Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 18. Jul. 2007 9:38

tole pregledovanje ma pr men dve strani: če js nemu naprimer podam telefon pa pogledam vmes kdo ga kliče preverjam..če on isto nardi ni pomembno. on gre čez cel moj računalnik (ga večkrat popravlja) in pozna vse moje dokumente, slikce, zgodovino tud kdaj pogleda, me včasih vpraša kaj je kej pa to ni preverjanje..to je čist neki normalnega, če bi js to nardila bi biu ceu halo..da sm spet lubosumna..bla bla js res ne kapčim zakaj je pr nemu vredu pr men pa ne. mene res ne mot sm čist odkrita, nič ne skrivam, mu tud večkrat rečm če dobim mesič nej prebere k se men ne da (čeprov ne vem kdo je), sama odprem zgodovino kompa k je zravn če lih neki iščeva..pa se mi ne da tipkat, pr nemu je pa zvok mesičev potih tko da se sploh ne ve kdaj mesič dobi, zgodovino sm enkrat odprla pr nemu ker sm ponesreč zaprla stran k sm jo gledala pa se mi ni dal spet iskt pa je biu ceu halo zakaj preverjam..itd. vidm velik parov k si brez problema vse pokaže..res ne vem zakaj mora moj vse skrivat :(
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 18. Jul. 2007 10:08

nikol ni nihče pregledoval moje sms-e in klice,niti jaz nikol nisem nobenemu..
Uporabniški avatar
.:małeNa:.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007
Kraj: Cosmopolitanija

Neprebrana objavaNapisal/-a .:małeNa:. » 18. Jul. 2007 14:32

Tigi napisal/-a:Omenila si, da ima nekaj zakodiran... Kaj nisi nič posumila, da bi lahko to imel tudi zaradi tebe?

je šansa da ma to zarad mene, ampak si je ta telefon kupu umes, k sma bla narazen...je pa tut res, da ma ful folka zakodirane take stvari (sporočila, nekateri majo celo čist na začetku, ko telefon odpreš al pa kej prtisneš in morš kodo vtipkat...) če ti po resnici povem, se sploh ne sekiram...kr če je kej, bom hmal zvedla (mam par vohunov med njegovo družbo, za katere on ne ve ;) )
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Jul. 2007 16:53

Super...sej nisem mislila drugače slabo :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
.:małeNa:.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007
Kraj: Cosmopolitanija

Neprebrana objavaNapisal/-a .:małeNa:. » 18. Jul. 2007 17:01

Tigi napisal/-a:Super...sej nisem mislila drugače slabo :?

niti pomisnla nism, da bi ti kej slabga misnla s tem :) sej sem ti dala tegale ;) na konc :) da se ne boš slučajn kej sekirala :)
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 18. Jul. 2007 17:02

jst sm mu parkrat pregledala mobitel in ene 2 leti nazaj prebrala neki kar mi ni blo všeč..bilo,prošlo..zdej redko kdaj pridem do njegovega telefona, zmeri ga ima ob sebi. on pa je meni prej dostikrat gledal slikice,zdej pa nič. se ga ne dotika.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 21. Jul. 2007 12:01

ma to so tok pateticne fore da na skrivaj šnofaš drugim po telefonu, se najbolj pa partnerju. ce ni zaupanja se bo veza tko al tko kmal zaklucla
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 22. Jul. 2007 15:13

inaa napisal/-a:ma to so tok pateticne fore da na skrivaj šnofaš drugim po telefonu, se najbolj pa partnerju. ce ni zaupanja se bo veza tko al tko kmal zaklucla

Saj pomojem ni fore, da ni zaupanja. Jaz zase vem le, da sem takoooo ljubosumna, da mu vsake toliko časa malo moram pobrskat po telefonu. :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 22. Jul. 2007 15:19

Jaz mojemu ne preglejujem mobitela, ker se mi niti ne da, ker ma taki bedni tel. da znorim zraven preden pridem do msg-ev ali do klicev..
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Jul. 2007 16:02

Jaz ga njemu ne pregledujem, on pa meni ne. To se mi ne zdi primerno ... Kot bi nekomu brskal po denarnici.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2007 14:04

:D :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:31, skupaj popravljeno 1 krat.
ajgencek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ajgencek » 25. Jul. 2007 19:11

mja mal mu pobrskam po fonu on pa men,nc ne skrivava,vsen pa rada mal pokontroliram :wink:
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 25. Jul. 2007 19:25

Jst pa ful rada breskam po telefonu že nasploh (na žalost gre to marsikomu na živce :D) tko da njemu tudi kdaj pa kdaj pogledam smse ali klice,s tem da mu pol nč ne težim zakaj pa to in zakaj ono.. isto pa on men kdaj pogleda-naju ne moti!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Jul. 2007 13:17

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Dior » 27. Jul. 2007 7:59

jaz imam s tem slabe uzkusnje jer sem enkrat enega bivsega ki mi je bil sumljiv dobila, da si z eno pise. in to ne kaj nedolznega in sem z tistim izgubila zaupanje.

pri sedanjem tega ne poskusam. enkrat ko sem mami pisala sms pa sem pogledala pa nisem nasla nic kaj takega, vendar si zdaj ne bi upala. pa tudi povedala sem mu. niti mu ne gledam mailov pa sem pri njem in bi lahko takoj vidla. njega moj gms in vse ostalo sploh ne zanima. ce bi bilo kaj tageka bi valda zbrisal. pa tudi starh me je da kaj najdem.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov