Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz sm tudi brskala po telefonu in bi blo boljše, da ne bi. Sm našla mesiče od neke kokoši, ki mu je težila, da bo seksala z nim itd. Sm popizdla ful in uprašala, da če je odpisu. Je reku, da je odpisu samo, da on ma svojo miško in da nej da mir. Pol sm prvič popizdla, ker je odpisu, ker lahko bi komot ignoriru. In drugič sm popizdla, ker mi ni povedu. In izjavi, da se mu ni zdelo tolko pomembno. Tiskrt je blo dosti kreganja zrd tega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
p!ka napisal/-a:Jz sm tudi brskala po telefonu in bi blo boljše, da ne bi. Sm našla mesiče od neke kokoši, ki mu je težila, da bo seksala z nim itd. Sm popizdla ful in uprašala, da če je odpisu. Je reku, da je odpisu samo, da on ma svojo miško in da nej da mir. Pol sm prvič popizdla, ker je odpisu, ker lahko bi komot ignoriru. In drugič sm popizdla, ker mi ni povedu. In izjavi, da se mu ni zdelo tolko pomembno. Tiskrt je blo dosti kreganja zrd tega.
Dokaz, da se da ženskam prodati vse kot resnico ... In prenekatere temu naivno verjamejo ...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
DrFreud napisal/-a:p!ka napisal/-a:Jz sm tudi brskala po telefonu in bi blo boljše, da ne bi. Sm našla mesiče od neke kokoši, ki mu je težila, da bo seksala z nim itd. Sm popizdla ful in uprašala, da če je odpisu. Je reku, da je odpisu samo, da on ma svojo miško in da nej da mir. Pol sm prvič popizdla, ker je odpisu, ker lahko bi komot ignoriru. In drugič sm popizdla, ker mi ni povedu. In izjavi, da se mu ni zdelo tolko pomembno. Tiskrt je blo dosti kreganja zrd tega.
Dokaz, da se da ženskam prodati vse kot resnico ... In prenekatere temu naivno verjamejo ...
Če je to letelo name, se motiš. Nisem mu verjela! Vem, da je odpisu, ker mu paše ženska pozornost. Pač tak je.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
p!ka napisal/-a:DrFreud napisal/-a:p!ka napisal/-a:Jz sm tudi brskala po telefonu in bi blo boljše, da ne bi. Sm našla mesiče od neke kokoši, ki mu je težila, da bo seksala z nim itd. Sm popizdla ful in uprašala, da če je odpisu. Je reku, da je odpisu samo, da on ma svojo miško in da nej da mir. Pol sm prvič popizdla, ker je odpisu, ker lahko bi komot ignoriru. In drugič sm popizdla, ker mi ni povedu. In izjavi, da se mu ni zdelo tolko pomembno. Tiskrt je blo dosti kreganja zrd tega.
Če je to letelo name, se motiš. Nisem mu verjela! Vem, da je odpisu, ker mu paše ženska pozornost. Pač tak je.
Nope, ni letelo direktno nate. In pravilno si razlagaš zakaj je odpisal. To sem napisal nasplošno. Človek ti je dal tak izgovor, ker je upal da mu boš verjela (in heh, verjemi mi ... marsikatera bi se prepričala v to, da bi mu verjela).
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js pa ne morem nikol ker ga ma skos v žepu včasih mi noče sploh pokazat ko komu piše sms.. al pa moram it stran ko se s svojimi pogovarja.. no, sicer nikol ne silim v njega da bi rada vedla s kom klepeta
Worship me or walk away.
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
ne on meni nikol ne stika, pa jz tud njemu ne.. če me kaj zanima mi pokaže in obratno
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Nikol nism brskal po telefonu od punc s katerimi sem hodil. Kakšna je kdaj pograbla moj telefon, pa si vzela mal cajta pri smsih. Če bi rekel temu nedolžno brskanje sicer ne vem, ampak če zaupaš osebi, potem ne naredi brskanje po smsih nobene razlike. Če ti pa ona ne zaupa in zarad tega brska po telefonu, pol se bo pa to verjetno tud kje drugje pokazal in bo to postal problem.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ne... nikoli... mu popolnoma zaupam, mobitel je pa samo mobitel...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
js na njegov dlančnik igram večina eno igrco ko sm se zasvojila z njo mmse ma itak sam od mene, smse pa tut včasih mal pogledam ko me prime, pač iz radovenosti in ga to prav nič ne moti pač si vse delima in nimama drug pred drugim nobenih skrivnosti
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Men Piki pregleduje samo, če kej rabi, na primer številko od koga, k ga on nima v imeniku, pa pol pogleda. Drgač ga pa niti ne zanima, sej mislm, da je kr očitno, da ni nobenga tretjega zravn, ker zmer ko mam čas ga posvetim njemu. In če nisva skupaj, ve, kje sem, kaj delam... Sva redno na zvezi, ni panike.
Sama pa rada kdaj pogledam, ampak še nikol ni blo nč pametnga, razn enkrat sm šla za foro slikce gledat pa sm vidla,da me je sliku ponoč k sm spala Ne bi mela nč proti, če ne bi, ampak nism zbrisala, k je to njegova stvar.
Sama pa rada kdaj pogledam, ampak še nikol ni blo nč pametnga, razn enkrat sm šla za foro slikce gledat pa sm vidla,da me je sliku ponoč k sm spala Ne bi mela nč proti, če ne bi, ampak nism zbrisala, k je to njegova stvar.
-
*spanghica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2008
- Kraj: Primorska
Me sploh ne vleče in nism od tega,da bi brskala po njegovmu telefonu.Pa tudi bad bi mi blo pol.Če kej rabim prašam vendar v njegovi prisotnosti.Itak pa druzga kot da pošljem kšno nujno sporočilo, če mi zmanka keša z njegovim telefonom ne počenjam.Mu zaupam in vem,da nima kej skrivat.
Enako je tudi z mojim mobijem.Vendar, če bi mi on pregledal telefon brez moje vednosti,čeprav ne bi mela nič sumljivega je to znak,da mi ne zaupa in bi se kr razjezila
Enako je tudi z mojim mobijem.Vendar, če bi mi on pregledal telefon brez moje vednosti,čeprav ne bi mela nič sumljivega je to znak,da mi ne zaupa in bi se kr razjezila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov