Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Mahagonij sorry,ampak niso vsi tipi taki...mogoče ko so še najstniki,ampak k je pa tip "mal v letih" je zaljubljen, v resni zvezi,si želi otroka...ma ne vem no...primitivno mi je to malo...najstniško no...druga sim kartica itd. sej nismo več 15,16...let stari (vsaj jaz pa lubi ne)...ampak ti že veš...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
*smokvica* napisal/-a:...ma ne vem no...primitivno mi je to malo...najstniško no...druga sim kartica itd. sej nismo več 15,16...let stari (vsaj jaz pa lubi ne)...ampak ti že veš...
Ekhm..ne bodi tako prepričana ..
En tip si je pri 35+ zrihtal še en telefon za skrite pogovore in smsje z ljubico, dokler se ni odloču, da je dost skrivanja in je pustu svojo žensko in otroka.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Zvoncica napisal/-a:jz si to tko predstavljam, da ce tip nima slabe vesti se obnasa tko k prej, in nimas od kje za videti da je kerkol drugac?
ce ma pa slabo vest pa lahk takoj opazis.
Obstaja tudi ta možnost, da je tip pač svinja. In kaj potem? Če bom vohunila za njim, bom to pač malo prej opazila. Prepustiti se ljubezenski zvezi je vedno tudi tveganje. Kot je Mimi napisala- tip pri 35 si omisli poseben mobitel in pusti ženo in otroka... hudo, se zgodi. Ampak zame zveza temelji na zaupanju. Če moram za nekom vohunit in preganjat ženske, ki se kao mečejo za njim (to je v eni drugi temi), potem zame cela zadeva nima smisla.
- aquarius
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Glede na to, da je bilo na to temo že kar nekaj napisanega, se opravičujem, ampak me res zanima tuje mnenje..
Pr mojmu sem takoj, ko si je umislu nov mobi, našla med MMS-si fotko ene nage bejbe.Seveda mi je reku, da mu je kolega brskal po telefonu,in da ne ve, kva mu je "naštimal" itd.. Sliko je zbrisal, zdej pa, en tedn po tem najdem novo fotko-s prbližn istim "motivom"...
Ne vem, a sm res tolk starokopitna, ampak mene to ful mot...Ne gre se za ljubosumje, ampak zdi se mi ponižujoče do mene..
Sej me je enkrat že za mojo hm.. "fotko" prosil, ampak mobi se dostkrat komu posodi, men pa res ni do tega, da bi bla potem moja zadnja plat vsem na ogled..
Kakšno je vaše mnenje?
Pr mojmu sem takoj, ko si je umislu nov mobi, našla med MMS-si fotko ene nage bejbe.Seveda mi je reku, da mu je kolega brskal po telefonu,in da ne ve, kva mu je "naštimal" itd.. Sliko je zbrisal, zdej pa, en tedn po tem najdem novo fotko-s prbližn istim "motivom"...
Ne vem, a sm res tolk starokopitna, ampak mene to ful mot...Ne gre se za ljubosumje, ampak zdi se mi ponižujoče do mene..
Sej me je enkrat že za mojo hm.. "fotko" prosil, ampak mobi se dostkrat komu posodi, men pa res ni do tega, da bi bla potem moja zadnja plat vsem na ogled..
Kakšno je vaše mnenje?
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Hm ne hvala...mam od njega..oz. sm mela...pin za mobitel, oba gesla za mejle itd. pa jih nikol nism uporabila.
Enostavno bi samo sebe prezirala plus da bi izdala zaupanje plus se ful enih stvari.
Enostavno bi samo sebe prezirala plus da bi izdala zaupanje plus se ful enih stvari.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
mah nevem, pač sej mam sam od njega msg-e gor, ostalo zbrišem tko da ni blema ane.. on pa tud mi pusti pa nix nočem preverjat pa to.. pač mi ni kaj takega to
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
- *ladybird*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: štajerska
Js sm se vedno drzala tega da kar je osebno je osebno, sam ko sm skos sumla da neki ni ok in sm mu na skrivaj pogledla v mobitel in je mel ful klicem in smsev od bivse pa je reku da nic ni pa me preprical v to da ne rabis skrbet, pa sm vcer slucajno pogledla v tel in spet isto. Ne vem... brezveze...bolse da sploh ne bi pogledla, ker kar ne ves ne boli
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
Meni se zdi, da je pomembno tukaj zaupanje. Sama mu ne pregledujem mobitela in pričakujem, da ga on tudi meni ne :-)
Drugače pa brez problema vzamem njegov telefon in posnamem kakšno slikco, ker ima boljši fotoaparat kot moj telefon, pa mi ni treba zdej spraševat, če lahko..
Drugače pa brez problema vzamem njegov telefon in posnamem kakšno slikco, ker ima boljši fotoaparat kot moj telefon, pa mi ni treba zdej spraševat, če lahko..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov