Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 23. Sep. 2008 21:42

noup si ne čikerava telefonov,niti mi na kraj pameti ne pride d bi prjela tel. v roke brez njegove vednosti...on pa tud mojga nima kej šlatat,čeprou ne skrivam nič...če ga kej zanima ma zato jezik in me lepo pošteno upraša kaj ga muči in bo dubu nazaj iskren odgovor...fair play
Free your mind...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 23. Sep. 2008 21:57

tjaskaaa napisal/-a:noup si ne čikerava telefonov,niti mi na kraj pameti ne pride d bi prjela tel. v roke brez njegove vednosti

Se strinjam.
Jaz spoštujem njegovo zasebnost in pričakujem, da tudi on mojo, če ga pa kaj zanima me pa lahko vpraša in bom odgovorila. Jest tud njega vprašam, če me kaj moti, al če si zaradi česa nisem na jasnem.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Sep. 2008 8:58

*lilica* napisal/-a:
tjaskaaa napisal/-a:noup si ne čikerava telefonov,niti mi na kraj pameti ne pride d bi prjela tel. v roke brez njegove vednosti

Se strinjam.
Jaz spoštujem njegovo zasebnost in pričakujem, da tudi on mojo, če ga pa kaj zanima me pa lahko vpraša in bom odgovorila. Jest tud njega vprašam, če me kaj moti, al če si zaradi česa nisem na jasnem.

mhm :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 24. Sep. 2008 10:14

tudi midva si nikoli ne brskava po telefonih. sem prav vesela, da nama niti na misel nikoli ne pride.

zna biti pa ful nadležno, da en partner to ful počne, drugemu gre pa to na živce. potem se pa začnejo razni prepiri, ljubosumje ...
irma89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a irma89 » 25. Sep. 2008 21:17

midva pa brskava en drugmu po mobitelu, ker si nimava kej skrivat, če mu pa kera koza kej napiše sm pa itk vedno prva k to zve. sploh mi je pa oba mobitela on kupu tko da se nesmem kej preveč prtožvt :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 25. Sep. 2008 21:18

meni pa ne bi bilo všeč, da bi moj kar vzel telefon in gledal, kdo me je klical, kdo mi je poslal sms-e. enako tudi on ne bi bil navdušen, če bi mu jaz to delala.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 25. Sep. 2008 21:45

mene je že včasih sram, ko ga kdo pokliče in sem jaz bližje telefonu in ga vzamem, da mu ga dam v roko.. in pač včasih poškilim za trenutek, kdo ga kliče. ampak to je pa tudi to :D nikoli nebi šla brat sms-ov. pa tudi on ne.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 25. Sep. 2008 22:34

moje mnenje je, da je zasebnost treba spoštovat. tipu še nikol nisem brskala po telefonu niti on men ... sva si zaupala.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 26. Sep. 2008 20:56

jz pa včasih pogledam, ampak ne zato ker bi iskala lubice ampak iz dolgčasa.in to sm mu tut povedala, ker vem d je tuk pameten d če bi me varou bi zbrisov klice pa smsje...sploh pa bi mi tut kolegi povedal =) sploh pa če že brskam gledam slike pa kačo igram =) on pa men ne brska po mobitelu, včasih si ga sposodi, ker ma tipično moško bolezen-ne polne telefona kdr bi ga mogu.če že kje brska dela to po denarnici.ampak mi ne šteje denarja, pač pa gleda slikce, kartice...kar mam velik vsega notr =)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 26. Sep. 2008 21:36

rammsteingirl napisal/-a:meni pa ne bi bilo všeč, da bi moj kar vzel telefon in gledal, kdo me je klical, kdo mi je poslal sms-e. enako tudi on ne bi bil navdušen, če bi mu jaz to delala.

Mislm, da za naja tud to velja.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 26. Sep. 2008 22:31

_vampirk'ca napisal/-a:jz pa včasih pogledam, ampak ne zato ker bi iskala lubice ampak iz dolgčasa.
Jst tega ne razumem. Jst se tujih mobitelov ne dotikam, ne glede na razlog. Se najmanj pa bi se iz dolgocasja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 26. Sep. 2008 22:37

manj vidim, manj vem, manj se zivceram. Me ne zanima vec. Tudi meni nebi bilo vsec, da mi gleda v moj telefon.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 26. Sep. 2008 22:45

Pregledam mobitel, samo tam, če ma kakšno dobro musko da si jo prenesem na svoj telefon prek bluetooth-ja :)
on pa men isto....
drgače pa ne...edin če je stran od telefona pa sm js bližje pa ga kdo kliče, enostavno pogledam kdo je in se mu zaderem da ga ta pa ta kliče in pol on men reče al da nej mu prnesm telefon, al pa da nej se javm pa rečem da nima časa....
Live your life like you want
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 28. Sep. 2008 10:00

ne pregledujem.čeprau me včasih prav zamika :D je meu eno oboževalko, ki mu je skos smse nabijala pa klicarla.ženska ni poštekala da je zaseden :stupid: plus to, da je dve leti starejša od njega pa usa čudna. mi je pa takoj povedal za njo, da ga ne pusti na miru. pa sm najprej mislila, da pretirava, da bi bla js mau ljubosumna.sam pol sm widla, da ga je v dveh urah ko sva se widela, klicala usaj desetkrat.pol se on oglasi, jo totalno napizdi naj ga pusti na miru.in kaj je blo pol? čez 5 min pošle ženska sms.bad :rofl:
tko da bolš, da ne berem teh smsu ker zmer naredim iz muhe slona. me pa jezi že to, da ji je sploh odpisovau :roll:
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 28. Sep. 2008 13:14

Jst kaša krat, kr tud on meni. Ampka ne da bi bla zdej s tem tednsko obsedena in da bi pregledovala smse.--> :stupid:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov