Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Načeloma mu ne preglejujem telefona, moram pa priznati, da mi je v zadnjem času postalo zelo sumljivo to, da ma telefon skoz na tiho- niti vibre nima vklopljene. Večkrat pogleduje na telefon, kot da bi kaj pričakoval. Priznam, to me zelo živcira, ker sem ga v zadnjem času parkrat dobila na laži. Vedno mu je žal, se opravičuje, ampak težko je zaupat potem človeku. Kar paranojična postanem, ko gleda na telefon, večkrat ga kot kaka obsedena baba vprašam kdo ti piše, kdo kliče... Skratka, kaos. Ni zaupanja popolnega, ampak še vseeno ne mislim vreči stran nekaj, kar sva gradila toliko časa. Ima kdo kak nasvet?
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Nasvet? iskreno se pogovor z njim, glede na to, da si ga ujela parkrat na laži
bi moral razumet, da malo manj zaupaš in da se ti zdi čudno, da ima telefon na tiho..reci mu, da nj ga da naglas, kr pogoj mu postavi(v tem primeru, ko ti je že lagal..maš vsaj razlog za "paranojo")kr je to kr dost sumljiv ja.
bi moral razumet, da malo manj zaupaš in da se ti zdi čudno, da ima telefon na tiho..reci mu, da nj ga da naglas, kr pogoj mu postavi(v tem primeru, ko ti je že lagal..maš vsaj razlog za "paranojo")kr je to kr dost sumljiv ja.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Veš kaj, to je zelo pogosto znak varanja... vem za nekaj takih primerov. In v tem primeru ti on v pogovoru tega definitivno ne bo priznal.
Ne vem, pomoje nauš mirna, dokler ne boš pogledala v telefon, če boš kaj našla, seveda...
Ne vem, pomoje nauš mirna, dokler ne boš pogledala v telefon, če boš kaj našla, seveda...
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
Marilena
hm..
jst bi na tvojmu mestu probala nekako do njegovga telefona pridt (npr. ko se tušira) pa prečekirat, da ne delaš iz muhe slona brez razloga. pa če najdeš kj sumljivga ga pa sprašaj (jst bi na začetku po ovinkih, da se ne počuti napadenega). če pa opaziš da ti laže pa ga kr na trdo primt in postavit pred dejstva!
glede tvojga predzadnjega stavka pa...
jst sm bl te taktike, da ko vidim da se "ladja potaplja" zbežim čim prej stran! mogoče zato, ker sem gledala frendice kako popuščajo, mižijo na eno oko (včasih na oba), hodijo narazen pa skupaj, se trudijo da bi zveza le uspela in čez nekaj let poči zares. takrat je pa veliko težje prebolet in it naprej. če si ne zaupata zdaj, kaj bo še čez nekaj let??
ne vem pa kak je ta tvoj "kaos" tako da ne morem zate nč rečt (je zgolj komentar na omenjen stavk, da me ne bo kakšna napadla)
držim pesti da fanj rešiš!
hm..
jst bi na tvojmu mestu probala nekako do njegovga telefona pridt (npr. ko se tušira) pa prečekirat, da ne delaš iz muhe slona brez razloga. pa če najdeš kj sumljivga ga pa sprašaj (jst bi na začetku po ovinkih, da se ne počuti napadenega). če pa opaziš da ti laže pa ga kr na trdo primt in postavit pred dejstva!
glede tvojga predzadnjega stavka pa...
jst sm bl te taktike, da ko vidim da se "ladja potaplja" zbežim čim prej stran! mogoče zato, ker sem gledala frendice kako popuščajo, mižijo na eno oko (včasih na oba), hodijo narazen pa skupaj, se trudijo da bi zveza le uspela in čez nekaj let poči zares. takrat je pa veliko težje prebolet in it naprej. če si ne zaupata zdaj, kaj bo še čez nekaj let??
ne vem pa kak je ta tvoj "kaos" tako da ne morem zate nč rečt (je zgolj komentar na omenjen stavk, da me ne bo kakšna napadla)
držim pesti da fanj rešiš!
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
~NIA~ napisal/-a: alpa bi mu kr enkrat ko bi bla skupej rekla: pokaž mi telefon.. in če ma čisto vest ti ga bo!
ta fora je tut dobra
-
Marilena - Komunikatorka
Punce, telefon mi pokaže, ampak kaj ko se lahko vse zbriše- še posebej če imaš nonstop v rokah telefon. Če bi rabil kake cifre, jih tudi niti ne bi rabil shranit, ampak bi jih mel kje zapisane.. Včeraj sem mu poslala nekaj na njegov mejl (ima samo tistega, ki ga uporablja kot msn naslov) in msnja ni hotel odpret pred mano. To mi je bilo šele čudno, očitno ima tam gor koga, za katerega ne bi smela vedeti (ker halooo, kaj pa je en msn pa par ljudi gor?).. Razmišljam, kako bi zadevi prišla do dna, mislim pa da to s telefonom ne bo vžgalo. Vžgalo bi, če bi prišla v njegov msn. Žalostno, da se bom morala posluževati takih načinov, ampak res ne bom pustila, da mi kdo natika rogove
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Prjav se iz svojga računalnika (doma) al pa pr kakšni prjatlci, če veš njegovo geslo. To bi jst nardila v tvojem primeru, ker tole je resno neki narobe po mojem mnenju
Men tud bivši ni nč več hotu telefona posodt, skoz ga je mel pr seb al pa ga je izklopu, da jst ja nism vidla. In pol sm se tok nizko spustla, da sm ponoč, ko je on spal, jst brala tiste njegove pogovore z lubicam.
Men tud bivši ni nč več hotu telefona posodt, skoz ga je mel pr seb al pa ga je izklopu, da jst ja nism vidla. In pol sm se tok nizko spustla, da sm ponoč, ko je on spal, jst brala tiste njegove pogovore z lubicam.
-
Marilena - Komunikatorka
jagodka85 napisal/-a:Prjav se iz svojga računalnika (doma) al pa pr kakšni prjatlci, če veš njegovo geslo. To bi jst nardila v tvojem primeru, ker tole je resno neki narobe po mojem mnenju
Kriza... Tudi izklapljal je telefon? Isto dela moj.. In to vedno ko je z mano. Pojma nimam, kako naj pridem do njegovega gesla- sem poskusla s foro, da sem kao pozabila geslo, pa ne vem odgovora na srivno vpr. Totaln bed je bit v takem sranju, ko ne veš kaj je res in kaj ni
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Mhm, tud telefon je izklapljal. Pa sm ga prašala zakaj, pa je mel kao prazno baterijo.
Hmm, kkšnga hekerja poklič, pa bo ugotovu geslo ne, sj ne. Sj vem, da je zoprno in težko bit v taki situaciji. men bi se pomoje zmešal, če bi bla spet pr tem, od česar sm enrkat pobegnla. Resno. In tega ne prvoščm nobenmu.
Hmm, kkšnga hekerja poklič, pa bo ugotovu geslo ne, sj ne. Sj vem, da je zoprno in težko bit v taki situaciji. men bi se pomoje zmešal, če bi bla spet pr tem, od česar sm enrkat pobegnla. Resno. In tega ne prvoščm nobenmu.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
glej iz tega preverjanja loh rata celo sranje..vsaj glede msn-ja, poznam primer ko je fant policijo klicu ker je biu prepričan da mu nekdo vdira v komp. če sumiš poglej telefon ko najmanj pričakuje verjemi napake se dogajajo in ne more bit skoz pozoren in vse pravočasno zbrisat, tko sm js svojga dobila. čene pa direkt pokaži al pa grem, pri meni je to palil ker se nism več hotla igrt skrivalnic. če nima kej skrivat ti bo pokazu, če se bo pa pritoževau in igral užaljenost pa nimaš več kej ti bo tud brez vpogleda v telefon, msn jasno koliko je ura. js sm se šla to preverjanje in zame ni blo hujših časov, hvala bogu da jih je konc.
-
Marilena - Komunikatorka
Mimi_M, sem vztrajala, tudi moj brat je bil priča dogodku. Fant me je samo trmasto pogledal, rekel da kaj takega ne namerava storiti in to je bil konec pogovora. Kaki dve uri kasneje mi je od doma poslal sms, da mu je zal da sva se skregala in spet z nekim bzv sporočilom želel preusmeriti mojo pozornost. Šele zdaj mi klika v glavi kako in kaj... Povezujem vse možne dogodke in vedno bolj sem šokirana...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, ultimat je zadnja šansa, sam morš bit res pripravljena na to, da ne bo želel kljub temu nič pokazat,
ampak ti moraš vseeno v tistem trenutku držat besedo in ODITI, drugače te nikol več ne bo jemal resno in se tudi v prihodnje delal norca iz tebe.
Kot pravim, za to morš im et dost poguma; pomoje večina tega ne bi zmogla...
Morš bit pripravljena na najhujše in stat za tistim, kar rečeš - zagroziš.
ampak ti moraš vseeno v tistem trenutku držat besedo in ODITI, drugače te nikol več ne bo jemal resno in se tudi v prihodnje delal norca iz tebe.
Kot pravim, za to morš im et dost poguma; pomoje večina tega ne bi zmogla...
Morš bit pripravljena na najhujše in stat za tistim, kar rečeš - zagroziš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov