Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Js se oglasim na njegov telefon, če mojega fanta ravno ni blizu. Sam če kliče njegov šef, se ne oglasim smile
Moj se pa bol težk na mojga oglas, ker mu je mnda nerodno. Mu zmeri rečem, da se lahko. Ni to nč kej taga, ker nimama nič za skrivat.
Sem mu brskala, sam je vedel to. Nisem nič našla, kar ni nič nenavadnega.
Če te je strah, da ti fant po mobiju štora (ali punca), te že imaš nekaj za skrivat.
Moj se pa bol težk na mojga oglas, ker mu je mnda nerodno. Mu zmeri rečem, da se lahko. Ni to nč kej taga, ker nimama nič za skrivat.
Sem mu brskala, sam je vedel to. Nisem nič našla, kar ni nič nenavadnega.
Če te je strah, da ti fant po mobiju štora (ali punca), te že imaš nekaj za skrivat.
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
Na njegov telefon se ravno ne oglašam, pa tudi če kliče njegov kolega,mama,..itd. Tudi on se na moj telefon ne oglaša,razen če mu ne rečem,da lahko dvigne.
Ja, včasih mu brskam po telefonu,po SMS..ampak nič ne najdem ker že vse prej ven zbriše, če dobi kakšen neprimeren SMS
Ja, včasih mu brskam po telefonu,po SMS..ampak nič ne najdem ker že vse prej ven zbriše, če dobi kakšen neprimeren SMS
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Po njegovem telefonu ne brskam, niti se ne oglasam na njegov telefon niti ga ne preverjam, ker niam razloga, mu popolnoma zaupam.
Sem pa pri bivsemu to redno pocela mislim da ne rabim poudarjat zakaj... Mi pa to deluje ful tk bedno, da ne mors človeku lepo rčt oz ga vprasat ce te karkol zanima, mu ne zaupas, in ga skrivaj preverjas...
Sem pa pri bivsemu to redno pocela mislim da ne rabim poudarjat zakaj... Mi pa to deluje ful tk bedno, da ne mors človeku lepo rčt oz ga vprasat ce te karkol zanima, mu ne zaupas, in ga skrivaj preverjas...
-
Eli** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Domžale
Js mu nikol ne gledam po mobitelu..ne vem,mam občutek,da če si 100% v nekoga,sploh ne pomislš na to,da bi to delu če pa njegov telefon zvoni,se kdaj javm,kdaj ne... moj fant je drugač s Hrvaške in pol včasih ne štekam vsega...sm že navajena na: Ne kužim baš, možeš sporije...hehe
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Na njegov telefon se javim, kadar ga pozabi doma in poznam osebo, ki kliče.
Glede na to, da ga velikokrat pozabi doma, dvomim, da kaj skriva pred mano SMS-ov pa nikoli ne berem.
Glede na to, da ga velikokrat pozabi doma, dvomim, da kaj skriva pred mano SMS-ov pa nikoli ne berem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne, mi2 si zaupava. nikoli ne gledava in se ne oglašava na partnerjev telefon. tudi če kdaj komu zvoni, si ga samo podava, redko da pogledava, kdo kliče. itaq imava pa za veliko folka posebno zvonjenje in potem se že malo navadiš, kdo kliče mene/njega, ko začne peti določena melodija.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Midva si tudi ne brskava po telefonih. On meni ni nikoli, jaz pa ne njemu. Saj valda nima nic za skrivat pred mano, jaz pa nimam nic za skrivat pred mano. To je njegova stvar, kdo ga klice, kdo mu pise, saj mi pove, ce ga vprasam, ampak ne bom ga sla preverjat, ker mu zaupam.
S tem pa se zelo strinjam. Ce bo kaj zelel skriti, bo itak skril. Ce je kaj takega, se sploh ne sekiram, ker itak vem, da ce je res kaj cudnega, bom enkrat ze zvedla.
Ampak da bom zivce gubila in po moznosti naskrivaj preverjala njegova klice, sms-e, ... ne hvala, tak nizko se pa ne bom spustila.
Brskanje po telefonu je poseg v zasebnost. Če kdo želi kaj skriti, bo že.
S tem pa se zelo strinjam. Ce bo kaj zelel skriti, bo itak skril. Ce je kaj takega, se sploh ne sekiram, ker itak vem, da ce je res kaj cudnega, bom enkrat ze zvedla.
Ampak da bom zivce gubila in po moznosti naskrivaj preverjala njegova klice, sms-e, ... ne hvala, tak nizko se pa ne bom spustila.
You want me to be something I can never ever be.
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
Foxy-lady napisal/-a: Midva si tudi ne brskava po telefonih. On meni ni nikoli, jaz pa ne njemu. Saj valda nima nic za skrivat pred mano, jaz pa nimam nic za skrivat pred mano. To je njegova stvar, kdo ga klice, kdo mu pise, saj mi pove, ce ga vprasam, ampak ne bom ga sla preverjat, ker mu zaupam.Brskanje po telefonu je poseg v zasebnost. Če kdo želi kaj skriti, bo že.
se čist strinjam. nimam neke potrebe, da bi mu pregledovala mesiče al pa klice. oglasim se pa sam takrat, če njega ni zraven in če kliče kak njegov kolega, ki ga js tud poznam.
So give me your forever.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
midva si isto ne brskava po telefonih. včasih če njemu zvoni telefon, medtem ko mu ga podam, pač pogledam, kdo kliče.
da bi pa na skrivaj preverjala, kdo mu piše ali ga kliče?? halo? toliko zaupanja pa že mava en do drugega. če ni zaupanja itak lahko greva kar narazen.
sem mu pa seveda vedno povedala, ko me je en tip preko telefona gnjavil. in sem mu tudi dala, da je prebral vsak sms. pa tudi on meni vedno pove, če mu piše kaka bivša.
da bi pa na skrivaj preverjala, kdo mu piše ali ga kliče?? halo? toliko zaupanja pa že mava en do drugega. če ni zaupanja itak lahko greva kar narazen.
sem mu pa seveda vedno povedala, ko me je en tip preko telefona gnjavil. in sem mu tudi dala, da je prebral vsak sms. pa tudi on meni vedno pove, če mu piše kaka bivša.
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
midva kokr kdaj..usake tok časa..k je pa kej nouga si pa itak poveva..
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
Pr nama je pa tko da je on ful rad na tekočem s mojim tel. meni pa to ni prou nč ušeč kr mam feeling kot da mi ne zaupa. Ve da tega ne maram sam on si kar sam uzame tel. in prebere, dobi pa itak ne nč
Jst njemu pa ne pregledujem tel. kr se mi zdi to prou nepotrebno kr mu zaupam.
Jst njemu pa ne pregledujem tel. kr se mi zdi to prou nepotrebno kr mu zaupam.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Pregledovanje telefona svojega partnerja je popolnoma nesprejemljivo. Če imaš takšno potrebo, je ponavadi tako, da je nekaj narobe ... Lahko le s "tvojim" zaupanjem, ponavadi pa "tvoje" nezaupanje temelji na nekakšnih indicih ... Kakorkoli - to nikakor ni dober znak.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov