Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Princesska - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2004
- Kraj: Gorenjska
Ja sm gledala...pa je včas še huj...ker vidš klice ženskam ob čudnih urah...hm se vprašaš kaj je to...pa ma zmer en prikladn odgovor, kolegice, ja an jz pa ne vem za njih...sm ok vrjela sam še parkat pogledala in ko sem spet naletela na isto ime med klici in sms sem lepo vzela cifro žesnke in jo poklicala...in sva se doble na kavi...ja prevaral me je z njo...zdaj mi je edin žal da tega nism nrdila že pol leta prej ko sm prvič vidla notr klic ob sumlivih urah...pa k je blo tok enih imen, vedno nova...sm že mislila d je zvodnik alpa je zgleda rabu potrditev žensk-filanje ega... ...pa k drgač res pr bivšmu nikol nism preverjala pa sva bla 5let skupi...ker nism mela razloga za sum-logično ne
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
midva ničesar ne prikrivama drug drugemu... včasih jaz njemu pogledam v tel, al pa on meni. tudi na klice se javljama drug drugemu.... aja pa ponavadi pogledam takrat ko zraven, če pa naskrivaj pa mu potem to tudi povem.... ja pa ponavadi mu kak sms zbrišem ker ma poln predal....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
jaz bi pa kdaj z veseljem posnofala mal... Nekako je blo na zacetku receno, da je mobitel njegov, da je prevec oseben in da nekaj zasebnosti pa res rabi. Me je mal iz tira vrglo ... ker to se res sumljivo slis... ampak dobro, mu zaupam in do zdaj res ni blo nic tazga kar bi loh to omajalo.
Na zalost vara lahko tko al tko, si sprot brise smse/klice.... samo za svojo duso, pomiritev bi pa res kdaj mal pogledala ... k tele sosolke....grrrr
Na zalost vara lahko tko al tko, si sprot brise smse/klice.... samo za svojo duso, pomiritev bi pa res kdaj mal pogledala ... k tele sosolke....grrrr
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
- Lencka83
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
Drage moje, poslušajte sebe. Ch. Gostečnik je na nekem predavanju rekel: "Če moški ne spoštuje čustev ženske, jo s tem ponižuje." In včasih se v tem smislu ponižujemo tudi same.
Nekoč, ko sm bila srečna (naivnost ima pa tudi precej pri tem), sm kot nekaj čist naravnega pogledala v njegov mobitel, kr sm iskala svoj sms. Napisala sm mu namreč pesmico in sm si jo hotela poslati na svoj mobi, kr sm si jo pozabla shranit. In pod imenom, ki je podobno mojemu (to se dodatno boli) in sm misnla da mam pač nov vzdevek, mu je pisala ena punca na precej čudn način... zvrtel se mi je v glavi, totalno sem znorela, kr do takrat sva si prov vse povedala, in ni bil sam sms kriv, ampak to da mi ni povedal. Izgovoril se je in me pomiril s tem da je to pač ena sošolka k ji je on všeč in ga poskuša mal osvajat, ampak da ga itak ne zanima.
Takrat sm pa začela opažati stvari... mal sm se odmaknila od svoje slepe zaljubljenosti in poslušala svojo intuicijo. Na čist nedolžna vprašanja je mel u iber čudne izgovore, z njimi pa se je stopnjevala tudi moja histeričnost. Kje je dobival energijo za vse laži, jst ne vem... vem pa, da mi je par mesecev po prvemu branju smsov ponovitev tega pomenila klofuto resničnosti. Ko je ravno spal pri meni, sm prebrala vrsto smsov, ko ga je deklina hvalila, kako dober je bil prejšnje noči in da si mora spet vzet cel dan zanjo. Opisovala je tut položaje k so ji najbolj pasal... Zbudila sm ga in ko je odhajal (po več kot dveh letih), me ni upal niti pogledati v oči.
Za tiste, ki potrebujejo material za psihoanaliziranje: tudi on jo je imel shranjeno pod moškim imenom. In ne, ne mislim da tipi ki varajo takoj zbrišejo smse - varanje je pač samodokazovanje, in včasih se radi vsaj s pogledom na sms spomnijo, kaj so dosegli.
Kr več mesecev nism upoštevala svojih čustev ko sm vedla da sploh ni vse v redu pri nama, sm skoraj znorela. Smsi so pomenili, da čutim pravilno, spet sm lahko začela živeti in biti jst. Zato torej punce, če dvomite, če veste, če čutite... zaupajte si, in čimprej preverite!!! Mene je bolelo, tudi ko nism vedela, samo priznala si nism dokler nism vidla dokazov... Od tega bo jutri točno eno leto...
Nekoč, ko sm bila srečna (naivnost ima pa tudi precej pri tem), sm kot nekaj čist naravnega pogledala v njegov mobitel, kr sm iskala svoj sms. Napisala sm mu namreč pesmico in sm si jo hotela poslati na svoj mobi, kr sm si jo pozabla shranit. In pod imenom, ki je podobno mojemu (to se dodatno boli) in sm misnla da mam pač nov vzdevek, mu je pisala ena punca na precej čudn način... zvrtel se mi je v glavi, totalno sem znorela, kr do takrat sva si prov vse povedala, in ni bil sam sms kriv, ampak to da mi ni povedal. Izgovoril se je in me pomiril s tem da je to pač ena sošolka k ji je on všeč in ga poskuša mal osvajat, ampak da ga itak ne zanima.
Takrat sm pa začela opažati stvari... mal sm se odmaknila od svoje slepe zaljubljenosti in poslušala svojo intuicijo. Na čist nedolžna vprašanja je mel u iber čudne izgovore, z njimi pa se je stopnjevala tudi moja histeričnost. Kje je dobival energijo za vse laži, jst ne vem... vem pa, da mi je par mesecev po prvemu branju smsov ponovitev tega pomenila klofuto resničnosti. Ko je ravno spal pri meni, sm prebrala vrsto smsov, ko ga je deklina hvalila, kako dober je bil prejšnje noči in da si mora spet vzet cel dan zanjo. Opisovala je tut položaje k so ji najbolj pasal... Zbudila sm ga in ko je odhajal (po več kot dveh letih), me ni upal niti pogledati v oči.
Za tiste, ki potrebujejo material za psihoanaliziranje: tudi on jo je imel shranjeno pod moškim imenom. In ne, ne mislim da tipi ki varajo takoj zbrišejo smse - varanje je pač samodokazovanje, in včasih se radi vsaj s pogledom na sms spomnijo, kaj so dosegli.
Kr več mesecev nism upoštevala svojih čustev ko sm vedla da sploh ni vse v redu pri nama, sm skoraj znorela. Smsi so pomenili, da čutim pravilno, spet sm lahko začela živeti in biti jst. Zato torej punce, če dvomite, če veste, če čutite... zaupajte si, in čimprej preverite!!! Mene je bolelo, tudi ko nism vedela, samo priznala si nism dokler nism vidla dokazov... Od tega bo jutri točno eno leto...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Lencka83 napisal/-a:... tudi on jo je imel shranjeno pod moškim imenom.
In ne, ne mislim da tipi ki varajo takoj zbrišejo smse - varanje je pač samodokazovanje, in včasih se radi vsaj s pogledom na sms spomnijo, kaj so dosegli...
Se strinjam prav z vsem, kar si napisala.
Jst vem sicer za obratne primere, ko so punce imele shranjene tipe pod ženskimi imeni, da ni bilo nič sumljivo , in res je tudi, da tipi ne brišejo smsjev in si s tem filajo svoj ego, ko "je tok fajn kdaj prebrat, kaj mi je napisala".
Vem tud za en primer, ko je tip svojo žensko na tako glupo foro prepričal, zakaj je dobil od ene sms (ženska mu ga je pač najdla), da ne morš verjet, da ene res to verjamejo...
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
No pr nama je pa tako,da velik x uporabljava drug od drugega tel. npr. sva dol v kuhinji in nujno rabm tel. in je moj pač zgori v sobi si pač njegovega sposodim in obratno...tako da jaz glede tega ne delam neke panike,mu zaupam in vem če bi kej začelo škripat bi mi v faco to povedal,ker ma pač tak značaj...
- Nimue
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
Hja sam po moje ne gre za to da uni k varajo ne bi mogli zbrisat sledi, ampak res to da majo skos pr sebi eno potrdilo kok so carji...
Zenske smo pa itak tok prfuknjene da nasedamo na pravljice "midva si pa tok zaupava da nama tega ni treba delat", kr poglejte si zgornje poste. Zakaj bi pol sploh brisal?
Zenske smo pa itak tok prfuknjene da nasedamo na pravljice "midva si pa tok zaupava da nama tega ni treba delat", kr poglejte si zgornje poste. Zakaj bi pol sploh brisal?
- noRe
- Sramežljivka
men je pa v računalnik vdr,in gledau zravn ko sem se na msn pogovarjala, pa loge mi je brau pa take finte. mobitel pa itQ. samo pol ti bad postane ko mas obcutek da nekdo o tebi vsako fakin stvar ve pa veš kaj misliš pa kaj se z frendi pogovarjas itd. ko da nebi svoje glave vec mela.jp oni tut to delajo ceprau bojo bol tezko priznali
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ma, jez sem še vedno prepričana, da nimam kaj brskat po njegovem mobiju in on ne po mojem. Saj je milijon drugih pokazateljev, da v zvezi nekaj ne štima. Če me vara, si upam trdit, da bi že kako opazila, brez da bi zasledovala njegove klice. To vodi samo v paranojo, ker se potem za vsako cifro sprašuješ, čigava je, pa zakaj ga je klicala...
- Lencka83
- Sramežljivka
kr.ena napisal/-a: To vodi samo v paranojo, ker se potem za vsako cifro sprašuješ, čigava je, pa zakaj ga je klicala...
Draga moja, moja paranoja (in posledično histeričnost) ko sm čutila da je neki narobe, se je izkazala za čisto realnost. Tko da moram res reči - hvala Bogu za smse, ker so mi vrnili mentalno zdravje!!!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst vem za velik primerov, ko so ženske šele iz smsjev v telefonu zvedle za kake umazane igrce svojih tipov.
Nekateri znajo to čist dobr prikrit in če niso v tisto drugo zaljubljeni, ampak jo imajo sam za seks, lahk čist normalno funkcionirajo v obstoječem razmerju, da ni nič sumljivo.
Nekateri znajo to čist dobr prikrit in če niso v tisto drugo zaljubljeni, ampak jo imajo sam za seks, lahk čist normalno funkcionirajo v obstoječem razmerju, da ni nič sumljivo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov