Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Midva pa nikol ne pregledujema telefona en drugemu za hrbtom. Včasih skup pogledama sms-e (ker itak mama samo najine), pa malo pokomentirama. Pa slikice pa to isto... Mi pa ne bi blo všeč če bi on meni kr nekaj šnofal po telefonu. Saj nič ne skrivam, sam vseeno...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ja ja.. jst njemu jih gledam. Ne da mu ne zaupam, ampak sm radovedna. Pa vedno pred njim, pa pusti mi, pa vse kar paše zdravn.. On pa očitno nima nobenega veselja do tega. Kdr pa me je prašu, če lahko pogleda sm mu seveda pustila.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
js sm pa enkrat zasrala sm mu neki cajta pregledovala in me je dubu. mene je blo toook sram sam takrt pč nism vidla druzga načina da zvem kaj me matra, čepov takrt nism čist nč najdla sm kr naprej brskala. po tistmu j biu ful razočarana sam js sm se res iskren opravičla, fuuul sva se pogovorila in ej tud reku da razume zakaj sm to počela in mi je oprostu tko da zdej tud če mam miljon priložnosti da bi mu vse pregledala tega ne počnem več ker preprost vem da če bom to počela ga bom zgubila in preprost ni vredno. zdej k me kej zanima mu preprost rečm dej mi pokaž al pa dej mi povej in to zmer nardi. zdej vidm da so bla vsa tista skrivanja čist zaman. škoda živcev
- seka nanna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2006
jst svojmu jih gledam... ne samo to... telefon mora biti na mizi in ton vklopljen in če slučajno dobi sms - ga jst prva preberem! prav tako on meni! se pa je že zgodilo ženska pod moškim imenom ali pri meni moški pod ženskim imenom! no ko se je to zgodilo pri njemu je sim kartica šla na pol telefon pa v tisoč koščkov ! če pa le lahko mu za hrbtom pregledam tudi izpisek maminega telefona!!!
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
seka nanna napisal/-a:jst svojmu jih gledam... ne samo to... telefon mora biti na mizi in ton vklopljen in če slučajno dobi sms - ga jst prva preberem! prav tako on meni! se pa je že zgodilo ženska pod moškim imenom ali pri meni moški pod ženskim imenom! no ko se je to zgodilo pri njemu je sim kartica šla na pol telefon pa v tisoč koščkov ! če pa le lahko mu za hrbtom pregledam tudi izpisek maminega telefona!!!
omg
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
seka nanna napisal/-a:jst svojmu jih gledam... ne samo to... telefon mora biti na mizi in ton vklopljen in če slučajno dobi sms - ga jst prva preberem! prav tako on meni! se pa je že zgodilo ženska pod moškim imenom ali pri meni moški pod ženskim imenom! no ko se je to zgodilo pri njemu je sim kartica šla na pol telefon pa v tisoč koščkov ! če pa le lahko mu za hrbtom pregledam tudi izpisek maminega telefona!!!
Oh ja, to pa je ljubezen, ni kej
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- seka nanna
- Sramežljivka
že od samga začetka mava tako navado...ljubezen pa je
- seka nanna
- Sramežljivka
dam za prou tega nam res ful manjka...ampak je nekaj med nama in se mava kljub vsemu ful rada...pa ljubosumna sva tudi ful oba tko, da kdaj se res počutiš kot bedak ker ga ˝moraš˝ nadzirat... zadnje mesece sva se oba umirila tako, da je dost boljše kot prej
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je najbolj bedno to, da gledaš partnerju v mobitel. Kaj te pa briga kakšna sporočila ma. Lahko ga še tko nadziraš, če te bo hotu varat te bo, ne glede na sms-e.
Sicer pa ponavadi tisti, ki res varajo, sms-e brišejo, tisti, ki jim je pa za ženske, ki jim pišejo, vseeno, pa pustijo sms-e
So pa seveda še moški in ženke, ki zanalašč shranjujejo sporočila, če vedo, da jih bo parter našel in to samo za to, da v njem podžejo ljubosumje, da jim dajo vedeti, da se za njih zanima še kdo in si s tem dvigujejo samozavest, kar se mi zdi zelo žalostno
Sicer pa ponavadi tisti, ki res varajo, sms-e brišejo, tisti, ki jim je pa za ženske, ki jim pišejo, vseeno, pa pustijo sms-e
So pa seveda še moški in ženke, ki zanalašč shranjujejo sporočila, če vedo, da jih bo parter našel in to samo za to, da v njem podžejo ljubosumje, da jim dajo vedeti, da se za njih zanima še kdo in si s tem dvigujejo samozavest, kar se mi zdi zelo žalostno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov