Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
Mena pa zanima, ce vi kdaj pokukate v mobitele svojih fantov/punc?To storite pred njim,naskrivaj ali vas nikoli ne zamika da bi mal prebrale sms sporocila,pregledale klice,imenik?in obratno...on/ona vam kdaj pregleda?
Jz vcasih pogledam v tel...v fantovi prisotnosti ali brez nje!ponavadi sam sms preberem...in pol mu jih malo zbrisem(itak je ful mojim smsov) ker drugace ma zaseden predal in jih ne more vec sprejemat,ker si jih on nikoli ne brise!
Fant pa meni redkokdaj pogleda v mobi...
Jz vcasih pogledam v tel...v fantovi prisotnosti ali brez nje!ponavadi sam sms preberem...in pol mu jih malo zbrisem(itak je ful mojim smsov) ker drugace ma zaseden predal in jih ne more vec sprejemat,ker si jih on nikoli ne brise!
Fant pa meni redkokdaj pogleda v mobi...
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
js mu včasih kr sama rečem dej mi mal fon pa mal pogledam...ponavad kšne fotke pogledam, kaj ma kej novga, smse in klice.. k sm mela že ene probleme s tem...sam sva se zmenila pol
moj telefon mu je pa tut na razpolago kdrkol hoče k itk nc ne skrivam...
moj telefon mu je pa tut na razpolago kdrkol hoče k itk nc ne skrivam...
-
palčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moj telefon je osebna stvar in nihče nima pravice brskat po njemu. To je tko kt moja torbica.
Če mi ne zaupa dovolj, je to njegov problem. Ima verjetno problem z samozavestjo.
Če mi ne zaupa dovolj, je to njegov problem. Ima verjetno problem z samozavestjo.
Zadnjič spremenil palčica, dne 21. Sep. 2004 7:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Palčica
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jaz tut nisem mela navade štofirt po njegovem gsmu.Pa je naneslo na to da sma bla pri meni,pa je dobo en sms in se mi ni dalo vstat in je mene poslal po gsm,pa reko:sej lahk preberes.No in sporocilo je blo od ene decve,pisala mu je stvari ki meni niso niti malo disale...In tako je dobo konec.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
¤MajC¤ napisal/-a:Jaz tut nisem mela navade štofirt po njegovem gsmu.Pa je naneslo na to da sma bla pri meni,pa je dobo en sms in se mi ni dalo vstat in je mene poslal po gsm,pa reko:sej lahk preberes.No in sporocilo je blo od ene decve,pisala mu je stvari ki meni niso niti malo disale...In tako je dobo konec.
uuuuu.... ta je pa huda bla.....
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
steLLcy ja...je bla.sam jaz vseeno nebi mogla zivet s tem da bi se sprasevsala ce je mogoce res ona kaka taka "kolegica",pa ce mi kaj prekriva.bolse nardit takoj konec temu.ker zaupanje je tak slo v tisti minutki ko sem prebrala,lahk bi ostala skupaj,sam dvomim da bi to prineslo kako prihodnost.ljubezen pa ocitno tut ni bla taka,ker se je nehal trudit po enem mescu.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
¤MajC¤ napisal/-a:steLLcy ja...je bla.sam jaz vseeno nebi mogla zivet s tem da bi se sprasevsala ce je mogoce res ona kaka taka "kolegica",pa ce mi kaj prekriva.bolse nardit takoj konec temu.ker zaupanje je tak slo v tisti minutki ko sem prebrala,lahk bi ostala skupaj,sam dvomim da bi to prineslo kako prihodnost.ljubezen pa ocitno tut ni bla taka,ker se je nehal trudit po enem mescu.
ja pol pa itak......pol si pa čestiti!! ene bi se naredle tak ko da nč ni blo pa bi žvele s cmokom v grlu vsak dan!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov