Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Informativno ne, če bi moj lubi našel kakšno tako sporočilo na mojem tel. bi me v trenutku pustil. Če maš resno zvezo kao "zajebantski sms" ne pride v poštev.Meni se to zdi otročje in ne vidim razloga zakaj bi si npr. sploh mogla neki dopisovat z drugimi tipi razen če se gre npr. za šolo, službo...ali kakšne pomembne zadeve, ne pa da bi mi nek x tipček pisaril takšne in drugačne "zadevce".... Nespoštljivo do fanta in najine zveze.Sicer pa vrjetno še ti nisi v taki resni zvezi in je vse skupaj malo drugače.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
midva z lubijem si nikoli nisva gledala po telefonih, danes pa je moj tipkal sms in sem ga vprašala komu je poslal pa me je zafrkaval da eni dobri bejbiki. in sem mu vzel telefon da bom prebrala njegove dohodna sporočila pa mi je vzel telefon pa reku sam: pa sj ni nč tazga kar bi te zanimal.
Mislte da si res s kakšno punco dopisuje? in noče da bi vidla vsebino?
Mislte da si res s kakšno punco dopisuje? in noče da bi vidla vsebino?
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Ne, razen eni kolegici nikomur ne brskam po predalih, mobitelih, berem mejlov... Rada malo pofirbcam ampak samo po informacijah javnega značaja.
Mislim, da bi mi šlo pošteno na živce, če bi moj fant gledal po mojem telefonu. Že tako ne maram ljubosumnežev, da mi pa še ne bi zaupal... Odpade. Vsaj vpraša naj.
Mislim, da bi mi šlo pošteno na živce, če bi moj fant gledal po mojem telefonu. Že tako ne maram ljubosumnežev, da mi pa še ne bi zaupal... Odpade. Vsaj vpraša naj.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
ne maram da mi kdo brska po telefonu. sploh pa če je to moj tip. če jst ne brskam po njegovem, tud on nima kej po mojem brskat. pa tud po stvareh od kogarkoli drugega ne brskam, ker me ne zanima kaj drugi počnejo. če bi me pa ti vprašal če lahko pogleda, potem bi mu pa dovolila
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Black Kitty napisal/-a:Slikce zmer pogledam (vprašam prej), sms-u pa ne berem, ker se me to prav nič ne tiče
kako se te ne tiče če je tvoj fant
nerada omenjam, ampak vse tok na široko blodite kako partnerju zaupate in je to najpomembneje, pa maste na forumu lep primer Satan ki je fantu noro zaupala, pa jo je tri leta varal. Mogoče bi lahko kdaj mal poškilla in bi prej ugotovila. Kera kol od vas, kokr je lahko super fant in zaupljiv je lahko tud tak, da izrablja vaše zaupanje. Jz svojga fanta ljubim, pa vseeno pregledam kdaj telefon, č sem na njegovem računalniku kakšen mail.. Če se tok ljubiva in si tok zaupava, potem tud nebi smel bit problem, da jz vidm njegove stvari in on moje.
Neglede na to kok ljubite, ne bit tok zaslepljene in tok zaupljive kr se vam zna vse zajebat, kot se je mnogo puncam in fantom že pred vami.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
^^ Zame, če nekomu ne zaupam, stvari nimajo smisla. Raje zaupam in sem razočarana, kot da ves čas živim v dvomu. To se mi ne zdi odnos, če ob nekom ne morem bit sproščena, če se vedno sprašujem ali mi govori resnico...
Meni starši nikoli niso brskali po stvareh in tudi jaz ne mislim nikomur. Ne glede na to, a je moj fant al karkoli drugega, nimam jst nobene pravice vdirat v njegovo zasebnost (in obratno). Če mi želi kaj povedati, mi bo sam.
Meni starši nikoli niso brskali po stvareh in tudi jaz ne mislim nikomur. Ne glede na to, a je moj fant al karkoli drugega, nimam jst nobene pravice vdirat v njegovo zasebnost (in obratno). Če mi želi kaj povedati, mi bo sam.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zakaj je to dvom? Jz mobitela ne pregledam iz " ojej vara me " ampak iz simpl dolgčasa. In če bi on skoču takoj "KAJ JE S TABO?? KDO TI JE DOVOLU MOJ MOBITEL GLEDAT?? VDIRAŠ V MOJO ZASEBNOST!!" je bolj to znak nezaupanja, da mi ne pusti pogledat kokr da jz gledam fon in potem bi pa res mela razloge za dvomit vanj.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Hm... Večalmn gledam sms-e samo od prijateljic, in one prav tako moje , načeloma pa sem fantov mobi preštorala enkrat na začetku zveze in pred dvema dnevoma slikce, drgač pa ne, k mislm, da ma nekej mojih sms-ov in mogoče od prijateljov, in ne, tudi on ne gleda mojih, pa tudi če bi jih, so samo njegovi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov