Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss Dior - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- Kraj: Okolica MS
jaz imam s tem slabe izkusnje jer sem enkrat enega bivsega ki mi je bil sumljiv dobila, da si z eno pise. in to ne kaj nedolznega in sem z tistim izgubila zaupanje.
pri sedanjem tega ne poskusam. enkrat ko sem mami pisala sms pa sem pogledala pa nisem nasla nic kaj takega, vendar si zdaj ne bi upala. pa tudi povedala sem mu. niti mu ne gledam mailov pa sem pri njem in bi lahko takoj vidla. njega moj gms in vse ostalo sploh ne zanima. ce bi bilo kaj tageka bi valda zbrisal. pa tudi starh me je da kaj najdem.
pri sedanjem tega ne poskusam. enkrat ko sem mami pisala sms pa sem pogledala pa nisem nasla nic kaj takega, vendar si zdaj ne bi upala. pa tudi povedala sem mu. niti mu ne gledam mailov pa sem pri njem in bi lahko takoj vidla. njega moj gms in vse ostalo sploh ne zanima. ce bi bilo kaj tageka bi valda zbrisal. pa tudi starh me je da kaj najdem.
Zadnjič spremenil Miss Dior, dne 04. Nov. 2008 17:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sibtigrca - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
dokler fant pušča telefon na takm mestu da ve da ga lahko ti kadarkoli pogledaš in prebiraš sms-e ni panike! Ko pa začne enkrat redno (ne sam če ga ma trenutno v žepu od hlač) nositi mobitel še sabo na wc in podobne bedarija, si pa lahko sam mislite kaj skriva!!!
preverjeno!!!!
preverjeno!!!!
uživaj vsak dan posebej, kot da je tvoj zadnji!
-
mikeno - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: koper
Jst tudi nimam ravno navade gledat po mobitelu, saj tudi meni ni všeč, če meni kdo gleda brez moje prisotnosti. Sej si zaupava, ampak enkrat sm pa pogledala in sm vidla klic od ene njegove bivše. Čez nekaj časa sm ga prašala če se kaj slišita, pa mi je reku da ne, tako da pol sm imela sam še več dvomov.
To me kr muči, sam mi pa na veliko načinov še vedno kaže da ima rad sam mene in je nor name, tako da ne vem kaj naj bi tisti klici pomenli.
To me kr muči, sam mi pa na veliko načinov še vedno kaže da ima rad sam mene in je nor name, tako da ne vem kaj naj bi tisti klici pomenli.
- sonček7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Midva sva pa ful zanimiv par. Telefon ni tabu tema. Kadarkoli bi ga lahko pogledala, samo ga zaradi spoštovanja do mojega enostavno ne, razen če me kdaj prosi (prileti kak sms, on pa s polnimi rokami). Vem, da nisem edina predstavnica ženskega spola v njegovem življenju in bi bilo v bistvu brez veze, da bi zaradi tega štale delala. Če bo pa štalo treba nardit, jo pa bom.... (upam da ne bo treba)
Itak pa je po letu in pol še kar fullll srce. Grrrrr
Itak pa je po letu in pol še kar fullll srce. Grrrrr
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Nikoli nisem pregledovala telefona, skrajno patetično se mi zdi to...
Pa vendar če bi, bi verjetno prej zvedela, kaj se dogaja za mojim hrbtom...ali pa tudi ne, ker je imel moj bivši dva telefona, enega službenega enega privat in na privat sem se večkrat javila(ker me je prosil), službenega pa sem pustila, ker tako nisem poznala vseh s katerimi sodeluje.
Pa nikoli ni skrival telefona ali ga nosil s sabo.
Pa vendar če bi, bi verjetno prej zvedela, kaj se dogaja za mojim hrbtom...ali pa tudi ne, ker je imel moj bivši dva telefona, enega službenega enega privat in na privat sem se večkrat javila(ker me je prosil), službenega pa sem pustila, ker tako nisem poznala vseh s katerimi sodeluje.
Pa nikoli ni skrival telefona ali ga nosil s sabo.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
nikoli mu nisem pregledovala telefona in on tudi meni ne... sicer ko dobim ka mesič ko je on z mano itak ga skup berema,ker niam kaj skrivat, ko pa on dobi kaj,mi pa tudi pokaže,,niam nekega straha da bi blo v njegovem telefonu kaj takega kar meni nebi blo po volji, nisem taka da bi jaz drugim pregledovala tel. in ne maram tudi če ga kdo meni...
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja seveda da mu pregledam telefon v njegovi prisotnosti al pa brez.
On ma pa tut eno svojo metodo. Ko gre na wc na veliko potrebo vzame moj telefon in mi reče da bo samo mal igrce igrou
Itq vem da mi use pregleda, sam mu nč ne rečem...ga pustim da mal blefira, nej misl da ga nism pogruntala
On ma pa tut eno svojo metodo. Ko gre na wc na veliko potrebo vzame moj telefon in mi reče da bo samo mal igrce igrou
Itq vem da mi use pregleda, sam mu nč ne rečem...ga pustim da mal blefira, nej misl da ga nism pogruntala
Live your life like you want
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
nikoli in nikdar nebi naredila tega. če pa se bi on odločil da bi meni začel čekirat po telefonu, bi mu pa rekla samo hvala lepa. toliko potem o zaupanju right?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
Js mu nikoli ne vzamem mobitela, isto on meni ne. To je men ful zasebna stvar...niti če mi njegov telefon zvoni pri glavi, ne pogledam kdo ga kliče...samo včasih ga potem vprašam kdo je bil. Če me bo hotel varat, me bo tko al tko, s tem k mu ne gledam mobitelov, mu samo pokažem da mu 100% zaupam. In obratno.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
truestarr napisal/-a:jah men pa pregledovanje mobitelov ni nek vdor v zasebnost..ja pri ostalih ljudeh, ampak ne pri partnerju, ker mi je samoumevno, da je logično da itak za vse vesta oba, in da pač ni problem če kdaj pa kdaj mal poškiliš, sej partnerja sta v bistvu eno in si vse zaupata ane..nvem men to ni neko kontroliranje..pač mal poferbcaš, ni pa to neka nujna zadeva in nihče se ne razburja če kej pregledaš.
Jst sm tud nekak takega mišljenja; to mi res ni neki misterioznega, mobitel pač zgolj kot aparat za sporazumevanje in pred svojim tipom oz. pred nikomer pa res nimam kaj skrivat.
SMS sporočila so itak bolj kot ne postala redkost, slikc imam za vzorec...ma res ne vem, zakaj ne bi želela, da kdorkoli pogleda v moj mobi.
In moj tud nima nič proti, če sama včasih mal poškilim
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Midva si čekirava telefone ampak se nič ne najde ker nisva taka pač..si zaupava,čeprov nikol neveš,je treba gdaj mal v mobitel pokukat
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lillu napisal/-a:si zaupava,čeprov nikol neveš,je treba gdaj mal v mobitel pokukat
evo, točno tole men ni jasno. če človeku zaupaš, res ni potrebe po preverjanju. čekirat začneš, ko te nekaj muči, pa ne upaš direkt vprašat, kaj se dogaja.
zato bi pa mene motilo, če bi mi fant vzel mobitel iz rok, pa pogledal, katerih 5 cifer sem nazadnje klicala. sej mi ni problem govorit po telefonu vpričo njega, pa povedat, kaj piše v smsu, ki sem ga ravno dobila. ampak pričakujem pa, da mi bo verjel na besedo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov