Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Meni osebno je škoda časa, da bi šla pregledovat njegov mobitel... Rajši ga namenim njemu in uživam vsako sekundo z njim. Seveda mu popolnoma zaupam.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
kr.ena napisal/-a:Ti že veš
Spodaj sem podala tudi razlago - repliciraj še to, ne le iztrgati stavka iz konteksta.
Sori - nisem imel časa "replicirat" vsega ... Ampak večino tega kar bi napisal, sem že pisal po tem forumu (nekaj pa tudi v tej temi in danes) ...
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
jaz včasih čiz iz dolgčasa mal prebrskam telefon..ampak nič ne najdem..tko da ubistvu sam mal pobrskam..in isto on men..ampak res iz dolgčasa
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Js pa vedno prebrskam z njegovim dovoljenjem, ker misli, da če mi bo dovolil, da ne bom brskala, ampak se vedno ušteje. In kakšno naključje...vedno najdem sms-je od njegove bivše!! In potem je ogenj v strehi, ki se s časoma pogasi, in čez dva meseca spet isto in isto... Sam baje se bo zdaj nehalo. Hmm...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
OrangeLady napisal/-a:jaz včasih čiz iz dolgčasa mal prebrskam telefon..ampak nič ne najdem..tko da ubistvu sam mal pobrskam..in isto on men..ampak res iz dolgčasa
pregledovanje telefona iz dolgčasa?? ne razumem
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
rammsteingirl napisal/-a:OrangeLady napisal/-a:jaz včasih čiz iz dolgčasa mal prebrskam telefon..ampak nič ne najdem..tko da ubistvu sam mal pobrskam..in isto on men..ampak res iz dolgčasa
meni se to isto zdi kot en zelo slab izgovor za pregledovanje telefona. mater, če ti je dolgčas pa res lahko počneš tisoč in eno stvar, namesto da greš po mobiču brskat, če mu je bivša pisala.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
gaby_ napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:OrangeLady napisal/-a:jaz včasih čiz iz dolgčasa mal prebrskam telefon..ampak nič ne najdem..tko da ubistvu sam mal pobrskam..in isto on men..ampak res iz dolgčasa
meni se to isto zdi kot en zelo slab izgovor za pregledovanje telefona. mater, če ti je dolgčas pa res lahko počneš tisoč in eno stvar, namesto da greš po mobiču brskat, če mu je bivša pisala.
to ni čist res, js tut včasih iz dolgčasa berem (in brišem) stara sporočila na svojem mobitelu, ona pa pač na tipovem če je že zraven... sicer pa nimam navede brskat sploh po mobitelu od nikigar (pa tut če sem sama zakljenjena v sobi ne bi gledala ) ampak nevem, zakaj ne bi res iz dolgčasa mogla mal brat...
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
rammsteingirl napisal/-a:OrangeLady napisal/-a:jaz včasih čiz iz dolgčasa mal prebrskam telefon..ampak nič ne najdem..tko da ubistvu sam mal pobrskam..in isto on men..ampak res iz dolgčasa
jah recimo če on kaj dela na računalniku in je ket v bližini njegov mobitel pač mal pogledam, ker ni druzga nič bolj pametnga za delat
brišem alpa kj itak ne, sam pač ne wem..zanimiv mi je pogledat kako v njegovemu telefonu izgledajo moji smsi (no pa tut od kolegov ali pa kolegic)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
jaz sem v vsej vezi v njegov tel pogledala samo enkrat, pa še takrta me je skoraj kap...je bila kar kriza zaradi enih smsov. tako da...je pa vsaj to razčiščeno. on pa je meni tudi pogledal samo enkrat, pa še takrat bila jaz zraven...ne zdi se mi no ok da bi mu jemala vsak dan tel in ga preverjala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov