Preoblačenje pred starši

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 30. Mar. 2008 21:24

Eh, big deal ... dokler ne spi u isti pojsli kt straši, se ni za bat :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 30. Mar. 2008 21:26

pri nas je tudi tako da me ni sram če se slučajno srečam z fotrom in mat v spodnjem perilu... sam mi ni jasno kaj ste imel ali imate tisti, ki se tega sramujete, oblečeno na morju (k ste hodl oz še hodite s starimi na morje...
uglavnem, meni se to ne zdi nič čudnega če se probleče pred starši seveda vsak ima pa svoje mnenje in komplekse..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Mar. 2008 21:42

Mene recimo ne bi pobralo od sramu, če bi mi kdo stopil v sobo med preoblačenjem. Ne vidim pa popolnoma nobenega razloga, zakaj bi kdo obleke nosil v drug prostor, kjer bi se vpričo drugih preoblekel. A se boji samote? :)
Sicer smo si pa ful različni. Poznam družino, kjer se sestri še tuširata skupaj. To je recimo en ekstrem. Drug je pa ta, da se v zemljo pogrezneš, če te fotr v modrcu vidi.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 30. Mar. 2008 21:48

jullia_ napisal/-a:Mene recimo ne bi pobralo od sramu, če bi mi kdo stopil v sobo med preoblačenjem. Ne vidim pa popolnoma nobenega razloga, zakaj bi kdo obleke nosil v drug prostor, kjer bi se vpričo drugih preoblekel. A se boji samote? :)
Sicer smo si pa ful različni. Poznam družino, kjer se sestri še tuširata skupaj. To je recimo en ekstrem. Drug je pa ta, da se v zemljo pogrezneš, če te fotr v modrcu vidi.

Joj to mi je tut mim :cool:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2008 21:51

:rofl: s česa vse si ljudje ne delate problemov :D
jst se tud še preoblačm pred starši.dobro pred fotrom ne dajem modrca in gat dol, ampak pred mami mi je pa čist vseen.Mislm nevem zame je bistvenega pomena to da se doma dobro počutim, da sem sproščena in da se ne rabim skrivat pred nikomer.In če je pa to čudno in smešno, pa ok.Mislm pa da s tem tipom ki to počne ni čist nč narobe.

drgač pa tud jst dostkrat nevem iz katerga razloga nesem cunje iz sobe v mojo kuno in se preoblečem tam.čist podzavestno, če pa kdo mim pride od domačih pa naj pride ane :)

skratka take stvari so pri familijah kvečjemu v plus.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 30. Mar. 2008 21:55

Meni se to ne zdi nič takega. Starš ti je starš, te je gledal nazga, ko si bil majhen, pa ti rit brisal pa te umival...ne vem kaj bi človek pred starši imel za skrivat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Mar. 2008 21:59

ryu10kyu napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Pri nas doma se vsak preoblači v svoji sobi ali kopalnici. Isto so počeli pri vseh fantih. Nikjer nisem doživela, da bi kdo v gatah skakal po stanovanju :roll:

A to: :roll: Pomeni da te je motilo da so bili toliko zavrti da so skrivali svoja telesa pred drugimi ali to da ti je čudno da nekdo v spodnjih hlačah hodi po lastnem stanovanju naokoli? :gruebel:

Dvomim, da je stanovanje njegovo, ampak je najbrž od staršev. Moti me to, da se vpričo svoje punce obnaša tako neolikano.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2008 22:18

hmm, nevem kako je pri vas ana, ampak šri nas je hiša od staršev in če je od staršev je tud moja.to je moj dom in tukej počnem tisto kar se počne doma in se obnašam sproščeno, ker dom je pač okolje v katerem bi moral bit vsak popolnoma sproščen.
če pa pri vas ni tako, pa ne rabiš za druge zavijat z očmi, ker verjemi ni lepšega kot to da imaš doma na sprščen način vse pošlihtano in da nobenga ne moti če se kdo v gatah sprehodi po stanovanju.
v mojem fletku se td moj dec sprehaja v gatah pa ga je nemalokrat srečala tud moja mami.Pa kaj naj, sej ga v kopalka tud videva, nevem kaj bi se skrival.sej ne da zdej skos v gatah hodi, ampak ko gre izpod tuša pa vedno in se pač srečata.Pa tud ko mu je šivala hlače in popravljala je mogu pač zraven stat in probavat, seveda v gatah, se ni skos preoblaču in sos strabn lezu in kajjestvemkajševse.Hvala bogu da smo tok sproščeni in da nas take stvari ne motjo, kvečjemu lahko ti sama zase zaviješ z očmi.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 30. Mar. 2008 22:20

Ne vem, če se gre tu za komplekse. Pomoje, da nobeden nima takšnih kompleksov, da se ne bi upal v spodnjih hlačah pokazati pred ostalimi člani družine. Saj je navsezadnje isto kot v kratkih hlačah :(
Ampak ne vidim razloga zakaj bi nekdo nosil cunje v dnevno sobo z namenom, da se tam preobleče :eek: Čemu? Kako bi zgledalo, da bi to počela 6 članska družina, in bi zjutraj 6 ljudi pritovorilo tja svojo garderobo in se preoblačili. :roll:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 30. Mar. 2008 22:22

*purple* napisal/-a:če je od staršev je tud moja.

A to kje piše? Kar je od mojih staršev še zdaleč ni moje. Je pa res, da sem živela v hiši mojih staršev. Nikoli pa ni bila moja in tudi ne bo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2008 22:25

ja če mate vi drugače kot mi, potem pač nevem, ni tvoje, kaj naj ti rečem.
Moje je, ker kar mamo mi je pri nas vse skupno in od vsakega in tud bo moje po njuni smrti.in govorila sem zase, verjame pa da je pri še kakšnem enako.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Mar. 2008 22:28

U kako se imajo eni fajn, ker imajo že pri 20ih svojo hišo :D

Men je pa dober tale primer, ko je imela ena punca fanta. Potem se je pa njena mama sprehajala po stanovanju v spodnjem perilu medtem, ko je bil fant pri njej. In kakšen je bil rezultat :eek:
Na koncu sta skupaj pristala mati in tale fant :D , punca pa je zbežala od doma.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2008 22:39

anede :D verjemi, da ni lepšega :)

tale primer je pa mal v extrem.in če se je zgodilo se bi tkoalitko če se nebi sprehajala v gatah al pa če bi se :wink:
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 30. Mar. 2008 22:44

Men se to zdi ,,kr neki,,!
Kaj za vraga nese tiste cujne ke v dnevno in si jih tam vlači na rit, pa saj ima s tem ja več dela kt da jih v svoji sobi navleče nase :D :D

če tebe ne moti pa nč hudga :cool:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 30. Mar. 2008 23:27

haha komplicirate..ženske samo komplicirate,to pač mate v krvi...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov