Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 12. Sep. 2007 11:16

Pol ga pa postav pred dejstvo in mu dej ultimat ... al ostaneš al pa greš in se ne vračaš več, če ti ne pokaže tistga, kar ti "ne skriva". P***a no, a je tok desca al ni, da ti bo povedu???? Če pa ne, je pa rev in takih rev ne štekam, res ne.
Moj se je zagovarju, da so to sam prjatlce ... ja pomoje tud. zakaj so se mele pa pol lepo s tabo tm pa tm?? Aaaa, k se mi prtisk dvigne na 300 nooooo :evil:
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 12. Sep. 2007 11:17

Punce, res sem vam hvaležna za vse te nasvete! :cool:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Sep. 2007 20:36

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Sep. 2007 21:46

Ma dejte se mal h sebi spravt no...joj ene ste že prav patetične...me resnično zanima kako bi blo vam, če bi vam vaši tipi brskali po mailih, telefonih in nevem kje še vse....

Meni gre najbolj na k***c to, da mi en(a) vzame telefon in mi brska po njem, sploh pa če se to dogaja brez moje vednosti...če me tist, ki ga kej zanima, upraša če lahko pogleda--->"ni problema.....tle ga maš..."...če pa ne, pa nima kej stikat.... :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 12. Sep. 2007 21:57

^^ Ja, to se čist strinjam, ampak če pa nekdo prav skriva vse pred tabo, pa itak da vidiš da ni vse tak kot bi moglo bit, in hočeš pridet stvari do dna. Če drugač ne gre, pa tud na tak način, da se na skrivaj vpišeš na njegov msn, al pa kaj js vem. Če se iz njega ne da nič izvlečt in noče priznat kaka je situacija, se je pač treba prepričat. Sej pomoje je tlele v tvoji situaciji, Marilena, vse jasno, edino treba ga je dobit na delu, da boš mela jasn dokaz. Sam bolše da se kr sprijazniš da je vajina zveza šla po gobe. :(
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Sep. 2007 22:02

zakaj sploh rabiš trden dokaz? itak si zaradi njegovega neumnega obnašanja izgubila vse zaupanje vanj. tudi če ne boš nič našla, bo še vedno ostal dvom "kaj pa, če je vse zbrisal? kaj pa, če ima dva msna? kaj pa, če me prej ni varal, zdej me pa bo?"
meni bi se mešalo od negotovosti. ko gre zaupanje, gre tudi zveza. pa sploh ne bi čakala na dokaze. naj pa on dokaže, da ni nič narobe, če mu je kaj do tega.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 13. Sep. 2007 17:43

Se popolnoma strinja. Ampak vseeno je v meni tisti dvom, da pa sem kaj napihnila, čeprav bolj kot premišljujem, bolj mi je jasno, da nisem mogla nikjer jaz pretiravat.. Znaki so očitni. Težko se bi pa bilo kar tako sprijazniti, da je šla najina zveza po gobe. Ne glede na vse sva skupaj že več kot 2 leti in zase vem, da bi mi bilo zelo hudo. Res ga imam rada in najbolj me boli to, da očitno z njegove strani ni tako. Ljubezen je lepa, ampak ko poči... Pa je raje sploh poznala ne bi.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 15. Sep. 2007 14:05

js mu tudi pregledam telefon, ko je on zraven ali ko ga ni, in tudi on mojega pregleda in vpraša kdo me je klical ali pisal.
se mi zdi to čist fer
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 15. Sep. 2007 14:31

Eh... Pregledovanje je bedarija. Zakaj?! Ker če nisi čisto glup in če imaš kakšne namene z drugo osebo, zbrišeš sms-e in klice od tiste osebe. Ali pa si osebo drugače shraniš, da ne vzbuja sumov, zakaj ga/jo toliko kličeš. Nubena umetnost ni to. In če je kdaj kdo srečen, kjer njegov/a dragi/draga nima nič takega u telefonu... Ma lepo prosim... Kateri otrok pa še ni slišal da delete tipko?
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 15. Sep. 2007 14:53

seveda smo že slišali za delete tipko, ampak a si že ti slišala kdaj da kdo to pozabi naredit?
pa sej se ne gre zdj zato da bi našla v telefonu kake znake da ima avanturo, gre se pač zato da malo pogledaš kaj si piše s kolegi al pa kaj takega...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 15. Sep. 2007 15:00

zakaj pa te zanima kaj si piše s kolegi?

se bojiš da je bisex al kaj? :twisted: :D :D :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 15. Sep. 2007 15:05

on mi sam ven bere.. mene vbistvu niti ne zanima
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 16. Sep. 2007 11:00

Melani napisal/-a:seveda smo že slišali za delete tipko, ampak a si že ti slišala kdaj da kdo to pozabi naredit?
pa sej se ne gre zdj zato da bi našla v telefonu kake znake da ima avanturo, gre se pač zato da malo pogledaš kaj si piše s kolegi al pa kaj takega...

Verjemi, ne pozabiš, če veš, da ne želiš, da oseba x to vidi :wink: .
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 17. Sep. 2007 10:18

vem iz lastnih izkušenj da pozabiš zbrisat.. sicer ni bil to moj fant, je pa bil nekdo iz naše družine
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 17. Sep. 2007 17:28

marsikdo ne briše povsem dosledno... :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov