prvi neprebran prispevek • 109 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov