Preoblačenje pred starši
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Eli** napisal/-a:Pa sej ona ni teme odprla, ker jo to moti... sej je sama rekla, da zato, ker se ji je zdel zanimivo ..
Js drugač doma tut hodim v gatah po hiši, pa nobenga nč ne moti.. kje bomo pa sproščeni, če ne doma..
Ja, zato sm odprla, ker mi je blo zanimivo (mi je še).
V gatah jest tud hodm...ne sprehajam se pa popolnoma gola..niti se ne preoblačim do golega doma.
- Šmeky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
Nevem meni je malo čudno oz ne čudno smešno da se hodi preoblačit v dnevno sobo..kakor se jst to spomnim smo mi to delali ko smo še risanke gledal da nebi slučajn kj zamudil:D ...drugač pa zase amm jst se preoblačim itk da u svoji sobi..zaklepam se ne niti v kopalnici ne pač če ravno kdo uleti notr oz. če je uletu je pač vidu sam tisto golo rit i jst sm že uletu u kopalnico pa kaj zame oz. nas ni to nič takega nevem morda za katere je sam zame/nas ne .taki smo se rodili sj so nas tud ob rojstvu gole vidli pa kaj...je pa res ja perilo ali pa kopalke vse je to isto samo spet je to neka predstava ljudi da pol to delijo na 2 dela v kopalkah ženska/moški neki normalnega v perilu ženska/moški pa nemoj da gledaš
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Preoblačim se vedno v sobi ali pa kopalnici,če sem se ravno stuširala. Odkar sem prišla v najstniška leta in sploh dobila sobo, se preoblačim tam. Sej vem, da so mi previjali rit ipd. ko sem bla majhna. Ampak zdaj pa nisem več in rabim zasebnost. V spodnjem perilu pa se kamot lahko sprehajam po stanovanju. Ampak samo doma. Moj pa tud nima te navade, da bi se preoblačo kar vsepovsod. Se mi zdi malo čudaško, da se direkt greš nastavlat svojo gol rit pred starši.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
O !!! Em tole pa men ne bi blo všeč ne... drugače zanimivo pa da je tolk še star No saj itak smo vsi enaki ampak malo je smešno no...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Kko se pa kaj vaši fantje obnašajo do vas pred svojimi starši? Pri mojem je tko, da mi komi da lubčka, drugač ne mara glih da se za roko držima... enkrat vem, da sm pred njegovi starši dala roko na njegovo stegno, pa sta se oba stran obrnla :p Kko mislte da kj to sprejemajo?
Mnenja...
Mnenja...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Pr nama sem jaz tista, ki ne mara izkazovanja čustev pred starši. Nekako največ kaj si lahko dovoli, je da mi da ljubčka na čelo ali lička.
Če ne gleda nobeden lahko tud kaj v sekudni, drugače ne.
Nisem sproščena, da bi lahko to delala pred starši.
Če ne gleda nobeden lahko tud kaj v sekudni, drugače ne.
Nisem sproščena, da bi lahko to delala pred starši.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Čisto normalno...
Sploh hoja moškega v spodnjicah po hiši...pri njem to delata on inn njegov brat...
Jaz pa dma v modrcu hodim okol
Sploh hoja moškega v spodnjicah po hiši...pri njem to delata on inn njegov brat...
Jaz pa dma v modrcu hodim okol
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
~NIA~ napisal/-a:pr njem pa on pa fotr pa pr nas tud fotr..
jst sm pa tud mogla ko sm padla z motorjem bit v tangicah pr njemu v kopalnici k mi je njegov fotr čistu rane po nogah.. pomojm sm bla bl rdeča v glavo kot kri pa še čist nove, živordeče, take sexapilne tangice sm mela, ojoj
OMG, upam, da nikoli ne doživim tega, ker bi umrla od sramu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema