Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 3 od 41
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 41
Naslednja
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
LyLa napisal/-a:kk se lohka na to navadis??
Sam res kako se tega mavadiš??? Jst bi zihr čist znorela pa tut uno žensko bi ...... Mislm kaj mu ma za pošiljat take smse!!???
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
ja,pa ta mms je dubu v času ko sva bla narazn in se mu najbrž ful fajn zdi da ma on tud k'kšnga tazga k mu take stvari pošilja....
jah,pač se navadš,sej vem da to ni lepo od njega pa da bi ga lohka zbrisu itd sam nekak se probam ne obremenjevat s tem,ker itak kokr bo pač bo....
sem se 3 leta obremenjevala z njegovo bivšo pa sm mela sam jst probleme,tko da zdej pa pustim času čas in to je pač to...kar bo pa bo...itak brez veze se s tem obremenjevat,ker bom sam spet jst trpela,njemu bo pa sve ravno do kosova...
moški so itak čudni in jst jih ne poskušam več razumet
jah,pač se navadš,sej vem da to ni lepo od njega pa da bi ga lohka zbrisu itd sam nekak se probam ne obremenjevat s tem,ker itak kokr bo pač bo....
sem se 3 leta obremenjevala z njegovo bivšo pa sm mela sam jst probleme,tko da zdej pa pustim času čas in to je pač to...kar bo pa bo...itak brez veze se s tem obremenjevat,ker bom sam spet jst trpela,njemu bo pa sve ravno do kosova...
moški so itak čudni in jst jih ne poskušam več razumet
-
Mister - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
Ninica napisal/-a:Mena pa zanima, ce vi kdaj pokukate v mobitele svojih fantov/punc?To storite pred njim,naskrivaj ali vas nikoli ne zamika da bi mal prebrale sms sporocila,pregledale klice,imenik?in obratno...on/ona vam kdaj pregleda?
Jz vcasih pogledam v tel...v fantovi prisotnosti ali brez nje!ponavadi sam sms preberem...in pol mu jih malo zbrisem(itak je ful mojim smsov) ker drugace ma zaseden predal in jih ne more vec sprejemat,ker si jih on nikoli ne brise!
Fant pa meni redkokdaj pogleda v mobi...
Vidim, da nimaš takega zaupanja v svojega dragega, kot ga ima on do tebe. Zaupanje pa je 80% uspešne veze, tako, da najbrž nista za skupi.
On, bi pa že lahko vedu in skrbel za svoj GSM.
-
Mister - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
LyLa napisal/-a:waaaa to so pa grde scene ful..!
enkrat samkrat sem bivsmu pogledala samo zadnji klic, pa se to me je vest pekla.. to se mi zdi ful grdo in mi na kraj pameti ne pade kej tazga delat.. osebno je osebno..
Točno tako, brskanje po GSM-ju je ravno tako, kot je brskanje po denarnici.
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
se pa malo motis!jz cisto zaupam fantu...po mobitelu pac malo pogledam...itak pa so kake fore smsi noter al pa kaj tazga in nikol ni od kakih bejbic!itak pa nimam nč proti ce pogleda v moj mobi al pa denarnico!zasebnost?hmm...ce maš fanta rad in ce sta za skupi pol naj ne bi blo kaj skrivanja v mobitelih ali denarnicah in ni nč narobe če pogledaš!moja zasebnost je moj fant in vse kar je z njim povezano...
Nebi pa nikoli šla brat (če bi ga mel)dnevnika...ker tam notri pa je zasebnost,ker piše o osebnih stvareh on!zame pa ni osebna stvar en smešen sms al pa sms od prijatelja..ker če si dva zaupata pol ni probleema če jaz vem kaj mu kolegi pišejo in še fanta ne moti to da pogledam!!!če pa seveda ne bi hotel da pogledam v mobi,pol pa nebi!
Nebi pa nikoli šla brat (če bi ga mel)dnevnika...ker tam notri pa je zasebnost,ker piše o osebnih stvareh on!zame pa ni osebna stvar en smešen sms al pa sms od prijatelja..ker če si dva zaupata pol ni probleema če jaz vem kaj mu kolegi pišejo in še fanta ne moti to da pogledam!!!če pa seveda ne bi hotel da pogledam v mobi,pol pa nebi!
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
Jaz sem mu le enkrat prestikala cel telefon(sem ga mela na sumu, da ima drugo) in sem našla notri sms neke ženske(potem se je povedal, da je kolegica) in nisem mogla bit tiho tako, da sem mu vse povedala...Sicer pa je on tudi že brskal po mojem telefonu tako, da se mi zdi upravičeno, da sem jaz tudi..
-
butterfly - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
palčica napisal/-a:In kako ti veš katerih cifer ne rabi več ?
...zato ker sem ga za vsako vprašala, kdaj se je nazadnje menil s tisto osebo...kr če imaš pol leta al pa več cifro v mobitelu in je ne uporabljaš, potem je odveč... moja logika
- iztok
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
No ja, jaz bi rekel da je vse stvar zaupanja. Če zaupaš v osebo, pa priznam, da se lahko včasih zmotiš, ti pač tudi mobitel ne gre po glavi. Drugače pa, če kdo koga vara, ali pa je to storil, se to lahko tako in tako vidi po načinu kako se obnaša. Tudi če kdo dejansko vara, bo to redko delal po mobitelu, ki je na dosegu. Ali si bo nabavil drugega, ali pa se dogovoril za drug način komuniciranja. Saj ti lahko tudi kdo drug za zajebancijo pošlje kaj bolj zanimivega, pa si ti to potem po svoje razlagaš. Moram pa nekaj priznati, ko spremljam to vašo debato. Tiso, da bi on gleda vaš telefon, nepusti pa svojega da bi mu ga ve pregledali je grdo in nesramno. Nebom trdil da sem za tako za enakopravnost, pa vendar, če to sme delati on, bi lahko tudi ve in obratno.
-
Nannn - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2004
- Kraj: Maldivi
Do sedaj se nisem pomislila da bi gledala v njegov telefon...kar tud on men ne pocne...Se mi zdi skrajno otrocje in predvsem pomanjkanja zaupanja in komunikacije...ce bo zelel prevarati me bo tud brez da mu gledam v telefon...
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
jst sm sam enkrat in se bom kesala do konca zivljenja ker je na tak način pršlo do mučne scene zaslišvanja
odkrila sm.. kar nebi sicer verjetn nkol in zdej po doooooooooougem premisleku mi je žal.
in verjemte: kar ne veš ne boli...
odkrila sm.. kar nebi sicer verjetn nkol in zdej po doooooooooougem premisleku mi je žal.
in verjemte: kar ne veš ne boli...
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
thea napisal/-a:toliko o zaupanju... ne vidim poante v brskanju tujih mobitelov, zasebnost je pac zasebnost.
Ne vem zakaj, ampak mogoce, ciiiist mogoce ma pa polek vas se kaksno osebno frendico k mu nekak pomen zelo velik ampak ne v smislu ljubezni?
ja sam tut če jo ma se mi zdi, da svoji ženski bi pa moral povedat za to frendico...pa tudi mene vem da bi zanimal kaj za vraga se mata ona2 toliko za pogovarjat in pisat, poleg tega pa jaz tega ne bi smela videti...?
-
marateja - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Midva imava telefone vedno na mizi skupaj. Tako da ima vsak prost pogled na to kaj se skriva na SIM.....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 3 od 41
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 41
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov