Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Odgovori
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja to je pa druga pesem...sem interpretirala samo z ene strani...ker po navadi je tako!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

MilkyWay napisal/-a:Lahko se sliši naivno, ampak ga po parih letih kar dobro poznam :wink:

Jup, tole je naivno. Ne mislit, da človeka "poznaš". Še psi so namreč bolj predvidljivi kot ljudje ...

MilkyWay napisal/-a:Žal nisem še slišala za tak primer zveze, ki bi jo pretirano zaupanje uničilo... :)

Jaz pa že kar za precej takšnih ... Fora je v tem, da ponavadi človek ne pomisli na to, da je pretirano zaupanje tisto, ki uničuje ... Tukaj je verjetno tudi iskati razlog za to, da še nikoli nisi slišala za kaj takšnega ;D
Jaz imam vedno prav.Slika
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Veš, njegov karakter poznam... Poznam njegove prijatelje in prijateljice, on pozna moje in velikokrat gremo tudi skupi ven. Veliko od teh znancev in prijateljev je tudi že v resni zvezi, tko da ni nevem kakšne bojazni... A je to tko težko razumet? Pač js ne gledam odnosa med punco in fantom samo skozi sex, ampak skozi prijateljstvo (ki je lahko tudi mogoče, če si ta prav karakter).

In ja...nekateri ljudi ocenjujejo po sebi, tako jaz kot ti :wink:

Kot sem že rekla, obojestransko zaupanje po mojem mnenju ne uničuje bolj, kot pa ljubosumje...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Aja - pa še tole: ničkolikokrat se zgodi, da prav zaradi ker punca slepo verjame fantu, meni, da je to zaupanje pristno in obojestransko. Velikokrat pa se pokaže, da zaupanje in zvestoba le nista bili tako "pristni", kakor sta se zdeli na prvi pogled. Poznam kar precej takšni primerov.

Seveda pa ni nujno, da to drži tudi zate .. le svoje mnenje (ki temelji na izkušnjah mnogih drugih) sem povedal ...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

DrFreud napisal/-a:Seveda pa ni nujno, da to drži tudi zate .. le svoje mnenje (ki temelji na izkušnjah mnogih drugih) sem povedal ...

Spoštujem tvoje mnenje, že zarad tvojega nicka :wink: . Seveda pa ne moreš posploševat, ker ima vsak par svoje fore in svoje finte, s katerimi zveza deluje...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

MilkyWay napisal/-a:Kot sem že rekla, obojestransko zaupanje po mojem mnenju ne uničuje bolj, kot pa ljubosumje...

Drži. Le da rahla nezaupljivost nima nič opraviti z ljubosumjem ...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

DrFreud napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Kot sem že rekla, obojestransko zaupanje po mojem mnenju ne uničuje bolj, kot pa ljubosumje...

Drži. Le da rahla nezaupljivost nima nič opraviti z ljubosumjem ...

Mene me pa ravno take stvari motijo. Ne maram, če fant vrta vame in sprašuje o podrobnostih... Pa to ni samo v zvezi fant-punca, ampak v vseh zvezah, kot npr. otrok-starš... Ko starš vrta notr in hoče izvleči podrobnosti in tebe... Tega nikoli nisem marala, zarad tega smo se vedno z mamo kregale, zato imam mogoče tudi zdej tako mišljenje o tem... Včasih ga drugi razumejo kot jebi-veter-stil, ampak to je nekaj čisto drugega...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

MilkyWay napisal/-a:Mene me pa ravno take stvari motijo. Ne maram, če fant vrta vame in sprašuje o podrobnostih... Pa to ni samo v zvezi fant-punca, ampak v vseh zvezah, kot npr. otrok-starš... Ko starš vrta notr in hoče izvleči podrobnosti in tebe... Tega nikoli nisem marala, zarad tega smo se vedno z mamo kregale, zato imam mogoče tudi zdej tako mišljenje o tem... Včasih ga drugi razumejo kot jebi-veter-stil, ampak to je nekaj čisto drugega...

To kar si ti napisala je ljubosumje in že pretirana "posesivnost" .... še enkrat - to nima podobnosti z rahlo nezaupljivostjo.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

DrFreud napisal/-a:To kar si ti napisala je ljubosumje in že pretirana "posesivnost" .... še enkrat - to nima podobnosti z rahlo nezaupljivostjo.

Ne govorim o ljubosumnih izpadih, ampak o izpadih rahle nezaupljivosti, v stilu: A si sigurna, da je to blo samo to? Pa da ni blo kej več? Čeprav so ta vprašanja velikokrat izgovorjena v smehu, me močno motijo...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

MilkyWay napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:To kar si ti napisala je ljubosumje in že pretirana "posesivnost" .... še enkrat - to nima podobnosti z rahlo nezaupljivostjo.

Ne govorim o ljubosumnih izpadih, ampak o izpadih rahle nezaupljivosti, v stilu: A si sigurna, da je to blo samo to? Pa da ni blo kej več? Čeprav so ta vprašanja velikokrat izgovorjena v smehu, me močno motijo...

Rahla nezaupljivost, ki jo omenjam jaz, se nikakor ne sme kazati skozi takšne besede, ker to zame pomeni izražanje nezaupanja in začetek resnega ljubosumja. "Rahla nezaupljivost" je pač nekaj, kar se pokaže subtilno in indirektno. In ta "rahla nezaupljivost" je hudičevo pomembna za odnos. Predvsem takrat, ko si s partnerjem skupaj več let (pa ne govorim le o dveh ai treh letih, ampak o 5 ali 6+).

Je pa tako, da težko takole preko tipkovnice povem kaj je ta "rahla nezaupljivost" in kako se kaže ... Jezik mi k sreči (ali žal?!) veliko bolje teče ;D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

DrFreud napisal/-a:Je pa tako, da težko takole preko tipkovnice povem kaj je ta "rahla nezaupljivost" in kako se kaže ... Jezik mi k sreči (ali žal?!) veliko bolje teče ;D

No...mi boš že kdaj razložil :wink: . Je pa očitno, da imava drugačno razložene pojme glede rahle nezaupljivosti. :D

DrFreud napisal/-a:In ta "rahla nezaupljivost" je hudičevo pomembna za odnos. Predvsem takrat, ko si s partnerjem skupaj več let (pa ne govorim le o dveh ai treh letih, ampak o 5 ali 6+).

No, sama sem s partnerjem 3 leta in bo lahko ta stopnja nezaupljivosti že še prišla o mene :wink:
Uporabniški avatar
z-majči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a z-majči* »

too je tok zoprno...brskanje po tujem telefonu, to res sovražim ker je to prikaz nezaupanja... če pa u zvezi ni zaupanje je use skupi brez veze...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

MilkyWay napisal/-a:No...mi boš že kdaj razložil :wink: . Je pa očitno, da imava drugačno razložene pojme glede rahle nezaupljivosti. :D

"Rahla nezaupljivost" je v mojem pogledu nerazdružljiva besedna zveza in se je ne da razlagati tako, da si razložiš besedo "rahlo" in nato še "nezaupljivost", ker v tem primeru ven dobiš katastrofo :D Ampak, ti bom kdaj razložil :wink: Deal :gut:

MilkyWay napisal/-a:No, sama sem s partnerjem 3 leta in bo lahko ta stopnja nezaupljivosti že še prišla o mene :wink:

Uff ... vse te bo še doletelo :D :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

ja js sm tud svojemu slepo zaupala..res zdej se je popoln moški, prijazen, nežen, res nebi mogla srečat bolj zaupanja vrednega fanta..no vsaj tko sem mislila, dokler nisem enkrat z njegovega telefona pošiljala sms in videla en mesič v smislu: Js tud tebe pogrešam lubk (tako je mene klical), res se nisva že dolgo videla. rtm*
to je bilo po parih mesecih veze...toliko o slepem zaupanju..pozneje sem zvedela še tolk stvari, da me je vsakič posebi na rit vrglo, ker pred mano je bil idealen..ko pa mene ni bilo zraven pa popolnoma druga oseba..
Vse to me je pripeljalo do tega, da sm brez malo slabe vesti prečekirala še velikrat telefon in vse..dokler nism ugovotovila, da me to ubija in da morm nehat, ker samo sebi škodim...ne rečem pa da nebom več pogledala nobenemu, ker pač zapanja glede teh stvari nimam čisto nič več...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Pretirano (kaj sploh je pretirano; zaupanje je ali pa ga ni) medsebojno zaupanje nikakor ne more uničiti zveze.
Recimo, da neko zvezo uniči varanje enega od partnerjev. Če njegova partnerka ne pregleduje mobitela in mu zaupa, to pomeni verjetno le, da bo za prevaro izvedela malo kasneje.

To je tako kot v temi Sam na morje. Po moje zvezo prej uničijo prepovedi in nezaupljivost. Če bo šel sam na morje in jo prevaral, bo krivo njegovo varanje, ne pa to, da je bila ona preveč zaupljiva in ga je "pustila" na morje samega.

Ne predstavljam si zveze, kjer bi imela partnerja na kratki špagici, kontrolirala, kaj počne v prostem času in komu telefonira. Oba sva odrasli, samostojni, svobodni osebi. V vsakem trenutku se lahko odločiva, da greva narazen. Dokler se imava lepo skupaj, je ta možnost manjša. Če bi me pa nekdo kontroliral in omejeval, bi pa vsekakor prej končala zvezo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori