Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
noup si ne čikerava telefonov,niti mi na kraj pameti ne pride d bi prjela tel. v roke brez njegove vednosti...on pa tud mojga nima kej šlatat,čeprou ne skrivam nič...če ga kej zanima ma zato jezik in me lepo pošteno upraša kaj ga muči in bo dubu nazaj iskren odgovor...fair play
Free your mind...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
tjaskaaa napisal/-a:noup si ne čikerava telefonov,niti mi na kraj pameti ne pride d bi prjela tel. v roke brez njegove vednosti
Se strinjam.
Jaz spoštujem njegovo zasebnost in pričakujem, da tudi on mojo, če ga pa kaj zanima me pa lahko vpraša in bom odgovorila. Jest tud njega vprašam, če me kaj moti, al če si zaradi česa nisem na jasnem.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
*lilica* napisal/-a:tjaskaaa napisal/-a:noup si ne čikerava telefonov,niti mi na kraj pameti ne pride d bi prjela tel. v roke brez njegove vednosti
Se strinjam.
Jaz spoštujem njegovo zasebnost in pričakujem, da tudi on mojo, če ga pa kaj zanima me pa lahko vpraša in bom odgovorila. Jest tud njega vprašam, če me kaj moti, al če si zaradi česa nisem na jasnem.
mhm
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
tudi midva si nikoli ne brskava po telefonih. sem prav vesela, da nama niti na misel nikoli ne pride.
zna biti pa ful nadležno, da en partner to ful počne, drugemu gre pa to na živce. potem se pa začnejo razni prepiri, ljubosumje ...
zna biti pa ful nadležno, da en partner to ful počne, drugemu gre pa to na živce. potem se pa začnejo razni prepiri, ljubosumje ...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni pa ne bi bilo všeč, da bi moj kar vzel telefon in gledal, kdo me je klical, kdo mi je poslal sms-e. enako tudi on ne bi bil navdušen, če bi mu jaz to delala.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mene je že včasih sram, ko ga kdo pokliče in sem jaz bližje telefonu in ga vzamem, da mu ga dam v roko.. in pač včasih poškilim za trenutek, kdo ga kliče. ampak to je pa tudi to nikoli nebi šla brat sms-ov. pa tudi on ne.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
moje mnenje je, da je zasebnost treba spoštovat. tipu še nikol nisem brskala po telefonu niti on men ... sva si zaupala.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jz pa včasih pogledam, ampak ne zato ker bi iskala lubice ampak iz dolgčasa.in to sm mu tut povedala, ker vem d je tuk pameten d če bi me varou bi zbrisov klice pa smsje...sploh pa bi mi tut kolegi povedal =) sploh pa če že brskam gledam slike pa kačo igram =) on pa men ne brska po mobitelu, včasih si ga sposodi, ker ma tipično moško bolezen-ne polne telefona kdr bi ga mogu.če že kje brska dela to po denarnici.ampak mi ne šteje denarja, pač pa gleda slikce, kartice...kar mam velik vsega notr =)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst tega ne razumem. Jst se tujih mobitelov ne dotikam, ne glede na razlog. Se najmanj pa bi se iz dolgocasja._vampirk'ca napisal/-a:jz pa včasih pogledam, ampak ne zato ker bi iskala lubice ampak iz dolgčasa.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Pregledam mobitel, samo tam, če ma kakšno dobro musko da si jo prenesem na svoj telefon prek bluetooth-ja
on pa men isto....
drgače pa ne...edin če je stran od telefona pa sm js bližje pa ga kdo kliče, enostavno pogledam kdo je in se mu zaderem da ga ta pa ta kliče in pol on men reče al da nej mu prnesm telefon, al pa da nej se javm pa rečem da nima časa....
on pa men isto....
drgače pa ne...edin če je stran od telefona pa sm js bližje pa ga kdo kliče, enostavno pogledam kdo je in se mu zaderem da ga ta pa ta kliče in pol on men reče al da nej mu prnesm telefon, al pa da nej se javm pa rečem da nima časa....
Live your life like you want
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
ne pregledujem.čeprau me včasih prav zamika je meu eno oboževalko, ki mu je skos smse nabijala pa klicarla.ženska ni poštekala da je zaseden plus to, da je dve leti starejša od njega pa usa čudna. mi je pa takoj povedal za njo, da ga ne pusti na miru. pa sm najprej mislila, da pretirava, da bi bla js mau ljubosumna.sam pol sm widla, da ga je v dveh urah ko sva se widela, klicala usaj desetkrat.pol se on oglasi, jo totalno napizdi naj ga pusti na miru.in kaj je blo pol? čez 5 min pošle ženska sms.bad
tko da bolš, da ne berem teh smsu ker zmer naredim iz muhe slona. me pa jezi že to, da ji je sploh odpisovau
tko da bolš, da ne berem teh smsu ker zmer naredim iz muhe slona. me pa jezi že to, da ji je sploh odpisovau
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov