Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Sep. 2007 17:47

verjetno zato, ker se počuti relativno varnega. če ima pa punca izpade ljubosumja na vsake 4 ure že brez pametnega povoda, bo pa bolj pazil. tako da tiste, ki mislite čekirat, ne na to vnaprej opozarjat s svojim obnašanjem :lol:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Sep. 2007 18:02

No ja, vsak ma po svoje prav. Jaz določene sms-e brišem, kolega pa tudi, vsaj tako mi je rekel, pa čeprav ni nič kaj takega, nič čudnega, nič .... Zaradi ljubega miru sva pač oba rekla, da bova brisala najine sms-e. Kako pa imajo drugi urejeno, ne vem, ne morem govorit. Se zgodi, da kdaj pozabiš, res je.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 17. Sep. 2007 20:36

Jaz ne maram novih tem odpirat, zato bom kar tukaj vprašala!

Ugotoviš, da tvoj fant/punca pošlje prijateljici/prijatelju obtožilni sms ali mail. Notri je pač napisana ena skrivnost. Kaj narediti?
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 17. Sep. 2007 21:48

kaka skrivnost? v zvezi s tabo, al s fantom al njegovim kolegom? ne razumem kaj hočeš povedat? :(
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 18. Sep. 2007 9:40

Jaz razumem to nekokako takole, kot da se prijatelju preko sms-a oz. maila izpove. Kaj narediti? Ti nočeš, da te razkrije- če ti to ni problem, mu kar direktno povej, da si videla sms oz. mail sumljive vsebine in zahtevaj pojasnilo. Lahko pa greš v vso zadevo tudi bolj politično (čeprav te neskončno zanima in bi morda raje uporabila 1. varianto). Kot že večkrat omenjeno, opazuj njegovo vedenje, večkrat namigni (tako v šali) kaj o ljubicah in videla boš reakcijo. Če boš čez čas uspešno izsilila odgovor, mu navrži še obremenilni dokaz.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 18. Sep. 2007 14:23

Ja malo sem zakomplicirala vse skupaj, ker nisem točno povedala! Razlog je, ker nisem sama neposredno vpletena!

Melani, pač skrivnost! Ni pomembno kakšna! Lahko se tiče seksa z drugim, v zvezi z dobitkom na loti... Pač nekaj kar ne bi smel/a zvedeti!

Zanima me kako bi odreagirali!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 18. Sep. 2007 15:09

no, če tebe njegova skrivnost ne moti, potem mu pač pusti da ostane kao njegova "skrivnost". lahko pa kdaj čisto slučajno začneš temo o tisti skrivnosti, pa boš vidla če se ti bo izpovedal..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2007 23:23

vsi pravite da zveza temelji na zaupanju.. zveza po mojem mnenju temelji na ljubezni. zaupanje je stvar posameznika.. nekateri ga premorejo veliko, nekateri malo manj..
če imaš slabe izkušnje z slepim zaupanjem, potem boš naslednič malo bolj previden. Osel gre samo enkrat na led ali kako?
js priznam da sm že pogledala v njegov telefon, in če me je kaj zmotilo sva se o tem pogovorila, nikoli na skrivaj ne brskam. njega tudi ne moti da včasih pofirbcam. tudi on večkrat prebrska mojega in me to ne moti. nimam nič za skrivat.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 26. Sep. 2007 9:24

js tut tk pravim!!
mi je čist normalno da mu js pogledam njegov telefon in on mojega.saj če nimaš nič za skrivat, potem nevem zakaj bi to bil problem
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 26. Sep. 2007 12:19

ja še s temu se bom obremenjevala kaj ma on napisan v mobitelu...sploh mi še kej tazga na misel ni prišlo.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Sep. 2007 12:20

a ti potem tudi ni problem preštet denarja v denarnici, pogledat če ima v predalu s spodnjim perilom same čiste gate in mirno odpret njegovo pošto in jo prebrat, še preden on pogleda, kaj je sploh dobil?
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 26. Sep. 2007 12:25

jullia_ napisal/-a:a ti potem tudi ni problem preštet denarja v denarnici, pogledat če ima v predalu s spodnjim perilom same čiste gate in mirno odpret njegovo pošto in jo prebrat, še preden on pogleda, kaj je sploh dobil?

A to leti name?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Sep. 2007 12:27

ne, prehitela si me z odgovorom. namenjeno je bilo Melani.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 26. Sep. 2007 12:30

če mi reče naj preštejem denar, mi seveda ni problem. še enkrat bom povedala: on mi sam kaže svoj telefon, nikoli ga js kar tak ne vzamem, pa kao vohunim.
Uporabniški avatar
*neya*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *neya* » 28. Sep. 2007 14:00

Ne, ker si po tolkem času že zaupava, pa se mi to ne zdi potrebno...
itak pa če sva skupi, pa dobi msg, mi pove od koga je, al pa kdo ga kliče, tko da mi je to čist dost :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov