Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 06. Feb. 2007 10:29

jst mu nekak ne gledam telefona, me ne zanima. če pa že kdaj pogledam pa itak nč tacga nima gor da bi me panika zagrabla al kar kol že. pa tud če je mogoč kej, mu itak tolk zaupam da me sploh ne skrbi. mi je že na vse načine pokazal da me ma rad in v to ne dvomim
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Feb. 2007 12:26

hehe, midva si pa vsake tolk časa mal pregledava mobitele :D ampak ne zato da bi kšn kšnga hotu preverjat, ampak tko čist za brezveze...pol se pa smejeva na kšne stare mesiđe v moje telefonu..nevem no..si pač zaupava in mislm d ani potrebe po tem da mu buljim naskrivaj v telefon... :)
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 06. Feb. 2007 13:55

velikokrat pogledam njegove smse, nisn se secer nasla nic zanimivega ampak vcasih pac mal pogledam, da mi ni dolgcas in on tud mogega vcasih pogleda, to se mi ne zdi nic narobe... ce pa bi vidla kdaj kaj sumljivega pa bi ziher veckrat se pogledala mobitel :D

do zdaj se to ni bilo potrebno
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 06. Feb. 2007 14:23

Mi ne pade na misel da bi vzela njegov mobitel pa gledala, ker me to pač ne zanima in itak mu zaupam 100%. Če bi blo kdaj kej sumljivga (3x potrkam na les) pa bi pogledala v to malo napravco, da se kake zadeve razjasnejo. Sem resnicoljuben človek :D
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 06. Feb. 2007 14:24

barbi napisal/-a:velikokrat pogledam njegove smse, nisn se secer nasla nic zanimivega ampak vcasih pac mal pogledam, da mi ni dolgcas in on tud mogega vcasih pogleda, to se mi ne zdi nic narobe... ce pa bi vidla kdaj kaj sumljivega pa bi ziher veckrat se pogledala mobitel :D

Hm, na začetku pravš da velikrat pogledaš njegove sms-e, potem praviš da jih pogledaš včasih pač (se pravi poredko), na konc pa pravš da bi še večkrat pogledala če bi blo kaj sumljivo... Definiri mi kako zgleda več od velikokrat?
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 06. Feb. 2007 14:33

Panasonic napisal/-a:
barbi napisal/-a:velikokrat pogledam njegove smse, nisn se secer nasla nic zanimivega ampak vcasih pac mal pogledam, da mi ni dolgcas in on tud mogega vcasih pogleda, to se mi ne zdi nic narobe... ce pa bi vidla kdaj kaj sumljivega pa bi ziher veckrat se pogledala mobitel :D

Hm, na začetku pravš da velikrat pogledaš njegove sms-e, potem praviš da jih pogledaš včasih pač (se pravi poredko), na konc pa pravš da bi še večkrat pogledala če bi blo kaj sumljivo... Definiri mi kako zgleda več od velikokrat?

saj sama veš verjetno, da obstajajo dnevi ko smo zenske bolj obcutljive al pa manj.... to sn htela povedat, sam sm se mal narobe izrazla...

sorry :roll:
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 06. Feb. 2007 14:38

barbi napisal/-a:
Panasonic napisal/-a:

saj sama veš verjetno, da obstajajo dnevi ko smo zenske bolj obcutljive al pa manj.... to sn htela povedat, sam sm se mal narobe izrazla...

saj SAM veš verjetno...
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 06. Feb. 2007 14:56

Panasonic napisal/-a:
barbi napisal/-a:
Panasonic napisal/-a:

saj SAM veš verjetno...

nisem vidla da si moski
opravičla se ti več ne bom tak da
saj SAM veš ja
konec :D
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 06. Feb. 2007 19:17

men gre pa pregledovanje tijih telefonov FUl, ampak res ful na živce ... Že tko v družbi če kej sedimo in če kdo da telefon okrog (npr. da pokaže kako fotko) mi je čist trapasto, da pol folk začne brskat sporočila/imenik ipd.
Tko da ne verjamem, da bi mi blo kul, da mi fant brska po telefonu, tud če nič ne skrivam (kar itak ne). Tko da mojega telefona ne dajem okrog, če ga pa že, pa rajš ne probavat brskat! :D :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLLypoop=)) » 06. Feb. 2007 23:17

nikoli in nikoli ne dovolim brskanja po mojem telefonu in prov tako mi je butasto,ko mi kdo reče naj se javim na drug telefon...če hočm da kdo kaj vidi,potem mu že sama pokažm :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Feb. 2007 9:33

Jaz tud ne bi prenesla, da bi mi kdo brskal po telefonu, tudi moj fant ne. Sicer čisto nič ne skrivam, ampak neka zasebnost pa mora biti. Če bi mi pregledoval tel., bi se počutila, kot da me hoče nadzorovati.
No ampak lahko rečem da imam srečo, ker tega še nikoli ni poskusil pa tudi me ne sprašuje, od koga sem dobila sms -ve, da mi lahko zaupa.
Enako tudi jaz njemu ne brskam po tel.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 07. Feb. 2007 10:02

Nikoli ne gledam njegovega telefona. In sem prepričana, da tudi on ne mojega. Edino včasih se javim na njegov telefon, če ga ni v bližini in kliče kakšen skupen prijatelj.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
medolinna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a medolinna » 10. Feb. 2007 15:50

enkrat sva skupaj brala stare sms-e :D sva se smejala
drugače pa mi pokaže kako novo fotko.... ni nobenega firbca, ljubosumja, nezaupanja itd. tudi če bi on mojega pregledoval me nebi motlo ker nimam nič za skrit... ker večinoma kličem njega, pišem njemu pa kakšni kolegici,
njega pa babje čenče ne zanimajo
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 10. Feb. 2007 21:33

Mene pa ne moti, če mi moj fant brska al pa karkoli že dela po fonu, ker itak niam nič za skrivat.
Mi pa ni všeč, če smo v družbi pa mi nekdo kar vzame fon, ki ga mam na mizi pa začne brskat po njem. Al pa enkrat sem atija zalotla, ko mi je brskal po fonu :evil:
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: metropola

Neprebrana objavaNapisal/-a svabo » 11. Feb. 2007 21:06

jst pogledam sam ne zato ker nebi zaupu ampak tko za foro in obratno
:roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov