Preoblačenje pred starši
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Jah to je malo čudno ja, samo če je pač tko vzgojen in so v hiši taki k ne gledajo na to, zakaj pa ne?
Jst že en par let se ne preoblačim pred starši. Se vedno v sobi tko da me niti ne morjo videt, razn ko pač mama udere v sobo in se noče zmaknt vn , počakam. Me nis ram, samo neprijetno mi je.
Jst že en par let se ne preoblačim pred starši. Se vedno v sobi tko da me niti ne morjo videt, razn ko pač mama udere v sobo in se noče zmaknt vn , počakam. Me nis ram, samo neprijetno mi je.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma dej ne vem usi tisti k pravte da je to normalno..a če bi recimo vaš oče se hodu u dnevno preoblačt pred svojo mamo..pač ker bi slučajno skup živel..a to bi blo ql? Pač postavm mal v prihodnost to kr je napisala oseba k je odprla temo Ful me zanima če je to še zmer "normalno" ker meni ni..čeprou se nekak ne sramujem same sebe..in mislm da to ni pokazatelj tega kuk je nekdo odprt...za moje pojme je to mal preveč odprto..drugo je šetanje u spodnjem perilu..kot pa preoblačenje le-tega
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Yazmeen napisal/-a:matjazd napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:men je tud fotr reku da kaj se tok skrivam pa zaklepam u kopalnico, ko sm bla mejhna mi je pa rit brisaw
Samo ne vem, če mu je bila takrat tvoja rit tako zanimiva kot bi mu bila zdaj.
A si ti mau moten?! A pol, če boš imel hčerko, boš začel pr njenih 16ih gledat na njo kot na spolni objekt al kaj?!
Nisem jaz moten, ampak ti, ki ne razumeš, da je tale fotr mogoče malo moten!!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Damyanchyka napisal/-a:Ma dej ne vem usi tisti k pravte da je to normalno..a če bi recimo vaš oče se hodu u dnevno preoblačt pred svojo mamo..pač ker bi slučajno skup živel..a to bi blo ql?
To je blo pri nas doma, dokler oče ni hudo zbolel in zato ne živi več pri nas, nekaj čisto običajnega.. Ne mislim, da je hodil vedno v dnevno, ampak se je kdaj tudi to zgodil, da je šel po sveže spodnje gate, ki so visele na stojalu v dnevni ali kaj podobnega in jih je šel pač iskat in se oblečt. Hočem rečt, da če smo koga od nas vidli golega, se nikol nismo skrival drug pred drugim. Mislim, da je to prej normalno, kakor nenormalno..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Če pride spontano..ne pa da je to obveza oz navada Sicr pa ma res usak svoje navade..brezveze da se spotikam ob to..men je to pač čudno,če bi se moj fotr recimo pred babico preoblaču..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni tudi. Sploh če bi to počel celo uro in se vmes nag prestavljal po stanovanju.
Sicer sem pa načeloma proti temu, da se kdorkoli preoblači kje drugje kot v svoji sobi ali kopalnici, ker se to vedno konča tako, da cunje ležijo po celi bajti. Pomoje bi bilo treba tudi otroke navajat, da se v svoji sobi oblačijo in sproti pospravljajo obleke, ne pa da se potem valjajo po kavču, stolih in tleh.
Sicer sem pa načeloma proti temu, da se kdorkoli preoblači kje drugje kot v svoji sobi ali kopalnici, ker se to vedno konča tako, da cunje ležijo po celi bajti. Pomoje bi bilo treba tudi otroke navajat, da se v svoji sobi oblačijo in sproti pospravljajo obleke, ne pa da se potem valjajo po kavču, stolih in tleh.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jah no načeloma meni doma ni nerodno hodit po bajti v tangicah al pa boksarcah... Če so vrata zaprta ali priprta, grem tut gola po bajti, ni me sram.
Pa tut v kopalnico se malokdaj zaklenem, če pač kdo pride noter, pa da se lih vuni brišem, te pač uuuupsss varjanta, pa gre.
Pri enem bivšem, ko sem bla v hiši ob 2 zjutraj v tangicah, k sem bla lih žejna, pa se mi ni dal gor oblačit in sem šla v majci in tangicah u kuhno, pa je lih njegova mat prišla dol, ker je pač slučajno tut una lih taj žejna bla (kot kaže) in me je pač vidla... No, sem pole izpadla prasica, kak si upam tak u bajti bit .
Sej sem nagruntala, da je bla ženska foušna na mene, da kar hudo in da so itak zafrustrirani, da glava peče.
Pa tut v kopalnico se malokdaj zaklenem, če pač kdo pride noter, pa da se lih vuni brišem, te pač uuuupsss varjanta, pa gre.
Pri enem bivšem, ko sem bla v hiši ob 2 zjutraj v tangicah, k sem bla lih žejna, pa se mi ni dal gor oblačit in sem šla v majci in tangicah u kuhno, pa je lih njegova mat prišla dol, ker je pač slučajno tut una lih taj žejna bla (kot kaže) in me je pač vidla... No, sem pole izpadla prasica, kak si upam tak u bajti bit .
Sej sem nagruntala, da je bla ženska foušna na mene, da kar hudo in da so itak zafrustrirani, da glava peče.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
*lilica* napisal/-a:Imam fanta in je star 25 let pa se zjutraj še vedno tako preobleče, da v dnevno sobo nese cunje in se tam preobleče ne glede na to, ali je v dnevni njegova mami, stara mama ali star ata.
Zanima me, kako se vam to zdi? Se vam to ne zdi nič takega ali pa je to malo čudno
Jaz se namreč "skrivam" že od svojega 14. leta
men se u tem primeru zdis cudna ti k se skrivas pred starsi ..cist bedno.. men se ta tvoj tip zdi cist normalen, js sm ista, sicer ne nosim cunj v kopalnico, ampak ce me pa kdo vidi pa sploh ni problema, isto na morju..nimamo problemou en z drugim, sej smo valda familja
Zivljenje je piskotek!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Pontifex Maximus napisal/-a:Moj ritual jutranjega oblačenja včasih traja tudi 1 uro. In zato si vzamem cunje in grem v dnevno sobo in se tam preoblečem - ob tem gledam televizijo, poslušam glasbo, berem kak časopis, pošto...
no pol pa si gay
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
jaz se sicer preoblačim v sobi ali kopalnici. drugač pa nobenemu od naših družinskih članov ni nič nenavadnega proto v spodnjem perilu v dnevno, kuhinjo. jaz se zadnje čase ne kažem v tangicah pred bratcem, ker je ravno zašel v puberteto in mi je zelo neugodno se kazati pred njim.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
moji starši se pred mano niso skrivali, ko sem bila mala... potem ko sem pa prišla v najstniška leta, pa sem se sama začela skrivat, pa tudi neprijetno mi je če vidim koga drugega da bi se kar tako preoblačil pred mano...
moj fant je glede tega malo bolj amm sproščen... on se brez problema preobleče tudi pred mojo mamo, kolegicami... no seveda ne spodnjic... to bi blo že res to much... ampak drugače pa mu ni preveč nredono... mogoče majo to fantje v krvi
moj fant je glede tega malo bolj amm sproščen... on se brez problema preobleče tudi pred mojo mamo, kolegicami... no seveda ne spodnjic... to bi blo že res to much... ampak drugače pa mu ni preveč nredono... mogoče majo to fantje v krvi
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
moj tud če sedi v gatah ob jutranji kavi pr men in če dol mami pride sedi še naprej tak kot je prej sedel medtem ko em jepr nejmu doma že jegova mat gledala ko si po tuširanju pr njemu nism takoj štunfou obula
še vedno je boljše da je človek sproščen kot zategnjen v lastni bajti.
In zakaj nosi cunje v dnevno?hm nevem, to navado ma tud jst.Zjutri zmeri nesem v kuhno,tud prej ko sm bla še s starši, sem nosila v dnevno.nevem, tko mi je sedl
še vedno je boljše da je človek sproščen kot zategnjen v lastni bajti.
In zakaj nosi cunje v dnevno?hm nevem, to navado ma tud jst.Zjutri zmeri nesem v kuhno,tud prej ko sm bla še s starši, sem nosila v dnevno.nevem, tko mi je sedl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov