Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 40 od 41
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ninica napisal/-a:Mena pa zanima, ce vi kdaj pokukate v mobitele svojih fantov/punc?To storite pred njim,naskrivaj ali vas nikoli ne zamika da bi mal prebrale sms sporocila,pregledale klice,imenik?in obratno...on/ona vam kdaj pregleda?
Ne, nikoli. Enkrat na morju je mel telefon v predalu in sem ga vzela v roke in pogledala, če ga je kdo klical (pričakoval je namreč klic od mame) in že takrat mi je bilo čudno, sem si cel dan mislila, kaj mi je blo, da sem to naredila Sicer pa je že prišlo do čudne situacije - njegov telefon je izgubil, dobil je pa drugega, od nekega prijatelja, ta pa je imel v imeniu še vse tel. št. in to in je mojemu rekel naj pusti not in moj mi je to tudi povedal, da se ne bi kaj ustrašila. Pol je pa enkrat nekaj gledal po telefonu, in vidim ja imena kot so Alexandra, Majči, Bina in podobne in sem bila najmanj takole: , pol mi je pa 'kapnilo', od kod so ta imena
sicer pa moj meni tudi ne gleda po telefonu (ok, včasih ga vzame in pogleda kakšne slikce, ampak vedno me pred tem vpraša), čeprav bi zaradi mene komot lahko, ker imam tako ali tako samo njegova sporočila, mogoče še kakšno od kolegice
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ninica napisal/-a:Mena pa zanima, ce vi kdaj pokukate v mobitele svojih fantov/punc?To storite pred njim,naskrivaj ali vas nikoli ne zamika da bi mal prebrale sms sporocila,pregledale klice,imenik?in obratno...on/ona vam kdaj pregleda?
Ne, nikoli. Enkrat na morju je mel telefon v predalu in sem ga vzela v roke in pogledala, če ga je kdo klical (pričakoval je namreč klic od mame) in že takrat mi je bilo čudno, sem si cel dan mislila, kaj mi je blo, da sem to naredila Sicer pa je že prišlo do čudne situacije - njegov telefon je izgubil, dobil je pa drugega, od nekega prijatelja, ta pa je imel v imeniu še vse tel. št. in to in je mojemu rekel naj pusti not in moj mi je to tudi povedal, da se ne bi kaj ustrašila. Pol je pa enkrat nekaj gledal po telefonu, in vidim ja imena kot so Alexandra, Majči, Bina in podobne in sem bila najmanj takole: , pol mi je pa 'kapnilo', od kod so ta imena
sicer pa moj meni tudi ne gleda po telefonu (ok, včasih ga vzame in pogleda kakšne slikce, ampak vedno me pred tem vpraša), čeprav bi zaradi mene komot lahko, ker imam tako ali tako samo njegova sporočila, mogoče še kakšno od kolegice
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
zadnič sm neki brskala pa se mal igrala in niti nima nč proti če zavijem na sms-e. Da nebi zdej misnne da je to neko redno pregledovanje, sam tko če me trke, 1x na 2 mesca. No in sm vidla nekea imena pa . . . a me boš kej pogrešau k me ni pr pouku pa take. Ja, vem da je hec.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
ma ja jz pa vsake tok zmeri preverim, sej ni fora v tem, da mu ne bi zaupala, njemu že zaupam, ma kakšni njegovi prjatlci pa ne zaupam.. in pol sm rada na tekočem z vsem kar se dogaja, ampak to nrdim naskrivaj k drgač sm kao čist pridna vem pa da on meni tud preverja ka pol je zmeri nek siten in kao zakaj mam tok moških prjatlov..pač, mava bl tak odprt odnos...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
ah mene pa sploh nebi motil če bi mi gledu po telefonu... jz njemu sicer nism še nikoli...
sam če bi pa on men, pa nebi delala kakšnih scen, sej nimam nič za skrivat, sj mislm da tud nima nobenga razloga da bi gledu ampak če pa bi pa kaj zdj
sam če bi pa on men, pa nebi delala kakšnih scen, sej nimam nič za skrivat, sj mislm da tud nima nobenga razloga da bi gledu ampak če pa bi pa kaj zdj
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
v skoraj enoletni zvezi..mu se nisem pregledovala mobitela..ne vprico niti na skrivaj..ker mu zaupam! za razliko od bivsih, kjer sm to pocela..in na tak nacin tudi prisla do zakljucka (od kdaj in s katero osebo me je varal) in na koncu to tudi priznal..
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz pa še nikoli nobenemu fantu nisem pogledala v mobitel.
In zato se mi je to zdelo še toliko bolj nizkotno, podlo in primitivno, ko si je to brez moje vednosti dovolil bivši (bivši z razlogom), kasneje pa mi je začel težiti v zvezi z dvema sms-oma. Ki tako ali tako nista pomenila ničesar.
Ko na stvar pogledam za nazaj, se mi zdi pa predvsem odraz njegove nesamozavesti.
In zato se mi je to zdelo še toliko bolj nizkotno, podlo in primitivno, ko si je to brez moje vednosti dovolil bivši (bivši z razlogom), kasneje pa mi je začel težiti v zvezi z dvema sms-oma. Ki tako ali tako nista pomenila ničesar.
Ko na stvar pogledam za nazaj, se mi zdi pa predvsem odraz njegove nesamozavesti.
Zadnjič spremenil metuljčica*, dne 22. Jan. 2009 16:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js mam pa podobno mnenje kot NIA (mislim, ampak ne me za besedo drzat, da je enkrat pisala o tem da to ni tuj telefon, da je od tvojga fanta, zato je to drugac - se strinjam.)
on ma pa sploh tak odnos do teh reci da je use ''najino''. on me vedno ko se ne more javit prosi da se jst javim namest njega (recimo ko vozi) njegovim kolegom, starsem, sestri....itd. ce dobi sms mu ga jst preberem...vcasih igram igrce na njegovem mobitelu, al pa kej poslikam...mobitel je pac samo sredstvo za komunikacijo...in ja, vcasih grem za zabavo brat smse...pa res ne preverjam fanta, sem pac firbcen clovek in rada brskam, ne samo fantu mislim brskam...to je pac taka dovoljena stvar
in potem pac mal preberem, kar tako za foro...on men nevem ce, lahko mi..se tut vcasih javi na moj telefon (ce se npr. tusiram), pa cetud bere smse nimam nic proti skrbelo bi me edino ce bi bil tok ljubosumen da bi to pocel iz ljubosumnosti (ampak sploh ni ljubosumen clovek). potem bi mu pac poskusala pomagat, pa itak bi mu pustila brat smse, in bi upala da si bo pocasi prisel gor da mu nic ne skrivam....
men se to res ne zdi nic takega. midva sva ze na taki tocki (ker skup ziviva) da ma vsak bolj mal zasebnosti...tk da je branje smsov se najmanj se dobro da sva oba bolj odprta glede tega. pac si nic ne skrivava in vsak lahko vidi vse stvari od tadrugega
on ma pa sploh tak odnos do teh reci da je use ''najino''. on me vedno ko se ne more javit prosi da se jst javim namest njega (recimo ko vozi) njegovim kolegom, starsem, sestri....itd. ce dobi sms mu ga jst preberem...vcasih igram igrce na njegovem mobitelu, al pa kej poslikam...mobitel je pac samo sredstvo za komunikacijo...in ja, vcasih grem za zabavo brat smse...pa res ne preverjam fanta, sem pac firbcen clovek in rada brskam, ne samo fantu mislim brskam...to je pac taka dovoljena stvar
in potem pac mal preberem, kar tako za foro...on men nevem ce, lahko mi..se tut vcasih javi na moj telefon (ce se npr. tusiram), pa cetud bere smse nimam nic proti skrbelo bi me edino ce bi bil tok ljubosumen da bi to pocel iz ljubosumnosti (ampak sploh ni ljubosumen clovek). potem bi mu pac poskusala pomagat, pa itak bi mu pustila brat smse, in bi upala da si bo pocasi prisel gor da mu nic ne skrivam....
men se to res ne zdi nic takega. midva sva ze na taki tocki (ker skup ziviva) da ma vsak bolj mal zasebnosti...tk da je branje smsov se najmanj se dobro da sva oba bolj odprta glede tega. pac si nic ne skrivava in vsak lahko vidi vse stvari od tadrugega
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz mu nikoli nisem brskala po mobitelu z razlogom, da bi kaj nasla. Za božič sem edino brala kake lepe verze, ki ji je dobil, ampak z njegovim dovoljenjem. Niti mu nočem, ker mu zaupam.
Če pa bi se on odločil meni preiskati cel mobitel, ne bi imela nič proti, ker nima kaj takšnega za videti. Ampak vem, da tega ne dela, ker mi zaupa.
Če pa bi se on odločil meni preiskati cel mobitel, ne bi imela nič proti, ker nima kaj takšnega za videti. Ampak vem, da tega ne dela, ker mi zaupa.
You want me to be something I can never ever be.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nikoli mu nism brskala po telefonu. Včasih mi sam pokaže kak sms (kot npr. za novo leto), pa kdaj mu moram med vožnjo sms prebrat z njegovega mobija, ker rab takrat tiste podatke).
Mu zaupam da nič ne skriva pred mano, tak da res ne vem zakaj bi vohunla za njim. Bi se po obnašanju videlo, če mi kaj prikriva.
Mu zaupam da nič ne skriva pred mano, tak da res ne vem zakaj bi vohunla za njim. Bi se po obnašanju videlo, če mi kaj prikriva.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*mala* napisal/-a:Nikoli mu nism brskala po telefonu.
Tudi jaz ne mojemu in tudi ne nameravam. Pričakujem, da mi bo povedal, kar se mu zdi, da bi morala vedeti. Vsak sms, ki ga dobi od kolega, od mame, od ne vem koga..mi pa ni treba kazat. Lahko mi pa pove.
Tud jest mu povem, ko mi kdo tko piše.
Bi bila pa zelo jezna, če bi zvedla, da mi je gledov po telefonu. To je delov moj bivši...in tega še enkrat ne bi prenesla :box:
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 40 od 41
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov