Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
leah - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
Ah, brskanje po mobitelu. To sem naredila na začetku pri tipu in me je tok šokiral, ko sem vidla, da ima bivšo shranjeno pod več številk in to s samimi lepimi vzdevki. Nič čudnega, da je bila bivša kasneje tudi razlog, da sva se razšla. Od takrat ne brskam več po mobitelih, me je izučilo.
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Mislim, da sem do sedaj pogledala le ene 2x (v skoraj treh letih) in to na skrivno, pa tudi najbrž še kdaj bom, čeprav meni to ni fanj, če mi on brska po mojih stvareh, zato tudi jaz to bolj redko počnem. Vzrok zakaj pogledam je bolj ta, da se hočem prepričati, da mi nič ne prikriva. Če pa bi ga dobila na laži oz. prikrivanju, hm, nič dobrega.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
smsov mu ne berem kr mi je bv, razen če mi katerega pokaže kr je kakšna forica... klicov mu tud ne preverjam, zasebnost je le zasebnost, on mojih tud ne... preveri edino slikice, če mam kaj pametnega, jaz mu pa ponavadi kraden telefon ka pol špilam kačo, kr je na mojem tečefonu nega....
drugače pa, smsi, denarnice, žepi, torbe so sveta stvar v katerih brskam samo če mam dovoljenje, ne samo njemu tudi kolegom kolegicam... (ok moje špilanje kače na telefonih s to igrico je pač izjema... deca!!! )
drugače pa, smsi, denarnice, žepi, torbe so sveta stvar v katerih brskam samo če mam dovoljenje, ne samo njemu tudi kolegom kolegicam... (ok moje špilanje kače na telefonih s to igrico je pač izjema... deca!!! )
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
redlion - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
- Kraj: strawberry city
js mam slabo izkusnjo z smsi. bivsemu nisem nikdar pogledala v telefon, on pa meni veckrat. 1x sva bla z nekimi frendi v lj in sm mogla nekam skocit, pa sm mu rekla naj mi posodi njegov telefon da poklicem ko opravim. k je mojmu mobiju baterija crknila. nikakor mi ni hotel dat telefona v roke. pa mi je blo vse skup mal cudno. sm rekla da naj se neha tko obnasat k bom mislila da ma kaj za skrivat. ko mi je po eni uri kreganja koncno pokazal smse sem ga pustila. ze nekaj mesecev se je dobival z drugo..
sedanjemu sem v enem letu mogoce 2x pogledal smse. na skrivaj seveda. obakrat so bli sam moji not
ker sem se pocutla kriva sem mu stvar priznala. zdaj mu 100% zaupam in tega ne pocnem vec. on pa meni tut ne.
sedanjemu sem v enem letu mogoce 2x pogledal smse. na skrivaj seveda. obakrat so bli sam moji not
ker sem se pocutla kriva sem mu stvar priznala. zdaj mu 100% zaupam in tega ne pocnem vec. on pa meni tut ne.
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
palčica napisal/-a:Moj telefon je osebna stvar in nihče nima pravice brskat po njemu. To je tko kt moja torbica.
Če mi ne zaupa dovolj, je to njegov problem. Ima verjetno problem z samozavestjo.
Se čisto strinjam. To je še slabše kokr, da bi mi eden po umazanem perilu v košari brskal. Jaz njegovega tudi ne pipnem, niti me ne zanima.
Brskanje po mobitelu = znak nezaupanja
- Dianchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: Novo mesto
Tejch-a napisal/-a:Najbolje je da sam tko nakažete u a lahko vidim telefon pa če ful paniko naredi -NE NE; potem bo najbolje da ga naskrivaj malo pogledate, če pa odreagira čist ql -ja vzem; potem pa lahko takoj veste da je vse vredu!
ja ha ha! glih dans se je men tko zgodil! vrprašala sm ga če lahko pogledam mal telefon pa sms-e prečekiram pa je začel neko paniko zganjat pol mi je pa dal za prebrat sms-e pa je mel en sms od ene ženske k je jst ne prenašam pa mu je nek beden "osvajaln" sms napisala! sj pol sm vidla da ji ni nč kej tazga odpisov ampak vseen me je mal šokiral tist sms
- Dianchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: Novo mesto
dragon_fly napisal/-a:jst sm sam enkrat in se bom kesala do konca zivljenja ker je na tak način pršlo do mučne scene zaslišvanja
odkrila sm.. kar nebi sicer verjetn nkol in zdej po doooooooooougem premisleku mi je žal.
in verjemte: kar ne veš ne boli...
pa bol je da veš, kot pa da se ti drug folk za hrbtom al pa celo v glavo reži
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
ne bi imel nič proti če bi mi punca kukala, sj nimam nč tazga za "skrit"... jst pa njenih ne bi pregledoval
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- _Metuljčica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
Nikoli mu ne pregledujem mobitela, niti on mojega ne (vsaj nisem opazila, da bi ga).
-
kajchi - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
jaz pa mu na mobiju samo moje msg vcasih preberem sploh tiste, ki so bili napisani v jezi in se jim potem smejim...
drugace pa mu dovolj zaupam oziroma ga dovolj poznam, da ne pise kakim drugim puncam, z izjemo prijateljic in da ne jemlje telefonskih od drugih punc...
drugace pa mu dovolj zaupam oziroma ga dovolj poznam, da ne pise kakim drugim puncam, z izjemo prijateljic in da ne jemlje telefonskih od drugih punc...
- Klea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Ti ti ti Ninica! To se pa ne dela
No, ja sem pogledla ( včasih) sam tk da ni ugotovil. Sicer je pa tud on men enkrat pogledal v gsm pol sva pa mela tihi dan. A tvoj pa nič ni jezen če mu gledaš po gsm-u? Pa ne da si lubosumna?
No, ja sem pogledla ( včasih) sam tk da ni ugotovil. Sicer je pa tud on men enkrat pogledal v gsm pol sva pa mela tihi dan. A tvoj pa nič ni jezen če mu gledaš po gsm-u? Pa ne da si lubosumna?
It's a sunny day!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov