Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 10. Jul. 2008 20:26

Jz sm tudi brskala po telefonu in bi blo boljše, da ne bi. Sm našla mesiče od neke kokoši, ki mu je težila, da bo seksala z nim itd. Sm popizdla ful in uprašala, da če je odpisu. Je reku, da je odpisu samo, da on ma svojo miško in da nej da mir. Pol sm prvič popizdla, ker je odpisu, ker lahko bi komot ignoriru. In drugič sm popizdla, ker mi ni povedu. In izjavi, da se mu ni zdelo tolko pomembno. Tiskrt je blo dosti kreganja zrd tega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 10. Jul. 2008 21:48

p!ka napisal/-a:Jz sm tudi brskala po telefonu in bi blo boljše, da ne bi. Sm našla mesiče od neke kokoši, ki mu je težila, da bo seksala z nim itd. Sm popizdla ful in uprašala, da če je odpisu. Je reku, da je odpisu samo, da on ma svojo miško in da nej da mir. Pol sm prvič popizdla, ker je odpisu, ker lahko bi komot ignoriru. In drugič sm popizdla, ker mi ni povedu. In izjavi, da se mu ni zdelo tolko pomembno. Tiskrt je blo dosti kreganja zrd tega.

Dokaz, da se da ženskam prodati vse kot resnico ... In prenekatere temu naivno verjamejo ... :roll:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Jul. 2008 12:34

DrFreud napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Jz sm tudi brskala po telefonu in bi blo boljše, da ne bi. Sm našla mesiče od neke kokoši, ki mu je težila, da bo seksala z nim itd. Sm popizdla ful in uprašala, da če je odpisu. Je reku, da je odpisu samo, da on ma svojo miško in da nej da mir. Pol sm prvič popizdla, ker je odpisu, ker lahko bi komot ignoriru. In drugič sm popizdla, ker mi ni povedu. In izjavi, da se mu ni zdelo tolko pomembno. Tiskrt je blo dosti kreganja zrd tega.

Dokaz, da se da ženskam prodati vse kot resnico ... In prenekatere temu naivno verjamejo ... :roll:

Če je to letelo name, se motiš. Nisem mu verjela! Vem, da je odpisu, ker mu paše ženska pozornost. Pač tak je.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 11. Jul. 2008 13:28

p!ka napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:

Če je to letelo name, se motiš. Nisem mu verjela! Vem, da je odpisu, ker mu paše ženska pozornost. Pač tak je.

Nope, ni letelo direktno nate. In pravilno si razlagaš zakaj je odpisal. To sem napisal nasplošno. Človek ti je dal tak izgovor, ker je upal da mu boš verjela (in heh, verjemi mi ... marsikatera bi se prepričala v to, da bi mu verjela).
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 19. Jul. 2008 17:24

Js pa ne morem nikol ker ga ma skos v žepu :x včasih mi noče sploh pokazat ko komu piše sms.. al pa moram it stran ko se s svojimi pogovarja.. no, sicer nikol ne silim v njega da bi rada vedla s kom klepeta
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 19. Jul. 2008 17:43

ne on meni nikol ne stika, pa jz tud njemu ne.. če me kaj zanima mi pokaže in obratno :)
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a black » 19. Jul. 2008 17:50

Nikol nism brskal po telefonu od punc s katerimi sem hodil. Kakšna je kdaj pograbla moj telefon, pa si vzela mal cajta pri smsih. Če bi rekel temu nedolžno brskanje sicer ne vem, ampak če zaupaš osebi, potem ne naredi brskanje po smsih nobene razlike. Če ti pa ona ne zaupa in zarad tega brska po telefonu, pol se bo pa to verjetno tud kje drugje pokazal in bo to postal problem.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 19. Jul. 2008 19:03

ne... nikoli... mu popolnoma zaupam, mobitel je pa samo mobitel...
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 20. Jul. 2008 19:11

js na njegov dlančnik igram večina eno igrco ko sm se zasvojila z njo :D mmse ma itak sam od mene, smse pa tut včasih mal pogledam ko me prime, pač iz radovenosti in ga to prav nič ne moti :D pač si vse delima in nimama drug pred drugim nobenih skrivnosti :razz:
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 20. Jul. 2008 21:13

Pregledovanje mobitelov - ta problem imam z bratom, preko njega pa izvejo še ostali.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 20. Jul. 2008 21:18

ne ker ma smse zaklenjene z geslom ( zarad fotra) pa sm ga pozabla :D itak mu pa popolnoma zaupam :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Jul. 2008 22:00

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 20. Jul. 2008 22:29

Men Piki pregleduje samo, če kej rabi, na primer številko od koga, k ga on nima v imeniku, pa pol pogleda. Drgač ga pa niti ne zanima, sej mislm, da je kr očitno, da ni nobenga tretjega zravn, ker zmer ko mam čas ga posvetim njemu. In če nisva skupaj, ve, kje sem, kaj delam... Sva redno na zvezi, ni panike.

Sama pa rada kdaj pogledam, ampak še nikol ni blo nč pametnga, razn enkrat sm šla za foro slikce gledat pa sm vidla,da me je sliku ponoč k sm spala :lol: Ne bi mela nč proti, če ne bi, ampak nism zbrisala, k je to njegova stvar.
Uporabniški avatar
*spanghica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a *spanghica* » 21. Jul. 2008 23:39

Me sploh ne vleče in nism od tega,da bi brskala po njegovmu telefonu.Pa tudi bad bi mi blo pol.Če kej rabim prašam vendar v njegovi prisotnosti.Itak pa druzga kot da pošljem kšno nujno sporočilo, če mi zmanka keša z njegovim telefonom ne počenjam.Mu zaupam in vem,da nima kej skrivat.
Enako je tudi z mojim mobijem.Vendar, če bi mi on pregledal telefon brez moje vednosti,čeprav ne bi mela nič sumljivega je to znak,da mi ne zaupa in bi se kr razjezila :roll:
Uporabniški avatar
klari182
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klari182 » 23. Sep. 2008 21:19

moj meni doskrat pogleda v telefon.in sva se že marsikdaj kregala zrd tega:(
drgač mu pa učas mau pogledam, itak so sama moja.. :razz: :razz: :wink: :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov