Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 22. Nov. 2005 16:45

mi2 si ne pregledujeva mobitelov... edin ce pac ksn prasa- a ti lah mal brskam in ce rece ja pol si brskava...

drgac pa ne...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 23. Nov. 2005 1:52

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
ded
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ded » 23. Nov. 2005 10:32

Si ne gledava... me niti najmanj zanima... Ji pa vcasih povem, da sem dobil kak sms, ko si me je katera zazelela, da bi jo pogrel :lol: Sam je vedno iz neznanih stevilk, tko da ne vem ali je res al ne :razz:

LP
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 23. Nov. 2005 11:06

ja mi2 si tud pregledama občasno gsm, čeprav mi gre to na živce da me za vsako št. ki ni v imeniku mojem shranjena gnjavi,eh... mene to niti ne zanima, me pa zanimajo smsji, saj si je že parkrat kaj pozabil :D zbrisat in sem vidla ,no seveda so pol pojasnila, če so bila namnjeni kakšni ženski in odvisno od vsebine smsja. meni se to ne zgodi :twisted:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 23. Nov. 2005 11:29

saj moški tud a veš..mojiga sem že dobla na tako finto..men se tud zdi bedno to :lol:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a parižanka » 24. Nov. 2005 15:17

Nikoli ne brskam po njegovem mobitelu. Se mi ne zdi fer , ker je to osebna stvar. Tudi on ne brska po mojem gsmu. Tiste, ki brskate po telefonu mu najbrž ne zaupate. To se mi zdi ful grdo. En moj sodelavec je enkrat reku, da bi svoji punci prej odpustil, da se skurba kot da mu po telefonu šari.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 24. Nov. 2005 15:32

*teyci* napisal/-a:saj moški tud a veš..mojiga sem že dobla na tako finto..men se tud zdi bedno to :lol:

ja jz bi se mal zamislna... sorry sam ce je med vama vse kul nebi shranjeval cifer v obliki imena drugega spola... hmmm :?
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 24. Nov. 2005 16:01

Angel girl napisal/-a:Ja al pa te sick fore k majo ženske shranjene telefonske od kakih tipov pod imenom neke ženske/sošolke/sodelavke whatever. Kr nekiiiiiiii!!!!
wtf :D kiri pacient te to dela?
as if.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 24. Nov. 2005 16:03

*Ela* napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:Ja al pa te sick fore k majo ženske shranjene telefonske od kakih tipov pod imenom neke ženske/sošolke/sodelavke whatever. Kr nekiiiiiiii!!!!
wtf :D kiri pacient te to dela?

to je bolano, in veza ocitno ni tok resna in trdna... ni vse kul med njima pol...
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 24. Nov. 2005 19:17

gnilo. to meni kaže na nezaupanje v zvezi...mislim ful otročje se mi zdi... :roll:
as if.
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 25. Nov. 2005 16:34

Punca mojga bivšga celo račune pregleduje, ne sam njegovega telefona. Cela je gajstna. In pol je enkrat med mmsi mel hranjen moj mms...pač bl razgaljen iz časov, ko sma še bla skupej, in je ženska totalno zaorala. Baje sta mela totalno rajtšolo! In jst sm mela iz njegove strani prepoved klicanja. Zdej sma se zmenla, da on mene kliče iz domačga telefona, če me bo kej rabu. Jst pa njega ne smem, ker se lahk zgodi, da se bo ona oglasla. :roll: Kr neki. Moje št.itak da ne sme met shranjene v mobitelu, ampak jo ma baje napisano med enimi šmirceglci v pisalni mizi. Ženska nima bit kej lubosumna, k njenga tipa že več kot pol leta nisem vidla. Sam je pa finta. Reku je, da kljub temu, da mu teži in neki, prijateljstva z mano ne bo prekinu, tud če mu mobitel pregleduje, bo pa iz domačga klicu, al pa iz telefonske govorilnice. Alzo...divje reke ne morš kr tak ukrotit. In prav je tak. Živi in pusti živeti.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 25. Nov. 2005 16:41

uh jz bi tut popi*dila ce bi nasla razgaljen mms od bivse! al pa kerekol druge! tm so lahk sam moje razgaljene slike ;)
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 25. Nov. 2005 16:43

Ok, to da račune pregleduje se men tut zdi mal bolan - tega jst nikdar nebi nardila!
Sam sorry jst bi tut znorela, če bi vidla, da ma moj tip sliko svoje bivše (po možnosti še napol razgaljeno) na telefoni. Men se to ne zdi uredu - pr nama bi bil tut štrajt :evil:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 25. Nov. 2005 16:44

ja men tud nep blo kul.. ce je konc je konc... pol nej zbrise take stvari...
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 25. Nov. 2005 16:45

Slika je bila iz časov, ko sma bla midva še skupi. Pač jo je pozabu zbrisat, pa? In takrat, ko jo je najdla uradno še sploh nista bla skupi, ampak kolega. Zdej je z njo že mal več kot en let, pa ženska še kr goni eno in isto :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov